Fredagsfavorit: L'Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-UP

Lørdagslook: Not The Original Packaging

Lørdagslook: Not The Original Packaging

I søndags havde jeg lidt småtravlt med makeuppen, fordi jeg skulle i biografen, og se superhelte film… Mit kryptonit er som bekendt øjenskygge paletter, men jeg kan godt blive lidt træt af, at jeg sjældent får brugt dem så meget, som jeg gerne vil. Derfor pakkede jeg min nyindkøbte Sleek Makeup i-Divine Original Palette ud og nød de fine farver, og på under et sekund havde jeg planlagt looket… men så blev jeg i tvivl om det måske lignede et af de looks, jeg allerede har vist på bloggen. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at følge instruktionerne på æsken… Det skulle jeg aldrig have gjort!

Mislykket
Min første indskydelse, da jeg læste bag på æsken, var at det var nogle sære anbefalinger og kombinationer. Selvom de kombinationer de anbefaler, muligvis vil klæde nogen, så klædte det i hvert fald ikke mig… Efter utallige forsøg på at redde looket opgav jeg fuldstændig og fjernede øjenmakeuppen. Det gør jeg ellers ikke, fordi både hud og øjne ikke bryder sig om den behandling. Efterfølgende havde jeg i sagens natur endnu mere travlt, og derfor satsede jeg i stedet på smokey eyes, og lørdagslook: Not The Original Packaging var født…
Når det endelige look alligevel rammer bloggen denne lørdag, så er det selvfølgelig for at fortælle historien, men også for at minde om, at det heller ikke altid lykkes for mig. I den slags situationer, skal man huske på vigtigheden af at blive så tryg ved et look, at du kan lægge det på et øjeblik.

Better safe…
Heldigvis er farverne i Original Palette så fine, så jeg slet ikke var i tvivl om, at den rummer adskillige fine looks. Desværre havde jeg mindre end fem minutter til at få lagt makeuppen… en ny palette og ingen tid er ikke altid en heldig kombination, og derfor valgte jeg at hente hjælp i en af mine trofaste paletter nemlig Sleek Makeup i-Divine Ultra Matts V2 731…

Lørdagslook: Not The Original Packaging åbent/lukket

Hvis du synes, at det er lidt mere rock ‘n’ roll end det plejer, så er det altså fordi jeg var nødt til at tage første omgang makeup af.

Hvilket look går du efter, når tiden er knap?

13 kommentarer

 • Jannie

  Fed top/kjole du har på på billedet – hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jannie
   Tak for det :-) Det er Carmakoma, denne her er en top, men den findes også i kjole.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  Er du glad for din Dipbrow? Er det muligt at få et naturligt look med det? Bruger normalt øjenskygge til mine bryn, men kunne godt tænke mig lidt mere “kant”, hvis du forstå ;-)
  Og er farverne kolde? Synes de fremstår lidt varme på hjemmesiderne. Anbefaler man ikke askegrå toner til bryn? :-)
  Tak for en god blog! Det er altid en fornøjelse at læse med.
  Mvh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Den er vildt god… men det er noget HELT andet, end jeg er vant til, og derfor øver jeg mig stadig. Brynene kan netop blive skarpere, og det er præcis det, der tiltaler mig. Farverne er ret fine og kolde, men den jeg har er lidt for gul i forhold til min nye hårfarve, så jeg skal have taget mig sammen og købt en i farven taupe, som er perfekt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise P

   Har nemlig kigget på Taupe-farven, som synes jeg, ser dejlig “grå” ud. Vil den blive for lys til en leverposteg-manke, tror du? ;-)
   Har været ved at prøve PaintPot’en “Camel Coat” fra Mac, fordi jeg tænkte, at det måske var noget nær samme konsistens og følelse af lægge, men den er lige en tand for lys, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Hatten af for at du prøvede! Jeg tror måske godt det kunne lykkes med en paint pot (nu bliver jeg i hvert fald nød til at prøve…)
   Hvis du er leverpostejsfarvet, så tænker jeg, at “Camel Coat” må være mørk nok, med mindre du selvfølgelig er vant til virkelig mørke bryn? Taupe er ret mørk, synes jeg… men altså super pæn!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  …Og nu kan jeg se på dine andre looks, at du også bruger L’Oreals brynmascara nogle gange. Tidligere har jeg læst, at du var glad for Benefits Gimme Brow. Hvad er den store forskel på dem? Og hvilken er du mest glad for? :-)
  Beklager mine mange spørgsmål. Du kan nok høre, at jeg er på “brynjagt” ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Benefit er afgjort min favorit, fordi den har en god farve, der er fibre i, og så holder den godt og længe. L’Oreal er mere geléagtig.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise P

   Tak for svar, kære Helene. Skønt med lidt hjælp :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Anytime :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  Jeg synes, det fungerer fint med paintpotten, men må hellere få fat i Taupe, hvis den er lidt mørkere :-)
  Tak for svar!
  Kh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lise
   Jeg har tænkt… Og jeg er nået frem til, at du nok bliver gladere for den, der hedder Ash Brown. Taupe er tror jeg bliver for lys til dig.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise P

   Hvor er du sød. Tak :-)
   Har fået Gimme Brow hjem i den lyse farve, hvilket er alt for lys til min smag, så ja, jeg må nok gå efter en lidt mørkere dipbrow så :-D Tak for hjælpen og god sommer!
   Mvh Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: L'Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-UP