Lørdagslook: Hollywoodland

24.10.15
Lørdagslook: Hollywoodland

Lørdagslook: Hollywoodland

Det kan godt være at produktnavne kan være sjove, men de kan sandelig også tage en på en rejse… Jeg er især vild med navnene på nogle af de nyere produkter fra NARS … Telesto er for eksempel et navn fra den græske mytologi, som så har inspireret til navnet på en af Saturns måner (hvorfor ved jeg sådan noget?) og så er der den smukke Hollywoodland. Det navn får mig øjeblikkeligt til at tænke på forgangne tider, lys, glitter og glamour, og det er naturligvis præcis sådan den ser ud.

Private Screening
Kollektionen Private Screening fra NARS fangede min opmærksomhed med det samme, looket med den porcelænsagtige teint, de flotte røde læber og den smukke bronze nuance på øjnene, der noget fint og sart over looket, selvom det faktisk er ret intenst.

NARS Fall 2015 Color Collection Private Screening
Foto: NARS
  • NARS Dual-Intensity Eyeshadow i farverne Telesto og Pasiphae: Sædvanligvis ville jeg aldrig vælge en lignende bronze nuance til øjnene, men nu har jeg jo for længst forelsket mig i NARS Dual-Intensity Eyeshadow… Og derfor måtte jeg bare eje Telesto og Pasiphae, hvoraf sidstnævnte desværre aldrig kom til Danmark. Min er blevet bragt til landet af en sød veninde <3 Konsistensen og intensiteten er jeg stadig vild med, så det er stor kærlighed til de to skygger herfra.
  • NARS Blush i farven Tribulation: Al respekt for at nogen har så fin og lys hud, at Tribulation vil være en blush… for os andre vil det være en highlighter, men bestemt en smuk en af slagsen. Den er genial at blande med en mat blush, som jeg har gjort her… jeg er i hvert fald glad for den kombination.
  • NARS Semi Matte Lipstick i farven VIP Red: I første omgang var jeg ikke så vild med farven… men så prøvede jeg den, og blev straks overbevist. Konsistensen er så holdbar, at den stadig sad på læberne efter en hel dag med hygge og hapser, så den bliver, hvor den skal. Den er dog lidt tør, så sørg for at læberne er i god form, inden du tager den på.
  • NARS Lip Gloss i farverne Chelsea Girls og Baby Doll: De to nuancer fra Private Screening er jeg usikker på, om du kan få i Danmark, og jeg har heller ikke haft fingrene i dem. Men generelt er NARS Lip Gloss meget fine, så det er jeg overbevist om, at disse to også er.

Hvis du er vild med røde læber, så er VIP Red et rigtig godt bud på din nye læbestift. Øjenskyggerne er ualmindeligt smukke, Pasiphae er en duochrome med nuancer af brun, grøn og guld og masser af perlemor. Du finder NARS i Sephora.

Velvet Shadow Sticks
Sammen med kollektionen lancerede NARS sit bud på cremeøjenskygger Velvet Shadow Sticks, og de er fantastiske! Selvfølgelig er jeg i forvejen MEGET glad for cremede øjenskygger, men de skal selvfølgelig være pigmenterede og holdbare, før jeg bliver rigtig glad. Og det er de… konsistensen er fin og cremet, de er lette at lægge og tone ud, og så er de bare så holdbare, at du skal overveje, om din makeupfjerner er opgaven voksen.

Hollywoodland
I denne uge er størstedelen af mine looks endt med at være ret mørke. Det er ikke noget, jeg har stræbt efter, sådan er det bare blevet, og jeg har høstet så mange komplimenter på det. Så føles det selvfølgelig ekstra godt… Egentlig var det ikke planen, at dette look skulle være så mørkt, men det blev det altså, og jeg var ret vild med kombinationen af de røde læber OG de intense øjne, selvom man normalt anbefaler at nøjes med enten det ene eller det andet.

Lørdagslook: Hollywoodland

  • Hud: Først fordelte jeg Rimmel Fix & Protect Pro Primer 002 (Matas) i hele ansigtet, ovenpå den prøvede jeg for første gang IsaDora Nude Cushion Foundation (Magasin). IsaDora har taget en af mine favorit foundations nemlig Nude Sensation Fluid Foundation og hældt den i den smarte Cushion emballage. Det er et hit! Den bliver fordelt så fint med den medfølgende svamp og dækker naturligvis rigtig fint, som den plejer.
  • Kinder: Som highlighter øverst på kindbenene og på amorbuen brugte jeg NARS Blush i farven Tribulation (Sephora), der giver et smukt gyldent skær til huden. Sammen med NARS Blush i farven Amour (Sephora) giver den et friskt look.
  • Bryn: For at markere brynene brugte jeg den mørke og den lyse af de tre skygger fra GOSH Copenhagen Brow Kit 001, hvorefter jeg redte brynene igennem med lidt af den klare voks.
  • Øjne: Først lagde jeg den smukke gyldne nuance NARS Velvet Shadow Sticks i farven Hollywoodland (Sephora) på hele den bevægelige del af øjenlåget, i globelinjen lagde jeg den mørkegrå NARS Velvet Shadow Sticks i farven Reykjavik (Sephora), som jeg tonede blødt ud med en pensel. Den er meget pigmenteret, så lidt farve rækker meget langt. For at lysne inderst i øjenkrogen brugte jeg farven I-528 fra Make Up For Ever Artist- Shadows (Sephora) 1, og for at tone ud for oven lagde jeg farven S-556 fra samme palette. Derefter lagde jeg NARS Velvet Shadow Sticks i farven Glénan (Sephora) i en forholdsvis bred strej under øjet.
    Ovenpå Hollywoodland lagde jeg NARS Dual-Intensity Eyeshadow i farven Telesto (Sephora) og på yderste halvdel af Glénan under øjet lagde jeg NARS Dual-Intensity Eyeshadow i farven Pasiphae (Sephora).
  • Vipper: Nogle lag af IsaDora Grand Volume Lash Styler (Magasin) gjorde vipperne lange og fine.

Lørdagslook: Hollywoodland Produkter

Det er svært at komme ind i kampen, når man i et stykke tid har været lige lovlig doven. Det ser heldigvis ud til, at min træningsplan har givet pote, og nu får jeg igen lagt makeup, så ofte som jeg har lyst til.
Selvom man elsker makeup, elsker at lægge det og elsker muligheden for at prøve nye lækre produkter, kan man åbenbart godt nå et sted, hvor der er mangel på inspiration og glæde over det, man ellers værdsætter… Langsomt men sikkert var min makeup blevet reduceret til nærmest ingenting, og det er slet ikke sådan, jeg foretrækker det. Opmuntring fra søde læsere, gode kolleger, veninder og min familie fik vendt den negative spiral, så jeg atter føler den samme nysgerrighed og glæde ved produkterne. Tak for hjælpen!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mette / StyleStories

Det klæder dig rigtig godt med de mørke øjne!
De lyder rigtig spændende de der shadow sticks, dem må jeg tjekke ud, er nemlig også helt vild med cremeøjenskygger, hvis det er nogle, der holder. Har en i en lækker farve fra Tromborg, som desværre fedter og lægger sig i linjerne efter 5 min., så den bruger jeg aldrig. Har du erfaring med om det hjælper med en primer under?

wickie

i er så seje og det er så skønt at få tips og tricks af jer, synes i skal udvide med at man kan booke en tid hos jer, så man kan få en personlig vejledning 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *