Lørdagslook: Double Exposure

Too Faced Better Than Sex Mascara: En kort affære

Too Faced Better Than Sex Mascara

Jeg har et had/kærlighedsforhold til mascaraen med det kælne navn fra Too Faced.

Better Than Sex har Too Faced kaldt deres mascara. Jeg vil nærmere kalde den et for et virkelig hedt, men meget kortvarigt engangsknald.

Too Faced Better Than Sex er ved første øjekast en virkelig lækker mascara. Sjældent har jeg prøvet noget, der kan få mine vipper til at se fyldigere, lækrere og bedre ud.

Men som med så mange gode affærer her i livet holder den ikke. Efter meget kort tid ender herligheden under øjnene.

Jeg har stort set altid problemer med at mascara drysser på mig. Det er ikke nogen specielt ved Better Than Sex. Men når Helene har samme problem med en mascara, så ved man, at den er gal. For hendes øjenvipper plejer at kunne holde fast på dem. Og Better Than Sex er altså slem til det.

Dryssende mascara og pandaøjne er ofte en større risiko ved de mascara, der giver ekstra meget volumen som for eksempel Too Faced Better Than Sex eller Benefit They’re Real. Jeg vil tro, det simpelthen handler om, at jo mere mascara, der skal hænge fast på vipperne, jo større risiko er der for, at det drysser af igen.

Better Than Sex har mange trofaste fans derude og med god grund. Hvis dine vipper kan holde på den, så er det virkelig en effektfuld mascara. Den indeholder faktisk også en peptid, som potentielt kan gøre vipperne mørkere over tid – dog kun i en meget lille mængde. Men hvis du også ender med pandaøjne efter kort tids bekendtskab, så er du i ikke alene. Og så vil jeg personligt hellere have et mindre dramatisk, men mere langtidsholdbart forhold til min mascara.

Her kan du købe det
Too Faced Better Than Sex Mascara koster 190 kroner i Sephora.

 

 

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp. Matas.dk - Zalando.dk MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Double Exposure