Lørdagslook: Crowd Surf

Ny rabatkode: Spar 15 procent på Feelunique

Feelunique ordre

Har netop fået min seneste ordre fra Feelunique ind af døren. Men jeg har endnu ikke nået at teste nogle af produkterne.

Feelunique har netop udsendt en helt ny rabatkode til danske læsere. Den giver 15 procent på ikke nedsatte varer. Koden er 15FUNDK og den varer resten af maj.

Den virker kun for danske læserer og kunder, så hvis du ikke befinder dig i Danmark, så kan den måske drille. Nogle af jer har de sidste par gange haft problemer med at få Feeluniques koder til at virke. Feelunique har fundet og løst problemet – håber vi. Sig til hvis det stadig driller. Det er fordi serveren ikke opdager, at du er i Danmark.

Følgende mærker er undtaget: CHANEL, Dior, Estée Lauder, ghd, Kiehl’s, Laura Mercier, Maybelline New York, Moroccanoil, NARS Cosmetics, NYX Cosmetics og Philips.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Sandra

  Hej med jer. Måske et lidt anderledes spørgsmål. Er der en bestemt måde, man skal opbevare sine hud- og hårprodukter på? Jeg har mine produkter i nogle kurve i vindueskarmen, men efter vejret er blevet så varmt nu, er jeg kommet til at tænke på, om det mon er dårligt/ skadeligt for dem at stå i sollys?

  Mvh Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sandra
   Sollys er altid skidt for dine produkter. Så jeg ville afgjort finde et andet sted…
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Crowd Surf