BEAUTY PR Messe 2015

Fredagsfavorit: Karmameju Mount Everest Morgenkåbe

Karmameju Mount Everest Badekåbe

En morgenkåbe er da også beauty, er det ikke? Det er da en slags… Men helt alvorligt, jeg er blevet smittet med en eller anden vuggestue-pest, så hvis jeg skal finde andre produkter, jeg har brugt den sidste uge bliver det kleenex eller næsespray. Og jeg knus-elsker min nye morgenkåbe!

Jeg fik min Karmameju Mount Everest morgenkåbe i fødselsdagsgave af mine forældre og søskende. Og det er det blødeste, rareste og varmeste, jeg nogensinde har haft på. At tage den på er lidt ligesom at få et kram af en stor bamse.

Stoffet er det blødeste og dejligt varme fleece. Den har ikke nogen hætte, hvilket jeg sætter stor pris på, men har til gengæld en meget bred krave som man kan folde op og putte sig i. Ærmerne er lange og brede, så jeg kan trække mine efterårskolde hænder indenfor og varme dem.

Stor nok og lang nok
Den vigtigste fordel ved Karmamejus badekåbe er, at den er stor og lang nok. Størrelse large, som er den længste er stor og lang nok til at selv jeg kan føle mig omsluttet af den. En rar badekåbe skal ikke bare lige kunne nå rundt. Den skal man kunne putte sig i. Og det er altså ikke nemt at finde, når man er 183 cm. høj, en str. 48/50 og med en seriøs efter-tvillinge mave. Og den er lang. Jeg er 183 cm høj, og den er oprigtigt talt gulvlang på mig. Der er ikke mange stykker tøj i denne verden, man kan sige det om.

Speciel størrelsesguide
Large er den største, og som I nok kan forstå, skal den ikke sammenlignes med en almindelig str. large. Størrelserne er lidt specielle, og det er værd lige at sætte sig ind i, før man køber. Badekåben findes i str. small, medium, large og i en one size. Karmameju beskriver selv størrelserne på badekåberne således – hvilket passer meget præcis:

X-Small / str. 34 / gulvlang hvis du er 155 cm. høj
Small / str. 36 / gulvlang hvis du er 160 cm. høj
Onesize / str. 38 til 46 / gulvlang hvis du er 165 cm. høj
Medium / str. 38-42 / gulvlang hvis du er 170 cm. høj
Large / str. 48-52 / gulvlang hvis du er 185 cm. høj

Den findes i mørkegrå, navy og lysegrå. Jeg har den i lysegrå, fordi den farve valgte min lillesøster til mig, og jeg elsker den.

Den er i øvrigt lige så velegnet til mænd som til kvinder.

Her kan du købe det
Du kan købe Karmameju Mount Everest Morgenkåbe hos Karmamejus forhandlere, som blandt andet er Magasin, Illum og bolig- og livsstilsbutikker. Du kan også købe den online på Karmameju.dk eller andre forhandlere som for eksempel Nicehair.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Den lyder rigtig lækker!
  Rigtig god bedring, herhjemme er der kommet noget hoste med hjem fra børnehaven :-( øv!
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ahmen det er skruen uden ende. De startede 1. august og har været syge på skift lige siden God bedring til jer også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tippet. Jeg har holdt krampagtigt fasti resterne af den badekåbe jeg syede i teenagesyning for 25 år siden fordi jeg simpelthen ikke kunne finde en erstatning der var lang nok.
  Var i Magasin i eftermiddag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY PR Messe 2015