Konkurrence: Vidal Sassoon Salonist

Guide til microneedling derhjemme

Swiss Skin Renewal

Sponsoreret indlæg

I sidste uge var det meningen, at jeg skulle skrive om mine oplevelser med Swiss Skin Renewal, men mit maveskind, som jeg jo testede på, var ret hurtigt begyndt at brokke sig over alt det rulleri med Swiss Skin Roller. Derfor har jeg efter vejledning fra flere dermatologer valgt at stoppe behandlingen helt.
Da det som bekendt er et sponsoreret indlæg, vil jeg hellere end gerne følge vejledningen og derefter fremvise et fint resultat. Det er desværre bare ikke muligt, når huden slet ikke kan følge med. I stedet har jeg skrevet den ultimative guide til microneedling derhjemme.

Forventningsafstemning
Når man starter med en behandling, uanset om det er huden, håret, kroppen, neglene eller noget helt femte, der skal behandles, så er det naturligvis ret vigtigt at tage en realistisk forventningssamtale med behandleren. Når det er en hjemmebehandling, så lægger du et stort ansvar i dine egne hænder, der er nemlig ingen, du kan spørge til råds og heller ingen, der kan hjælpe dig undervejs heller ikke, hvis det ikke går helt som forventet. Du kan hente en smule hjælp i Swiss Clinics egen FAQ.
På grund af min baggrund, og min gennemlæsning af sindssyge mængder af materiale om microneedling, gode behandler venner i telefonen og dygtige dermatologer i ærmet turde jeg godt selv gå i gang.

Vejledning
Da jeg skrev det første indlæg om Swiss Skin Renewal, glædede jeg mig virkelig til at se og dele forskellen før og efter, men jeg var nødt til lige at spørge til vejledningen. Der stod nemlig, at resultaterne sjældent viser sig før mange ugers behandling, og det harmonerede naturligvis ikke særlig godt med, at jeg allerede to uger senere skulle vise før og efter billeder. Den vejledning, jeg referer til, blev desværre ændret, og den nye vejledning vil jeg gerne knytte nogle kommentarer til.
Der er, som Swiss Clinic ganske rigtigt skriver, ikke et entydigt svar på, hvor tit man skal bruge Swiss Skin Roller, der er mange variable, og det skal naturligvis med i dine overvejelser. Det er også ganske rigtigt, at den bestemt ikke skal bruges for tit! Men at bruge Swiss Skin Roller nogle minutter hver dag i en uge er noget, jeg vil fraråde på det kraftigste!
Det er netop overdrivelse, der er den allerstørste fare ved microneedling, læs derfor grundigt vejledningen til at vælge roller. Den ældgamle sætning ”less is more” er rigtig god at have i tankerne, når du begynder at rulle. Ydermere mener jeg ikke, at rollere med nåle der er længere end 1 millimeter bør bruges derhjemme, og da er det kun til kroppen!
Her er et par tommelfingerregler i forhold til nålelængderne:

 • 0,2 eller 0.25 mm nåle kan du bruge hver anden dag.
 • 0,5 mm nåle kan du brute 1 -2 gang om ugen.
 • 1 mm kan du bruge en gang hver anden uge.

Microneedling er IKKE til dagligt brug. Tænk på det som et alternativ til klinikbehandlinger og ikke som en del af din daglige hudpleje. Og husk at rolleren skal skiftes ud forholdsvis ofte, da nålene selvfølgelig bliver sløve.
Samtidig med at jeg har testet Swiss Skin Roller, har Katja testet en lignende 0,5 mm rulle derhjemme i ansigtet. Hun bruger den et par gange om ugen med rigtig fine resultater. Den har haft en god effekt på hudens udseende generelt.
Herunder ser du det før-billedet, som blev taget, da jeg begyndte at rulle…

Swiss Skin Renewal

Bivirkninger
For mig var det altså den daglige brug af Swiss Skin Roller, som allerede på tredjedagen resulterede i rød, varm og synligt irriteret hud. Det er der ikke noget mærkeligt i, på klinikker anbefaler man 24 makeupfri timer efter en behandling, fordi huden er “åben”. Derfor stoppede jeg naturligvis, og efter en uge skulle der altså kun en enkelt gang til, før huden reagerede sådan igen.
Her vil jeg lige tillade mig at nævne nogle af de klassiske tegn på inflammation:

 • Calor: Når vævet i og omkring det behandlede område bliver varmt.
 • Dolor: Når vævet i og omkring det behandlede område er ømt eller gør ondt.
 • Rubor: Når du opdager rødme i vævet omkring det behandlede område.
 • Tumor: Når vævet i det behandlede område er hævet.

Oplever du noget lignende, er det din hud, som fortæller dig, at DU SKAL STOPPE NU!

Hygiejne
Som vores faste læsere ved, overlader jeg ingenting til held eller tilfældigheder, når det kommer til hygiejne… faktisk har Katja af flere omgange bemærket mit i hendes øjne unaturlige forhold til håndsprit og ja, det er til dels en erhvervsskade… Derfor kan jeg godt garantere, at det ikke er svigtende hygiejne, der er årsagen til mine problemer.
Hygiejne er selvfølgelig noget, du skal være meget striks omkring, når du behandler med Swiss Skin Roller hjemme. Især fordi du ikke lige har adgang til en autoklave, som kan sterilisere din Swiss Skin Roller for dig. Derfor skal du:

 • Sørge for at rense Swiss Skin Roller virkelig grundigt efter brug.
 • Lade den tørre hundrede procent, inden du lægger den på plads.
 • Opbevare den så rent og sikkert som overhovedet muligt.

Det er klart, at Swiss Skin Roller er til personligt brug, og du naturligvis ikke må dele den med andre!

Effekt
Den lidt kedelige bivirkning, jeg har oplevet, har heldigvis ikke overskygget, den gode gerning som Swiss Skin Roller har gjort for mig og mit ar. Det er ikke en effekt, man kan se, men det er noget, jeg meget tydeligt kan mærke.
Mit ar har altid været sådan lidt hårdt og stramt, og det er trods alt blevet markant blødere og meget mere behageligt. Selvom jeg selvfølgelig havde været glad for et mindre synligt ar, så er den nye blødere version af arret præcis det resultat, som jeg håbede på at opnå. Og selvom jeg selvfølgelig ikke kan dokumentere denne effekt med billeder, så er den vigtigere for mig end en egentlig reduktion af både ar og strækmærker.
Bruger du Swiss Skin Roller regelmæssigt (dog ikke for tit!), så burde du se resultater efter fire til otte uger. Ved microneedling med nåle der er 0,3 millimeter og derover, aktiverer du kollagenet i huden, og den effekt vil du oftest kunne spore efter bare to eller tre uger. Det betyder, at huden vil virke og syne mere fugtet og fyldig.
Husk nu at længere nåle og hyppigere behandlinger på ingen måde er garanti for et bedre resultat snarere tværtimod!

Den rigtige roller
Den originale Dermaroller, som er produceret i Tyskland, er et beskyttet varemærke og sælges kun til klinikker! Møder du navnet “dermaroller” andre steder eller når nogen på internettet påstår at sælge en “original” dermaroller, så kan du altså være helt sikker på, at det er en forfalskning.
De fleste andre rollere til hjemmebrug stammer fra fabrikker i Asien. Så advarslerne mod billige “kinaruller” kan du nogenlunde roligt tage med et gran salt.
Du er nødt til at kigge kritisk på produktet, ligegyldigt hvem du køber fra. Se efter konstruktionen og kvaliteten af rullen. Ser den solid ud? Knækker nålene? Bøjer de? Falder de af?
Her har jeg naturligvis kun vurderet Swiss Skin Roller, og den stemmer fint overens med mine forventninger til kvaliteten.

Hvorfor vælge Swiss Skin Renewal?
På en del sider finder du diskussioner om, hvilken rulle der er bedst… Sådan vil det ALTID være, de sites, der sælger den ene slags, vil argumentere mod den anden slags og omvendt, sådan er det bare. Derfor har jeg læst og læst om de forskellige slags, og endda søgt på eBay… Og lad mig sige det med det samme. Det er ikke altid muligt at spotte kvaliteten, og det betyder, at du kan ende med noget, som minder mere om et torturredskab end om et hjælpemiddel til din skønhedspleje. Derfor bliver du nødt til at tage nogle meget kritiske briller på, inden du bruger din roller på huden. Og igen vil jeg advare mod at bruge rollere med nåle, der er længere end 0,5 millimeter i ansigtet, i hvert fald hvis du selv skal udføre behandlingen.
Swiss Skin Roller er en af de såkaldte 540-needle rollere. Den stammer fra en koreansk fabrik, der producerer rolleren på en helt anden måde end den originale Dermaroller. Swiss Skin Roller består faktisk ikke af nåle, men af 540 bittesmå udstandsede metal-takker.
Som sagt vil du finde mange rundt omkring på nettet, der mener, at rigtige nåle er den eneste vej frem, og at de 540 bittesmå “knive”, som Swiss Skin Roller reelt består af, kan skade huden. Det er imidlertid ikke muligt for mig at finde dokumentation for, at det ene er bedre end det andet. Og den umiddelbare fordel ved Swiss Skin Roller er, at nålene ikke kan falde af, i modsætning til nogle af de andre billige modeller, som har en kedelig tendens til at tabe nålene, mens du ruller…

Swiss Skin Renewal

Sættet fra Swiss Clinic
Den pakke jeg har testet hedder Swiss Skin Renewal og den indeholder en Swiss Skin Roller på 1 millimeter og det genopbyggende serum Swiss Rejuvenator. Der findes også den mere eksklusive Swiss Total Skin Renewal pakke som yderligere består af en pakke af kosttilskuddet Swiss Immunizer, som indeholder den kraftige antioxidant Beta Glukan og D-vitamin.
Det bliver spændende at se, hvordan Swiss Total Skin Renewal klarer sig til Swedish Beauty & Cosmetic Awards, hvor sættet er nomineret i kategorien årets innovation. Herfra skal lyde et stort held og lykke!

Webshoppen Swissclinic.dk er en e-mærke godkendt webshop, hvor du altså blandt de andre fine produkter fra Swiss Clinic i øjeblikket finder Swiss Skin Renewal til 799 kroner og Swiss Total Skin Renewal til 1199 kroner.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Swiss Clinic. Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

48 kommentarer

 • Sådan en anmeldelse er en af grundene til at jeg elsker jeres blog! Ærlighed og at I passer på jer selv. Jeg overvejer at prøve det af på min mave når jeg har født og huden har fået tid til at trække sig sammen osv. Og så er de ting du skriver om her virkelig guld værd at vide :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Tusind tak for endnu en hudløs ærlig anmeldelse! You rock Girls :-*
  Kommer Katja med en anmeldelse af hendes test i ansigtet senere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvad er jeres holdning til effekten og nødvendigheden af at bruge Swiss Rejuvenator serum efter behandling? Snyder man sig selv ved at undlade det, eller kunne andre sera være lige så gode? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mai
   Min holdning er, at det er nålene, der virker. Og at det naturligvis er godt med et godt serum, men at det ikke er særlig vigtigt hvilket.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kunne ligesom Mai godt tænke at høre jeres vurdering af Swiss Rejuvenator serum evt. bare i fht. ingredienslisten, hvis ellers det er muligt. Er den absolut nødvendig efter en behandling med skin rollerem eller kunne man erstatte den med noget andet (et lidt mere SU-venligt produkt), måske et af jeres produkter? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Katrine
   Så fik jeg svaret Mai, og det er helt det samme, jeg vil skrive til dig.
   Hvis du foretrækker dåseprodukter, er det selvfølgelig meget vigtigt, at det ikke er syre :wink:
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tak for nogle gode og opsigtsvækkende indlæg! Jeg vil høre, hvad I tænker omkring dybere ar? Nærmere bestemt dybe grimme ar på armene. De er mange år gamle? Jeg har længe søgt efter noget.
  Mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Michelle. Jeg er meget i tvivl. Jeg har endnu ikke fundet noget, der rigtig virker. Microneedling virker på overfladiske ar fra fx. akne, men dybere ar – det er jeg meget i tvivl om. Hvor dybe er de? Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej
  Kan Jeres serum anbefales efter en tur med dermarolle i ansigtet? Jeg er 41 år
  Hvor længe skal der gå i den man må bruge Make up bagefter en hjemme behandling? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Simone. Jeg tror det, men jeg er ikke specielt kyndig ud i dermarolling. Det sidste spørgsmål tror jeg ikke, jeg forstår? Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej
  Jeg vil høre hvad du vil anbefale at rense sin roller med?
  Med venlig hilsen
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   De fleste steder, hvor du også kan købe nye rollere, har oftest sådan en spray til at desinficere med. Ellers bruger jeg sprit.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Pudderdåserne
  Tror ikke min kommentar blev sendt i sidste uge, så prøver lige igen.
  Overvejer meget at købe Swiss rolleren – er den mon ligeså god som Dermaroller? Den koster under det halve af Dermarolleren.

  Hvordan skal den daglige hudplejerutine være ved brug af roller? I dag bruger jeg jeres rens, T-zone og alt i en creme, som fungerer godt for min hud.

  Hvis jeg bruger roller 1-2 om ugen med dertilhørende serum, skal jeg så bare fortsætte med de andre produkter, de dage jeg så ikke bruger roller?
  Jeg er i øvrigt 25 år med lidt arret/grov/ujævn hud efter akne.

  Ser frem til jeres svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Trine
   først vil jeg starte med at beklage den lange svartid. Din første kommentar lå og ventede, men da du har spurgt om mere her, slettede jeg den første :-*

   Desværre har jeg ingen erfaring med den originale dermaroller, så det er svært for mig at svare på dit spørgsmål, der findes med garanti nogle sammenligninger derude… Jeg vil godt fraråde at købe de helt billige rollere, men det kan godt være, at jeg bare er en kylling.

   Du skal rense som du plejer og så bruge rolleren, du kan godt bruge T-Zone Peeling efterfølgende, men du skal være opmærksom på, at det godt kan svie. Ellers bruger du den bare de dage, hvor du ikke bruger rolleren.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hej Helene
   Tak for svar. Jeg venter nu på at modtage Swiss rolleren.
   Skal jeg så kun bruge serumet de dage jeg ruller?
   I forhold til T-zone peeling, hjælper den på at holde mine urenheder nede, men tænkte på om jeg i stedet skal bruge noget der forbedrer udseendet/arrene (fx Biooil?).
   Måske jeg kan bruge T-zone først og så serum ovenpå?
   Eller skal serumet direkte ovenpå den rullede hud?

   MVh Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Trine
   Hvis det var mig, ville jeg nok prøve mig lidt frem med nogle uparfumerede produkter. Biooil er meget parfumeret, så den ville jeg ikke selv vælge. Du kan sagtens bruge T-Zone Peeling først og derefter det serum du taler om.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Okay det lyder godt :)
   Jeg har lige modtaget rullen, og i instruktionerne står der, at man skal rulle i 5-7 dage, holde pause i samme antal dage og så rulle 5-7 dage osv.
   I jeres indlæg fraråder I at man ruller hver dag – skal jeg måske bare holde det til 2 gange om ugen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Trine
   Da jeg forsøgte mig med rullen hver dag, kunne min hud slet ikke holde til det. Min veninde bruger rolleren hver dag med gode resultater.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Okay, jeg må prøve mig frem :)
   Mange tak for hjælpen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Trine
   Ja, det er jo ikke den vilde hjælp, men det er de erfaringer jeg har :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Kære Trine.
   Hvordan er det gået med dit brug af Swiss rolleren? Jeg vil også gerne investere i sådan en roller, men som du er jeg i tvivl om det skal være Swiss rolleren eller om det skal være Den originale Dermaroller.
   Har du opnået gode resultater med denne noget billigere roller?

   På forhånd mange tak for dit svar.
   Mvh. Sandra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hej Sandra
   Jeg brugte den jævnligt for et års tid siden, men kunne ikke se nogle forandringer. Starter op igen nu her og giver det en chance igen. Rolleren var helt fin, så tror sagtens du bare kan købe den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Damgaard

  Hej
  Tak for en fin guide.
  Bruger du en creme efter at du har kommet serummet på? Natcreme fx?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Rosenberg Bak

  Jeg har brugt swiss clinic skin roller siden i torsdags i ansigtet med 0,2 mm. (første gang prøvning).
  Jeg oplever let rødme samt en kløende fornemmelse og umiddelbart virker det jo ikke særlig godt? Bør jeg stoppe med at bruge den?

  Mvh. Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvor mange gange har du brugt den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Rosenberg Bak

   Jeg brugte den tre dage i træk. Men måske jeg har rullet for hårdt, sagde Swiss clinic da jeg kontaktede dem. Jeg troede man skulle trykke let, men det skal man tydeligvis ikke. Jeg har faktisk returneret den og fået pengene tilbage – ville ikke risikere noget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Klogt :) Det lyder ikke til at have været godt for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Rosenberg Bak

   Jah, lige mine ord. Selvom de påstod at det er normalt når man kommer til at rulle for hårdt, for det gør at kanalerne er åbne og derfor kan det klø når man sveder morgenen efter brug.
   Men der er åbenbart kontraindikationer ved brug af dermaroller, hvilket de ikke skriver på hjemmesiden, såsom: områder med eksem, tidligere herpes etc. :)
   Men mange tak for hjælpen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie A

  Hold da op for en god oversigt du her leverer, det er super for mig der er lidt bange for resultatet.
  Har fået stråler et par steder i ansigtet og håber at det kan hjælpe på alt det ‘ hvide ‘ som jeg har svært ved at dække. Jeg ser det altid kan bruges som lygte.
  Må nok starte ud forsigtigt.
  Tak.
  Kh. Anne Sofie A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Hej Pudderdaaserne.

  Jeg er studerende så 820kr som denne dermaroller koster er lige lidt hård ved min økonomi. Jeg har fundet en guide eller test på nettet https://agirls.dk/dermaroller-test/ hvor der bliver reklameret med 3 andre som er en del billigere, men selvfølgelig også andet mærke. Kender du noget til dem og er de noget værd. Jeg er på nuværende tidspunkt ikke i stand til bare at smide 800kr efter sådan noget, vil gerne købe en billigere. Men på den anden side er jeg også bange for at købe noget der ikke virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Frederikke
   Jeg vil ikke råde dig til at købe ukendte mærker, jeg har både set og hørt rædselshistorierne, kan man være heldig… ja, selvfølgelig kan man det, men jeg kender ikke firmaerne fra hinanden. Det vigtigste er at vælge korte nåle, så du ikke ødelægger huden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hej, vil høre om I kender til hjemmebehandling med elektrisk dermapen stamp? Og hvis ja, hvor man kan købe det, evt. via internettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karin
   Den slags behandlinger, mener jeg, hører hjemme hos en professionel. Heldigvis er jeg ikke faldet over det til privat brug, og selvom jeg var, så vil jeg fraråde det på det kraftigste!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hej! Først og fremmest tak for en ærlig og troværdig anmeldelse. Vil høre om I ved om en roller kan have nogen effekt på keratosis pilaris? Jeg døjer med det i ansigtet, og har efterhånden prøvet ret meget forskelligt i kampen med at komme det til livs, men intet har rigtig hjulpet. Så tænkte om en roller måske kunne hjælpe. Er det noget I har erfaringer med? Kh Tenna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Tenna. Det har jeg desværre ingen viden om. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har den originale Dermaroller og har et par spørgsmål jeg vil høre om i kan hjælpe med..

  Må den bruges når man ammer?

  Cremen og rensespray er blevet for gamle, findes der et billigere alternativ?

  Må jeg bruge mine normale produkter efter at have rullet?
  Der er Puddedåsernes ansigts Olie,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har den originale Dermaroller og har et par spørgsmål jeg vil høre om i kan hjælpe med..

  Må den bruges når man ammer?

  Cremen og rensespray er blevet for gamle, findes der et billigere alternativ?

  Må jeg bruge mine normale produkter efter at have rullet?
  Det er Puddedåsernes ansigts Olie, Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturiser with Retinol, Pudderdåsernes Beskyttelses creme spf 40.

  Kan de bruges umiddelbart efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg, dejligt at nogle vil gå i dybden med DermaRollere og beskrive næsten alt hvad der kan ske om man skal huske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej dåser!

  Ved godt det er et pænt gammelt indlæg, men jeg vælger alligevel at føje min kommentar hertil.
  Jeg står og skal have fat i et dermaroller-sæt, og valget er i mellem det fra ”Âme pure” og ”Ecooking”. Mit valg kommer til at afhænge af den tilhørende serum, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilken der er ”bedst” og har de bedste ingredienser. Umiddelbart hælder jeg mest til den fra AP. Hvad siger I? Kan I hjælpe mig lidt på vej?

  Ingredienserne kan ses her.

  https://www.amepure.com/dk/collagen-therapy-gel-30ml.html

  https://ecooking.dk/produkt/fugt-serum/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej!
  Spændende og ærlig læsning! Jeg er meget nysgerrig efter at høre, om microneedling på sigt gjorde en synlig forskel for dig mht. strækmærkerne? Eller om det udelukkende gjorde ar blødere (som også lyder til at være en rigtig rar effekt). Jeg fik selv strækmærker som ganske ung, da jeg meget pludseligt fik brede hofter som 10-årig. En udvikling min hud ikke kunne følge med, så jeg ‘bristede’ overalt på bagdelen og lårene. Det har altid plaget mig, sandsynligvis fordi det kom så tidligt, og ingen andre på min alder fik det. Jeg har prøvet mange cremer, men ingen har hjulpet på mærkerne. Hvis denne metode har givet synlige resultater for dig, ville jeg gå i krig med det! Tak for en super god blog!
  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Som jeg skriver, var jeg nødt til helt at stoppe behandlingen og kan derfor ikke svare på dine spørgsmål. Har du prøvet Bio-oil?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Helene
   Tak for svar! Nårh selvfølgelig…Jeg var blot lidt usikker på, om du mon stoppede for good eller havde mulighed for at genoptage behandlingen igen (måneder) senere uden ligeså voldsom reaktion… Jeg har faktisk ikke forsøgt med bio-oil. Jeg troede mest, at det er effektivt til forebyggelse og ikke gamle strækmærker. Det må jeg bestemt kigge på! Alternativt overvejer jeg laserbehandling. Det er svært at finde erfaringer med både microneedling og laser. Derfor fangede netop indlægget her min opmærksomhed.Tak for råd om bio-oil! og for god læsning :-) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mélanie

  Hej Pudderdåserne,
  Jeg bruger fast jeres produkter morgen og aften, og vil nu supplere med skin rolleren fra Swiss. Pt bruger jeg først alt-i-en makeupfjerner efterfulgt af T-zone peel, Niacinamid og alt-i-en creme.
  Mit spørgsmål er, om jeg blot skal erstatte T-zone peel med serummet fra Swiss, men ellers fortsætte rutinen som den er nu?

  Kh. Mélanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Mélanie. Hvilket serum mener du helt præcis?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej Pudderdåser
  Jeg ved, det er et gammelt opslag, men jeg har svært ved at finde frem til, om det er en god idé at bruge en skin roller, når man har mild rosacea (primært rødme og karsprængninger). Hvad er jeres viden omkring det område?
  Tak for en skøn blog og ikke mindst dejlige produkter, som har gjort en forskel :)
  Kh. Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vidal Sassoon Salonist