Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig lillejuleaften <3

Pudderdåsernes julekalender 2014: Glædelig juleaften

Pudderdåsernes Musthave

Det har været så hyggeligt at fiske gaver op af posen dagligt, og selvom det er den 24. december i dag, så er der faktisk mere end en gave tilbage i posen. Og sandsynligvis en del flere i det nye år… Det er en af de ting, som vores læsere ofte efterspørger, og det er en skøn måde at give noget tilbage… til alle jer, som dagligt klikker ind for at se, hvad vi har på hjerte. Det er en støtte, som hver dag varmer helt inde i knoglerne!

Vores jul
Begge dåser har fået vendt op og ned på tilværelsen i 2014, for mit vedkommende betyder det, at vi holder en meget anderledes jul, end vi plejer.
Min mand er virkelig ikke fan af jul, men har alligevel holdt jul med mine forældre år efter år. I dag sidder han der hjemme, mens mine drenge og jeg holder jul hos mine forældre…
Han var simpelthen så glad for at slippe, at drengene slet ikke nåede at stille spørgsmålstegn ved den nye tradition… Det var “julegave” nok for ham <3

Julegaven
I dag vil jeg ikke spilde tiden med at skrive så meget, præmien kender du, og hvis du ikke gør, så kan du læse alle beskrivelserne her på bloggen… Det er selvfølgelig vores egne produkter. Det er den mest efterspurgte gave overhovedet, så den skulle selvfølgelig lande i dag, hvor jeg er travlt beskæftiget med hygge og alt det andet skønne med familien.

Tid til tak
Selvom der stadig er pakker i posen, vil jeg godt lige sige tak, til alle de firmaer der har gjort kalenderen mulig, uden alle de skønne mennesker, som vi samarbejder med, havde det ikke været muligt at glæde jer med alle de skønne præmier. Derfor skal lyde en kæmpe tak til

Præmierne har efter min mening været virkelig lækre, og hver eneste af dem er valgt med omhu. Det ser i hvert fald ud til, at I har været enige… For at være med i dagens konkurrence skal du i kommentarfeltet herunder fortælle om din yndlings juletradition.

Vinderen af Purely Professional produkterne
Min mand har helt uden min deltagelse trukket en vinder, umiddelbart tænker jeg at Random.org har hjulpet… og det blev nummer 164, som er Eva B (24. december 2014 kl. 12:40)

  • Har lige investeret i Karmemejus Tørbørste som jeg er absolut vild med! Så den, en god fed creme ala Kiehls Klassiske og så Oskias renaissancecreme.
    God jul, Helene.

Hjerteligt tillykke til Eva B, du får en e-mail fra mig snarest.

Næste indlæg

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig lillejuleaften <3