Vind 5000 kroner til Wolford

Fredagsfavorit: Vaseline Healthy Hands Stronger Nails

Vaseline Intensive Care Hands & Nails

Ugens favorit har stået i mit barndomshjem, hjemme hos mine veninder og alle mulige andre steder. Det er en favorit i hele verden, og nu er den også blevet det her. Det er ikke så tit, at håndcreme ender som favorit her hjemme, jeg bruger det nemlig kun til neglebåndene og håndryggene, og det er immervæk sjældent, at det er noget, jeg forbinder med en fornøjelse. Her er derfor den mindst forventede favorit nogensinde.

Fast inventar
Hvornår det præcist var, den blev lanceret, kan jeg ikke huske, men det var, så vidt jeg husker engang i slut firserne. I hvert fald havde jeg fået øjnene op for produkter dengang, og min mor havde købt vidunderet. Hun var imponeret, og siden da har der altid været mindst en Vaseline Healthy Hands Stronger Nails i hendes taske og ret tit en på natbordet og på badeværelset også.
Vores lugtesans er jo stærkt forbundet med vores hukommelse, og ligesom duften af Matas Sportscreme minder mig om min mormor, så minder duften af Vaseline Healthy Hands Stronger Nails mig om min mor. Hun er nemlig det menneske, jeg kender, som passer bedst på både hænder og negle. Hun har om nogen gjort alt for at passe på det visitkort, som hænderne jo er.

Helt let
Om Vaseline Healthy Hands Stronger Nails er blevet reformuleret siden dengang, er jeg ikke klar over, men jeg husker den som mere tyktflydende. Det kan sagtens bare være min hukommelse, der bedrager mig, men det er i virkeligheden en virkelig god ting. For jeg er bare ikke ret vild med at smøre creme på hænderne, og Vaseline Healthy Hands Stronger Nails er så let og hurtigt absorberet, at jeg næsten ikke når at opdage, at det er ubehageligt.
I årevis er jeg gået efter noget af det mest fedtede, jeg kunne opdrive, fordi min oplevelse oftest er, at cremerne er virkelig fedtede, uanset hvad de lover, og så kan man jo ligeså godt gå hele vejen, når man alligevel ikke synes, at det er særlig behageligt.

Ikke så overraskende
Det er sjovt at kigge ingredienserne igennem på et produkt, som man med den største selvfølge har smurt på hænderne i årevis. Opdagelsen af at det i virkeligheden er et enkelt produkt med nogle af de gode gamle varianter af mineralsk fedtstof, er i sig selv ikke den helt store overraskelse. Det, der glæder mig, er, at Vaseline ikke er gået på kompromis, og derfor stadig konserverer på den bedst tænkelige måde, nemlig med parabener. Tak for det!

Vaseline Healthy Hands Stronger Nails kan du nærmest købe overalt for eksempel i Matas, og den koster 17,95 kroner for 75 ml. og 29,95 kroner for 200 ml.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Jette V

  Jeg har brugt den i måske snart 25 år, og har den også stående både hjemme og på arbejde. Jeg har endnu ikke fundet noget der er bedre, hverken prismæssigt eller kvalitetsmæssigt (selvom Raunsborgs håndcreme kommer tæt på) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jette
   Jeg tror virkelig også, at min mor ville savne den skrækkeligt, hvis den ikke var der.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Sjovt, for hos mig er den absolut ikke et hit. Min hud slår fuldstændig ud pga alt det parfume der er i – især hvis jeg har meget tørre hænder.
  Men jeg kender da en del andre som er glade for den, så det er nok bare min hud der er sær ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Eva
   Æv, det lyder da også rigtig træls, hvad bruger du? Hvad kan du anbefale?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jensen

   Jeg er rigtig glad for Raundsborgs håndcreme. Den slår jeg overhovedet ikke ud af – heller ikke selvom mine hænder er voldsomt tørre (som de desværre nærmest kronisk er om vinteren).

   Til mine neglebånd bruger jeg så bare en negleolie fra OPI :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Eva
   Godt, at du har fundet noget, der virker.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lfrimodt

  Bliver lidt forvirret – er parabener ikke meget skadelige?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 5000 kroner til Wolford