Lørdagslook: #Lovewins

27.06.15
Lørdagslook: #LoveWins

Lørdagslook: #LoveWins

Det er ikke første gang, der er et regnbuelook på bloggen, men jeg tror aldrig, der har været så meget grund til at lave et som i dag. Så hvis du har været træt af en regnbuefyldt verden i dag, så skal du ikke læse videre! Dette er nemlig min hyldest, al min respekt og kærlige tanker til de mennesker, som fra i går ikke længere behøver at skjule deres kærlighed. Ligeværdighed, menneskerettigheder og retfærdighed er noget jeg altid har kæmpet for og derfor tudede jeg af glæde, da jeg læste afgørelsen fra højesteretten i går.

Et nyt kapitel
Det som for alvor fik mig til at vræle var følgende tekst, som er et uddrag fra højesterettens afgørelse:

”No union is more profound than marriage, for it embodies the highest ideals of love, fidelity, devotion, sacrifice, and family. In forming a marital union, two people become something greater than once they were. As some of the petitioners in these cases demonstrate, marriage embodies a love that may endure even past death. It would misunderstand these men and women to say they disrespect the idea of marriage. Their plea is that they do respect it, respect it so deeply that they seek to find its fulfillment for themselves. Their hope is not to be condemned to live in loneliness, excluded from one of civilization’s oldest institutions. They ask for equal dignity in the eyes of the law. The Constitution grants them that right.”

Supremecourt.gov

Det er forhåbentlig et stort skridt mod en meget mindre fordomsfuld verden. Det er i hvert fald det, jeg håber på. Kærlighed er så stor, og den skal være lovlig og accepteret, uanset hvem man elsker. Selv fejrede jeg mit attende år med ham den langhårede i torsdags, det er ret fantastisk, og den følelse af sommerfugle i maven under jeg alle.

#Lovewins
Looket er forholdsvis simpelt, den eneste udfordring er at få plads til alle seks farver ved siden af hinanden. Egentlig skulle farverne lægges på langs og ikke på tværs, som jeg har gjort her, men det må blive en anden gang…

Lørdagslook: #Lovewins åbent og lukket

  • Hud: Først fordelte jeg Benefit Stay Flawless 15-Hour Primer (Sephora) i hele ansigtet, derefter lagde jeg Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Brightening Makeup (Sephora) og matterede T-zonen med Benefit Hello Flawless Custom Powder Cover-Up For Face (Sephora). I inderste øjenkrog skjulte jeg tegnene på massiv træthed med Sisley Phyto Cernes Eclat.
  • Kinder: Den fine palette IsaDora Face Sculptor i farven 01 Warm Peach indeholder både bronzer, blusher og highlighter. Og præcis sådan brugte jeg den: Bronzeren lagde jeg især i panden, i hårgrænsen og lidt på hagen. Blushen lagde jeg på kindæblet og trak derefter farven ind mod hårgrænsen og highlighteren brugte jeg øverst på kindbenene og på amorbuen.
  • Bryn:  Allerede efter jeg havde prøvet Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade første gang, var jeg klar over at jeg skulle eje flere af farverne… Det har jeg fået nu, og brynene er derfor markeret med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i farven Ash Brown.
  • Øjne: Først fordelte jeg NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora) på hele øjenlåget, derefter lagde jeg Elizabeth Arden Beautiful Color Precision Glide Eye Liner i farven Sapphire 04 på undersiden af øverste vippekant. Den helt lyse beige nuance fra IsaDora Eye Shadow Palette i farven 56 Smoky Eyes brugte jeg i globelinjen for at have en pudret base at tone de seks farver ud i. Derefter lagde jeg de seks farver fra inderste øjenkrog ud mod yderste øjenkrog. LGBT bevægelsens smukke regnbuefarvede flag er rødt, orange, gult, grønt, blåt og lilla. Derfor er det naturligvis den rækkefølge, jeg har valgt at lægge farverne i. De seks øjenskygger er alle fra Sleek MakeUp i-Divine Palette i farven Ultra Matte V1 og de er blot lagt i striber og derefter tonet ind i hinanden. Den lilla nuance valgte jeg at lægge under øjet og trække lidt op i globelinjen. Langs vippekanten lagde jeg den sorte nuance fra IsaDora Eye Shadow Palette i farven 56 Smoky Eyes. Det er med vilje at jeg har tonet stregen ud, kanten blev simpelthen lidt for hård.
  • Vipper: Det er Lancôme Grandiôse Wide-angle Fan Effect Mascara, der har levet både volumen og længde til vipperne.
  • Læber: Den trefarvede stick Benefit Fine One One Sheer Brightening Color For Cheeks & Lips (Sephora) er det eneste jeg brugte på læberne.
  • Briller: Stellet hedder Hero og er fra Carlottas Village fra Heavy Metal linjen, farven er C4 Gold.

Lørdagslook: #LoveWins Produkter

Når man bruger så mange og så klare farver, kommer det let til at se lidt mudret ud, så sørg hele tiden for at tørre penslen af, så der ikke er rester fra de andre farver. Looket ser meget sværere ud, end det er, faktisk er det virkelig enkelt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Helle Dannemand

Jeg er så enig!
Og hvor er det dog en flot hyldest 🙂

Helene Randløv

Hej Helle
Mange tak! Både fordi du er enig og for ros <3
Kh. Helene

Stine

Wauw det er flot lagt, Helene. Jeg har haft grøn øjenskygge på i dag – du inspirerer mig til at slippe mine elskede naked paletter 😉 I processen tænkte jeg, AJ det går bare ik! Men med mascare lid blush og læbestift blev det faktisk ret godt. I morgen tror jeg, jeg vil prøve blå. Mine øjne er “grumsede skovsøer”, så i dag var de mere blå/grå. I morgen vil de nok virke mere grønne med noget blåt omkring dem – Og hvem har så brug for farvede kontaktlinser 😉

Helene Randløv

Kære Stine
Først og fremmest mange tak!
Hvor er det fantastisk at høre! Du har ret, det er ret sjovt at se, hvor stor forskel mascara gør for sådan et look. Det er ret underholdende at udfordre farveteorien og give den gas med kontrasterne. Det er noget, jeg selv leger en del med stadig. Selvom jeg også skal tjekke farvede linser ud 😛
Kh. Helene

Stine

Sorry for slåfejlene. Der er en lille boks med “Følg dine yndlingsblogs” i vejen, så jeg kunne ik helt se hvad jeg havde skrevet… :smiley:

Helene Randløv

Ej hvor irriterende, hjalp det ikke at scrolle lidt? eller fulgte boksen med?
Kh. Helene

Julie

Så fine farver fra din sleek palette. Har du andre paletter fra sleek som du kan anbefale.
Kh
Julie

Helene Randløv

Hej Julie
Jeg har intet dårligt at sige om Sleek paletterne, nogle af dem er lige lovlig naturlige for min smag, men alle sammen er vildt gode og pigmenterede. Jeg har vist efterhånden ti Sleek paletter, og jeg kan varmt anbefale hver og en. Det afhænger jo af, hvilke farver du er til?
Kh. Helene

Randi

Hvor ser det flot ud. Jeg håber jeg tør at hoppe ud i et det engang. Og budskabet holder. :grinning:

Else

Yay for en fin make-up (den sidder lige i skabet!) og yay for mere ligestilling i verden – LoveWins:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *