TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15

TRESemmé Perfectly (Un)done

TRESemmé Perfectly (Un)done

Det er altid en fornøjelse at få stylet hår hos TRESemmé i traileren på Nytorv. Derfor var jeg mildest talt sur, da jeg gik glip af en lækker styling hos Lasse Pedersen i går. Sidste modeuge lykkedes det mig nemlig heller ikke, fordi jeg selv var blevet syg, og i går var det så min søns tur…
Fokus denne gang er den nylancerede serie TRESemmé Perfectly (Un)done, som jeg i anledning af modeugen har jeg testet her hjemme.

Lasse Pedersen
Når jeg har testet TRESemmé Perfectly (Un)done serien netop nu, er det fordi, jeg ved, at den dygtige stylist Lasse Pedersen altid spørger til min mening om produkterne, når vi mødes. Og det var netop ham, som skulle have stylet mit hår. Han har altid masser af gode råd i ærmet, og jeg værdsætter virkelig hans råd.
Det er for eksempel ham, som for alvor lærte mig at bruge hårolie. For halvandet år siden da TRESemmé Oil Elixir var blevet lanceret brugte han mere olie i mit hår, end jeg nogensinde har brugt i ældstens lange utæmmede garn. Naturligt nok frygtede jeg at ende med den fladeste og mest fedtede frisure efter et par timer, men det skete ikke.

Fald i håret
Arbejdet med at teste, har nu ikke været så udfordrende, som tests indimellem er, for med Perfectly (Un)done holder TRESemmé, hvad de lover. Det er netop en vægtløs volumen og et skødesløst look, du kan opnå. Saltvandsspray har jeg aldrig været udpræget fan af og meget overraskende for mig, afslørede Lasse til pressemødet, at det er en holdning, vi har tilfælles.
Nu har jeg efterhånden prøvet et par saltvandssprays, som skiller sig ud, og som jeg alligevel har måttet tage til nåde, fordi de faktisk fungerer glimrende i mit hår. Og sådan en er TRESemmé Perfectly (Un)Done Sea Salt Spray.
Først og fremmest bliver håret ikke klistret, og det er et kæmpe plus for mig. Der er polymere i den, som giver god volumen ved føntørring og så fremhæver den fint krøller, både de naturlige og dem du har brugt tid på at frembringe på den ene eller den anden måde, se for eksempel herunder for fremgangsmåde. Det er rigtig rart, at håret heller ikke bliver stift.

Shampoo og balsam
Ikke overraskende sørger TRESemmé Perfectly (Un)Done Shampoo for at vaske håret rent… mens TRESemmé Perfectly (Un)Done Conditioner blødgører uden at tynge. Som du måske fornemmer, er jeg ikke synderlig begejstret.
Der er ikke en finger at sætte på effekten af produkterne, for de er gør alt det, de skal: Håret bliver rent, uden at blive tynget, der er ingen silikone i, det er et perfekt grundlag for styling og så får håret en rigtig god struktur de dage, hvor du ikke lige kan nå anden styling end føntørringen.
Det er ved gennemlæsningen af ingredienslisten, jeg bliver utilfreds… For hvorfor pokker skal de gode og effektive produkter partout konserveres med Methylchloroisothiazolinone (MCI) og Methylisothiazolinone (MI) som begge er voldsomt allergene? Æv siger jeg bare, for det er et VIRKELIG godt sæt for et typisk skandinavisk hår som mit!

Saltvandsskum
Med hjælp fra et krøllejern, har mit hår formået at holde sig krøllet i mange timer. I samarbejde med TRESemmé Wave Creating Sea Foam holder de længere. Det er et sjovt produkt, som igen er meget let og ikke stivende. Den skal i håndklædetørt hår og derefter arbejdes med hver enkelt tot hår for at skabe krøllerne. Brug et krøllejern eller lav en snegl af hår ved at sno håret op og hæft det fast med en hårklemme og lad det derefter tørre op. Husk at sno væk fra ansigtet, uanset om du bruger krøllejern eller selv snor håret.

TRESemmé finder du i supermarkedet, hvor produkterne koster 89,95 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15