Fredagsfavorit: Resveratrol

Gensyn med Smashbox

Smashbox

Sponsoreret

Da min makeupafhængighed for alvor startede, havde Smashbox en stand i Magasin. Så fik de en webshop, og for snart tre år siden åbnede Stylebox med det skønne mærke på hylderne. Det er forholdsvis sjældent, at jeg kommer forbi Stylebox, og derfor er jeg rigtig glad for, at Smashbox igen har lanceret en fin webshop på Smashbox.dk, hvor du kan købe alle produkterne samt finde gode beskrivelser af både produkter og brugen af dem, videoer, looks, vejledninger og selvfølgelig den gode historie bag…

Smashbox

Sådan ser det ud, når man giver en dåse en selfie tripod…

Smashbox favoritter
Selvom jeg har holdt pause fra Smashbox i et par år, hvor det har været sværere at få fingrene i, så har jeg stadig en hel del favoritter, og der kommer stadig nye til. Sidste efterår lancerede Smashbox for eksempel flere forskellige virkelig lækre brynprodukter. Den meget fine og rigtig anvendelige Full Exposure Palette, er en af de få nude øjenskyggepaletter, som jeg faktisk forstår. Den indeholder nemlig syv helt matte farver og syv med mere eller mindre perlemor eller glitter, derfor keder jeg mig ikke ligeså meget i selskab med de mange brune nuancer, som jeg ellers gør.

X-Rated
Det er altid med en vis nervøsitet, at jeg åbner en ny mascara, fordi jeg efterhånden har et ret godt billede af hvilke mascarabørster, jeg kan få til at fungere. Om X-Rated formlen siger Smashbox, at den er ekstra holdbar, samtidig med at den hverken klumper, drysser eller flyder ud. Og det kan jeg kun være enig i. Det er en virkelig god volumenmascara, der er let at få til at ligge pænt på vipperne.
Her har jeg brugt mascaraen oven på Smashbox Photo Finish Lash Primer, som er en anden type mascaraprimer, end jeg ellers har prøvet. Den dækker vipperne med et jævnt lag, så de syner kraftigere uden det bliver klumpet og klodset. Børsten er helt unik, og i stedet for at forklare, har jeg taget et billede, hvor du tydeligt kan se kammen, som du reder vipperne igennem med til sidst.

Smashbox

Det er på den spritnye webshop Smashbox.dk, du kan købe de ovennævnte produkter til vipperne eller den smukke Full Exposure… tjek historien, det skønne sortiment og de fede videoer. Læs eventuelt gennemgangen af nogle af de kendte og elskede produkter i dette konkurrence indlæg fra efteråret.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Smashbox.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Sacha

  Den lyder spændende den nye Lash primer – kunne være er fint alternativ til diors noget dyrere version, som den lidt minder om:-) har dog ret sarte øjne og tåler ikke parfume og den slags i nærheden af øjnene – ved I om den er parfumeret? Kan ikke lige se noget om ingredienser på hjemmesiden.
  Hilsen Sacha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sacha
   Den er ikke parfumeret, jeg har lige tjekket INCI’en.
   Mine øjne er også virkelig sarte, og jeg tåler den fint.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sacha

   Det lyder super – tusind tak. Så må jeg prøve den næste gang :-)
   Hilsen Sacha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Østerbæk

  Jeg har også fået fingre i denne X-Rated mascara, men jeg synes, at der kommer ALT for meget mascara på børsten :-(
  Det giver klumpende vipper hos mig. Håndterer jeg den forkert??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jeanette
   Undskyld det langsommelige svar, din kommentar var druknet for mig.
   Det sker med jævne mellemrum, at en mascara er meget våd, så tørrer jeg den simpelthen af med et stykke køkkenrulle eller lader den være åben i noget tid, det løser i hvert fald problemet for mig :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har du set at der er kommet smashbox og NYX i en del Matas ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Resveratrol