Tirsdagstip: Krøller der holder

Vi glæder os til at se jer…

Pudderdåserne Ansigtsolie

Først skal du have tak, fordi du læser med! Og tak fordi du deltog i konkurrencen om et lille møde med Katja og jeg. Der er som forventet et hav af spørgsmål i kommentarfeltet under konkurrencen, da det er nødvendigt at lukke kommentarfeltet, svarer vi i stedet på spørgsmålene hen ad vejen, men hvis du bliver utålmodig, vil jeg anbefale dig at stille spørgsmålet igen under beskrivelsen af Ansigtsolien.

Vi glæder os til at se dig i Fields i morgen
Det er i morgen fredag den 19. februar klokken 14-16 Katja og jeg gæster den fine nye Matas i Fields, og det er der, du har mulighed for at prøve vores nylancerede Ansigtsolie og samtidig kaste et lod i puljen om en goodiebag med samtlige produkter fra vores Musthave serie. Ydermere får du en gratis Alt i En Makeupfjerner med, når du køber et produkt fra vores serie. Derfor kan det godt betale sig at komme forbi, selvom du ikke finder dit navn herunder.

De otte vindere
I går aftes kom Random.org på seriøst overarbejde, da jeg skulle trække de otte vindere… men det lykkedes og vi glæder os til at byde kvinderne bag følgende kommentarer velkommen i morgen fredag den 19. februar fra klokken 14.00 og frem til klokken 16.00.

 • Nummer 7 er Carina P, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 13:29
 • Nummer 8 er Maya, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 13:30
 • Nummer 16 er Nina Maj, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 13:52
 • Nummer 46 er Katrine Jakobsen, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 16:13
 • Nummer 73 er Nanna Jelle, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 20:50
 • Nummer 78 er Astrid, der har kommenteret den 15. februar 2016 klokken 21:35
 • Nummer 101 er Johanne, der har kommenteret den 16. februar 2016 klokken 15:54
 • Nummer 108 er Cecilie, der har kommenteret den 17. februar 2016 klokken 10:02

Så snart jeg har udgivet dette indlæg, sender jeg en mail til alle otte vindere, så hold gerne øje med din mail, der er vigtig information og et spørgsmål, der skal besvares. Har en af vinderne alligevel ikke mulighed for at møde op i Fields i morgen mellem klokken 14.00 og klokken 16.00, må vi desværre trække en ny vinder.

Vi glæder os til at se dig <3 <3 <3

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

14 kommentarer

 • Maria

  Super produkter i laver. Det eneste jeg finder en smule irreterende ved pumpe emballagen er at det er svært at finde ud af hvor meget der er tilbage. Ville være rart at man kunne nå at købe en ny før man løber helt tør

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Maria. Simpel emballage er den vigtigste måde at holde priserne nede. Emballage er p… dyrt. Så vi kunne godt udskifte de enkle hvide (kedelige) pumper med noget mere avanceret. Men prisen ville også være derefter, så det har vi fravalgt. Derudover vil vi ikke lukke lys ind til vores sarte ingredienser. Kærlig hilsen Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Jeg kan anbefale at holde den op mod lyset, så kan du se hvor langt bunden er oppe :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Yay! Her sker det nye ting og sager!!!
  Jeg har haft travlt og glemt at kikke ind på det sidste! Nu fik jeg endelig læst om kap og tak for det!!!
  Tillykke med den nye olie, den vil jeg meget gerne teste. Er glad jeg kikkede ind idag og har mulighed at smutte forbi imorgen og få fat på den og måske hilse helt hurtigt! Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ih, mere fra jer! Hurra for det! Jeg er aktuelt i behandling med isotretinoin pga en acneplaget hud i en alder af 30. Hvad tænker I om kombinationen af jeres nye ansigtsolie og isotretinoin. Kan man det? Min hud er endnu ikke blevet knastør, sådan som det forlyder sig, at den bliver under behandlingen, men jeg tænker, at det er et spørgsmål om tid – og jeg kan ikke rigtigt gennemskue, om olie er den rigtige måde at fugte huden på? På forhånd tak for svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Emilie. Tusind tak :)))

   Jeg kopierer lige et svar oppefra: Det tror jeg, den vil være rigtig god til. For det første kan olierne modvirke den tørre hud, for det andet er der gode ingredienser i med effekt på inflammation, postinflammatorisk hyperpigmentering og muligvis endda ar. Vi er stadig lidt forsigtige med at sige det med sikkerhed endnu, men vi har grund til at tro, at den er god mod rødme og ar efter bumser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita christensen

  Dejlig med nye produkter . Men der er langt fra Jylland til fields i hovedstaden .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anita
   Det har du helt ret i, desværre kan vi kun være et sted… og det blev Fields denne gang :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kiggede lige ingrediens listen igennem, men kunne ikke ud af om der er æteriske olier i eller silikone for den Sags skyld.
  Kan man bruge olien hvis man har Rosacea?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Kathrine. Der er ingen æteriske olier og ingen silikone i olien. Der er ingen æteriske olier eller parfume i nogle af vores produkter. Der er silikone i vores Antiage Ansigtscreme, Alt i en creme, T-zone Peeling og AHA Serum.

   Og ja, du kan godt bruge olien med rosacea.

   Kærlig hilsen Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  KÆMPE TILLYKKE!! Olier kan jeg slet ikke undvære – hverken indeni eller udenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Jeg har aldrig selv været stor fan… i hvert fald har jeg været kræsen, men jeg er nu alligevel blevet ret så vild med den lille lyserøde :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wickie

  Jeg kan af en eller anden grund ikke skrive en kommentar under beskrivelsen af ansigstolien?
  Men mit spørgsmål er hvordan jeg skal bruge olien når jeg bruger jeres alt-i-en-creme og t-zone peelingen. Dem er jeg stor fan af! De søde damer i butikkerne har desværre givet mig forskellige svar, så nu er jeg forvirret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Wickie. Jeg håber jeg kan hjælpe :)

   Du skal bruge T-zone Peelingen nederst. Du kan bruge det i rækkefølge T-zone peeling – olie – creme eller T-zone peeling – creme – olie – MEN helt ærligt. Jeg tror ikke du vil opleve den store forskel på om du bruger cremen eller ej, hvis du også bruger olien på samme tid. Den bliver lidt overflødig, fordi olien er så potent som den er. Prøv dig lidt frem og se, hvad der fungerer.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Krøller der holder