The Body Shop Shimmer Cubes Pink og Yellow

08.03.15
The Body Shop Shimmer Cubes Pink og Yellow

The Body Shop Shimmer Cubes Pink og Yellow

Der har ikke været særlig mange Shimmer Cubes i mit liv, selvom de har været en fast del af The Body Shops sortiment i mange år. Som jeg husker det, er grunden mest de farver, der har været… Selvfølgelig har der med garanti været en masse fine varianter i tidens løb, men de har bare ikke appelleret til mig.
Det gør de dog i år… så jeg klappede i hænderne, da jeg så Pink og Yellow. Det er de fineste Shimmer Cubes, jeg har set, og den fine valmue på emballagen passer perfekt ind i The Body Shops øvrige look denne sæson.

Sprudlende farver
The Body Shop har med deres efterhånden store sortiment af Colour Crush produkter bevist, at de bestemt ikke er bange for at give den gas med farverne, hverken på øjnene, læberne eller neglene. Det er jeg selvfølgelig virkelig glad for, men er du knap så glad for klare og kraftige farver, så er der også masser af muligheder til dig. Og man bestemmer jo heldigvis selv, hvor meget vægt der skal på hver enkelt farve.

Pink
Selvom det nok er de færreste, der griber ud efter pink og orange øjenskygger, så er jeg sikker på, at det en palette, som vil klæde mange. Husk at stort set alle øjenfarver bliver fremhævet af netop pink og orange. Det eneste, du skal huske på, er, hvordan man får det bedste ud af de to fine nuancer.

The Body Shop Shimmer Cube Pink
Fra venstre mod højre er det: 04 Poppy Pink, 02 Luminous Grey, 03 Fresh Green og 01 Peach
  • 01 Peach: Klar orange nuance.
  • 02 Luminous Grey: Sølvgrå nuance.
  • 03 Fresh Green: Spæd lysegrøn nuance.
  • 04 Poppy Pink: Hot pink nuance.

Både Peach og Poppy Pink er virkelig smukke både hver for sig og sammen. Sammen med de to syner Fresh Green næsten gul, bruger du de tre sammen, får du et meget fint og friskt look.
Den eneste af farverne, som jeg ikke har brugt sammen med de andre, er faktisk den grå. For mig stikker den helt ud, men den er virkelig fin sammen med den gråbrune fra Yellow paletten.

Yellow
Ved første øjekast var det kun den blå nuance, som inspirerede mig til et look. Men i denne uge er Yellow den eneste palette, jeg har brugt. Hvid er ikke en farve, jeg bruger ret tit, men den er god som blikfang midt på øjenlåget eller som highlighter, hvis den er godt tonet ud.

The Body Shop Shimmer Cube Yellow
Fra venstre mod højre er det: 01 Dark Brown, 02 Luminous White, 04 Poppy Yellow og 03 Indigo
  • 01 Dark Brown: Mørk gråbrun nuance.
  • 02 Luminous White: Helt hvid nuance.
  • 03 Indigo: Klar koboltblå nuance.
  • 04 Poppy Yellow: klar solgul nuance.

Min egen brug af denne palette har faktisk overrasket mig lidt, for jeg har brugt Dark Brown let på øjenlåget med Poppy Yellow som highlighter i inderste øjenkrog og Indigo til at give mere dybde i yderste øjenkrog. Begge har fulgt med under øjet, hvor jeg tonede de to farver sammen på mdten.

Sammen eller hver for sig
De to paletter er helt perfekte sammen. Du finder både farver til smokey eyes, lækre farverige looks og til skønne detaljer. Med lidt held kan du også sagtens bruge farverne Peach og Poppy Pink både på læberne og kinderne.
Der er altså god grund til at lægge begge paletter i kurven, hvis du er den farveglade type, for der er rigtig mange timers leg i begge paletter.

The Body Shop Shimmer Cubes i Pink og Yellow koster 225 kroner stykket. Og du finder dem i The Body Shop butikkerne landet over eller online i The Body Shop Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Katrine Binns

Hej Helene!
Er det muligt at se eksempler på looks med disse friske utroligt smukke farver?
Jeg elsker selv farver men kan ikke rigtig greje hvordan det gøres for at se fedt ud med flere farver?
Kram og tak for den bedste, mest inspirerende og lærerige blog <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *