Fredagsfavorit: Plastik til håret

Konkurrence: Vidal Sassoon Salonist

 

Vidal Sassoon Salonist

Sponsoreret indlæg

Vidal Sassoon har lanceret en helt ny to-trins hårfarve til hjemmebrug. Vidal Sassoons nye Salonist hårfarve tager udgangspunkt i, at vores hår er forskelligt fra rod til spids, og derfor foregår farveprocessen i to trin.

Som jeg skrev i tirsdags, så er mit hår lige nu perfekt til at teste Salonist på, og det har jeg gjort. Du kan også være med i konkurrencen om at prøve den nye Vidal Sassoon Salonist hårfarve, ved at deltage i konkurrencen sidst i indlægget.

Hårfarve i to trin
Processen med at farve hår med Salonist er nem, men på nogle afgørende punkter anderledes end andre hårfarver. Det er derfor ekstra vigtigt, at du læser brugsvejledningen grundigt først.

Produktet består som sagt af to trin.

1) Først farver du bunden med 3/4 af hårfarven

2) Til sidst farver du hele håret med resten af hårfarven fra trin 1, som du blander op med en speciel serum

De to forskellige trin indeholder samme farve. Forskellen er i konsistensen, og det mærker man tydeligt, når man farver håret med Salonist.

Farven fra trin 1 er tyk og tilpasset til at binde sig fast til hårrødderne og lade længderne gå fri.

Når man blander den op med serum i trin 2 forvandler den sig til en næsten balsam-agtig konsistens, der lader sig fordele nemt og hurtigt i hele håret.

Jeg er normalt ikke glad for at farve hår hjemme, fordi jeg synes, det er svært at fordele jævnt og pænt. Det er min frisør langt bedre til end mig. Men det var overraskende nemt at fordele produktet ordentligt i håret med serummet i trin 2 af Salonist.

Vind Vidal Sassoon Salonist 
Du kan også få lov at prøve Vidal Sassoon Salonist hjemme. Vinderen får selvfølgelig selv lov at vælge farven. For at være med i konkurrencen, skal du blot lægge en kommentar her på siden.

Vi trækker lod 31. marts.

Her kan du købe det
Vidal Sassoon Salonist kan købes i de store dagligvarekæder og koster 149,95.

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Plastik til håret