Cocopanda.dk: Et online shoppeunivers

Tirsdagstip: Brug hvad du har

Tromborg Aroma Therapy Body Lotion

Det var desværre Tromborg Aroma Therapy Body Lotion, som jeg har sparet lidt for meget på

Kender du det… du har købt et eller andet vildt lækkert produkt og af frygt for at løbe tør, sætter du det væk eller bare stopper med at bruge det? Det er, som du måske kan gætte, en af mine RIGTIG dårlige vaner, og det irriterer mig ubeskriveligt, især da jeg i weekenden fandt min favorit Tromborg Aroma Therapy Body Lotion med cirka halvdelen tilbage… som så var blevet harsk af at stå på hylden. Grunden, til at den overhovedet stod der, var, at jeg netop er virkelig glad for den creme, og da jeg i løbet af kort tid havde købt og brugt flere af dem. Besluttede jeg mig for at min afhængighed måtte stoppe… jaja, jeg er ikke altid så smart!

Konflikt
Mens jeg skiftevis grinede og bandede af mig selv, prøvede jeg at overbevise mig selv om, at det ikke kun er mig, som er så åndssvag?!? Og så tænkte jeg naturligvis over, hvordan i alverden jeg skal blive min irriterende og meget dårlige vane kvit.
Hjemmefra har jeg lært, at man skal bruge tingene op, og selvom det i kraft af bloggen er fuldstændig umuligt for mig at bruge et produkt færdigt af gangen, så er det stadig en konflikt, som jeg har med mig selv hver eneste gang, en test er færdig.

System
Selv længe inden jeg blev dåse, havde jeg skabe og skuffer fyldt til bristepunktet med alle mulige lækre produkter. Og der havde jeg et sindrigt system med labels, hylde numre og jeg ved ikke hvad. Det tjente naturligvis det formål at holde styr på mit kæmpe lager af produkter til dit og dat. Og så var jeg i øvrigt også sikker på, at produkterne aldrig blev gamle, mens de stod der på hylden og ventede. Det kan virkelig godt betale sig at have et eller andet system…

Sortering
Grunden, til at jeg overhovedet stødte på den nu harske bodylotion, er at jeg er i gang med at få ryddet grundigt op i mit skab. Sådan en grundig sortering er ofte en rigtig god måde at spare penge, for man opdager måske ting, som man ellers står og mangler. Og så kan den måske også afsløre sidste års solcreme eller noget andet, som ikke fejler det mindste, og som i mellemtiden er gået hen og blevet højaktuelt.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Jette Hansen

  Det kendte jeg godt til før hen, men ikke længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej, det kender jeg selv alt for godt. Havde en veninde der ikke kunne forstå at jeg ikke bare købte en ny ansigtscreme inden jeg havde brugt den gamle. Der måtte jeg forklare, at jeg kan ikke købe en ny og bare gemme den væk indtil den gamle creme er brugt. Hun forstod det ikke helt. :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lotte
   Nej, forståelsen er ikke så stor, når det kommer til skønhedsvanvid :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  når jeg begynder at spare på produkterne er der kun en ting at gøre! Købe en til reserven, så kan jeg pludselig godt bruge det hver dag og nok af det, mærkelig mekanisme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Ja, det er jo helt gak! Jeg har ikke tal på de mange lækre ting, jeg har smidt ud, fordi jeg har “sparet” på dem.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Åhh jeg kender det alt for godt. Jeg har ikke en gang vildt meget (tror jeg) i forhold til mange. Nok mest fordi jeg er uden arbejde, samtidig med at jeg først skal studere til sommer. Ellers blev der nok købt mere.
  Jeg har alligevel hele tiden lyst til at sortere, bruge tingene op og få ryddet op (det gælder egentlig også tøj osv.).
  ELSKER at læse om skønhedsprodukter og der er SÅ mange produkter jeg gerne vil prøve, men så er det meget godt at jeg hverken har pengene eller den viden, hvor jeg ved produktet passer til min hud. Det er nemlig lidt en jungle derude og det kan være lidt farligt at læse for meget, for til sidst bliver min hjerne bare forvirret haha ;)
  Nu har jeg heller ikke nogle produkter, som jeg er så vild med at de skal købes igen, men de skal altså bruges op, og så kan jeg købe nyt. Også selvom det kribler i fingrene efter at købe nye produkter hver eneste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  åh det kender jeg alt for godt !

  Men nok nærmere i forhold til dyr chokolade og vin! Samt delikatesser! Får det næsten altid gemt for lang tid, da jeg venter på den helt rigtige anledning !

  Ok Bülows lakrids får ikke lov at stå længe – men jeg forsøger da i det mindste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du engang imellem skal samle dit overskud og gå ned og aflevere hele bunken på enten et krisecenter for kvinder, eller til Reden. Jeg ved, at der er kvinder der vil sætte stor pris på lidt luksus og egenomsorg de steder. Og så er det knap så slemt at sige farvel til de overflødige produkter, når de virkelig havner et tørt sted :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Det jeg skriver om her, er ikke de ting jeg har for meget af, men de ting jeg gerne vil gemme og bruge, men gemmer for længe.

   Selv længe før Pudderdåserne har jeg afleveret alt overskud til Reden, Pudderdåserne har næsten fra start støttet Reden International. Vi opfordrer altid alle til at aflevere deres ubrugte produkter til gode formål :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

   hej Helene,
   tak for svar :-)
   Og jeg er glad for at I hjælper på Reden International, det vidste jeg ikke at I gjorde i forvejen.
   Mange hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Jeg er faktisk også selv lige begyndt at “rydde lidt ud.” Jeg ved ikke hvor jeg har det der egern-samle-forråd kommer fra, men jeg gemmer og gemmer og gemmer.. Det er så fjollet at jeg kun kan grine af det, men jeg tænker altid at jeg vil “gemme til hårdere tider.” Men det er jo dumt, for som du skriver står tingene jo så netop bare og bliver for gamle.. Det er dog mest helt nye og aldrig åbnede produkter, så de holder trods alt en del længere. Jeg gør dog også det samme med “slatter.” Jeg har verdens lækreste scrub, badesæbe og bodyolie stående tilbage til 1 gang og jeg vil så nødig bruge den op og indse den er tom. :p Tak for påmindelsen! Jeg klør på, både med slatterne og “lageret.” :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Av av… Mangt en gang har jeg stået og set meget alvorlig ud med rynkede bryn og hør-nu-lige-her-attitude, når min kæreste har spurgt: “Hvad har vi egentlig i nederste skuffe i den der kommode?” Gæt, Pudderdåser, gæt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fundet en løsning hvor jeg har to skuffer kun til produkter og den slags, og heri en kasse med produkter som skal bruges færdige først, såsom prøver eller cremer der kun er lidt tilbage i. Efter jeg flyttede alting samlet til de to skuffer hvor jeg kan se alt på én gang (overblik), har jeg fundet ud af at jeg INTET mangler og derfor køber jeg slet ikke produkter mere, før jeg er nået til bunds med de nuværende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stod til Tromborgs lagersalg tidligere i dag og blev så glad da jeg så et hav af deres Aroma therapy Body lotion, fordi jeg kunne huske at du havde skrevet om den på bloggen. Men efter at have skimtet dette indlæg i mylderet på Amaliegade så blev jeg i tvivl om jeg skulle købe den? Fordi jeg kan ikke finde nogen anmeldelse af den her på bloggen :(
  Kan du fortælle mig hvad den dufter af? Fordi der var ingen testere :S

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocopanda.dk: Et online shoppeunivers