Sidste chance for rabatkoder til Asos

20.01.16
ghd split end therapy

ghd split end therapy

Asos har en række rabatkoder, som du har indtil i morgen klokken 18 til at udnytte.

Køb for 850 kroner og få 100 kroner rabat. Brug koden SMUK100
Køb for 1350 kroner og få 200 kroner rabat. Brug koden SMUK200
Køb for 1650 kroner og få 350 kroner rabat. Brug koden SMUK350

– gælder til 22. januar klokken 18:00

Brug rabatkoderne her på Asos’ webshop.

20% på Nicehair
Nicehair har lige nu 20 procent på alt undtagen Moroccanoil, Dermalogica og Jane Iredale.

Både Asos og Nicehair har den nye ghd Split End Therapy, som jeg glæder mig enormt til at prøve. (Hos Nicehair kan det også virkelig godt betale sig at bruge koden på stylere, krøllejern mm. fra blandt andet ghd)

Er der nogen af jer, der har prøvet Split End Therapy endnu?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Sandra

Hej i to skønne kvinder. Jeg har brug for hjælp til at finde den rette foundation. Der er så mange forskellige, og jeg aner ikke, hvor jeg skal starte. Min hud er lidt uren med både bumser og hudorme og bliver hurtigt fedtet i løbet af dagen. Lige nu bruger jeg en mineralpudder fra Jane Iredale, men jeg synes ikke, at den dækker mine problemområder nok. Hvad kan i anbefale af foundations til en som mig? Og så har jeg hørt, at det skulle være sundere/ bedre for især uren hud at bruge mineralmakeup – er dette mon korrekt? Tak for en skøn blog, som jeg læser flittigt og finder meget brugbar!
Mvh Sandra

Helene Randløv

Hej Sandra
Mange tak for ros, og fordi du læser med!
Mineralfoundation er mig bekendt ikke forskelligt fra andre foundations i hvert fald ikke i forhold til uren hud. Det handler om at få renset huden med et blidt renseprodukt og bruge gode produkter, der kan afhjælpe problemerne. Personligt kan jeg meget bedre lide flydende foundation, men dem kan du også finde i mineralvarianter, hvis det er vigtigt for dig.
Sørg for at bruge en let foundation, der ikke dækker din hud, og dup så ekstra på de steder, du gerne vil dække. Der er et hav af gode foundations. Min anbefaling ville være GOSH Copenhagen BB eller CC cream, de er begge lette og virkelig gode. Gå i Matas og prøv, hvilken af dem du foretrækker.
Kh. Helene

Sandra

Tusind tak for et brugbart svar. Jeg har længe døjet med hudproblemer, og kontaktede faktisk kun lægen efter at have læst et indlæg fra jer, hvor i stærkt opfordrede til det, hvis man ikke kunne komme problemerne til livs vha almindelige produkter. Og jeg fik en creme på recept, som har hjulpet en del! Nu følger jeg op med jeres t zone peeling (startede for et par uger siden), og det bliver bedre og bedre! Tak!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *