Torsdags top ti: Til sommerlæberne

Fredagsfavorit: Origins GinZing Revitalizing Mineral Makeup

Origins GinZingDet er faktisk ikke mineralpudderen i Origins GinZing Revitalizing Mineral Makeup, jeg vil lovprise her. Den er nemlig ikke noget særligt. Det er en fin, meget MEGET transparent mineralpudder i nogle temmelig mørke farver. Der er ikke noget specielt galt med den, men den er heller ikke fantastisk.

Det, Origins derimod har lavet til perfektion, er krukken. De har lavet den perfekte pudderdåse til mineralpudder. Ingen spild, ingen støv udover det hele, optimal mængde pudder på børsten og ingen pudder, der vælter udover bordet.

Pudderdåsen, som Origins GinZing kommer i, ligner udvendigt enhver anden mineralpudder. Men overfladen er dækket af et net, som mest af alt ligner nettet på en plastik-si. Og det fungerer fantastisk. Sigte-systemet gør at pudderet sætter sig på børsten i en optimal mængde uden at ryge ud alle mulige andre steder.

Emballage er næsten lige så vigtig som indhold
Den rigtige emballage er i mange tilfælde en lige så stor del af et godt produkt, som indholdet er. Og i dette tilfælde har Origins fat i noget af det helt rigtige. Jeg håber, at de øvrige Estée Lauder brands vil tage den emballage til sig, for indholdet er ikke det, jeg normalt ønsker mig af en mineralpudder.

Origins GinZing Revitalizing Mineral Makeup er en meget transparent mineralpudder, der bedst egner sig over anden makeup eller til bare at give en yderst diskret finish. Farverne er til den mørke side, men på grund af den meget transparente finish gør det ikke den store forskel. At kalde dette en foundation er at strække begrebet langt. Den dækker vitterlig ikke meget.

Jeg håber, at se denne type emballage til mineralpudder i flere produkter fremover. For det er s… smart.

Her kan du købe det
Origins GinZing Revitalizing Mineral Makeup koster 245 kroner. Du kan købe den i visse Matas, Magasin, på Min tekst og på Origins’ egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Sara

  Chanel har også lavet sådan en smart dåse til en af deres løse puddere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  BareMinerals har en lignende emballage til deres mineral foundation

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Smashbox har også lignende system blot drejer man på æsken, DEN er god og også lyse farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Kan man genbruge emballagen om man nu køber den og vil genopfylde med en anden pudder?
  Altså uden at den går i stykker? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags top ti: Til sommerlæberne