Swiss Whitening vejen til et hvidere smil

Dagens Duft: Tromborg Sweet Harmony Eau de Toilette

Dagens Duft: Tromborg Sweet Harmony Eau de Toilette

Der er ikke noget bedre end at få lov til at møde mennesker, som ikke er bange for at nørde igennem. Emnet er egentlig ikke så vigtigt, for brænder de virkelig for det, så er det stort set aldrig kedeligt. Præcis sådan var det, da jeg mødte Marianne Tromborg i det sene efterår forrige år. Vi sludrede om makeup, om hudpleje og selvfølgelig om dufte. Det er ikke så tit, jeg møder nogen med viden om emnet, og derfor bliver jeg jo helt fanget, når det endelig sker.

Vil du have et kram?
Det er meget hyggeligt at høre de forskellige historier og kælenavne, som er tilknyttet de forskellige produkter og ligesom Blushen Vintage er ”kindben på dåse”, så er duften Tromborg Sweet Harmony altså et kram på spray. Duften er sød, varm og sensuel, og det er vitterligt som at få et kram.
Duften af vanilje skulle dæmpe stress, frustration og vrede, og det skal nok passe, for det er jo næsten umuligt at være sur, når man dufter til Tromborg Sweet Harmony.

Ingen diskussion
Marianne spurgte under mit besøg, hvilke dufte jeg var til, og det er jo ikke et spørgsmål, som er særlig nemt at svare på. Sådan helt overordnet er det nok mere krydrede end lette dufte, og generelt er det ingen citrusdufte, og så alligevel er der nogen dufte, som bare på alle måder falder uden for den kategori.
Lidt senere bad Marianne mig om at vælge en duft, og næsten i samme øjeblik sagde hun ”Nej, det behøver vi ikke diskutere”, hvorefter jeg fik Tromborg Sweet Harmony i hånden. Selvom jeg ikke kender de andre dufte så godt, vil jeg umiddelbart sige, at vi to er et virkelig godt match.

En god ven
Forleden var jeg et smut forbi Magasin, og der stod jeg midt i Parfumeafdelingen og faldt i staver over den duft, som hang i luften. Det var selvfølgelig, fordi jeg kunne genkende den, og jeg kiggede på de omkringstående reoler og hylder, men der var ingen klokker, der ringede. Så kom Magasins søde personlige beauty-shopper hen til mig og sagde hej, og vi blev hurtigt enige om, at det måtte være hende, jeg kunne dufte. Da hun fortalte, at det var Tromborg Sweet Harmony hun bar, faldt brikkerne på plads. Og da jeg var hjemme igen, fandt jeg den frem, så den stod på første parket i skabet.

Komplimenter
Det er en god investering at bære Tromborg Sweet Harmony, for jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg bliver spurgt om, hvad i alverden det er, som dufter så fantastisk. Nogle er lidt mere diskrete end andre, men det er bestemt ikke atypisk, at fremmede mennesker bliver en smule mere nærgående. Mine sønner skændes næsten om, hvem der skal sidde bag mig, så de kan snuse mig i nakken… skøre unger.
Det er også en ren fornøjelse, at bade i Aroma Therapy Bath & Shower Wash. Det er altid den jeg finder frem, når morgenen har været træls, eller humøret bare ikke er på sit sædvanlige niveau.

Tromborg Sweet Harmony Eau de Toilette og Aroma Therapy Bath & Shower Wash finder du i udvalgte Matas og parfumerier, Self Care Shop og Magasin, som også sælger Tromborg online. Du finder naturligvis også produkterne i Tromborgs egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swiss Whitening vejen til et hvidere smil