Fredagsfavorit: OPI Holiday 2014

02.01.15
Christmas Gone Plaid og Comet In The Sky

Christmas Gone Plaid og Comet In The Sky

Mørke lakker er bare lækre, jeg er også vild med røde lakker, det betyder, at jeg tit er ret vild med de julekollektioner, som især OPI sender ud. Gwen Stefani er jeg også virkelig vild med, så jeg blev selvfølgelig lykkelig, da jeg hørte om OPI Holiday 2014 kollektionen første gang. Da jeg så de første billeder, blev jeg bare endnu mere begejstret. Fornemmer du, at jeg er glad?
Det har uden tvivl været de lakker, som jeg har brugt mest henover efteråret og her i begyndelse af vinteren. Faktisk tror jeg ikke at mine negle har været røde, uden det har været en af lakkerne fra denne kollektion.

Christmas Gone Plaid og Comet In The Sky
De to lakker, jeg har på her, er Christmas Gone Plaid og Comet in the Sky, og det er nok de to fra OPI Holiday 2014 kollektionen, som er blevet luftet mest flittigt.
De to sæt af tre lakker (to effekt lakker og en metallic), hvoraf Comet In The Sky er med i det ene sæt, er sindssygt fine. Det er de flotteste effektlakker, jeg længe har set, og det synes jeg selv er ret tankevækkende, når nu det er i denne kategori, du kan finde de fleste af mine favoritter. Comet In The Sky er en klar base med gennemsigtige og changerende og sorte pailetter i forskellige størrelser, det giver naturligvis en meget flot effekt, som gør sig virkelig godt både ovenpå de lyse og de mørke lakker.
Dens hvide søster Snow Globetrotter er ligeledes en fantastisk smuk lak, der er de sorte pailletter blot skiftet ud med nogle hvide.
Christmas Gone Plaid er en helt dyb grøn, den syner en del mørkere på neglene, end den gør i flasken. Helt generelt er pigmenteringen i de enkelte lakker rigtig god. Der er ingen af lakkerne, som har fået mere end to lag.

Selve kollektionen OPI Holiday 2014 består af tolv flotte lakker, så er der de to sæt bestående af tre lakker hver, og så er der Don’t Speak, som er den der årlige limited edition med 18 karat guld i. Denne kollektion består altså af nitten lakker og du kan se dem alle sammen her. Du finder kollektionen i Matas, i Sephora og i Magasin, hvor lakkerne koster 125 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Camilla - Cfashion

Jeg er vild med OPI, og en af mine julegaver var faktisk en af sampakkerne, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve dem 🙂

Helene Randløv

Heldige dig! Har du testet dem?
Kh. Helene

emma

Jeg har et spørgsmål, dog lidt off topic, men here goes. Det er nemlig sådan at jeg er en bleg satan, og jeg leder og leder efter en god concealer, der kommer i farven næsten hvid. Skulle i tilfældigvis have nogle gode råd? Det er som om, hvad end jeg prøver, er det bare ikke hvidt nok 😉

Helene Randløv

Hej Emma
Først og fremmest skal jeg vide, hvad den skal dække?
Kh. Helene

emma

Den skal primært dække rander under øjnene, men også gerne være brugbar til små skønhedsfejl. Jeg bruger ikke meget andet i ansigtet, så det er også vigtigt for mig, at den er naturlig i sig selv.
Håber du kan være behjælpelig 🙂

Helene Randløv

Hej Emma
Personligt ville jeg aldrig bruge den samme til mørke rande og diverse pletter, fordi hvis du har problemer med mørke rande, skal farven være anderledes end noget du vil dække urenheder eller lignende med.
Hvilke har du prøvet? Nu er jeg selv ret så lys og lige med concealer, synes jeg sjældent, at det er et problem, men jeg bruger selvfølgelig også en foundation. Er det helt tosset, ville jeg gå til MAC PRO på Købmagergade. Og simpelthen blande den hvide Face and Body foundation i den concealer du bedst kan lide. Du kan også få den online her: http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/158/32554/Products/Ansigt/Foundation/Studio-Face-and-Body-Foundation-120-ml/index.tmpl men det er vigtigt at vide, om du kan lide konsistensen, for den er speciel! Katja hader den, jeg ELSKER den.
Hvis du kommer mere i Matas, så skulle du tage og kigge hos L’Oréal, for den concealer som hedder True Match er der nogle ret lyse nuancer.
Kh. Helene

Melanie

Dette er måske det forkerte sted at spørge, men et sted skulle jeg jo skrive.. 🙂 I henviser tit til beautybay.com, så jeg ville faktisk bare høre om det var en sikker hjemmeside? Altså kommer der told på? kommer varen og sådan? 🙂

Anne j

Ved mig Gik det fint.
Og tror også det bliver sendt fra et EU sted, så ingen told.
Og ventetiden var ikke så slem, der gik nok en lille uge.

Katja Moikjær

Beautybay er en engelsk webshop, så der kommer ikke told på. Jeg køber selv jævnligt derfra og har endnu ikke haft problemer.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *