Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig (forsinket) 13. december

13.12.14
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Aromatherapy Associates Ultimate Bath Jewels Box
Foto: Aromatherapy Associates

Hahaha… jeg ELSKER jeres historier! Så jeg tænker, at I også skal have lov til at høre en af mine…

Den jul da jeg var tolv eller tretten… Det eneste, jeg kunne tænke på, var at få malet mit værelse og at få en sovesofa og alt det der, der ville pille barndommen ud af mit værelse. For i mine egne øjne var jeg jo blevet sådan rigtig voksen (nej, altså det er jeg stadig ikke…).
Der var ingen tvivl om, at mine forældre havde forstået budskabet, og jeg var lige ved at sprænges af utålmodighed… Det startede rigtig godt med de helt rigtige fyrfadslysestager… Så var der nogle andre små ønsker… og så kom jeg til den store pakke, den blev næsten flået op, for jeg havde jo krydset af i Ilva kataloget, og pakken passede lige med størrelsen af en ryghynde til den helt rigtige sovesofa… Det var det ikke!
Min far var nemlig faldet over en fantastisk smuk porcelænsdukke, og den synes han bestemt, at jeg måtte eje. Siden da har jeg ikke skrevet ønskeseddel trods utallige opfordringer… Det er måske den jul, hvor jeg er gået tidligst i seng, for jeg havde uendelig svært ved at skjule min store skuffelse.
Jeg endte selvfølgelig med at blive glad for dukken, fordi den virkelig var meget smuk, og teenageværelset fik jeg et par år efter. Spørgsmålet du skal svare på for at være med i lodtrækningen er: Hvilken julegave er du selv blevet virkelig glad for?

Potent aromaterapi
Dagens præmie har jeg rost i så høje vendinger, at jeg til sidst blev nødt til at understrege, at det altså IKKE var et sponsoreret indlæg. Det var ren begejstring, som gjorde at jeg roste den pågældende olie. Faktum er, at jeg er ret vild med alle ti. Og jeg har selv været ude og investere i de store størrelser af flere af dem. Mit spæde bekendtskab med de potente aromaterapeutiske olier startede med en lille æske med de dengang ni olier.
Det var da også et tilfælde, som gjorde, at jeg endelig kastede mig over dem. Siden har jeg ikke slubbet dem, for de virker virkelig. Man skal ikke være sart, for det er æteriske olier og de dufter karftigt.

Ti små mirakler
Overdriver jeg? Nææ, det synes jeg jo ikke! Det er svært for mig at beskrive, hvor glad jeg er for Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils. Alle er de baseret på kokosolie og blandet med forskellige æteriske olier.
Mange af dem er de livliner, jeg benytter mig af, når hovedet er fuldt af tanker og behøver ro, når hosten ikke gider stoppe, når krop og sind er slidt, men der stadig er ting, der skal gøres, på de dage hvor skyerne ikke lige letter af sig selv… Måske giver det sig selv, men denne her gave er helt særlig for mig! Det er altså de ti eksisterende Aromatherapy Associates Bath & Shower Oils i små 7,5 ml flasker som udgør den smukke juleæske: Ultimate Bath Jewels.

  • Deep Relax Bath & Shower Oil: Vetivert, patchouli, australsk sandeltræ, vild kamille og romersk kamille
  • Light Relax Bath & Shower Oil: Lavendel, ylang- ylang, petitgrain, kamfertræ, vetivert.
  • De-Stress Mind Bath & Shower Oil: Rosentræ, kamfertræ, petitgrain, rosmarin, vild kamille og frankincense.
  • De-Stress Muscle Bath & Shower Oil: Lavendel, rosmarin, kajeput, ingefær, enebær og fyrretræ.
  • Revive Morning Bath & Shower Oil: Rosmarin, grapefrugt, mandarin, sød appelsin, eucalyptus, kajeput, fyrretræ, enebær, geranium og pebermynte.
  • Revive Evening Bath & Shower Oil: Ylang ylang, geranium, kamfertræ og patchouli.
  • Support Breathe Bath & Shower Oil: Eucalyptus, lavendel, fyrretræ, pebermynte og tea tree.
  • Support Lavender & Peppermint Bath & Shower Oil: Lavendel og pebermynte.
  • Support Equilibrium Bath & Shower Oil: Geranium, bergamotte, frankincense, petitgrain, appelsin og rose.
  • Inner Strength Bath & Shower Oil: Geranium, rosmarin, salvie, kardemomme, vetivert, sort peber, frankincense, patchouli, rose, pomerans og australsk sandeltræ.

Der er mange favoritter i bland og derfor har jeg ikke lyst til at beskrive dem udover at skrive, hvad de dufter af. De er nemlig skønne alle sammen.

Vinderen af Too Faced Everything Nice og Shadow Insurance
Siden det nu var Simone, som gav mig ideen til dagens spørgsmål, så forsøgte jeg at finde hende i dagens kommentarfelt! Hun har nemlig måttet udlevere ikke mindre end to af julegavehistorierne… Simone (12 december 2014 kl. 13.59)

  • Åh nu har jeg jo brugt min Matas citron stribe historie :p så må det blive en historie fra nogle år tilbage, der sjovt nok også involverer en svigerfamilie…
    Jeg var for ca. 5 år siden blevet kæreste med en fyr den 6. december (yep, en dag før ham jeg er sammen med nu…) og ham havde så købt to gaver til mig, som jeg skulle åbne til snydejul hjemme hos hans familie. Jeg har vel været 17 år på det tidspunkt. Han har så købt en ring (I ved en af de der flotte, der kan ligne vielsesringe, men som ikke er det) hvilket i sig selv var akavet, men som om det ikke et nok havde han købt et korset til mig! Et sort korset, i lak-look materiale og som kunne spændes ind. Fordi det gad han da godt se mig i! Sagde han foran hele den her svigerfamilie… jeg havde ikke ønsket mig noget af det og han var altså på alder med mig og jeg var hans første kæreste… jeg var rimelig mortified :p
    Jeg tror, jeg har brugt korsettet èn gang uden at gå i detaljer… det var ikke lige det jeg havde regnet med XD

Stort tillykke Simone, jeg håber ,at denne jul ikke bliver helt så chokerende eller ildelugtende….
Du hører fra mig snarest!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
131 kommentarer
Tanja h

det må være det år hvor en kæreste gav mig en avanceret dyr gps. Jeg havde på ingen måde ønsket mig en gps, så det var en stor skuffelse. Faktisk blev jeg os en anelse stødt over hans manglende tiltro til mine evner…. Sandheden var nok nærmere han havde indset mig problem før mig selv haha. Jeg ejer ikke stedsans, og det var ikke utænkeligt jeg ringede og beklagede min nød fordi jeg var lost. Faktisk endte den med st blive den bedste gave ever, da jeg lige havde indset dens nytte selvfølgelig.

Christine

Manden herhjemme køber som regel de bedste gaver, som jeg ikke er modig nok til at købe selv. Sidst havde han købt et par stormønstrede Stine Goya bukser og jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk over at se mine brede lår i sådan et par. Men de bedste gaver er som regel dem der vokser på en, og efter at have haft dem på få gange er det nu mine yndlingsbukser. Det er fantastisk når ens mand kan se potentialer i en, som man ikke selv kan se!

sisse marie

Jeg har 2 gaver jeg husker som bedst.
Den ene var da jeg var 12-13 år og fik billetter til spice girls! !!! Det var jo vildt. Jeg var SÅ glad. Fik billetterne sammen med en veninde. Og jeg havde på ingen måde lugtet lunten, da venindens far var forbi juleaftens dag for at hente opskriften på kryder sild….
Den anden var da jeg var 7 og fik et lille fint marsvin. Jeg var og er et kæmpe dyre menneske, så bar største ønske. Åbnede en gave med gnaver blanding mad. Og forstod ingen ting. Og min far hentede så det sødeste lille marsvin far gæste værelset. Havde marsvinet i 8 år og Det var det sødeste lille mutte ever. Jeg i dag 28 og har forsat marsvin. Så jeg hookt

Anne W.

Den bedste og mest overraskende julegave fik jeg sidste år af min mand – en IPhone. Det der er specielt ved det er, at min mand er 150% Microsoft mand. Han lever af at udvikle og synes Apple er det værste… Han har udstyret hele familien (2 voksne og 3 børn) med Windows Phones. Jeg blev aldrig glad for min Windows Phone – det kan godt være at skærmen var større og den rent teknisk var meget bedre, men jeg kunne f.eks. ikke få særligt mange Apps til den. Den brugte også meget hurtigt strøm. Til sidst havde jeg også nogle problemer med at den gik i sort.
Men juleaften 2013, da alle julegaver var pakket op, også dem fra min mand og børn, dukkede der en ekstra pakke op til mig… en IPhone. Det lyder så fjollet, men jeg blev så rørt, som havde det været et kostbart smykke. Det var den ultimative kærlighedserklæring fra min mand at trodse sine faste meninger og få en IPhone ind i huset og endda selv at have købt den til mig!
Jeg elsker min IPhone og særligt min mand, som jeg kan fejre 20 års kærestedag i april næste år.
KH Anne W.

Anna

Det må være dem gang min mormor gav mig en elektrisk gående hun”var 4 år”havde nemlig altid ønsket mig en hund, men kun ikke få en rigtig pga at både jeg min far og mor er allergiske over for hunde. Så det var klart den bedste julegave

maibritt J

jeg tror den gave jeg er blevet mest glad for er da jeg (som den sidste i klassen) fik mobiltelefon da jeg var 12. Der ville glæden ingen ende tage 😀

Liv J.

Jeg har altid været syg af spænding inden juleaften. Da jeg var barn blev bogstavelig talt syg fordi jeg var så spændt. Nogle gange var jeg nødt til at kigge i mine forældres skab, fordi jeg ikke kunne vente. En gang havde jeg ønsket mig en dyne og efter et kig i skabet, så jeg en pakke med et stort 3 tal på, indeni lå hvad jeg troede var tre dyner og jeg tænkte, at nu havde mine forældre virkelig flottet sig og købt tre dyner til mig. Jeg var lykkelig indtil jeg fik pakken og 3-tallet var en indikation på, at det var en 3-stjernet dyne. Men det var stadig ÈN dejlig varm og god gave, som jeg blev glad for. Det var vist et praj om, at det ikke er en god idé, at snydekigge efter gaver 🙂

Dorte

min kæreste og jeg havde for et par år siden aftalt, at vi ikke ville give flere køkkenmaskiner, da vi ikke har ret meget plads i køkkenet (lille lejelejlighed) jeg kom dog til at bryde det med en lille sodastream maskine. Efterfølgende gik vi dog tilbage til aftalen om ingen nye køkkenmaskiner. Hvorefter sidste år stod der en kæmpe pakke, med en foodprocessor! Som har skabt stor lykke, men som jrEg slet ikke havde regnet med 🙂

Janni

Tror at en af de julegaver jeg er blevet mest glad for har været mine zwilling-knive. Havde ønsket mig dem i mange år og til sidst havde min højt elskede morfar sagt at det min mormor at nu skulle jeg knageme have dem selvom de lå langt over det beløb de normalt gav for. Det var en af de sidste julegaver jeg fik fra ham inden han døde♥ en anden, og tilbagevendende gave er en årskalender fra mine forældre. Den er fuld af skønne billeder fra den årlige efterårsferie som min datter og jeg tager på til Norge sammen med dem og min mormor. Det er altid en skøn tur og kalenderen giver minder om den tur hele året rundt.

Trine229

Den ALLER bedste gaven jeg har fået – er nok i år.. Og det er faktisk to! Hele familien (ok, min mor, hendes man, min bedstemor + søstre) har sponset ind til den fedeste kuffert! Den er så rød og fin<3 Ellers er jeg også RET fornøjd med Tenerifeturen fra min far (den er ret ektraordinær, de inviterer på rejse i stedet for at holde bryllup).
Ellers, den bedste gaven fra jeg var lile var et UFO akebrett! Det var den største gaven under treet (det er altså ganske viktig når man er 9 år, og det er 12 barn til juleaften..). Havde ønsket mig et akebrett i LANG tid – og det at det var den største gaven gjorde det bare enda bedre!
Men generelt vil jeg sige at min familie er ret god til at købe gaver. Vi er alle sammen gode til at skrive ønskelister – men også til at tænke ud over dem!

Din kommentar