Fifty Shades Of Grey

The Body Shop Lip & Cheek Velvet

The Body Shop Lip & Cheek Velvet

Da jeg skrev om Smoky Poppy duften, fik jeg spørgsmål til den tilhørende makeupkollektion. Det kan jeg virkelig godt forstå, for det er en super fin kollektion. Og ligesom duften ikke helt typisk for The Body Shop, selvom der har været mere og mere gang i farverne, efter produkterne et efter et er blevet relanceret. Det er selvfølgelig skønt for mig, som er glad for farver, men jeg hører altså også tilfredshed fra flere andre pålidelige kilder.

Læber og kinder
Nu har jeg efterhånden haft fat i en hel del forskellige produkter i stift form, som oftest enten er beregnet til læber eller kinder. The Body Shop Lip & Cheek Velvet bliver det jo klart, at denne stift fint kan bruges til begge dele… Og det er jo meget heldigt, når det oftest er sådan, jeg har brugt de andre varianter.
De faste læsere ved, at jeg elsker at spare på pladsen i makeuptasken, og det bidrager The Body Shop Lip & Cheek Velvet virkelig fint til. For den kan virkelig begge dele! Det er en fin blush, som er let at fordele og tone ud. Og det er en rigtig god halvmat og rimelig holdbar læbestift.
Konsistensen er let pudret, og selve stiften er en hel del slankere end de andre blush sticks, jeg har prøvet. Det gør det naturligvis meget lettere at anvende den på læberne.

Farverne og holdbarheden
De tre farver, jeg har prøvet, er fra venstre mod højre: 10 Poppy Nude, 40 Poppy Red og 50 Poppy Universal:

The Body Shop Lip & Cheek Velvet

Der har især været en del nysgerrighed forbundet med Poppy Universal, som angiveligt skulle tilpasse farven til dig alt efter PH-værdien på hudoverfladen. Om jeg er sur eller basisk, ved jeg ikke, men på min arm bliver den næsten lilla, og på kinderne er den bare en fin pink nuance, som igen er lidt mørkere pink på læberne.
De to andre farver skifter ikke, og de er meget pigmenterede, men det er klart, at 10 Poppy Nude er meget mere forsigtig og kræver en del mere for at syne kraftig på kinderne, end både 40 Poppy Red og 50 Poppy Universal gør.

The Body Shop Lip & Cheek Velvet koster 125 kroner, og du kan finde dem i The Body Shop butikkerne rundt omkring i landet og online i The Body Shop webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Christina Hansen

  Sikke en god overraskelse her mandag morgen. Idag trænger vi vist alle til ekstra farver…

  Jeg føler mig lidt tom inden i efter weekenden. Og gråvejret hjælper ikke ligefrem. Men så er det godt, at få noget andet at tænke på. Og det bidrager du så fint med.

  Jeg anede ikke, at The Body Shop havde sådan nogle cute lanceringer på trapperne. De skal helt klart tjekkes ud snarest.

  Jeg havde forresten (endnu) en skøn eftermiddag i Sephora i lørdags, hvor jeg fik ufattelig god og kompetent hjælp til at finde den perfekte concealer.
  Udover sorte rander har jeg en stor fed blodåre under det ene øje, som giver et grønligt skær, der er SÅ svær at dække. Den kære make up artist foreslog en mørk orange (!) camouflage Cream Pot fra Make Up Forever, der neutraliserer ALT. Det så ret vildt ud, indtil den helt rette farve concealer blev lagt hen over. For så at ende med det vildeste perfekte resultat. Usandsynligt meget fugt i de to produkter var prikken over i’et.
  Kender du den Camouflage Cream Pot? Den findes også i grøn til at modvirke rødme.
  Det gør du jo nok, men en helt ny verden har åbnet sig for mig! WOW! :-)

  Rigtig god mandag til dig/jer og jeres øvrige læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Du har helt ret, jeg er selv blevet kontaktet af bekendte,venner og familie for at bekræfte, at vi alle er okay… Vi bor jo lige ved siden af og hopper oftest rundt i parken :-/ Det var lidt tæt på!

   Yep! Det er et rigtig godt produkt! De fleste makeupartist mærker har noget lignende :-)
   Jeg anbefaler ofte folk at bruge orange læbestift uden perlemor, fordi det er rigtig svært at få de rigtige produkter ude i provinsen. http://pudderdaaserne.dk/2013/01/30/tirsdagstip-concealer-eller-corrector/
   Rigtig god mandag til dig også <3
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Genialt tip!
  Bare jeg havde kendt det noget før :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Jeg ved ikke hvilket tip, du taler om, men hvis det er produktet fra TBS, så er det kun få uger gammelt :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Har du et alternativ til den her ? Som giver lidt farve, menstadig er meget naturlig ?
  http://tartecosmetics.com/tarte-item-lipsurgence-natural-matte-lip-tint

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Amanda
   Jeg har ikke selv prøvet det produkt du linker til. Er det noget mat, du leder efter?
   For hvis lidt glans er okay, er der et hav af transparente læbestifter :-) Også fra The Body Shop

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Lind

  Super fin og informerende anmeldelse. Åh, jeg har virkeligt en svaghed for læbeprodukter i flotte farver – så dette produkt frister virkeligt også. Tusind tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det har jeg også… De her er cool!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades Of Grey