Tirsdagstip: Snyd

12.01.16
Røde læbestifter

Røde læbestifter

Her på bloggen er vi fortalere for brug af rød læbestift både i bogstavelig forstand men bestemt også i overført betydning. Det er en slags motto for mig, og det er en af de ting, jeg husker mig selv på, når humøret er lidt slukøret eller helbredet skranter. Den sidste måneds tid har jeg, som jeg beskrev i et lørdagslook for nylig, benyttet mig af mottoet ”fake it ’til you make it”. Det er et andet motto, jeg ofte minder mig selv om, de dage hvor mundvigene hænger mere, end jeg bryder mig om.

Snyd
Det handler naturligvis ikke om at snyde andre, men hvis du kan snyde dig selv i bedre humør, så er det bestemt lidt snyd værd. Nu påstår jeg ikke, at du kan snyde dig til evig blå himmel eller løbe fra konfrontationerne med lidt læbestift, men det er i hvert fald lettere at møde verden, når man føler sig godt tilpas. Det er ligegyldigt, om det er tirsdag eller en time inden sengetid hvilken som helst anden dag, restriktionerne er med garanti nogen, du selv sørger for. Hvis du har lyst til at give den gas med røde negle, kunstige vipper eller ansigtsmaling, så gør det!

Den der gemmer til natten…
Det er sundt at grine af sig selv, og da jeg for længst har indrømmet, at jeg nok har et lidt skævt forhold til makeup… Især før i tiden da jeg kunne finde på at købe to af de produkter, som kun kan købes i en begrænset periode. Det i sig selv er sådan set fint nok, hvis jeg så fik brugt de ting, jeg købte. Desværre skete der ofte det, at jeg ”sparede på” den vildt flotte læbestift, eller hvad det nu kunne være, og lige pludselig(!) var den blevet for gammel, fordi den bare lå der i skuffen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Lærke

Jeg elsker den sidste del, med at spare på produktet i en sådan grad at man ikke får det brugt. Jeg gør det selv især med cremer. Og enten får jeg det så ikke brugt eller også bruger jeg så lidt af gangen at det bliver lidt omsonst 😀

Helene Randløv

Hej Lærke
Det er så fjollet, at det næsten ikke er til at holde ud. Heldigvis er jeg blevet så meget bedre til at bruge de ting, jeg har limited eller ej, men det er ikke nogen let disciplin, når man er skønhedsblogger 😀
Kh. Helene

Helle

Det er lige præcis derfor, jeg køber to af hver. Hvis jeg ved at jeg ikke kan få mere, så bruger jeg den ikke, om den så fik mig til at ligne en million, i mellemtiden. Har jeg en backup, er jeg meget bedre til at få brugt de finerer, dyrere, eller limited ting.
Jeg gør det samme med tøj og sko :-/

Helene Randløv

Hej Helle
Jeg tror, vi begge er med i en MEGET stor klub 😛
Kh. Helene

Eda Marie

Jeg købte en lækker concealer for 300 kr, og giver aldrig igen 300 for en concealer. Det er bare for mange penge at bruge på en concealer. Det betyder jo så baer, at jeg ikke nænner at bruge den nu, fordi jeg gemmer på den til særlige dage, for ikke at bruge den op.

Helene Randløv

Hej Eda Marie
Det er mange penge, men jeg må indrømme, at jeg kender en der er dyrere, som er ALLE pengene hver… Den er godt nok også cirka tre gange så stor som andre concealere, så den holder også i lang tid.
Mit bedste råd er at bruge den! Hver dag er en fest og du fortjener i hvert fald det lækreste hver eneste dag.
Kh. Helene

Lærke

Hej Helene! Så bliver jeg nysgerrig – hvad er det for en concealer?

Helene Randløv

Hej Lærke
Det er Sisley Phyto Cernes Eclat, som jeg er virkelig glad for.
Kh. Helene

Else

Jeg er SÅ enig! Det er bare om at huske at man er værd at forkæle – og ikke skufferne:p

Helene Randløv

Præcis Else… ret forkælede skuffer alligevel.
Kh. Helene

Cendie Dyekjær-Themsen

Ej jeg troede bare det var mig der havde dårlige vane! Der er ting, jeg simpelthen ikke kan forestille mig at leve uden og så laver jeg “lager”. Det er sådan en god tryg fornemmelsen!
Den der concealer, skønne Helene, vil du afsløre mærket? Jeg ryger altid tilbage til MAC og Diors Skinflash.

Helene Randløv

Hey søde du
Ja, det er Sisley Phyto Cernes Eclat. Jeg er ret vild med den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *