Fredagsfavorit: Too Faced Shadow Insurance

Lørdagslook: Delicate Nude

Lørdagslook: Delicate NudeI dag tog ældsten og jeg turen hele vejen til Farum :-D, hvor vi fejrede fødselsdag for den anden dåse og hendes mand. Vi har fået en overdosis af kage og makeuppen sad ikke helt som den blev lagt, da vi tog turen hjemad, fordi mit ene øje kløede og løb i vand… Heldigvis er jeg efterhånden god til at holde fingrene, servietter og alt mulig andet væk, og samtidig kan NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base nærmest holde på hvad som helst… derfor var skaden ikke så stor.

Delicate Nude
Det er ikke første gang jeg taler om Sephora It Palette her på bloggen, for helt generelt er jeg bare vild med dem. Da jeg så Delicate Nude første gang, vidste jeg med det samme, at jeg var nødt til at eje den. Som navnet antyder, er den meget delikat, og øjenskyggerne er både lyse og meget fine.

Lørdagslook: Delicate Nude

 • Hud: Først lagde jeg Sisley Instant Perfect i hele ansigtet. Derefter lysnede jeg under brynet, ved amorbuen, i øjenkrogen og i mundvigene med Sephora Highlight Lowlight Face Contour Duo (Sephora), der er en mat highlighter- og konturstick i en blød og meget cremet konsistens. Den er let at lægge og meget let at tone ud. Desværre er konturfarven alt for mørk, men det er et meget fint produkt alligevel. Min foundation i dag var L’Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint Foundation, som jeg er rigtig glad for i øjeblikket.
 • Kinder: På kinderne duppede jeg Gosh Giant Blush i farven 04 Passion. Hvis du ikke har prøvet cremeblush er GOSH et rigtig godt sted at starte, fordi de tre farver, den findes i, er så fine og klædelige, samtidig med at de har en rigtig lækker cremet konsistens, der tørrer fint op som pudder, når den er lagt.
 • Bryn: Dette efterår har budt på en hel masse virkelig cool produkter fra Sephora. Et af dem er Sephora Brow Thickener (Sephora), som jeg har brugt på brynene. Det er en slags løs øjenskygge, som du lægger på brynene med en tynd applikator. Bagefter redte jeg brynene igennem med en brynbørste, men det var faktisk ikke nødvendigt.
 • Øjne: Som base brugte jeg NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora), som holder på det hele og lidt til. Derefter lagde jeg Sephora Eye Pencil To Go i farven 08 Dark Grey (Sephora) langs vippekanten både oppe og nede. Fordi It Palette er så lys i farverne og der ikke rigtig er nogen mat mørk skygge, valgte jeg at bruge samme eyeliner i globelinjen. Den tonede jeg ud med en pensel og lagde en mat mørk beige nuance fra Sephora It Palette i farven Delicate Nude oven på. I inderste øjenkrog lagde jeg en lys beige nuance med perlemor, og på hele den bevægelige del af øjenlåget lagde jeg en mat lys beige nuance, og i yderste øjenkrog lagde jeg en gråbrun nuance med masser af perlemor alle tre fra Sephora It Palette i farven Delicate Nude. Midt på låget lige over pupillen lagde jeg en mørk beige nuance med perlemor. Under øjet lagde jeg en tynd streg med Sephora Eye Pencil To Go i farven 07 Peacock Blue, som jeg tonede ud langs vippekanten.
 • Vipper: På vipperne lagde jeg MAC Upward Lash, som jeg efterhånden er blevet helt gode venner med, det er en spændende mascara med stort potentiale. De dage hvor den har fungeret rigtig godt, er jeg blevet spurgt om, hvilket mærke vipper jeg bruger.
 • Læber: Min nyeste og meget efterårsvenlige læbestift er fra Absolution Sweet and Safe Kiss i farven 01 Rouge Profound. Den er mørk men ikke så mørk, at det bliver for meget. Den er sjov, lidt tør og næsten grynet i konsistensen, og så er den ualmindelig højt pigmenteret. Hvorfor den selvfølgelig holder virkelig godt og længe. På læberne føles den ikke specielt tør, og jeg har heller ikke oplevet, at mine læber bliver tørre, hverken mens jeg har den på eller efter.

Delicate Nude skulle leve op til nogle meget høje forventninger, og da jeg fik åbnet paletten, blev jeg lidt overrasket over, hvor lys den egentlig er. Den mørkegrå eyeliner sørgede naturligvis for, at looket blev mørkere, alligevel synes jeg, at de lyse skygger fungerede helt fantastisk. Og derfor var jeg ret tilfreds med resultatet af det grålige look. Sædvanligvis tager jeg et billede af produkterne, men billederne er taget på vej hjem fra fødselsdag, så det kunne ikke lade sig gøre denne gang.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Luna

  Smukke Helene :) Virkelig inspirerende!
  Og så håber jeg lige, at jeg her må stille et spørgsmål i en anden kategori. Om tørbørstning! Som jeg efterhånden er blevet ret så lun på. Jeg tror det kunne være godt for mine (nærmest) livløse, evigt småkolde ben. Jeg har hørt godt om børster med naturhår. Men der er også nogle med kobber. Og du har brugt hamphandske. Hvordan finder man rundt i tørbørstejunglen?? Er nogle børster bedre til nogle hudtyper end andre? Og så er der sådan en som mig, der som 27-årig har karsprængninger på låret som en anden Vesterhavs-fisker har på kinderne – dem må jeg ikke børste har jeg hørt? Pyyh, jeg trænger til en bette guide ;) Og hvem er bedre at spørge end jer!

  Kh’er til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hvor ser du smuk ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise S.

  Oki er lidt bagefter med læsning (yay sen sommerferie! :) )
  Men må bare lige kommentere så fin læbestift og helt enormt flot hår! Er helt vild med kombinationen! Og så skal jeg vidst ud og kigge på en palette :p
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Too Faced Shadow Insurance