Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 9. december

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 10. december

Kérastase Paris Couture Styling

Kérastase Paris Couture Styling fra venstre mod højre er det: Lift Vertige, Mousse Bouffante, Powder Bluff og V.I.P. Volume In Powder

Styling er en svær størrelse, og jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtig er blevet en haj til det. Samtidig er jeg et vanedyr! Er jeg først tryg ved brugen og effekten af en lille nøje udvalgt skare af stylingprodukter, så er jeg simpelthen så pinligt dårlig til at turde noget nyt. Du drømmer ikke om, hvad jeg kan finde på af undskyldninger for at undgå at bruge alle de med garanti fantastiske stylingprodukter, jeg burde teste.
Når jeg endelig får taget mig sammen, er jeg oftest så stolt af mig selv, at jeg stråler som en lille sol, og sjovt nok har det den største effekt på håret…

Mere modig
Måske var det nærmere nysgerrighed, som overmandede mig, da jeg endelig kastede mig ud i en test af Kérastase Paris’ Couture Styling. Serien består af to forskellige linjer:

  • The ”Designer” Range: Det er de turkise produkter, og som navnet på serien antyder, er der her tale om modelleringen af selve frisuren. Altså alt det du forbereder håret med, inden du styler håret, og som ofte bliver brugt i det fugtige hår.
  • The ”Perfecting” Range: Det er de lilla produkter, som afslutter din styling. Det er de produkter, du bruger i det tørre hår for en særlig effekt. Det er de produkter, du skal vælge for hold, glans, mathed eller samlede spidser.

Den af de to serier, jeg er mest tryg ved, er selvfølgelig den turkise The ”Designer” Range, med den kan jeg nemlig nå at redde resultatet, hvis jeg ikke har styr på doseringen.
Glans, mathed og hold er alle størrelser, som jeg ikke helt føler, at jeg har kontrol over. Når jeg har brugt lang tid på at opnå det ene eller det andet resultat, så kan jeg slet ikke overskue konsekvenserne af for eksempel en dråbe glans for meget.

Lidt mere volumen
Hår mangler jeg ikke, men det, jeg har, er meget fint og helt vanvittigt glat. Mit hår er jo efterhånden blevet langt og trods tykkelsen på håret, så er der en del af det, og det betyder selvfølgelig, at der skal noget til at løfte det, fordi det har en helt naturlig tyngde i kraft af længden og mængden. Derfor er volumen produkter altid i høj kurs, og lige netop på dette ene punkt er jeg ikke bange for stylingprodukter.
Det var også volumenprodukter, jeg startede med i foråret, da jeg for alvor begyndte at style håret. Nu hvor det sker næsten dagligt, er jeg blevet lidt mere eventyrlysten, og derfor kastede jeg mig straks over Kérastase Paris Couture Styling, da jeg fik muligheden for at teste dem.

Produkterne
De senere år er skum og gelé vendt tilbage på hylderne. Hvis du var så uheldig at være en af dem, som stylede hår med skum eller gelé dengang i midt og slutfirserne, da de sidst var rigtig populære, så ved du præcis, hvorfor jeg har været lidt nervøs, ved netop disse to konsistenser…

  • Mousse Bouffante: Navnet er sådan set vældig beskrivende! Moussen giver fin fylde uden at give hold. Den fordeles i længderne af hele håret, inden du føntørrer det. Den er overhovedet ikke klistret. Det var ellers en af de ting, som holdt mig tilbage fra at prøve den… Netop fordi jeg med gru husker skum, som det var ”dengang jeg var ung”…
  • Lift Vertige: Det er et af de der geniale polymer produkter, som både giver god struktur og en fylde, som løfter håret fra hovedbunden. Igen er det ikke noget, som klistrer, og selvom det skal helt ned i hovedbunden, så oplever jeg ikke, at produktet synes i håret. Lift Vertige skal fordeles ved hovedbunden i det våde hår, hvorefter du løfter håret op med børsten, imens du føner.
  • Powder Bluff: Der findes kun ganske få tørshampooer, som rent faktisk er usynlige i mørkt hår. Det betyder også at Powder Bluff ikke et produkt, som gør håret helt mat og stift. Den eliminerer fint det fedtede look, men det ser stadig levende og lækkert ud. Hvorfor Powder Bluff bare giver let struktur i håret. Powder Bluff bruges altså i tørt hår, og den er perfekt til at opfriske håret i løbet af dagen, og den er især god på lange dage, som måske også byder på lidt festivitas om aftenen. Til det helt uvaskede og ret fedtede hår, kæmper den derimod forgæves.
  • V.I.P. Volume In Powder: Når der virkelig skal festes igennem er V.I.P. Volume In Powder produktet, som du har savnet. Den giver en ret god struktur ved rødderne, hvor du sprayer den i det tørre hår, og så er effekten ret holdbar, samtidig med at den kan arbejdes i gang igen, når du synes, frisuren er blevet lidt flad.

Kérastase Paris er slubbet ret godt fra de to stylingserier, og der er i hvert fald flere produkter, jeg skal have testet også. Det er især de afsluttende produkter, jeg har lovet mig selv at teste på et eller andet tidspunkt… Når jeg altså har taget lidt mod til mig!

Vil du være med?
Du skal selvfølgelig have muligheden for at vinde de fire stylingprodukter, som jeg har gennemgået ovenfor. For at være med i konkurrencen skal du nævne det stylingprodukt, som har været bedst til dit hår i kommentarfeltet herunder. Husk nu at læse reglerne <3

Vinderen
Kommentarfeltet  er lukket i konkurrencen om de to lækre Julie P produkter… Det blev Random.org, som trak dagens vinder, og det blev kommentar nummer 201. Det betyder, at dagens vinder er: Marlene J (10. december 2014 kl. 19:33):

Jeg tyr til fedt på flere måder, når huden er blevet tør. Fedt i kosten, fedt på huden i form af olier og fedtcremer. Det er som regel det problem, jeg løber ind i :-)

Stort tillykke til Marlene, du hører fra mig snarest!Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Næste indlæg

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 9. december