Avène Tolérance Extréme

27.04.16
Tolérance Extréme

Tolérance Extréme

Sponsoreret indlæg

Avène har i mange år været et mærke, jeg har fulgt tæt, både fordi jeg selv og yngsten har tendens til tør og irriteret hud. Min yngste søn har modsat resten af gutterne i husstanden en interesse i at finde de produkter, han bedst kan lide. Og derfor er han ikke sen til at teste og kommentere på de produkter, der lander i postkassen. Det er en kæmpe hjælp, for han er både nysgerrig og kritisk, samtidig med at han har arvet en vis portion stædighed til at få ting til at fungere. Resten af mændene i mit liv er lidt lettere at overtale til en test, hvis yngsten først har sagt god for et produkt. Faktisk hørte jeg ham anbefale Tolérance Extrême Cream til min mand, fordi han bemærkede hans tørre hud: “Den er slet ikke fedtet far bare rar”.

Emballage
Allerede dengang jeg blev præsenteret for XeraCalm A.D-serien, vidste jeg, at det var starten på noget stort. Selvom jeg kort har berørt min glæde ved innovativ emballage før, så kan jeg lige så godt sige det, som det er… Du får svært ved at finde produkter i mere genial emballage end denne. Tuberne er måske nok ikke det mest æstetiske i denne verden, på den anden side kan jeg sagtens se det smukke i, at man sørger for at holde bakterierne ude og dermed kan undvære konserveringsmidlerne helt.

Tolérance Extrême Cleansing Lotion
For mange herrens år siden, da jeg startede med at rense min hud, brugte jeg en rensemælk… Det gjorde min mor nemlig, og derfor var det et helt naturligt valg. Hverken nu eller dengang er det min foretrukne konsistens, og selvom jeg udmærket ved, at min hud ville sætte pris på, at jeg undlod vand i min rutine, så har jeg det stadig bedst med at skylle efter med vand. Avène anbefaler, at man blot fjerner Tolérance Extrême Cleansing Lotion med en vatrondel, og mens jeg har testet produkterne, har min hud da også haft det fantastisk med langt mindre irritation og rødme.

Tolérance Extrême Emulsion og Cream
De to cremer i serien har helt forskellige og meget lækre konsistenser. Sædvanligvis kan creme til sart hud godt være en fedtet affære. Faktisk har det næsten altid været synonymt med noget tykt og klistret noget, for hvis huden er sart og reagerende er den nok også tør… Og ja, det er der da en mulighed for, men man kan altså også godt have sart og fedtet hud.
Selv den rige af de to cremer Tolérance Extrême Cream er helt let og lækker, så de er afgjort et forsøg værd, hvis du har ligeså fedtede oplevelser som mig i bagagen. I de to cremer er der kun henholdsvis seks og syv gode gennemtestede ingredienser, så der er kun en meget lille risiko for at huden reagerer uhensigtsmæssigt.

Vand på spray…
Når jeg har valgt at runde af med Avène Eau Thermale, så er det naturligvis, fordi det er sådan et produkt, som ikke lader sig sætte i bås. I årevis har jeg haft en vandspray i min nærhed, der plejer at være en i tasken, en ved arbejdsbordet, og en ved min makeup, som samtidig er i nærheden af min seng. Min hud har det jo med at få nogle ret voldsomme reaktioner, hvis den ikke kan lide det, jeg smører på den. Og i de tilfælde er Avène Eau Thermale genial til at få situationen under kontrol igen. Den er også flittigt brugt før, under og efter makeup, når jeg ønsker mere intensitet fra øjenskyggerne, er det også Avène Eau Thermale, der bliver sprøjtet på penslerne. Den fås i flere størrelser, så du behøver hverken bekymre dig om rygskader, når du har den i tasken eller forsvindingsnumre når den står mellem alt det andet.

Avène finder du eksklusivt på apoteker eller online på Webapoteket.dk, hvor alle tre produkter koster 144,50 kroner.
I øjeblikket kan du deltage i en konkurrence på facebook om at vinde Tolérance Extrême serien. Der bliver trukket tre vindere den anden maj.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Caroline

Jeg har i omkring et halvt år benyttet mig af produkterne fra netop ‘Tolérance Extréme’-serien, og jeg har aldrig været mere tilfreds med en ansigtscreme. Selvom emballagen har givet mig lidt grå hår, når jeg har fået brugt lidt over halvdelen af indholdet, (to hårnåle afhjælper problemet), forhindre det mig ikke i fortsat at ville benytte mig af serien. Min hud har simpelthen aldrig været sundere – og så er seriens vandspray bare genial. 😉

Line Kyed

Husk bagsiden af medaljen. Avené bliver testet på dyr. Desværre!

Katja Moikjær

Hej Line. Det er forbudt at sælge produkter i EU, der har været testet på dyr, så der er reelt set tale om et totalforbud mod dyreforsøg i EU. Jeg har derfor meget svært ved at forestille mig, at det skulle passe. Hvor har du den oplysning fra? KH. Katja

Gitte

Tak! Tak tak tak tak! Kan slet ikke sige det nok gange! Jeg har sindssygt irriterer hud, som bliver helt flammende rød på kinder, pande og hage. Jeg synes efterhånden jeg har forsøgt mange ting, men Inter har afhjulpet kløe, svie og øm hud. I går købte jeg produkterne I nævner her, og for første gang i, hvad der føles som evigheder, er jeg vågnet op med en hud som ikke gør helt ligeså ondt som den plejer. Og som ikke er fedtet! Håber det kan afhjælpe problemet helt – så tak for jer!

Randi

Jeg er meget glad for XeraCarm A.D. produkterne til min atopiske hud og bliver da vist nødt til at kigge nærmere på Tolérance Extrême serien også 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *