Ny Musthave: Iltserum

01.04.16
Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum

Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum

Siden vi lancerede vores Ansigtsolie, har vi været ved at boble over af glæde og spænding… Det er svært at beskrive, hvor meget vi har glædet os til at præsentere det nyeste produkt i vores lille produktserie nemlig: Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum. Det har været en rigtig lang rejse, for det er nok det produkt, vi samlet set har arbejdet på i længst tid. Dette serum har været på tegnebrættet fra starten, og vores dygtige kemiker har sendt os den ene prøve efter den anden i håb om, at vi endelig ville godkende formlen.

Nu er den her…
Når vi har været så stædige med hensyn til at ramme den helt særlige konsistens, som Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum har, er det selvfølgelig ikke helt uden grund. Vi kender alle sammen følelsen af, at huden ikke kan ånde, og derfor har vi skabt et skønt serum, der kan hjælpe huden med at ånde under alle slags cremer og makeup. Netop på grund af den meget lette konsistens har vi blandt andet fået en del mænd til at teste det med stor succes.

Sommeren er på vej
Som nævnt har vi arbejdet på formlen on and off i flere år, og særligt i de sidste par måneder har det været et kapløb med tiden, fordi vi VILLE have Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum klar til den forestående sommer.
Særligt solcremer har desværre ofte en konsistens, der gør, at mange vælger SPF fra eller simpelthen bruger alt for lidt. Efter at have prædiket om vigtigheden af høj og rigelig solbeskyttelse, har vi fundet formlen, der kan hjælpe dig til at få de fede cremer brugt.

Ingredienserne
Som sædvanlig har vi udvalgt de mest effektive og veldokumenterede ingredienser. Hele INCI’en kan du finde under fanen ”Vores egen hudplejeserie” under ”Iltserum”. Her har jeg blot valgt at gennemgå nogle af vores favoritter:

  • Det er især et koncentrat af algen Xanthophyceae 536E6F74, der kan hjælpe huden med at ånde ved at understøtte de biokemiske processer. Algen indeholder nemlig store mængder af både klorofyl a og c, der er kendt for at omdanne CO2 til ilt. Vi har brugt hele 13% af den potente alge, og derfor dækker Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum også let rødme på grund af den lysegrønne nuance.
  • Når vi har læst om Glandibusque Major, er det rigtig svært at få armene ned igen. Det er en meget aktiv ingrediens, og alligevel er der ingen reaktioner i huden trods meget høje koncentrationer. Den virker specifikt på de tværgående linjer i huden.
  • Da det snart er forår har jeg valgt også at fremhæve Beatitudinem, der blandt andet giver huden en fin ensartet glød. Du vil se en meget tydelig effekt, hvis du tager Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum på inden du går i seng, så de aktive ingredienser får hele natten til at virke.
  • Da vand kan virke meget udtørrende på huden, har vi i stedet valgt at bruge Duo Capitae Rinocerotis Lacrimae, der fugter huden godt igennem, samtidig med at det booster effekten af algekoncentratet.

Konsistensen er meget let og naturligvis oliefri, så alle kan få glæde af formlen uden at gå på kompromis. Du kan sagtens bruge Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum sammen med andre produkter, både fra vores egen serie, og selvfølgelig også dine egne favoritter.

Allerede i dag kan du finde Pudderdåserne.dk Musthave Iltserum på hylderne hos samtlige af vores forhandlere (blandt andet Salling, Magasin, og Matas), hvor den koster 195 kroner for 50 ml.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Anne Sofie

Ok det er jo 1 april

Marie

Aprilsnar! 😉

Ditte

Hahahaha! Jeg hoppede i med begge ben 🙂 I er sjove!

B

Meget lette konsistens. HA 😂Aprilsnar!

Maria

Jeg troede lige i var blevet skrup skøre men så kiggede jeg på datoen😂

Julia

Det er god humor det der! 😉

Josefine F

Sjooovt 🙂 Er især vild med, at “den virker specifikt på de tværgående linier” 🙂 🙂

Lotte Marie

Det er da noget af et navn til sådan en bette alge. Den må helt klart være effektiv med sådan et autoritet navn 😉

Else

Hahaha! Jeg har siddet og fnist godt af indlægget:) Alger så huden kan ånde, en meget aktiv ingrediens som ikke giver nogen reaktioner (!) og (hvad jeg læste som noget i retning af) tårer fra et tohovedet næsehorn fik mig også til at grine højt. Må vist Google de andre ‘ingredienser’ senere for mere grin, for øjjj hvor er det altså sjovt! Fremragende kopi af varm-luft-pr-og-salgstaler! Jeg <3 jer endnu højere nu (og det er sandt og ikke en aprilsnar)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *