Maybelline Color Elixir Lip Lacquer

14.01.15
Color Elixir Lip Lacquer

Color Elixir Lip Lacquer

Sidste år var et stort år for Maybelline, der var blandt andet nogle meget spændende nyheder til læberne… Det var jo året, hvor Baby Lips endelig blev lanceret i Danmark, men det var også der, hvor de to produkter, som jeg selv har ventet utålmodigt på, blev lanceret. Maybelline Color Elixir Lip Lacquer er det ene af dem, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.

Gode farver
Der er otte farver Maybelline Color Elixir Lip Lacquer i Danmark, og de er meget anvendelig alle sammen, jeg bruger dem især over lipliner, men de kan selvfølgelig fint bruges alene. Der er stor forskel på pigmenteringen, de lyse efterlader naturligt nok ingen farve på læberne, men det er også kun nogle af de kraftigere farver, hvor vi altså kan tale om en afsmitning, når selve glossen er forsvundet fra læberne.

Color Elixir Lip Lacquer
Fra venstre mod højre er det: 105 Petal Plush, 110 Hibiscus Haven, 135 Raspberry Rhapsody, 400 Alluring Coral, 505 Signature Scarlet, 710 Rose Redefined, 720 Nude Illussion og 725 Caramel Infused.
  • 105 Petal Plush: Det er en fin lys pink nuance med masser af perlemor. Den er helt lys og efterlader ingen farve på læberne.
  • 110 Hibiscus Haven: Det er en klar næsten neon pink nuance. Den er meget pigmenteret og efterlader meget farve på læberne selv efter glossen er forsvundet.
  • 135 Raspberry Rhapsody: Det er en blomme nuance med et hint af pink og en masse blåt perlemor. Den efterlader en smule farve på læberne, når selve glossen er væk.
  • 400 Alluring Coral: Det er en meget klar og kraftig koral nuance. Den er meget kraftigt pigmenteret og efterlader en kraftig farve på læberne.
  • 505 Signature Scarlet: Det er en klassisk rød nuance. Mens den er på læberne er den fint pigmenteret og dækkende, men den efterlader meget lidt farve på læberne.
  • 710 Rose Redefined: Det er en smuk gammelrosa nuance med et hint af koral. Den har meget lidt tilfælles med farven på emballagen. Den efterlader stort set ingen farve på læberne.
  • 720 Nude Illussion: Det er en fin og meget anvendelig nude nuance. Den er ikke særlig kraftigt pigmenteret og efterlader ingen farve på læberne.
  • 725 Caramel Infused: Det en støvet gammelrosa nuance med et hint af brun. Den efterlader ingen farve på læberne.

Color Elixir Lip Lacquer er en let fedtet lipgloss, som giver en ordentlig portion glans til læberne. Holdbarheden er som en gloss, men de meget pigmenterede farver efterlader altså farve på læberne, så du har den samme effekt, som de såkaldte lip stains. Det er en egenskab, som jeg personligt er meget glad for. Følelsen på læberne minder naturligvis om en gloss, men det er ikke den fedtede og ubehagelige slags. De ligger pænt uden at løbe ud i mundvigen eller linjerne omkring læberne også selvom du ikke har lipliner på.

Color Elixir Lip Lacquer koster 89,95 kroner, og du finder Maybelline i Magasin, i større supermarkeder og i Matas, som også har dem online.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Mathilde

Hej pudderdåser!
Jeg har et hurtigt spørgsmål omkring forskellen på æteriske olier, og ekstrakter fra f.eks lemon og andre citrusfrugter. Er der en forskel? Fungerer ekstrakterne ogs som parfumestoffer? På forhånd tak 🙂
Hilsen Mathilde

Helene Randløv

Hej Matilde
Jeg skal lige være sikker på, at jeg svarer dig på det, du vil vide 🙂
Er æterisk olie og citrusekstrakt det samme? Nej, ikke nødvendigvis.
Vil de allergene parfumestoffer være tilstede ved både æterisk olie og ekstrakt? Ja, det er der stor sandsynlighed for, men igen ikke altid.
Nu ved jeg ikke helt, hvad du gerne vil undgå, men i hvert fald kan det være nyttigt at kigge efter de 26 særligt allergene parfumestoffer.
Kh. Helene

Mathilde

Hej helene 🙂
Jeg havde set en toner fra Mario Badescu som indeholdt lemon ekstrakt, men ingen allergene parfumestoffer som ex limoene, og det jeg undrede mig over var, om ekstrakten fungerede som et parfumestof selv?

Helene Randløv

Vil du linke til den, så kan jeg lige kigge på det :-*

Helene Randløv

Hej Mathilde
Jeg kigger lige på det, jeg har lige en dialog med den danske importør.
Kh. Helene

Mathilde

Tusind tak, sikke en service! 🙂

Helene Randløv

Det er jo rart at vide… helt konkret hvad det dækker over, så tak fordi du spørger <3
Kh. Helene

lene

er på gosh efter jeres produkter, og kan ikke tjekke dem ud på magasin fordi jeg er syg, hvor lange holder de når man begyndt på fx alt i en cremen og aha serumet.
Altså hvad står det i det lille krus med dato på jeres produkter? 6-18-26 eller ? Måneder, på forhånd tak.
Hvis jeg orker tage mig ind til magasin, ved I om de har prøver sådan man kan få produkten på huden en enkelt nat før man køber.
Hvis ikke har I overvejet at lave et startkit?
Også godt til rejser!

lene

Flueben på email ved kommentar 🙂

Helene Randløv

Hæhæh!

Helene Randløv

Hej Lene
Der står 12 måneder på alle tre: T-Zone Peeling, Alt-i-en Creme og AHA- Serum.
Ja, Magasin laver gerne en prøve til dig, så du kan prøve produktet/erne.
Og ja… vi har overvejet, men det hjælper desværre ikke så meget. Emballage er møgdyr, og den skal opfylde en masse krav, så derfor har vi ingen startkit eller ministørrelser.
Mvh.
Helene

Louise

Jeg begyndte at hyperventilere ved ordlyden “en meget klar og kraftig koral nuance”. Seriølle. JEG VIL HA DEN NU!!!!

Helene Randløv

Hej Louise
Det forstår jeg godt! Den er pææææn <3
Kh. Helene

Teresa

Jeg har Raspberry Rhapsody, indkøbt en da hvor jeg åbenbart var ret våget, for jeg er normalt IKKE til særligt pigmenterede og voldsomme læbefarver. Lilla, Teresa? What! Men den er jo SÅ pæn på løberne! Den giver bare lige en anelse mere pink/fuchsia og så holder den overraskende godt. De er så rare at have på, så jeg tror jeg skal have fat i Caramel Infused (navnet giver jo ingen mening ift farven), som jeg har overvejet længe
<3

Helene Randløv

Hej Teresa
Yep den er virkelig fin! Godt du var vild 😛
Nej… navnet på lige den irriterer faktisk også mig 😀
Kh. Helene

Baysen

Jeg har helt opgivet læbeprodukter med farve – læbestift, gloss, balm, stain, you name it. Lige meget hvor velplejede og velfugtede mine læber er inden, og om jeg bruger primer eller læbepleje under, får jeg de tørreste læber, som trækker sig sammen til en hønser** 🙁
Gør jeg noget forkert? Eller kan det være allergi?

Helene Randløv

Hej Baysen
Er det også ligegyldigt, om det er parfumerede eller uparfumerede?
Kh. Helene

Baysen

Det tror jeg, jeg kan i hvert fald heller ikke med GOSH.
Nilens Jord Lio Shine er den eneste, jeg har det okay med…

Helene Randløv

Æv altså… Hvordan har du det med nødder?
Kh. Helene

Baysen

Ja, rigtig øv! Benefits lip balms har jeg det også fint med, har jeg lige opdaget…
Ingen problemer med nødder. Ikke hvad jeg ved af i hvert fald. Er ikke ligefrem fan 😉

Helene Randløv

De er nu også fine 🙂
Jeg tænkte bare, at der jo er nøddeolie i mange produkter, så det ville være en mulig forklaring :-*
Kh. Helene

Helle

Jeg er vild med dem! Købte caramel infused og petal plush i Edinburgh i weekenden (man siger jo ikke nej til køb to og få halv pris på den ene) Men tror da lige jeg skal kigge lidt på de andre farver. Jeg synes dog at der er en ret god pigmentering i dem begge, men fordi farverne er så afdæmpede er det ikke noget der siger skralderbang på læberne. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *