Alkohol i hudpleje: Hvorfor jeg ofte må undgå L'Oréal, Vichy, Biotherm, Lancôme m.fl.

Fredagsfavorit: Wenko Vacuum-Loc

 Wenko Vacuum-loc hylde med sugekopper

Jeg har matte fliser på badeværelset og i vores bruseniche. Det ser pænt ud, men det er helt umuligt at sætte en sugekop fast på. Intet bider på det.

Jeg var derfor temmelig skeptisk, da jeg stødte på Wenko Vacuum-Loc i min søgen efter en måde at hænge en hylde op i vores bruseniche uden at skulle bore hul i fliserne.

Tysk Wenko påstår, at deres Vacuum-Loc sugekopper sidder fast på “all air-impermeable surfaces – even on rough surfaces”. Så jeg gav det et forsøg, da jeg fandt den i vores lokale Silvan.

Og sørme om ikke min kurv hænger fast. Også selvom jeg har fyldt en del mere vægt på hylderne end da jeg tog billedet for en lille måned siden. Til sammenligning holdt en IKEA Stugvik kurv uden indhold højest 5 minutter på vores matte fliser (IKEA skriver så også, at den kun er til glatte overflader).

Udover at den bliver siddende har kurven en god størrelse med to kroge under. Min eneste skepsis er, at jeg kan læse i anmeldelserne på Amazon, at den kan have tendens til at ruste. Men den tid, den sorg. Lige nu nyder jeg bare, at jeg har et sted at stille shampoo og balsam i mit bad.

Her kan du købe det
Der findes mange forskellige produkter i Wenko Vacuum-Loc systemet. Og Wenko har også andre systemer, hvis du har en anden overflade, du skal sætte noget fast på. Læs mere her.

Du kan købe det i byggemarkeder. Jeg købte den i Silvan for 200-og-noget. Jeg husker desværre ikke den præcise pris, og netop denne model er ikke at finde online.

PS. Husk at læse manualen og gør præcis som der står! Ellers virker det altså ikke.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

12 kommentarer

 • Det var lige præcis det tip, jeg stod og manglede. Jeg havde ikke tænkt på at søge i Silvan. Tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  GENIALT!
  Har hele formiddagen kæmpet og søgt på google efter måder at få en sugekop til at sidde fast på en mat overflade så tak for dit tip, jeg må en tur i Silvan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mona

  hvor kan man købe dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Silvan har dem, Jeg var også skeptisk, da vores helst skal kunne holde til produkter til hele familien på 4 der helst vil have hver deres og en lille brusekabine hvor man nemt kan ramme kurven.
  Blot tjek at du ikke har løse fliser (vi har et gammelt badeværelse) ellers tager den flisen med af :-)
  Men ellers fungerer den upåklageligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har lige købt en hjørne version men er i tvivl om hvordan jeg er sikker på den passer. Kan godt se din ikke er hjørne men måske du alligevel har et bud? Tak for tippet! Blev vildt glad over det da vi ikke må bore i vores lejemål og er ret træt af en løst hængende kurv på Krog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Michelle

   Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår hvad du spørger om? Prøv en gang til :)

   Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg fandt ud af den ikke passede da vi kun har halve fliser rammer den en fuge og så duer vakummet ikke så vi fik købt en ikke-hjørne model og er Super glade! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Perfekt! Jeg er også stadig rigtig glad for min :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har et spørgsmål her to år senere – er den så rustet som du frygtede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej slet ikke. Og den hænger stadig. Jeg er fan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har en som er rusten og meget tilkalket, den var i lejligheden da jeg overtog den og kan simpelthen ikke finde ud af at fjerne den eller finde noget sted hvor der står hvordan man gør.
  Har i nogle tips? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Det er firmaet bag eller en forhandler du skal have fat i.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alkohol i hudpleje: Hvorfor jeg ofte må undgå L'Oréal, Vichy, Biotherm, Lancôme m.fl.