To tusinde indlæg og seks tusinde af jer…

10.02.15
Pudderdåserne arbejder
Pudderdåserne arbejder
Foto: René Bang

Dette er et meget specielt indlæg for mig at skrive… Det har taget lang tid at komme her til, mange tanker, mange timer, mange tests, mange glæder og masser af spændende stunder. Det hele ville være ligegyldigt, hvis ikke vi havde jer, jordens bedste læsere!
Det er jer, der får os til at fortsætte både med at skrive og teste alle mulige skønne, sære og anderledes produkter. Det er jer, som kærligt og bestemt skubber os fremad, undrer jer højlydt over de valg, vi tager, eller de ting vi skriver. Og jer der giver os et dask over nakken, både når vi fortjener det, og når det er mindre berettiget…

Det første skridt
En af de største ting, der er sket i bloggens historie, er uden tvivl lanceringen af vores egne produkter: Pudderdåserne.dk Musthave. Vi er helt utrolig taknemmelige for den modtagelse, som I har givet dem. Det er et så stort klap på skulderen, at jeg i hvert fald var lige ved at vælte.
Dagen hvor produkterne blev lanceret online på GOSH.dk, var den mest nervepirrende dag i mit liv, det var så modsatrettede følelser, som sloges inde i mig, at det var svært at rumme. Men I klappede i hænderne og viste os, at I stoler på os og har tillid til vores projekt.
Det var også stort og overvældende at møde jer rundt om i landet til snak om stort og småt. Det var både inspirerende og lærerigt at blive lukket ind bagved profilerne og navnene, som går igen. Tak for det! Og tak fordi I fortsat støtter os, det betyder alt for os!

Den sære titel
Når dette indlæg er ekstra særligt at skrive, så er det fordi, det er indlæg nummer to tusinde. Det er godt nok mange indlæg! Og det sjove er, at vi jo til stadighed kan se, at I læser de gamle indlæg. Forleden lå der for eksempel en kommentar på et indlæg helt fra begyndelsen i 2010.
Hvordan mit liv havde set ud uden bloggen, kan jeg på ingen måde forestille mig. Rigtig meget anderledes… det er helt sikkert.
De seks tusinde, jeg nævner, er fans på facebook. Der er oftest en skøn og inspirerende debat og en spørgelyst, som bare igen og igen bekræfter mig i, at vi gør noget rigtigt. Igen skal I have en KÆMPE TAK, for det betyder simpelthen meget mere, end I sikkert lige kan forestille jer!

Lidt info
Forleden fik jeg den sødeste mail fra en læser, der var en hel del tillægsspørgsmål, for hvem er de der dåser egentlig? Derfor vil jeg slutte dette indlæg af med kort at fortælle lidt om de to drager bag dåserne.

Katja er nu 36 år, gift med Peter som elsker at fotografere, hvorfor der af og til havner et passende billede på bloggen med ham som afsender. Katja er mor til tre drenge: Erik på 6 år som er kritisk tester af håndsæbe og tvillingedrenge på bare tre måneder.  Katja drikker kaffe, rødvin og rom og er vild med chokolade med ingefær.

Helene bliver 40 i november… og er gift med ham den langhårede, mor til to drenge: Ældsten på 13 år der lægger hår til samtlige tests af hårprodukter. Og yngsten på 10 år, som har arvet en forkærlighed for sheasmør. Helene drikker Earl Grey og sure cocktails og er vild hårde lakridser.
Vi har lært hinanden at kende online på et debatforum for mødre. Det er en slags mødregruppe, hvor alderen på børnene altså ikke spiller en rolle. Det var der, vi startede med at skændes… Det har vi mere eller mindre gjort siden… Men oftest er vi faktisk rørende enige, især om at spise bøffer, moules frites og østers.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
J.

Ih tillykke med indlæg nr. 2000! Hvor er det skide godt klaret! Jeg eeeelsker jeres blog og jeg stoler altid 120% på, hvad I skriver! Faktisk går jeg aldrig ud og køber et nyt produkt – uanset hvad det er – uden først at have tjekket jeres blog for gode råd og anbefalinger 🙂

Helene Randløv

Tak J <3
:-*

Astrid Munkholm

Stort tillykke med indlæg nr. 2000! Jeg vil følge jer til verdens ende

Helene Randløv

<3 Mange tak Astrid :-*
Kh. Helene

Naja Helene

SÅDAN! Tillykke, seje ladies.

Helene Randløv

Tak søde du :-*

Karin V Sørensen

kære jer 🙂
Er godt nok glad for I er her 😀 og rak fordi I altid tar jer tid til at svare på spørgsmål :-*
Knus

Helene Randløv

Hej Karin <3
Mange tak for det!
Kh. Helene

Anne-Sofie Nelson

Tillykke med at i er nået så langt. Og tak fordi i tager jer tid at dele al jeres viden med alle os der godt kan have lidt svært ved at navigere i skønhedsjunglen. Hvad jeg ikke har lært om parabener, Sodium Laureth sulfat, eksfoliering, volume produkter, bekæmpelse af tør hud etc. af jer to. TUSIND TAK!

Helene Randløv

Kære Anne-Sofie
Selv tak! Det er skønt at vide, at der er nogen, som virkelig bruger bloggen <3
Kh. Helene

Stinne

I er bare de bedste, hver gang der er noget der skal testes, vurderes eller prøves så har i allerede været der!
At i samtidig besvarer spørgsmål om stort og småt gør det hele helt fantastisk, vi piger er så heldige at vi har jer og ser allerede frem til jeres næste indlæg og alle de efterfølgende

Helene Randløv

Kære Stinne
Mange tak for ros og påskønnelse <3 Vi er glade for tilliden :-*
Kh. Helene

Ane

Tillykke. Har først for nylig fået kendskab til jeres blog og er begejstret. Har allerede nu suget til mig af jeres tips.
Glæder mig til at følge jer fremover.

Helene Randløv

Hej Ane
Mange tak og hjerteligt velkommen <3
Kh. Helene

Dorthe

2.000 indlæg – hvor er det imponerende, men i har også fortjent den store succes

Helene Randløv

Mange tak Dorthe :-*
Kh. Helene

Sidsel SA

Jeg tilslutter mig helt og fuldt de tidligere kommentarer. I love you both!

Helene Randløv

Mange tak Sidsel :-*
Kh. Helene

Anne Mette

Fedt at få lidt at vide om jer, jeg var også nysgerrig! I (og paulaschoice) er min go-to ressource når jeg søger info og anmeldelser om produkter, tak for at i findes. Og jeg er faktisk også ret glad for jeres nye produkter, især AHAen. Et godt supplement til Olay, som jeg ellers bruger

Helene Randløv

Kære Anne Mette
Mange tak for ros og tillid!
Og dejligt at høre at AHA-serum er godkendt 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *