Spar 20 procent på Feelunique

Vinderen af Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit

Anastasia Beverly Hills Contour Cream Medium

Foto: Anastasia Beverly Hills

Hvor er det bare dejligt at læse jeres kommentarer, det glæder mig naturligvis, at I har lyst til at deltage i konkurrencen, men jeg synes ærlig talt også, at I fortjener ros, fordi I er vildt seje. Der er virkelig mange rigtig gode tips i kommentarfeltet, og efterhånden som jeg læste dem igennem, blev det klart for mig, at den liste, jeg havde skrevet i en punktopstilling, ville være langt mere lærerig og interessant, hvis jeg i stedet fremhævede nogle af de bedste råd. Derfor har jeg kopieret nogle af de kommentarer, der mere eller mindre præcist forklarer de vigtigste tips og tricks til konturering. Fælles for stort set alle kommentarerne er, at konturering er pænest, når det er diskret og ser naturligt ud.

De bedste tips og tricks til konturering
Dette er en samling af de tips og tricks, som indeholder de råd, som alle bør læse, inden de kaster sig ud i at konturere ansigtet eller kroppen for den sags skyld.

Sophie
7. oktober 2015 klokken 18:22
Husk at det altid er nemmere at tilføje lidt ekstra, end det er at fjerne det, der er kommet for meget på. Start hellere med kun en lille smule farve og så byg det op til den intensitet du ønsker, så er det nemmere at styre resultatet.
Og udton, udton, udton! Man kan ikke udtone for meget, især ikke hvis man er lys i huden ;-)

Sabrina
7. oktober 2015 klokken 18:39
Hej
Mit bedste tip er at fokusere på highlight fremfor at bruge for meget af de mørke farver til at forme med.
Til hverdagslook bruger jeg kun highlight og til skygge under kindben og kæbe bruger jeg en pudder i en tone mørkere end til resten af ansigtet. (Jeg kan også godt lide tanken om at fremhæve det man er glad for, frem for at skjule/ ændre noget).
Ved at fokusere på at fremhæve og ikke bruge mørke farver virker det naturligt. “Fuld konturering” er efter min mening bedst egnet til teater og billeder med den rette belysning.

Katrine Knudsen
7. oktober 2015 klokken 18:51
Mit bedste tip er helt klart less is more, samt at man skal passe på med at bruge for ‘varme’ farver. Og at man skal huske at blende det rigtigt godt ud! men altså herregud! Makeup skal være sjovt, og har man det, så kan det sgu ikke gå helt galt.

Nadia S.
7. oktober 2015 klokken 19:49
Mit bedste tip til konturering må være, at holde sig til matte farver, når man skal lægge de mørke nuancer/skyggerne. Shimmer-produkter er derimod gode til de punkter du ønsker at fremhæve/highlighte, da det trækker opmærksomhed (eks. kindben)
Fedeste konkurrence, Har ønsket mig denne palette for evigt.

Line Ullehus
7. oktober 2015 klokken 20:01
Mit tip må være ikke at komme for langt ned mod munden, når man konturerer kindbenene. Personligt synes jeg i hvert fald at det ser unaturligt ud, hvis det kommer for langt ned. Og så tjek dig selv i dagslys (hvis det er muligt), det ser ofte helt anderledes ud end badeværelseslyset.

Freja
7. oktober 2015 klokken 22:53
Mit bedste og eneste tip er ikke et egentligt tip, men en seriøs konstatering: badeværelseslampen er ikke din ven, når det kommer til contouring. Tjek dig i et spejl nær en naturlig lyskilde inden du går ud, for at undgå at ligne Skriget af Edvard Munch
(ja, dette er lært på den hårde måde :sweat_smile:)

Cecilie
7. oktober 2015 klokken 23:02
Mit bedste tip må være, ikke at hænge sig alt for meget i, hvad man læser og hører. Vi har alle forskellige præferencer og ansigtsformer. Contouring og highlighting handler jo om, hvad man gerne vil fremhæve, så tag et kig i spejlet og find de træk, du godt kan lide ved dig selv og prøv dig frem. Det kan godt være det går galt, de første par gange, hvis farverne måske ikke lige passede, eller man kom til at være lidt for gavmild med produktet, men til sidst vil man finde sin helt egen måde, at gøre det på :D

Emilie E
8. oktober 2015 D. 00:01
Jeg har to tips: et er, at starte ud med en pudderkontur og en pointy, men stadig Fluffy pensel, hvor man langsomt bygger farven op. Selv bruger jeg øjenskyggen “smog” fra Make Up Store (en skøn mellemrum med grå undertoner, som er fantastisk til blegfise som mig, med rosa undertoner i huden) og Blush Brush fra Real techniques. På denne måde kan jeg langsomt markere fx kindben, uden at det bliver for skarpt eller for meget!
Et andet tip er, at huske på hvad contouring er: at FREMHÆVE ansigtets konturer, ikke at lave skygger og former, der reelt ikke er der, som man desværre ofte ser på fx youtube. Fremhæv hulrummet under kindbenet i stedet for at tegne en “falsk” streg, skyg forsigtigt på siderne af næseryggen i stedet for at lave to streger midt på næsebenet osv osv. Arbejd med ansigtets naturlige form i stedet for at prøve at forme ansigtet selv ;-)

Katrine
8. oktober 2015 klokken 03:56
Indtil videre har jeg kun mestret teknikken i pudder, så det kunne være vildt at vinde cream!
Mit bedste til er husk kolde farver! fx hoola fra Benefit er genial!

Maria L
8. oktober 2015 klokken 11:49
Jeg kan ikke konturere sådan som det almindeligvis skal forstås og kan derfor ikke med et tip. Men hvis man du gør definitionen af konturering bredere, hvad er da det nemmeste man kan gøre? Sæt rouge på, fordi et rosaskær på kinderne giver jo også en slags konturering i form af æblekinder!

Nana
8. oktober 2015 klokken 16:32
Det er en rigtig god idé at sætte det hele til sidst med en gennemsigtig pudder. Så holder det lidt længere. :)

Birgitte
8. oktober 2015 klokken 17:27
Mit bedste råd er helt klart at betale fx House of Stars for en times undervisning, optage undervisningen og så se videoen igen og igen.. På den måde lærer man at lægge præcis den makeup, der passer bedst til ens eget ansigt. Et hvert ansigt er unik.

Trine
8. oktober 2015 klokken 18:37
Mit bedste tip er nok at bruge en beautyblender eller anden lignende svamp for at ende ud med en flot og naturlig udtoning af farverne. Samtidig er det også rigtig fint hvis man bruger en lys pudder til at “fiksere” de steder hvor man har highligtet og det samme med en mørkere pudder de steder hvor man har lagt de mørke farver.

Julia
9. oktober 2015 klokken 10:52
For mig handler contour i bund og grund om at lære sit ansigt at kende og finde ud af hvilke træk man gerne vil skjule og fremhæve – alle har forskellige ansigtstræk, og contour bør derfor lægges forskelligt fra person til person – nogle mennesker (undertegnede inklusive) har fx en bred næse, og vil måske gerne have den til at se smallere ud, hvor andre naturligt har en meget smal næse og derfor ikke behøver at lægge contour på det område. :)

Michelle Snitgaard
9. oktober 2015 klokken 15:40
Mit bedste tip til contouring, er nok at man skal se lidt bort fra alle de videoer man ser online, hvor kendte makeupblogger laver contour på deres i forvejen perfekte ansigter.. Det er vigtigt at lære sit eget ansigt at kende, så man kan highlighte og lave contour præcis dér hvor det kommer dig bedst til gode. Kort sagt: contouring er individuelt fra ansigt til ansigt. Desuden er det rigtig vigtigt at blende det rigtig grundigt, for contour er altså kun en god idé hvis det ser naturligt ud! :)

En kæmpe tak skal I have for hver og en af jeres kommentarer, også selvom den ikke er med her!

Vinderen af Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit
Det startede med at jeg skrev en punktopstilling med alle de gode tips, indlægget var færdigt, og jeg manglede bare at trække vinderen. Men så var det jo, at jeg ændrede mening og skrev hele indlægget om. Det betød, at jeg skulle vælge de kommentarer ud, som bedst beskrev de bedste tips. Derfor blev det den kære talgenerator på Random.org, der valgte vinderen for mig. Det blev kommentar nummer 76, og forfatteren bag denne kommentar er: Lærke Bjorholm, der kommenterede den 7. oktober 2015 klokken 23:46.

  • Slap nu af med produktet (både highlight og contour) når du stadig er ved at lære teknikken at kende. De klassiske fartstriber ser jeg tit hos begyndere, der er klar til at “chisel out their cheekbones”… Det er bare ikke pænt, og giver den komplet modsatte effekt, så husk nu på at det er nemmere at tilføje mere produkt end det er at fjerne det igen.

Stort tillykke til Lærke, du modtager en mail fra mig snarest.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 procent på Feelunique