Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

NARS Spring Collection 2015

NARS Spring Collection 2015

Foto: Nars

Inden du bliver indviet i mit super mærkelige, meget mørke og lidt hemmelige billede på Instagram fra sidste weekend, så vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle om en lille forårskollektion, hvor NARS har brugt den britiske skuespillerinde Tilda Swinton som ansigt. Tilda Swinton er jo helt utrolig lys og den lækre nude kollektion er en hyldest til hendes look.
Personligt er jeg ret vild med hende i rollerne som englen Gabriel i Constantine, som moderen Eva i We Need to Talk About Kevin og som Eve i den meget anderledes vampyrfilm Only Lovers Left Alive. Tilda Swintons androgyne look er på en gang dragende men også lidt skævt. Uanset om det er på den røde løber eller i de respektive roller, så er looket bare et, man bider mærke i. Hun ligner aldrig alle mulige andre, og det, synes jeg, er så cool.
Hvilke skuespillerinder kunne du tænke dig at se som ansigt for NARS eller andre makeup mærker?

NARS Spring Collection 2015

Foto: Nars

Kollektionen
Som nævnt er kollektion lillebitte, der er faktisk kun fire produkter. Til gengæld er de anvendelige og meget smukke alle fire. Selvom inspirationen bag kollektionen er Tilda Swinton, så er produkterne også fine til kvinder med langt mørkere hud.

 • Blush Reckless
 • Duo Eyeshadow St-Paul-De-Vence
 • Eyeshadow Valhalla
 • Lip Gloss Guyane

Blushen er som du kan se på billedet virkelig lys, faktisk er den så lys, at den næsten kunne gå for at være en highlighter, og den kan sagtens bruges som sådan, især hvis du er mørkere i huden. Øjenskyggen Valhalla er også rigtig smuk, både til de mere sarte looks eller som highlighter. Lip Gloss i farven Guyane er let transparent, så læberne bare får det der lækre lyse og lidt nude look.

Duo Eyeshadow St-Paul-De-Vence
Da jeg først åbnede låget til Duo Eyeshadow i farven St-Paul-De-Vence blev jeg lidt skuffet, for jeg troede, at den brune af skyggerne var mat, og jeg havde et look i tankerne med netop denne nuance.

Duo Eyeshadow i farven St-Paul-De-Vence

Selvfølgelig kunne jeg alligevel ikke holde fingrene væk ret længe, så skyggerne fra duoen endte lynhurtigt på øjenlågene alligevel, og det har jeg ikke fortrudt.
Den smukke mellembrune nuance med shimmer og den fine lyse fersken nuance med perlemor er faktisk et ret fint makker par, når de står alene, og som akkompagnement til noget mere farverigt er de endnu mere anvendelige.

NARS Spring Collection 2015 finder du i Sephora i Illum og Field’s, hvor produkterne koster mellem 190-270 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Anna

  Apropos Nars spring 2015, har du så hørt rygter om Dual Intensity Blush duos? Og har du nogen idé om hvornår de skulle komme ud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Sshhhh Anna! :-P Yep, men ikke andet end rygter, de skulle komme i april, men det er ikke noget, jeg kan få bekræftet foreløbig :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   De kommer ikke til Danmark i første omgang :-( Der er et andet fokus herhjemme :-/ Så vi må væbne os med tålmodighed…
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hjælp!!!
  Det har ikke noget med ovenstående, men nu skriver jeg alligevel. Jeg kan næsten dagligt se en lille ny blodspræning i mit ansigt, især omkring næsen. Er der ikke en creme/ olie eller andet man kan. Bruge for at forebygge at de kommer? Lige nu bruger jeg Lings Dual Moisture Emulsion, La Rosche Possay Ultra Toilereine creme og solcreme med fysisk filter over. Jeg har ekstrem sart hud. Men der må være mere jeg kan bruge? Håber at I har et svar, for jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gøre? Og I har så meget viden indenfor huden og en fantastisk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Tak for ros :-*
   Hvor kommer blodsprængningerne? Er det på kinderne? Er din hud beskyttet her i kulden? Eller hvad er det, de kommer af? Har du været et smut hos lægen, det tror jeg altså, at jeg ville gøre :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tusind tak for din hurtige tilbagemelding, ved hvor travle i har.
   Det er mest omkring næsen og lidt ud mod kinderne de kommer. Jeg har været til læge og hudlæge for et par år tilbage for jeg var bange for at jeg var ved at udvikle rosceaea ( det var faktisk en Mac sælger der anbefalede mig det) det har jeg ikke men jeg har åbenbart en meget mild form for seborrisk eksem.
   Ja jeg beskytter nok ikke min hud nok her i vinteren. Hvad skal jeg bruge. En creme eller olie og hvilken en vil i anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Godt at der er styr på det og at lægen er/har været med ind over. Hvordan reagerer huden på fede cremer? Jeg mindes at man helst skal undlade at bruge olie ved den type eksem? Hvis ikke er der MANGE gode, i øjeblikket bruger jeg selv vores egen Alt i en creme.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg ved faktisk ikke hvordan min hud reagere på fede cremer.
   Ifølge hudlægen skal jeg slet ikke bruge nogen former for creme, underligt i mine øjne for Gud hvor den føles stram hvis jeg ikke bruger noget lige efter bad og løbet af dagen. Har dog brugt den samme creme i de sidste 2 år, men er dog begyndt at anvende fugt emulsion fra Ling da min hud er så dehydreret. Vil dit bedste bud være jeres egne eller har du et bedre bud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Jeg synes, du skal få nogle prøver! Og bliv endelig ved med Ling Dual Moisture! Den er perfekt! Vores egen creme er ret let, samtidig med at den er beskyttende og plejende. Hvis det skal være federe ville jeg vælge XeraCalm fra Avéne

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tusind tak for dit svar. Jeg vil prøve de to cremer. Godt at der findes sådan enlig som jeres til os uvidende personer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour