French Pharmacy Sale hos Escentual

03.03.15
French Pharmacy Sale Escentual brands

French Pharmacy Sale Escentual brandsSå er det marts og traditionen tro er der French Pharmacy Sale hos Escentual. Det betyder at mærker som Avène, Boirin, A-Derma, Vichy, Nuxe og La Roche-Posay er sat ned med op til 1/3.

I gamle dage var det en væsentlig bedre handel end i dag, hvor det britiske pund er steget. Men der er stadig tale om en god besparelse i forhold til danske priser hos Escentual.

Pudderdåsernes nye favorit vaske-olie Xeracalm fra Avene er et godt eksempel. Den koster 179 kroner i Danmark.

Normalprisen hos Escentual svarer til cirka 159 kroner.

Med 25 % rabat koster den i marts cirka 118 kroner på Escentual. Altså en besparelse på 62 kroner i forhold til Danmark.

Webshops i euro-landene er dog blevet mere interessante nu, hvor pundet står så stærkt. Den normale pris hos tyske Apo-rot er således på cirka 105 kroner og dermed endnu billigere.

Udvalget er afgørende
I sidste ende handler dit valg om, hvad du skal købe, for udvalget af varer er vidt forskelligt. For eksempel kan du ikke købe Homeoplasmine eller Embryolisse hos
Apo-rot
 , der så tilgengæld har et kæmpe udvalg i lægemidler. Og så er der selvfølgelig alle de mange andre webshops, jeg ikke har medtaget her. Disse to handler jeg blot selv hos ofte og har gjort det mange mange gange uden problemer.

Levering hos Apo-rot er 8,50 euro, når du køber for under 40 euro og 4 euro, når du køber for over 40 euro. Levering hos Escentual er 4,95 pund.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Camilla Larsen

Helene og Katja, kan I hjælpe? Ved I, om Avene Cleanance K er udgået? Kunne ikke finde den i går, da jeg ville købe den hos Escentual, som jeg plejer. Synes heller ikke, jeg kan finde den på Avenes egen hjemmeside… Hvis det er tilfældet, har I så ikke et godt bud på et alternativ?

iben

Hey jeg er hverken Helene eller Katja. Men jeg kan fortælle dig at cleanance k erstattes med den nye cleanance expert ☺ Har dog ikke selv prøvet den nye endnu.

Camilla Larsen

Tak, Iben 🙂 Den må jeg tjekke ud så.

Katja Moikjær

Den nye Cleanance Expert er uden syre og kan ikke sammenlignes med Cleanance K. Det mest sammenlignelige product er Avene Tri-acneal. Jeg skal nok skrive et indlæg om det snart.

Nanna

Åh nej, skal man så skynde sig at hamstre den gamle Cleanance inden den udgår helt? 🙁

Helene Randløv

Det er den nok allerede… Det er i hvert fald det de fleste siger.
Kh. Helene

Lærke Bjorholm

Findes der nogen produkter med BHA der er billigere end jeres egen? Mit problem er hudorme på næsen og forstørrede porer,

Katja Moikjær

Nej desværre. Ikke med samme koncentration og PH-værdi. Det var jo derfor vi lavede den. Der er nogle på apoteket, men der er så meget alkohol i, at jeg vil fraråde det. Avene Cleanance Tri-akneal er AHA-baseret og det bedste alternativ.
Danish Skincare er vist lidt billigere pr ml. på grund af den større emballage, men har også en helt anden konsistens.

Lærke Bjorholm

Nu bliver jeg i tvivl, skal jeg bruge AHA eller BHA? konsistensen er umiddelbart ligemeget for mig, jeg har aldrig prøvet BHA eller AHA, tænkte bare at hvis jeg skulle prøve det var det nu, når der er udsalg

Helene Randløv

Hej Lærke
Umiddelbart ville jeg vælge BHA til din hudtype.
Kh. Helene

ehlene

Hvilken produkt fra DAnish Skincare er det?

Helene Randløv

Hej Lene
Den hedder Smooth Skin Treatment
Kh. Helene

Camilla - Cfashion

Jeg er alt for dårlig til at kigge udenfor landets grænser efter skønhedsprodukter.

Helene Randløv

Hej Camilla
Det kender jeg godt…
Kh. Helene

Marie

Hej de damer.
Har I mon prøvet solcremerne fra Bioderma? Man fristes jo nu hvor tilbuddene er der 🙂

Helene Randløv

Hej Marie
Jeg har kun meget lidt erfaringer, men de er kun gode dem jeg har indtil videre :-*
Kh. Helene

Anne-Sofie Nelson

Hej. Vil i ikke lave en anmeldelse af Xeracalm. Olien og cremerne.. Er det godt ved tør hud? Kan olien bruges til ansigtet? har det nogen effekt ved skæleksem , eller er det kun atopisk eksem det virker på?
Mange tak!

Katja Moikjær

Helene har skrevet lidt mere om dem her https://pudderdaaserne.dk/2014/12/11/pudderdaasernes-julekalender-2014-glaedelig-11-december/ men den korte version er ja og ja – fabelagtigt gode til tør hud og til ansigtet. Om det har en effekt på skæleksem bliver jeg nødt til at se nærmere på. Skæleksem hvorhenne?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *