Lørdagslook: Night Blue

Vind en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort til en lækker behandling

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Sponsoreret indlæg

Da muligheden for at udlodde en Braun Silk épil 9 Wet & Dry bød sig, bed jeg straks på. Det er nemlig stadig en af de ting, som letter min hverdag betragteligt, både fordi den holder stængerne fri for hår, men mindst lige så meget fordi jeg har opdaget, at jeg kan bruge den i ansigtet… Selvom du ikke har det problem, er det en god idé at læse videre. Herunder har du nemlig mulighed for at vinde en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort til en behandling. På den måde kan du sikre en ekstra julegave til en, du har lyst til at forkæle.

Overskæg
Det er altså overordentlig træls at være kvinde og have skæg. I årevis har jeg drillet min mor, som selv har lidt svært ved at se hårene, hvorfor det ofte er mig, der assisterer med fjernelsen af dem med en pincet. Karma er en kælling, og efter min sidste graviditet er jeg langsomt men sikkert blevet beriget med uklædelige heksehår på hagen og et skønt overskæg. Det er jeg på ingen måde fan af. Det er jeg derimod blevet af at epilere hagen og overlæben.
Det gør næsten ligeså ondt, som du forestiller dig… men kun første gang. Derefter er det først og fremmest overstået i en fart, samtidig med at man vænner sig til den nivende fornemmelse.

Epilering i ansigtet
I juni måned da jeg skrev om Braun Silk épil 9 Wet & Dry første gang, fortalte jeg om mine oplevelser med epilering dengang i start halvfemserne… Det var ikke noget jeg ligefrem var begejstret for at gentage, men det sidste halve år med epilering har bevist, at Braun Silk épil 9 Wet & Dry er en helt anden maskine. Det er i hvert fald noget helt andet end det torturinstrument, jeg forsøgte mig med dengang.
I takt med at jeg er blevet gladere for resultatet, kastede jeg mig en dag over hætten til ansigtet. Det gjorde sindssygt ondt lige ved læbekanten og under næsen, men ellers er det ikke noget særligt. Samtidig er jeg vild med at blive fri for at pille rundt med pincetten, især der hvor jeg har lidt svært ved at se hårene selv.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Epilation
Det er ikke besværligt at epilere, men i starten tager det noget tid. Som man kan se på billedet her over, bliver jeg lidt hævet, der hvor hårene bliver hevet ud, det varer et par timer og er altid væk dagen efter, når jeg for eksempel har epileret om aftenen. Der er sikkert flere forskellige måder at klare epilationen, men her forklarer jeg, hvordan jeg gør. Til Braun Silk épil 9 Wet & Dry hører tre forskellige hætter til epileringshovedet og et barberhoved med en trimmerhætte. Det er meget rart, at man kan skifte hætte afhængigt af, hvor og hvordan man vil bruge den. Og at den lyser så kraftigt, at man sagtens kan se hårene selv i dårlig belysning.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

 • Du skal selvfølgelig sørge for at oplade din epilator inden brug, især i starten tager det noget tid, og det er altså irriterende at løbe tør for strøm midt i det hele.
 • Dagen inden jeg epilerer bruger jeg altid en god skrubbecreme og sørger for at smøre huden ind med en rigtig god bodylotion. Når man epilerer, er det rart at have de ting, man skal bruge i nærheden. Derfor finder jeg altid de hætter frem, jeg vil bruge og trimmer eventuelt hårene, hvis de er blevet meget lange, siden sidst der blev epileret.
 • Når du er klar, kører du bare Braun Silk épil 9 Wet & Dry over det ønskede område og pist væk er hårene.

Braun Silk épil 9 Wet & Dry

Der er en del, der har spurgt om, hvor længe resultatet holder, og hvor lang tid det tager at epilere begge ben. Det kan jeg ikke svare på. Det vil jo variere fra person til person, så det giver hverken mening at skrive, hvor lang tid det tager for mig, eller hvor længe det holder. En af de ting, der er vigtige for mig, er at hårene kun behøver at være ganske korte, for at Braun Silk épil 9 Wet & Dry kan få fat i dem. Det betyder, at hårene kan fjernes, næsten inden de stikker. Sådan holder jeg tiden nede, fordi jeg fjerner hårene i takt med, at de gror ud.

Vind Braun Silk épil 9 Wet & Dry
Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen om en Braun Silk épil 9 Wet & Dry og et gavekort på 2000 kroner til for eksempel en ansigtsbehandling et sted efter eget valg i nærheden af vinderen, er at fortælle, hvem du har lyst til at forære denne fine julegave til og hvorfor i kommentarfeltet herunder.
Onsdag den 23. december bliver kommentarfeltet lukket klokken 14.00, hvorefter den glade giver bliver udtrukket.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

   

256 kommentarer

 • Ditte Madsen

  Jeg ville helt sikkert give det til min bedste veninde (ja, det kalder vi det stadig) gennem 15 år, Julie. Hun skal backpacke i Thailand i en måned, og jeg er stensikker på at jeg ville redde hendes hår-issues med denne her, på sådan en tur.
  Når hun kommer hjem er hun naturligvis tvangsindlagt til kvalitetstid med mig, så dette gavekort ville være helt vildt fedt at kunne give hende – det fortjener hun så absolut!
  Mange hilsner fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil forære maskinen i julegave til mig selv :smirk: Jeg hader at barbere ben, og her til vinter springer jeg tit over. Hvilket jeg tror, min kæreste er lidt ked af :stuck_out_twe: Ansigtsbehandlingen vil jeg give til min mor. Hun trænger og fortjener det :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg ville forære den til mig selv :-)
  Med to små børn er der bare ikke tid til barbering hele tiden.

  Derudover ved jeg bare ikke hvad der sker med min hud for tiden, den teer sig helt mærkeligt og jeg er sådan i tvivl om hvad jeg skal gøre ved den, så en ansigtsbehandling samt vejledning ville være super.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil forære den til min specialemakker Marie. Efter at have siddet et halvt år og knoklet for vores speciale ville en gang forkælelse med ansigtsbehandling være så overdrevet nice;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg ville forære den til min kære storesøster, der er gravid og har fødselsdag lige om lidt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mig selv. Fordi jeg skal ud og finde mig en ny mand, og det forestiller jeg mig er lettere med glatbarberede ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg ville give gavekortet til min mor. Hun har haft rigtig travlt de sidste par måneder med praktikperiode, eksamen og personlige ting med familien, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at give hende en tid, hvor hun kun skulle fokusere på sig selv og forhåbentlig komme til at slappe lidt af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine nielsen

  Jeg ville elske at vinde den til mig selv, så jeg slipper for både skraber og voks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss.sunflower

  Ville forkæle min mor med det, hvis jeg skulle være så heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Jeg ville forære den til mig selv. Jeg trænger gevaldigt efter en graviditet hvor jeg til sidst ikke kunne nå ned til sidst og nu med et lille barn hvor overskuddet bare ikke har været der. Tænker også det er en meget god ide med barberede ben i jagten på den eneste ene❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N M

  Jeg ville elske at forkæle min mor med denne lækre epilator, hun har længe snakket om lige netop denne og ved at hun ville blive så glad. Jeg plejer at vokse hendes ben men ville hjertens gerne kunne slippe ☺️ Samtidig er hun for nyligt begyndt at gå op i hudpleje og gode produkter så en rigtig ansigtsbehandling på en klinik ville være en øjenåbner for hende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin

  Jeg vil forære epilatoren til mig selv, da jeg virkelig er træt af barbering, men jeg tænker at gavekortet vil jeg give til min kære mor, som fortjener lidt ekstra forkælelse. Hun er ikke så glad for epilatorer, så den får hun ikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Matzen

  Gavekortet ville jeg give til min mor som tilskud til permanent makeup. Alder og psoriasis har gjort at hendes bryn er nærmest usynlige, og hun drømmer om at få dem tegnet op. Pga. psoriasis vil permanent makeup ikke holde så længe som på “almindelig” hud, så det ville være fantastisk at reducere udgiften lidt, i tilfælde af at det kun holder kort tid.
  Epilatoren ville jeg være fristet til at holde selv, den står allerede på ønskesedlen, og jeg er den i min omgangskreds der vil sætte størst pris på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B.

  Jeg ville elske at vinde den til mig selv, da min nuværende epilator trænger til at blive skiftet ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie T-V

  Jeg ville give den til min mor. Hun var med på 90’er bølgen med torturinstrumenterne, så hun fortjener både en opgradering og lidt forkælelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Maskinen til mig selv og ansigtsbehandlingen til min søde veninde, jeg ikke har set i lang tid pga. udveksling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg vil helt ærligt forære den til mig selv. Jeg vil elske at slippe for barbering og voks. Og pincetten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Hvis man gerne må være egoistisk vil jeg beholde den selv :-) min gamle shaver er netop stået af, og pga en rygskade kan jeg ikke stå i badet og barbere ben. Derfor håber jeg at jeg er den heldige :-) glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Gavekortet ville jeg give til min mor, da hun altså virkelig godt kunne bruge lidt forkælelse:-)
  Epilatoren ville jeg forære mig selv, da den faktisk har stået på ønskelisten lige siden jeg læste om den her på jeres blog! Jeg har meget følsom hud og kan f.eks. derfor ikke holde til at barbere armhuler eller ben så ofte som det ville kræve for at være dejlig glat – en epilator ville gøre meget glæde, specielt til sommer, haha. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Petersen

  Ville forære den til min mor der lider af de samme irriterende hår de forkerte steder i ansigtet som du selv nævner. Og så er der chance for jeg også kan låne den engang imellem og selv få godt af den :-D glædelig jul til Jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville give det til min sødeste mor, som i dén grad trænger til lidt forkælelse. Lige meget hvor meget hun prøver, er der noget der hele tiden spænder ben. Jeg ville derfor elske at kunne forære hende så skøn en gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville give gavekortet til min søde mor, som altid fortjener lidt ekstra forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høgsvig

  Jeg ville tage epilatoren selv og give gavekortet til min mor, der har fortjent en god omgang massage til hendes dårlige skuldre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil forære den til mig selv,var ikke klar over at den kunne bruges i ansigtet og jeg lider af det samme som dig :(
  Kedelige stive lange sorte hår der over natten dukker frem under hagerne og meget dunet overlæbe og det er så træls hvis man ikke lige har opdaget et,eller man får slikket sig om munden og kan mærke det prikker på tungen :( så jeg vil beholde den selv og glæde mig over et hårfrit ansigt og lækre bløde stænger :)
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Jeg ville give det til min mor, fordi hun har haft et par hårde år, hvor jeg vildt gerne har ville forkæle hende. Det er desværre ikke så nemt, når man er på SU, så at vinde det i sådan en konkurrence her, ville være perfekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg ville vælge at give gaven til min søde veninde som trænger til lidt forkælelse.. Vidste ikke man kunne bruge den i ansigtet.. Gad jeg godt at prøve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Jakobsen

  Jeg ville give gavekortet til min mor, da hun fortjener noget selvforkælelse efter en lang og hård periode.. Og så ville jeg beholde epilatoren selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt ærlig (og ganske ujulsk) vil jeg forære den til mig selv. Efter et par, for at sige det på jysk, trælse år, hvor jeg først mister min hest, dernæst min kat og så får min mor cancer har jeg endelig fået et dejligt lyspunkt i mit liv. Troede ikke kærligheden skulle komme min vej, men det gjorde den for 3 mdr siden, og gud hvor er det dejligt :-D dog irriterende at mine ben m.m. stikker allerede et par timer efter jeg har barberet dem. Og helt ærlig; hårstubbe og nyforelskelse skal bare ikke nævnes i samme sætning ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville forære den til mig selv. Jeg ville nyde ikke at skulle bekymre mig om hårfjerning ligeså ofte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise B

  Jeg ville forære selve epilatoren til min mor! Hun har en epilator der er i hvert fald 15 år gammel, og har ikke barberet ben ligeså længe. Det ville jeg elske at forkæle hende med :)

  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Min datter! :smile:
  Deltager gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Jeg vil forære denne til verdens bedste mor. Hun er så stresset pga. arbejde – og vil vil elske at kunne glæde hende med hygge og forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Mig selv sgu da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Formentlig en julegave til mig selv :-) Har en gammel sag, der længe har trængt til en udskiftning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil gerne selv forkæles med denne. Min hud trænger virkelig til en ansigtsbehandling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det bliver helt klart en gave til mig selv! Min epilator synger på sidste vers, og det er klart på tide med en udskiftning. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena H

  Jeg vil forære epilatoren til mig selv, fordi som fattig studerende er der ikke noget bedre end gratis ting ;) gavekortet skulle gives til min mor, fordi hun er for dårlig til at gøre noget for sig selv og hun fortjener noget forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  Jeg ville faktisk give gaven til mig selv! Det synes jeg egentlig, at jeg fortjener ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AFA

  Jeg må indrømme, at epilatoren ville gå til mig selv, da jeg er virkelig fattig for tiden, men gavekortet vil min mor få, da hun aldrig gør noget for sig selv, men bruger al sin energi på andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den vil min datter blive glad for. Især med tanke på det begyndende overskæg – ikke fedt som teenager at have overskæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det ville være julegaven til mig selv, bruger skraber til hårfjerning, men har på det sidste har jeg virkelig fået lov at se og føle bagsiden af den medalje! Så leder efter en ny og bedre løsning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Min søster. Hun har altid haft lyst til at prøve en epilator, så det ville være en fantastisk ekstra julegave :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Jeg vil forkæle mig selv med epilatoren (det lyder lidt sadomasochistisk), og jeg ville dele gavekortet til skønhedsbehandlinger med min kære mor, der fortjener lidt forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanam

  Jeg vil forære maskinen til min teenage datter. Hun bliver nok rigtig glad for den. Hun hader barbere ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Andersen

  Jeg ville give gaven til min skønne mor. I et hus med mange børn, har hun sjældent tid og råd til sig selv. Den hun bruger på nuværende tidpunkt, virker på ingen måde optimalt. Synes virkelig hun fortjener en, der virker, som den skal! Jeg ved, at hun ville blive så glad for den, og bruge den i mange år fremover. Håber virkelig, at jeg kan få lov til at forkæle hende i denne jul, med denne perfekte gave! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Rask Pedersen

  Jeg ville give den til min læsemakker. Hun har haft et rigtig hårdt semester med mange personlige nedture, så jeg ville muntre hende op med en lille selvforkælelses-gave ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Epilatoren ville jeg nok beholde til mig selv, har altid gerne ville prøve en, men aldrig fået taget mig sammen.
  Gavekortet skulle gå til min veninde der har været inden i en hård periode, med flere hårde sygdomsforløb i den nærmeste familie, jeg ville elske at kunne forkæle hende lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ja, jeg er lidt nederen, men jeg har virkelig ønsket mig epilatoren længe! Jeg ville forære epilatoren til mig selv, og behandlingen skulle gå til min søde (og meget stressede mor) så vi atter kan omgåes hinanden uden at hun river hovedet af mig – stress er ikke at anbefale og hun skal lære at forkæle sig selv !
  Hun ville aldrig i livet bruge epilator, så det er en win-win :-* god jul Pudderdåser!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Til mig selv. Jeg har i lang tid ikke haft det godt og har måtte tage nogle hårde beslutninger, så derfor ville det være rart med lidt luksus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg ville forære den til min søde mor hvis jeg er så heldig – min mor er den smukkeste i hele verden, men hun er så ked af at hun får hår på overlæben, og det er jo ikke ligefrem det letteste/mest behagelige at fjerne, så at give hende denne så hun kan gøre noget ved det – og føle sig lige så smuk som hun er – det ville glæde mig uendeligt meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frederiksen

  Sådan en smart en vil jeg virkelig gerne eje og gavekortet ville jeg give til min lillesøster. Hun fortjener det. Virkelig fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den smarte maskine vil jeg meget gerne vinde, så jeg kan forære den til min skønne nabo Ruth.
  Ruth er en livsglad kvinde på firs år, som er en sand engel i mit Univers.
  Jeg er alenemor på fuld tid og har til tider brug for en hjælpende hånd – og der står Ruth altid klar til at hjælpe mig, hvad enten det drejer sig om en sjat mælk eller pasning af min lille trold. Vores relation er vokset til at vi er blevet en del af hinandens familier – og det er bare så skønt at vække hende med friskbagte boller, eller modtage en varm kanelsnegl klokken ti om aftenen.
  Hvis Alle havde en Ruth nabo, så ville verden være et smukkere sted…
  Hun vil blive meget glad for maskinen, fordi hun bruger oceaner af tid med forstørrelsesglas og to pincetter når jeg kommer uanmeldt :-)
  Jeg vil gerne forkæles med gavekortet – og jeg skal skrubbes godt igennem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Fromberg

  Min søde mor trænger til at blive forkælet, så jeg vil forære den fine julegave til hende ❤️ Tak for en god blog og rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Til min søde veninde Nina, som er mere en søster end en veninde. Vi er begge enebørn og har været veninder siden vi var helt små. Vi er virkelig gået gennem tykt og tyndt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville give gaven til min søde svigermor. Hun har ikke mange penge mellem hænderne og hun bruger dem allesammen på at give hendes børn en jul præcis som da de var små.
  Hun er uddannet kosmotolog, men kan desværre ikke længere arbejde på grund flere skader i ryggen. Hun ville ELSKE sådan en gave, da hun stadig interessere sig for faget. Hun er altid god for et godt råd om hud, negle osv, eller en afspændingsmassage. Hun fortjener det i den grad som en stor tak for hendes hjælp, og ikke mindst fordi hun er en skøn svigermama :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil foraere den til min soester. Hun har laenge vaeret ked af lidt moerke haar paa kroppen, som er blevet vaerre efter to graviditeter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Jeg ville forære den til min søde mor som af og til for vokset “overskægget” og benene hos en professionel.. Det ville da lette hele arbejder for hende, hvis det var noget som hun let kunne få bug med derhjemme i stedet glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  den skal min mor have. Hun har gennem året hjulpet mig på mange måder bl.a. flytning og et psykisk nedbrud (angst) og jeg har bare slet ikke været god nok til at sige tak for hjælpen og det kunne jeg jo gøre med denne lækre præmie. Hun fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine u

  Jeg vil give ansigtsbehandling tilmin søster der pga senfølger fra hendes cancer behandling, har haft er 2015 med flere indlæggelser – hun trænger til forkælelse!! Jeg selv bøvler med mørke bla i ansigtet :( derfor ønsker jeg mig Braun slik epil 9 wet and dry :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyder smart – sådan en ønsker jeg mig, til det overskæg jeg er begyndt at få, of først bemærker når hårene er vildt lange;).

  Ville gerne forkæle min fantastiske søster. Hun har været en kæmpehjælp for mig de sidste tre måneder, da min mand er kræftramt, og jeg har haft brug for praktisk hjælp med mine fire døtre. Helt utroligt som hun er stillet op,med hjemmelavet mad, afhentninger og opmuntring. Ville rigtigt gerne give igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renate Keiding Lindholm

  Jeg vil forære den til mig selv. jeg er SÅ træt af ikke selv at kunne se de irriterende hår i ansigtet – jeg er årgang 1966
  Ansigtsbehandlingen skal min bedste veninde Mette Jones have.. Hun er der altid for mig og alle andre.. er altid i super humør på trods af, at hun har meget at slås med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Jeg vil forære maskinen som en julegave til mig selv, da jeg selv gerne har villet have den i et stykke tid. Ansigtsbehandlingen ville jeg helt sikkert give til min søster – det fortjener hun helt sikkert! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie AF

  Jeg vil gerne give den til mig selv :D Har hørt meget godt om den maskine, og hvorfor ikke forkæle sig selv lidt med en ekstra julegave :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Den Skal være til mig selv, her i juletiden sørger jeg så meget for andre,så denne skal bare være til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Frydensberg

  Jeg vil forære det til mig selv, lidt egoistisk måske, men jeg har gennem flere år været spændt hårdt for. Jeg hader at shawe ben og har ønsket mig sådan en længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er det i orden at sige sig selv? Jeg har været på udkig efter en epilator i laaanngg tid, men får bare aldrig taget mig sammen til at købe én. De er lidt pebrede, synes jeg! Men en luksus at eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Sørensen

  Mig selv – har flere dårlige oplevelser med hårfjerning i bagagen; bl.a fik jeg på en klinik vokset på benene, dog fulgte huden med…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Jeg ville forære min mor det! Hun kæmper også med uønsket hårvækst, og med et begrænset overskud pga kronisk sygdom, så ville en epilator være en “nemmere” løsning – og forkælelsen i en lækker behandling ville virkelig BLOW her away.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Klit

  Epilatoren vil jeg rigtig gerne selv have. er meget træt af skraberen under bruseren … synes jeg her midt i fyrrerne har fået flere hår på benene (og overlæben, Yak!).
  Gavekortet vil jeg til gengæld give til min veninde Janne, som knokler hårdt i detailhandlen her i julemåneden. Hun kunne bruge forkælelse i januar, big time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville forære den til mig selv, fordi jeg har været så stresset på det sidste og derfor godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse her i december:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg ville forære den til en veninde, der bruger formuer på voksbehandlinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Vil give det til mig selv, da jeg har kæmpet med meget urenhed i mange år og har altid gerne ville prøve at få en lækker ansigtsbehandling. Og så hader jeg bare at barbere ben :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Jeg ville nu nok beholde epilatoren selv… Døjer med meget kraftig hårvækst, og er simpelthen så træt af skraberen, der både tager tid og efterlader knopper..
  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det må helt sikkert være min skønne lille søster. Simpelthen bare fordi hun er jordens bedste veninde og søster <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Horslund

  Jeg vil forære den til min gode veninde Anja, som aldrig tør vise sine ben frem, fordi hun synes de er grimme og behårede. Det er de ikke – overhovedet – faktisk ville jeg gerne bytte, men mon ikke en epileringsmadkine kunne hjælpe hende lidt på vej? Det håber jeg :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette mm

  Jeg ville give præmien til min søster – hun trænger virkelig til lidt forkælelse og opmuntring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sikke en lækker konkurrence :)

  Jeg ville give den til min søde veninde, jeg har kendt lige siden 0.klasse :)

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Jeg ville forkæle min søde mor, som fortjener det mere end nogle andre. Hun er det altid for alle andre, så hun har brug for lidt selvforkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Kristensen

  En epilator står øverst på min egen ønskeliste og en ansigtsbehandling står øverst på min lillesøsters, så det skulle være en rigtig søster-dele-gave! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Min “bedstekollega” Mette – det er en fornøjelse at møde på arbejde hver dag!

  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil forære den til min lillesøster, der er i de tidlige teenageår, hvilket er lig med total forvirring og ekspirementering. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har i forvejen maskinen, så jeg ville forære den til min søster og beholde ansigtsbehandlingen selv. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Til min mor fordi hun er sød og fortjener det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil helt sikkert forære den til min mor. Hun har været storforbruger af min (som efterhånden har nogle år på sig), så det vil ikke være dårligt med lidt fornyelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Isholm

  Jeg har selv en epilator og vil ikke undvære den for noget i verden. Min datter er på det seneste blevet meget interesseret i min, så det kunne være skønt hvis hun havde/fik sin egen. Waaauuuu, så lækker konkurrence. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rechnagel

  Mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Med fare for at lyde lidt egoistisk, så ville jeg forære epileringsmaskinen til mig selv i julegave. For efter behandling med isotretinoin mod akne, er det meste af mit underansigt blevet besat af ‘dun’ samt en egentlig moustache, og det ødelægger altså lidt fornøjelsen ved at være blevet bumserne kvit og er noget der virkelig går mig på hver eneste dag. Ansigtsbehandlingen ville jeg forære til min søde gravide veninde Melissa, som fortjener en omgang forkælelse og luksus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine G. F.

  Jeg ville allerhelst vinde den til mig selv, da jeg snart skal op på datinghesten igen og derfor vil tage mig bedst ud med glatbarberede skanker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville forære epileringsmaskinen til min søde veninde, som er plaget af en meget kraftig og tæt hårvækst på benene. Jeg tror virkelig at dette produkt kunne hjælpe hende. Vi er begge studerende, så sådanne ting, som fx denne epileringsmaskine, bliver nedprioriteret (desværre) :( Jeg krydser fingre og håber på, at jeg er så heldig at kunne give hende denne lille ekstra julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  Jeg har egentlig rigtig meget lyst til at sige mig selv!! Dette på grund af, at jeg har en dreng på et halvt år, som stjæler al min tid, og derfor ville det være fantastisk med en epilator, så jeg slipper for den dumme skraber, som jeg alligevel ikke har tid til at bruge hver anden dag. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke hermann

  Jeg ville elske at forære mig selv den gave, da det desværre nok ville pynte hvis jeg benyttede en sådan.
  God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giamia

  Jeg vil beholde epilatoren selv, og så give gavekortet til min mor. Hun vil nyde en ansigtsbehandling, og jeg vil “nyde” en ny epilator til de kradsbørstige hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Kjærulf

  Det bliver min mor, da hun har en del hår at slås med. God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S J

  Jeg vil give den til min søde mor. Hun døjer også selv med lidt hår i ansigtet, så jeg tror hun vil blive lykkelig for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nabila

  Jeg vil gerne forære min veninde den. Hun har sort hår og klager tit over de små hår i ansigtet som jo er tydligere på hende. Hun fortjener den i julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Jeg har lige brugt en hulens masse tid her til nat på at vaske alle mine makeupbørster! Må indrømme at jeg er rigtig dårlig til at få dem vasket, så pga. sejren i nat, mener jeg at jeg fortjener at vinde den magiske Braun epilator til migselv Spøg til side, så kunne jeg bare rigtig godt tænke mig en, så min kæreste slipper for mine ubarberede ben i vintertiden hvor jeg sjældent magter at barbere stængerne regelmæssigt. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg meget gerne dele beløbet til skønhedsbehanlinger med min stedmor. Hun gør så meget for familien, så hun fortjener bestemt at blive forkælet og jeg kunne bare rigtig godt tænke mig lidt mere kvalitetstid med hende

  Glædelig 4. søndag i advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil forære den til min søde mor, fordi hun har haft et hårdt år med mange prøvelser og fortjener lidt selvforkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil gerne give den til mig selv :)
  I en travl hverdag vil det helt klart gøre det hele lidt lettere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Epilatoren ville jeg give til mig selv Gavekortet ville jeg håbe, man kunne bruge til en fælles behandling for to, for så ville jeg give det til min svigerinde og hendes mand, som lige er blevet gift i denne uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Striib

  Jeg vil forære julegaven til mig selv. Syntes efterhånden alle gaverne er til ungerne, og jeg er altså SLET IKKE blevet for stor til julegaver

  Glædelig jul til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Til mig selv. Det er en super opfindelse som jeg har brugt i over 30 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg ville være egoistisk og beholde epilatoren selv, da den allerede står på ønskesedlen, og jeg ikke tror julemanden har den med til mig i år. På en eller anden måde tror jeg min mand synes sådan et apparat er en tand mindre sexet end at give mig lækkert undertøj:-) Gavekortet skal selvfølgelig bruges sammen med min teenagedatter, hun vil blive henrykt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil beholde epilatoren selv (sådan en har jeg altid drømt om at eje), og så vil jeg give gavekortet til min storesøster, der ikke har været så lidt igennem de sidste år. Hun fortjener noget pleje og omsorg – og min mand fortjener mine hårfri ben – så jeg krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene O

  Jeg vil forære den til min teenage datter og gavekortet skal foræres til mig selv.Kunne godt bruge noget selvforkælese :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg tror min mor ville blive rigtig glad for gaven. Gavekortet ville jeg nok tillade mig selv at bruge ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene O

  Jeg ville forære den til mig selv (ja nogle gange må man gerne være egoistisk ) til gengæld skulle min søster have ansigtsbehandlingen, det tror jeg hun ville blive glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi H

  Jeg ville forære den til min mor, som efterhånden også har fået lidt “skæg” på hagen og irriterer sig voldsomt over de hår på benene som hun næsten barberer hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Uden tvivl min skønne gravide veninde. Hun er det mest betænksomme menneske jeg kender og sætter alle foran sig selv. Kan ikke tænke på nogen som har fortjent det mere end hende. Kunne ikke undvære hende i mit liv. Hun er sød, mild, omsorgsfuld og brutalt ærlig. Jeg elsker hende for alle de skønne facetter!
  Glædelig jul❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg ville som flere andre give epilator en til mig selv, for den kunne jeg virkelig godt bruge! Gavekortet ville jeg give til min mormor, som er den eneste jeg mangler at finde en gave til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandy

  Maskinen ville jeg forære til mig selv i julegave, hvilket både ville komme mig og min søde kæreste til gode. Ligeså snart jeg har fjernet hår på benene vokser de ud igen og keg ligner en habit på mine fødder (hmm!!). Ansigtsbehandlinger skal min søde søster ha. Hun har de dejligste børn og er den bedste mor og søster, og fortjener derfor lidt selvforkælelse ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville give dem til en veninde,der døjer rigtig meget med hårvækst og nærmest må barbere sig på hele kroppen. Hun er vildt ked og træt af det så hun kunne godt fortjene en hjælpende hånd…eller maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min mor fordi hun er så sød og trænger til noget ekstra forkælelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vinde den til min søster, som har store problemer med indgroede hår, og som faktisk også er plaget lidt af hårvækst i ansigtet pga sygdom.
  Derudover har hun været igennem nogle hårde år, så lidt forkælelse er velfortjent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg ville give den til min søster i gave. Hun fortjener at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vile forære gavekortet til min gode veninde, som i den grad kunne bruge lidt hverdagsluksus, en omgang selvforkælelse og ro. Det ville lykken at kunne give hende en sådan gave, hun virkelig ville have godt af oven på en svær tid – en gave, jeg ellers ikke vil have råd til som fattig studerende. Jeg ville nok overveje selv at beholde epilatoren – det ville være lykken med at godt redskab til at komme af med mit alt for tidlige og meget forhadte kvindeoverskæg (øv for det altså).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville med garanti give den til min veninde der netop stod og sukkede over denne i en butik.
  Desværre er hendes økonomi en anelse stram pt og derfor kunne hun ikke købe den.

  Så hvis jeg vinder, er det hende der skal have den <3

  Knus Malue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil forære min mor det, da hun virkelig fortjener det! Hun går igennem en rigtig hård tid lige nu, med sygdom og en masse bekymringer. Derfor synes jeg at hun trænger til lidt selvforkælelse!!
  Mange hilsner Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg må være egoistisk og sige, at jeg ville beholde den selv. Én ting er hvor skønt det ville være med glatte ben i mere end to dage. En anden ting er, at jeg desværre også døjer med hår i ansigtet, hvilket virkelig er noget, der piner mig og ikke gør noget godt for min selvtillid. Derfor ville denne virkelig gøre en forskel for mig! Det ville være årets bedste julegave uden sammenligning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg bliver simpelthen nødt til at køre egostilen og beholde den selv :-/ Jeg ville elske at slippe for skraberen! Til gengæld ville gavekortet blive lagt under min venindes juletræ. Hun trænger til at blive forklædet efter en omgang stress og nogle generelle nedture det sidste halve år.
  Glædelig jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette S.

  Jeg ville forære det til mig selv. Det ville være dejligt, hvis stængerne kunne være fine i mere end to dage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil forære den til min søde mor, hvis epilator jeg lånte første gang for over 10 år siden i mine teenageår. Epilatorne er heldigvis blevet mere effektive siden, og da jeg selv er en heldig indehaver af en god epilator, skal min mor selvfølgelig ikke snydes. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Dyrnes

  Jeg vil helt sikkert give gaven til mig selv. Jeg får ellers ingen julegave i år, så det ville da bare være så skønt at pakke denne op juleaften :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil forære den til min moster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil forære gaven til min søde mor, hun gør så meget for mig, så nu må det være min tur til at gøre noget for hende! Hun fortjener lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg vil forære den til min rigtig gode veninde. Gennem mere end 5 år har vi epileret ben og det var hende der i sin tid fik min til at købe en. Hun fortjener en nu, da den ny har hun er blevet forældet og dårlig. Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg ville tage min lillesøster med, så vi sammen kunne få lidt selvforkælelse og en skøn dag sammen. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jh

  Har lyst til at forære den til min dejlige mor. Fordi hun er dejlig og fordi hendes december har været hård. Først blive hendes elskede lille hund akut syg med livmoderbetændelse og må hasteopereres. Få dage efter får min mor tandpine og hendes ene kind hæver kraftigt. Hun finder ud af at hun har en kraftig betændelse i den ene tand, så hun nu får medicin for og stadig er plaget af smerter fra.
  Hun kunne godt brug en dejlig overraskelse <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil forære denne fine julegave til min gode veninde, som har fortjent det efter en hård tid her op til jul. Det er lige, hvad hun har brug for! Jeg krydser fingre for, at jeg kan give hende den ekstra julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Stehr

  Min søster!
  Hun prøvede min epilator – første møde er aldrig det sjoveste, men da hun efterfølgende mærkede effekten var hun forelsket <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville give den til mig selv i julegave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZS

  Jeg vil forære den til mig selv da jeg altid har været glad for epilering og de resultater det giver. jeg har aldrig prøvet epilering i ansigtet. Så det ville være lækkeret at prøve denne som fungerer til både ansigt og krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Epilatoren ville jeg beholde selv, men gavekortet skulle gives til min dejlige søster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja C.

  Til min mor <3
  Jeg går igennem en svær tid og hun er der bare 100 % for mig altid. Hun fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min mor!!!! Vi har samme rollefordeling som du beskriver – hende hen under lampen og så i krig med pincetten Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Jeg vil forære mig selv den, da jeg er såå træt af barbering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LindsDK

  Den skal min veninde have. Hun har kæmpet mod uønsket hårvækst hele sit voksenliv. Hun er enlig mor og hun kæmper en brav kamp på alle måder, og altid uden at brokke sig eller lave ståhej over det.
  Jeg er en evig fan og tager virkelig hatten af for hende.
  Denne ville gøre hendes liv bare lidt lettere, og det vil jeg virkelig gerne hjælpe med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville forære det til min fantastiske veninde, som netop har været igennem en hård tid med skilsmisse og ret til forældremyndighed. Hun fortjener 100 % lidt forkælelse i denne tid! Så jeg krydser meget fingre for, at hun bliver den heldige vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hasna

  Hej.. Da jeg så denne konkurrence havde jeg ingen tvivl om hvem jeg vil forære denne dejlige gave til. Jeg vil forære den til min storesøster. Hun har i det seneste to år været igennem en hård tid.. En tid som har lagt sig psykisk hårdt på hende men hvor hun har formodet at forblive stærk og arbejde sig igennem det.. Hun er en som altid forkæler andre og tænker på andre og det er på tide hun skal forkæles og selv slappe af.. :-) hun skal bestemt have denne gave ikke fordi hun er min søster men fordi hun har et kæmpe stort omsorgsfuldt hjerte.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise E

  Min kære veninde trænger i den grad til lidt selvforkælelse efter en hård skilsmisse. Så hende ville jeg forære gavekortet til og så invitere på drinks om aftenen:-). Min mor kunne godt bruge epilatoren som kan bruges i ansigtet, da hun heller ikke er så opmærksom på skægtendens og hvide heksehår på hagen. Det er en vildt god feature at der er kraftigt lys i den så hårene kan ses trods vintertrist belysning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Kepp

  Så ville jeg forære eoilatoren til mig selv, da min egen på snart 21 år vist har udtjent sin værnepligt.
  Mens gavekortet ville jeg forære til Benedicte, da hun har fortjent at blive forkælet med en skøn omgang ansigtsbehandling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Pi Toft Hansen

  Tja det kan måske godt være lidt egoistisk at sige mig selv, men min er med ledning, og jeg ville så gerne kunne stå i brusekabinen, da jeg så kan få et ben op ad væggen. Jeg har frygteligt dårlige led. min søde datter Julie skal så have ansigtsbehandlingen inden hun skal ud at rejse i 5 mdr. Da jeg har svært ved at komme ud i livet, ville det være fedt at få en maskine der virker, min er tussegammel.
  Med venlig julehilsen fra Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Vasby

  Jeg ville give gaven til min dejlige mor. Når jeg besøger hende, har jeg altid min egen epilator med, så hun kan låne den. Det ville være så dejligt, at kunne give hende hendes helt egen epilator til jul
  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Må man godt skrive sig selv?! :-) Jeg ville gerne give det med ansigtshårene en chance, da jeg også er lidt træt af de der hår på overlæben…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ville simpelthen beholde dem for mig selv…. Jeg har SÅ meget brug for selvforkælelse og Lækkerhed, at jeg ville vælge at trumfe mine egne behov igennem, fremfor andres… Virkelig egoistisk, måske, men dem jeg elsker VED at jeg elsker dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Due-Boje

  Solveig og jeg skal dele. Det var hende, der gjorde mig opmærksom på Pudderdåserne i sin tid. Så kan vi ordne ben, få kunstige vipper og se, hvem der er allergisk, mens vi nørder hverdagskemi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil give gaven til min veninde Natasha. Vi har begge haft et turbulent år, og da vi også begge er studerende, er økonomien stram. Jeg vil gerne give hende en ordentlig gave, men det er svært at finde noget virkeligt lækkert og forkælende for små midler, især hvis man hellere vil give oplevelser end produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Hvis Braun Silk épil 9 Wet & Dry er så god til at fjerne hår i ansigtet, må det blive til mig selv. Ansigtsbehandlingen går til min veninde som p.t. ikke selv har økonomi til den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det vil jeg forære til min mor! <3 Hun har en gammel epilator, som, jeg i hvert fald synes, er et smertehelvede.. Hun bruger den dog alligevel, og synes hun har fortjent en ny! Og ansigtsbehandligen har hun selvfølgelig også fortjent, så hun kan blive godt og grundigt forkælet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sikke en skøn giveaway :D Jeg har længe tænkt på at købe sådan en fætter til mig selv.
  Gavekortet vil jeg give til min mor. Hun er ret stresset på arbejdet og trænger til afslapning og forkælelse. God jul!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Rosenly

  Min søde Mor, der fortjener alt godt i verden! Hun knokler med nyt arbejde, et Master-studie og omsorg for hendes mange veninder og familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gross

  Jeg ville give den i julegave til mig selv, da jeg efterhånden er træt af at skulle gå rundt med stikkende hår på benene dagen efter barbering. Jeg er sikker på, at jeg ville være glad for den i mange år! Ansigtsbehandlingen ville jeg forære min bedste veninde, der har haft en hård periode her til efteråret. Jeg synes, hun fortjener at blive forkælet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Regine Bromann

  Jeg ville forære hele molevitten til min mor – kan man nogensinde forkæle sin mor for meget? Det tror jeg næppe )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg ville forære den til min søde mor, som er ved at være godt træt af sin skraber, og fortjener at forkæle sig selv med glatte stænger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ville give den til min mor. Især gavekortet til behandlingen, for hun har virkelig brug for noget afslapning, og dette ville være en fantastisk mulighed for at få hende til at smide benene op og stresse af. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Jeg ved godt det er en smule selvisk, men jeg vil gerne give den til mig selv. Jeg har en hård tid pt og har oveni, også hang til vinterdepression, så kunne så godt tænke mig at forkæle mig selv lidt. Gavekortet vil jeg dele med min mor som virkelig er stor støtte for mig og som jeg virkelig gerne vil forkæle oven på alt det jeg har budt hende <3
  glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  den ville gå til min kære veninde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil forkæle min søde søster, hun er næsten færdig som sygeplejerske, så hun sidder i eksamensræs til op over begge øre, hun trænger til selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nørager Andersen

  Jeg vil give denne til min søster, da hun altid stjæler min epilator, godt nok ikke denne, da min epilator er i en mere discount-version, så hvis hun får denne, kan jeg også stjæle den lidt :joy: Jeg ved ihvertfald hun vil blive rigtig glad for den og det forjener hun også :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind

  Jeg vil forære epilatoren til manden i mit liv. Han er en skøn hulemand med hår på brystet, som jeg knuselsker, men måske lidt mindre dem på skulderne og ryggen ;)
  Ansigtsbehandlingen vil jeg forære mig selv som belønning for det hårde arbejde med at få fjerne ovennævnte hår på skuldre og ryg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Helt sikkert min mor. Hun ville aldrig selv kunne få sig selv til at bruge penge på sådan noget til sig selv lige meget hvor gerne hun kunne tænke sig at få fjernet de efterhånden mørkere og mørkere “dun” på overlæben. Hun fortjener det helt sikkert <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena S.

  Det skulle helt sikkert være til min skønne, skønne søster! Selvom der er 5 år imellem os og vi er ret forskellige, er vi stadig virkelig tætte og jeg vil gøre alt for hende! Og så stjæler hun altid min epilator, så jeg ville elske at kunne have min i fred :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Svane

  Jeg ville nok beholde epilatoren selv, jeg er lige flyttet sammen med sådan en mand, og jeg hader at barbere ben, men synes ikke at han skal lide under det. Tilgengæld ville jeg forære min søster ansigtsbehandlingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Svane

  Jeg ville nok beholde epilatoren selv, jeg er lige flyttet sammen med sådan en mand, og jeg hader at barbere ben, men synes ikke at han skal lide under det. Tilgengæld ville jeg forære min søster ansigtsbehandlingen, hun er lige blevet fyret og trænger til noget forkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville helt klart give den til min dejlige mor. Det fortjener hun efter et stort vægttab :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver nød til at give den til mig Selv. Har ønsket mig den i julegave, og vil bare så gerne ha fingre i den. Det ville være den ultimative gave til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym08

  Jeg vil forære præmien til en veninde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Det er nok en af de konkurrencer hvor jeg vil vælge mig selv som den glade giver og modtager. Jeg har kroniske smerte syndrom hvilket vil sige at jeg hver dag lever med stærke smerter, så når jeg får mig tager sammen til at barbere mig skal det gerne gå så hurtigt som muligt og de fleste gange ja så bliver det sgu ik gjort ret godt- så det vil både spare mig tid og måske færre smerter. Ansigtsbehandling har jeg aldrig prøvet at blive ‘ nurset’ om på den måde så det kunne være en dejlig oplevelse at prøve- hvis der er penge til det vil jeg dele det med min mor som e sidste 7 år har kæmpet og stadig gør en brav kamp mod lungecancer❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Nielsen

  Jeg ville give den til mig selv :-) Jeg har også selv et lille overskæg, og det ville være skønt at kunne bruge en epilator, og så ligge pincetten på hylden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Den skulle min altid hjælpsomme mor have..og så kunne jeg jo prøve maskinen en gang imellem når jeg er på besøg. Total win win.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg ville forære julegavenn til mig selv :P Jeg har i længere tid haft problemer med min hud, så det ville være den helt perfekte julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville forære epilatoren til mig selv, da selvforkælelse (selvom det kan gøre ondt!) er en sparsom ting midt i en hård specialetid. På den måde ville det også komme min forsømte kæreste lidt til gode, da jeg ville kunne være ekstra lækker overfor ham.
  Det er da også ham, der ville få glæden af en ansigtsbehandling – han er en “rigtig mande-mand”, der ikke helt vil indrømme, hvor dejlig den slags kan være, så det synes jeg han skal prøve. Det ville falde på et tørt sted i hans også meget stressede hverdag fyldt med et fuldtidsjob og en spirende musikkarriere ved siden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SH

  Jeg har hele december haft eksaminer på studiet og fik i sidste uge juleferie som jeg har brugt på at arbejde 40-45 timer om ugen på mit arbejde.
  Jeg ville derfor forkæle mig selv. Invitere en god veninde med til en omgang massage og så ud og drikke varm kakao bagefter. Det ville være luksus, afslappende og kvalitetstid for mig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Jeg ville gerne give den til min søde mor. Hun kunne både have gavn af en nem måde at klare benene på og af en dejlig ansigtsbehandling. Hun fortjener lidt afslapning og selvforkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sunde

  Jeg ville forære maskinen til mig selv, da jeg for sindsyg tørre ben af at bruge barber blade og aldrig føler de gør jobbet særlig godt. Ansigtsbehandlingen ville jeg give til min mor som ekstra julegave, hun er lige blevet fyret og fortjener derfor lidt forkælelse i denne triste fyringstid. :) min mor bruger aldrig penge på sig selv, og især ikke noget forkælelse, så hun fortjener virkelig et gavekort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Jeg ville forære maskinen til mig selv. Jeg har nogen stride hår under hagen som jeg virkelig hader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Okay, denne her præmie er jeg bare nødt til at vinde :-) for nøøøøj hvor min mor har mange issues omkring uønsket hår i ansigtet, og hun er simpelthen i vildrede over det. Så hvis jeg er så heldig at vinde, så ryger den lige lukt i min mors åbne arme <3 Jeg krydser fingre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Jeg er faktisk lidt splittet. På den ene side vil jeg give den til mig selv: jeg har aldrig prøvet en epilator før – jeg tror bare, at det er bedre, end at barbere ben eller bruge trimmer, der ikke får hele håret med. På den anden side vil jeg give den til min mor. Hvorfor? fordi det er min mor – og mødre fortjener absolut det bedste i livet – altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kathrine Jensen

  Den vil jeg forære til min mor! Hun har så pokkers travlt og er meget belastet, af at passe min syge far, så hun overser totalt sig selv. Hun har i den grad fortjent, noget der er nemt i hverdagen, og en omgang lækker forkælelse…❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Til min mor som en ekstra julegave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Desværre vil det være en selfi-julegave :-)
  Ligesom dig, har jeg også fået en masse uønsket MØRKE hår alle mulige mærkelige steder efter jeg har fået mine børn, og hvor kunne det da være skønt at få lidt bugt med dem :-)
  Rigtig glædelig jul :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg ville forære den til min søde veninde Elesse, som praktisk talt er som en søster.
  Vi bor begge langt væk fra vores familier (hendes dog på den anden side af jorden, mens mine “kun” er en del timer væk). Hun skal holde jul uden familien, da de ikke har mulighed for at komme. Så syntes helt klart at hun fortjener en ekstra julegave :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min gode veninde Pernille fortjener en flot gave, så hende ville jeg klart give den til. Hun er altid god til at få mig i godt humør med sin sorte humor og sjove historier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville forære det til mig selv,jeg kunne godt trænge til lidt selvforkælelse. når man har et handicappet barn som sidder i kørestol, er der ikke så meget tid til sig selv, der er så mange ting som skal ordnes hele tiden, så glemmer man sig selv ind immellem,så det ville være skønt. :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Må man være fræk og forære den til sig selv som en ekstra julegave? Det synes jeg jeg har fortjent efter en ekstrem travl periode på jobbet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg ville uden tvivl forære min smukke mor dette. Hun er der altid for mig, jeg ser meget op til hende og jeg beundrer hende. Hun har altid meget at se til og jeg synes hun fortjener noget luksus forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min søde veninde skulle have en lækker ansigtsbehandling. Hun har så meget om ørerne – jeg ville elske at kunne give hende det pusterum og den luksus! Epilatoren ville jeg nok give mig selv (min bedre halvdel nikker og siger, at det ville være en god idé… Ha ha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Epilatoren kunne jeg virkelig godt selv ønske mig at vinde, så den ville jeg give til mig selv! Gavekortet ville jeg give til min søde veninde og roomate som har været igenne tre operationer det seneste halve år, så hun kunne virkelig trænge til noget lækker forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Emilie

  Jeg vil forære den til min mor, da hun desværre har måtte tage konsekvensen af en dårlig chef og sige sit arbejde op. Så jeg syntes så absolut hun fortjener en gave af selvforkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth M

  Jeg ville beholde den selvSimpelthen fordi jeg nu efter et år på prednisolon mærker ALLE de forfærdelige bivirkninger og dagligt kæmper mod øget hårvækst og utilfreds hud. Det er rigtig træls-sagt på jysk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca R. M.

  Jeg ville give ansigtsbehandlingen til min søster og til min mor. De har begge meget travlt, og kunne godt bruge lidt hverdagsluksus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville give behandligen til min mor, da hun som knoklende selvstændig fortjener det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Gave til mig selv. Jeg synes, december har været lidt hård i år – muligvis pga. min graviditet, så det kunne være skønt med selvforkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det skal være til mig selv, jeg trænger til lidt forkælelse efter at have født en pige med hjertefejl i foråret og har måttet igennem mængder af lægebesøg og to hjerteoperationer på hende. Nu er min barsel ved at være slut og jeg føler næsten ikke den er begyndt, da det meste er gået op i lægebesøg og indlæggelser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hvam

  Jeg villa give den til min søde søster, da hun længe har ønsket sig en epilerings-maskine, men prisen på den er desværre lidt større end julegave-budgettet tillader…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne schelde

  jeg vil meget gerne forære den til min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil altså forære denne præmie til mig selv. Min gamle epilator kan virkelig ikke mere (som i virkelig ikke mere…) Desuden gør den virkelig ondt. Denne her lyder jo som en drøm!

  Glædelig jul til Jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må man godt være egoistisk her i juletiden? I så fald ønsker jeg mig epilatoren selv, da min store gravide mave besværliggør at skrabe ben hver morgen – så jeg ville ELSKE ikke at gøre det hver dag. Gavekortet ville jeg forære til min elskede mor, der altid passer og plejer sin gravid-syge datter :-)

  God jul!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie D

  Jeg ville give den til min mor, der aldrig husker at forkæle sig selv og sin krop nok. Hun har helt klart fortjent at føle sig lidt ekstra dejlig, og hvem gør ikke det, med glatte, bløde ben :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jamen den tror jeg nok min mor skulle have. hun barberer hårene på hagen og det ser ikke så kønt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville give den til min lille søster hun har været igennem en hård tid og trænger til at blive puslet om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Det skulle helt klart være min mor, det har været igennem en masse downs for tiden:( det har virkelig taget hårdt på hende – og ikke mindst hendes hud, der godt kunne trænge til en velfortjent forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg ville give den til min dejlige mor, der udover mig er mor til tre drenge under 12 og som derfor ikke har meget tid i hverdagen. En sådan gave ville derfor være en kæmpe hjælp og give hende ekstra tid til alt det sjove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Forære den til!!! :joy: :joy: Den skal ikke foræres til andre end MIG :grin: Men om jeg så dele gavekortet med en veninde…det vil jeg lige tygge lidt på :satisfied:
  Glædelig jul fra 6600 Vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg ville give det til min veninde, som ikke har så meget til sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg vil forære gaven til mig selv. Jeg har – efter at have fået tre børn – gjort samme erfaring omkring hårvækst :-(. Så det ville være skønt med en god løsning!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Jeg ville give den til min dejlige mor. Hun skal bare forkæles, fordi hun er min mor, men det er vel egentlig også grund nok ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline lund

  Jeg ville forære gaven til mig selv :) 2015 har været et hårdt år, med vores datters sygdom, og jeg har især sat mig selv nederst på listen over vigtige ting.. Det begynder at kunne mærkes, og hold op hvor kunne jeg godt trænge til lidt selvforkælelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Min søde kollega skal forkæles hvis jeg er heldig. Efter kemobehandling har hun mere uønsket hårvækst – hun fortjener den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  Jeg vil forære epilatoren til mig selv, da jeg virkelig er træt af barbering, men jeg tænker at gavekortet vil jeg give til min kære mor, som fortjener lidt ekstra forkælelse. Hun er ikke så glad for epilatorer, så den får hun ikke..

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville uden tvivl give det til min søster. Hun arbejder så hårdt og fortjener en masse forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville give gaven til min søde mor. Hun går jævntligt til kosmetolog for at få fjernet overskægget – hvilket hun bliver drillet en del med- Denne gave ville altså passe perfekt til hende :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie J. P.

  Epilatoren vil jeg forære til mig selv. Ansigtsbehandlingen til min dejlige veninde gennem 20+ år hun fortjener lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Frost

  Til min veninde der blev mor for 8 mdr siden. Hun har klaret det så flot selv om det har Været hårdt. Så hun skal forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg ville forære den til min mor, som efter en trafikulykke fik knust sit ene ben. Benet bliver aldrig pænt igen, og pga. buler, hudtransplantationer og lignende kan hun ikke barbere det. En rigtig god epilator kunne måske gøre det lidt mere tåleligt for hende at se på sit ben :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malan

  Jeg ville forære den fine præmie til mig selv som kombineret jule- og barselsgave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville dele gaven op! :P Jeg vil selv beholde epilatoren, har ønsket mig en i flere år og så give min mor gavekortet til skønhedsbehandling som en lille ekstra ting fordi hun er så god ved alle omkring sig og snart er færdig med sit studie! Kunne ikke være mere stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K.

  Ville elske at trække stikket ud og forkæle mig selv en gang i mellem. Sikke en lækker præmie<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie M

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg splitte præmien op. I så fald skulle min mor få epilatoren, mens min søster skulle få ansigtsbehandlingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville give denne fantastiske gave til min svigermor. det overskud hun viser hjemme i huset med to sønner og to svigerdøtre er utroligt. Der er altid plads til en mere i hjemmet. Hun fortjener at blive forkælet med denne ansigtsbehandling. Så hun kan bruge en dag på sig selv og vide hvor meget vi alle værdsætter hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Altså epilatoren ville jeg selv beholde (den har lys! lige noget for mig og min skyggesidelejlighed med sparepærer!), men forkælelsesdelen (at selv trække sine egne hår ud kan vist ikke helt betegnes som forkælelse…) i form af et gavekort til fx en ansigtsbehandling, make up lægning, manicure eller hårtur deluxe ville jeg give til min kammerats datter H. Hvorfor? Fordi hun er sej, moden for sin unge alder, ikke bange for at stikke ud (heller ikke når kedelige typer prøver at trykke hende ned i skoene) og helt sin egen – jeg er sikker på at hun ville få noget spas ud af det! Og så er H megasød, ud af det blå gav hun mig en bøtte minimarcipanbrød i julegave* – hun havde lagt mærke til at jeg var glad for dem da jeg drak kaffe med farmand:)

  *faderen kunne ikke vente på at se mig åbne gaven, så fik den før tid. Har lovet mig selv, at ikke spise af den før juleaften sammen med mine søstre. Bare det snart var jul:d

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Pedersen

  Jeg vil give den til min mor, hun fortjener lidt forkælelse, det ville være en dejlig gave at kunne give til hende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg havde ønsket mig den til min fødselsdag (d. 17. dec.) – jeg fik en masse dejlige og skønne gaver, men ingen Braun Silk épil. Så helt ærligt: Jeg ville give den til mig selv.
  Jeg blev mor for anden gang tidligere i år, og de der to små størrelser skal nok sørge for, at der ikke er den mindste luksus eller selvforkælelse forbundet med mine bade. Der bliver ikke ordnet andet end allerhøjst det nødvendige, og det indebærer desværre ikke hårløse ben. Jeg har aldrig før ønsket mig at ligne den kat, Rachel fra “Friends” anskaffede sig… Hvor mærkeligt som tiden arbejder for en…

