Del din glæde

13.08.15
Del din glæde
Del din glæde
Kombinationen af en smuk aften, havet, mine to skønne knægte og en lang gåtur gør mig glad

Sponsoreret indlæg

Har du set den seneste Matas kampagne ”Made by Matas” som blandt andet kører på Instagram? Den har givet mig stof til eftertanke de sidste par dage, for hvad er det egentlig, som gør mig glad? Spørgsmålet er forholdsvis simpelt, og det er heller ikke fordi, jeg har svært ved at finde værdige glæder at fremhæve. Helt generelt er jeg nemlig ret glad og virkelig taknemmelig for de ting, hverdagen bringer. Selvfølgelig kan jeg kun tale for mig selv, men det er nok en ret almindelig problemstilling, at man glemmer at stoppe op og give sig tid til at nyde alle de fantastiske muligheder og stunder livet og hverdagen bringer…

Made by Matas
Det er lige netop i hverdagen Matas giver en hånd med. På hylderne online og i din lokale Matas finder du mere end tusind forskellige produkter fra atten forskellige serier, der alle er Made by Matas. I stedet for at overlade kedelige beslutninger om for eksempel konserveringsmidler og parfumestoffer til dig har Matas overvejet ingredienserne nøje og taget de nødvendige hensyn for dig. Det eneste, du skal gøre, er at vælge de produkter, du foretrækker.  Sådan får du meget mere tid til alle de andre vigtige ting.

Del din glæde
Taknemmelighed, livskvalitet og glæde går hånd i hånd, og for mig er det vigtigt at stoppe op og tage glæden ind. Der er altid ting man skal nå, men fordybelsen i øjeblikket, er i virkeligheden det, der gør den største forskel for mig. Matas’ kampagne ”Made by Matas” har netop det fokus at dele glæden med andre, på den måde kan man jo ikke undgå at stoppe op og mærke efter.
”Made by Matas”-kampagnen kører blandt andet på Instagram, hvor du kan dele et af dine billeder eller en lille video af noget af det, der gør dig glad ved at tagge @clubmatas og #madebymatas.
Et lille bitte udsnit af de ting, der gør mig virkelig glad er:

  • Alle de skønne stunder med min dejlige familie.
  • Kunst og kultur der altid bidrager til inspiration og dejlige minder.
  • Leg med farver og former udvikler og skærper til stadighed min forståelse for verden omkring mig.
  • Glimt af den magiske natur og universet vi lever i, som en smuk solnedgang på en gåtur hjem fra byen, duften af smukke blomster, lyden af bølgerne…
  • Oplevelser der nærer sanserne for eksempel gode smage, skønne syn, dejlige dufte, interessant musik og spændende materialer eller konsistenser.

Made by Matas

Nogle af de billeder og videoer der bliver delt vil blive samlet til en film, der kan fortælle historien om ”Made by Matas”, og udover det deltager du i lodtrækningen om et af fem Made by Matas gavesæt (husk at læse reglerne for konkurrencen og deltagelsen).

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
wickie

off topic.. man bliver sgu så træt af sådanne overskrifter som kemi.taenk.dk kommer med her….

Katja Moikjær

Det er SÅ stramt… Men altså, når de hedder “KemiKaos”, så har de ligesom lagt linjen fra start..

wickie

haha ja den ordlyd havde jeg ikke lige tænkt på 🙂 men det er da almindelig kendt i folkeskolen at fx vand er kemi og lyder den kemiske formel H2O..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *