Nilens Jord: Mild og dansk hudpleje

Fredagsfavorit: Sephora PRO Full Coverage Airbrush 53

Sephora PRO Full Coverage Air brush

Jeg har mange gode foundationpensler, så der skal efterhånden noget til at imponere mig, endsige få mig til at skifte mine tidligere favoritter ud. Men det gjorde Sephora PRO Full Coverage Airbrush.

Første gang jeg så den undrede den mig. Den ligner mere en lidt for lille bronzerpensel eller pudderpensel end en foundationpensel. Jeg ejer ingen andre pensler til foundation, der ligner. Men da jeg prøvede den, var jeg solgt med det samme.

Ikke bare bliver resultatet flot, dækkende og ensartet. Den er også så nem og hurtig at bruge, at det er en leg at lægge foundation. Det føles lidt som at lægge et hurtigt lag pudder – det går lige så stærkt og nemt. Det tager mig under et minut at lægge foundation med den. En proces, der ellers godt kan være både besværlig og tidskrævende.

Jeg har lavet en lille video og lagt på instagram, så du selv kan se, hvor nemt det er. Du finder den på profilen @pudderdaaserne.dk. Og selvfølgelig også på Facebook.

Alle Sephoras pensler er lavet af kunsthår.

Her kan du købe det
Sephora PRO Full Coverage Airbrush 53 koster 220 kroner og kan købes i Sephora. I Danmark kan vi købe online hos fransk Sephora.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

15 kommentarer

 • Emilie

  Hvordan handler I på den franske Sephora side? Jeg syntes ikke, at jeg kan finde ud af, hvad fragt koster, uden at jeg bliver omdirigeret til den danske hjemmeside :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L

  Tak for info😃 Et er dog den lækre børste; noget andet produktet. Hvad er det for et produkt du smører i ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Christensen

  Jeg har svært ved overhovedet at nå frem til betaling- hvordan gør i ? – svært når alt står på fransk. Jeg bliver ikke omdirigeret til en dansk side. kh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Der er ingen dansk side. Det er kun på fransk, desværre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ja vil også gerne vide hvad for en foundation du tager på ? Navn og nr på den, for det ser så lækkert ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil gerne spørge ind til produktet du bruger penslen til. Hvad er det for et mærke og slags? Jeg bruger selv Bareminerals Matte foundation som jeg fik anbefalet til min lidt urene hud fog nogle år tilbage. Det tager dog noget længere tid at få et pænt resultat med dette, og ville gerne finde et måske lidt billigere produkt der var godt til uren hud med tendens til hudorme og store porer på næsen. Kender I et eller en kombi af foundation og pudder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Lyngsø

  Kære Katja. Du har brugt en meget fin og dyr foundation og resultatet med denne børste er fremragende. Vil resultatet også være bedre med børsten end med fingre ellerandet…og en billigere foundation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja! Jeg bruger også foundation fra fx Rimmel eller Gosh, og det virker også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Hvordan får man franske sephora til at stå på engelsk? Kan det overhovedet lade sig gøre, for jeg er ikke så stærk i fransk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kan man ikke desværre. Du kan prøve med Google Translate i hånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Lykke

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan du holder den ren? Vasker du den bare, i hvad og hvor tit, for den bliver jo selvfølgelig bakteriefyldt, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jette
   Ja, selvfølgelig kommer der bakterier i dine pensler. Selv vasker jeg pensler hver eller hver anden uge og jeg følger denne vejledning.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord: Mild og dansk hudpleje