  Behandlingen ville jeg give til min veninde, som også blev mor i år, og som ligesom jeg fik et kolikbarn. Den lille mand skriger stadig, og jeg kan huske, hvor meget den lyd sætter ens selvforståelse på en prøve. En lækker ansigtsbehandling får ikke drengen til ro, men hun slipper for lyden imens det varer. Jeg skal selvfølgelig nok gå en lang tur med ham, så hun bare skal glide ind i roen og nyde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil forære den til min søde søster som en ekstra julegave, fordi hun godt kunne bruge lidt selvforkælelsei det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Må man godt forære epilatoren til sig selv? ;) Jeg er personlig træner og arbejder i bare ben dagligt – og er SÅ træt at af barbere dem hele tiden!
  Behandlingen skal verdens bedste mor have – nemlig min :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Epilatoren vil jeg forære mg selv. Med fuldtids job en 3 årig og endnu en på vej så er hårene på benene blevt skræmmende lange (hvilket er synd for manden). Gavekortet vil jeg forkæle min bedste veninde med bare fordi at hun fortjener det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym08

  Min veninde da hun altid er der får mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Jeg er ikke verdens bedste til at forkæle mig selv, men får derimod forkælet alle andre godt og grundigt. For en gang skyld ville jeg nok nyde at kunne give en gave til mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil give den fine gave til min bedste veninde. Hun har så super sart hud, at hun ikke kan tåle barbering. Hendes hud bliver så irriteret. Voks har tit parfume eller andet, der generer hendes hud. Men måske en epilator vil kunne redde hendes meget røde og irriterede ben? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann K. Thomasen

  Jeg ønsker at forære epilatoren til min dejlige mor. Hun kunne godt bruge noget forkælelse, da hun arbejder hårdt og mange gange ikke sætter sig selv og hendes egne behov først. Et meget godt eksempel er hendes gamle epilator, som hun godt ved ikke helt gør “jobbet” godt nok – tror hun ville have mere gavn af at bruge fint sandpapir . Derfor ville det være en perfekt gave til mln travle, men dejlige mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteKKN

  Jeg ville selv beholde epilatoren, da jeg synes, at man skal barbere så tit, hvis man vil holde benene hårfri, hvilket jeg hader at bruge tid på. Gavekortet ville jeg give min mor, da hun altid er så god til at forkæle mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil give gaven til min kære mor. Mest fordi hun har en tendens til at springe vinterbarberingen af benene over. Med en epilator har hun ingen undskyldning.

  Gavekortet skal helt klart deles med min søde veninde Emma! Hun arbejder mere end hvad godt er, og hun trænger vist til en tvungen pause og en god ansigtsbehandling. :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Min søde mor Anna. Fordi to af hendes børn bor i udlandet og de to af os der bor her i DK er gift så kommer hun nok til at skulle sidde alene næste jul. Hun har gigt i fingrene og hjælper alligevel ofte med alt muligt, så det ville være dejligt at kunne give hende en ordentlig julegave (for en gangs skyld) når nu hun ikke kan samle alle sine kyllinger længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg ville forære den til min søster. Utallige gange har hun trådt til når mine børn skulle passes og hun trænger netop til sådan en maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Den skal min søde veninde have, fordi hun altid er der. Både de dage hvor man har oplevet noget vanvittig morsomt, de dage, hvor man synes alting er noget lort og alle de helt almindelige kedelige dage! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Helt sikkert min mor. Hun får nogle utrolig sorte, lange hår i ansigtet – og benene er en historie for sig selv, haha!

  Glædelig jul, kæreste pudderdåser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie I.V.

  Uuh, jeg ville være fræk og forære gaven til mig selv – og dermed indirekte til min søde kæreste. Han er (heldigvis) ikke særligt hårforskrækket, men personligt føler jeg mig lidt lækrere med friske, hårfrie ben. Og den bedste gave til ham ville da helt klart være undertegnede med et par lamselækre skanker. Behandlingen ville jeg – hvis muligt – dele med ham. En parmassage eller noget lignende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Damm

  Jeg ville give den til en af de mange kvinder i mit liv, der ikke forkæler sig selv nok! Om det er en skøn behandling, en ny kjole eller creme, eller muligheden for et par lækre, glatte ben – så bør vi alle huske på, at være gode ved os selv, på trods af en hektisk hverdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise schmidt

  Uh jeg ville give den til min skønne søster der trænger til lidt forkælelse efter hun har være igennem et hårdt år. Så hun trænger helt sikker til lidt forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sørensen

  Jeg ville give den til min mor, så hun er ekstra lækker, når hun skal møde op til sit nye arbejde efter juleferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil forære den til min veninde Sofie, fordi hun fortjener lidt ekstra forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Jeg ville nok beholde epilatoren selv, og give gavekortet til min mor, som fortjener at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah J

  Jeg ville forære denne epilator til min mor, da hun virkelig fortjener lidt forkælelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  min mor. Efter jeg selv fik den gamle epileringsmaskine for et par år siden er jeg det sidste halv år blevet rigtig glad for den, og min mor er langt mindre kylling end mig, så er sikker på hun vil blive glad for den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg ville give gavekortet til min mor.hun har haft et langt og hårdt efterår med at passe mine syge bedsteforældre, så hun trænger til at blive nusset lidt om. Glædelig jul.
  Kh

  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Milan

  Må man gerne svare “sig selv”? Jeg har været så nysgerrig på epilering i mange år, men har aldrig fået mig taget sammen, da jeg netop har tænkt :”Av!” Men efter at læse dette indlæg, har jeg sgu lyst til at give mig i kast med banditten. Jeg har ret sarte ben efter at have brugt veet easy wax – Det har ødelagt pigmenterne i min hud samt overhuden – det svier hurtigt efter barbering pga det sarte hudlag, og en epilering vil måske kunne gøre det mere smertefrit efterfølgende (nok ikke undervejs ) Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville give epilatoren til min veninde, der klarer det der med at være alenemor så skide godt. Gavekortet ville jeg nok tillade mig at beholde selv :) god jul til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Jeg ville OPDELE præmien og give den dejlige behandling til mig SELV (OHHH!) – jeg er nemlig højgravid og konstant TRÆT, og så kan man jo hurtigt blive enig med sig selv om, at man fortjener den slags. Epilatordimsen derimod ville jeg forære væk til én af mine søstre eller mine veninder; ville være nødt til liiiige at researche lidt på hårvækstniveauet i de forskellige lejre, og så ville den, der virker mest oplagt, få den forærende ;)

  God jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  I denne søde juletid, vil jeg være så egoistisk, at beholde den selv, hvis jeg skulle være så heldigt, at vinde. Jeg er nødsaget til, at barbere mig på hals, kinder og hage hver til hver anden dag, hvis jeg holde min skægvækst nede. Det begyndte i teenage årene og har været tiltagene siden – så det ville være helt fantastisk med et alternativ til skraberen. Kh Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Den vil jeg beholde selv, da jeg synes det bliver sværere og sværere at få has på hårene. De bliver mere og mere stride.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Jeg vil forære gaven til min søde veninde som med to børn og som selvstændig nok godt kunne bruge en nemmere måde at holde hårene væk på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kuldip

  Jeg vil forære denne gave hvis jeg vinder til min søster som jeg holder meget af og har længe ikke forkældet hende da jeg ikke har haft råd så det vil jeg helt sikkert gøre med denne gave. Håber meget på at jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Det skal være årets gave til mig selv. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neel

  Jeg er slet ikke i tvivl. Jeg ville give denne gave til min mor, som slet ikke har økonomien til hverdagsluksus – åh det gad jeg godt at kunne gøre for hende!
  Rigtig glædelig jul til jer to dygtige damer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åh, den kunne jeg godt bruge. De hår jeg gerne vil beholde bliver grå og steder jeg ikke vil have hår, vokser der sorte hår ud :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg vil give den til mig selv (og behandlingen til min veninde). Er sorthåret så er også en af dem med “skæg”, hvis jeg ikke fjerner det. Så irriterende og pinligt – især når man lige opdager, at man liiige har glemt at fjerne dem pincetten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg ville give den til min søde mor som i går fik en rigtig ærgerlig p-bøde lige midt i jule-overtrækket! øv øv, hun trænger til lidt forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Night Blue