Pudderdåsernes Julekalender 2014: Den 3. december

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. december

Badeanstalten Nektar

Foto: Badeanstalten

I dag har været en travl og vild dag! Altså vild på den gode måde! Nye inspirerende mennesker, et spændende pressemøde, præsentation af fire skønne produkter, som jeg VIRKELIG glæder mig til at dele med dig. Dagens skønne præmie skal på nu… før jeg tager et par timer fri og forkæler mig selv med saunagus og svømmeture i havet. God aften og prøv at forkæle dig selv lidt! Du fortjener det med garanti.

Ren forkælelse
Den meget fine gave jeg i dag har hentet fra dybet af den store gavepose indeholder nogle af mine personlige favoritter fra Badeanstalten. Det er et helt sæt af selvforkælelse, som er produceret med stor kærlighed, det er en god oplevelse at se på dem, og det bliver kun bedre, når du prøver dem… aaahhhh! Et par timer i dit eget selskab, lidt musik, blød belysning og skønne produkter. Så kan både krop og sjæl bedre overskue at stå på juleræset eller bare hverdagen igen…

Luksuriøst sæt
Badeanstalten har sørget for, at du får alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv. Der er både forkælelse til kroppen, til ansigtet og til ekstra krævende steder…
Sættet består af alt det du ser på billedet:

 • Kropsolie med mandelolie og appelsin: Perfekt pleje efter badet. Massér olien ind i huden efter badet for en lækker gennemfugtet hud. Kropsolien kan selvfølgelig også bruges på tør hud.
 • Ansigtsolie E-vitamin: Kort tids brug afslører en fin fugtmættet og meget mere smidig hud.
 • Badeolie og massageolie med forfriskende citrus: Brug olien til massage af trætte ben eller få en veninde eller kæreste til at give nakke, ryg og skuldre lidt tiltrængt opmærksomhed. Den er også skøn i en balje med vand til fødderne…
 • Ansigtscreme med mandelolie: Skøn creme som fugter og balancerer huden, den er især rar med Ansigtsolien under her i kulden.
 • Citrus salve: Med masser af sheasmør er salven god til behandling af tørre læber, neglebånd albuer og alle mulige andre tørre steder.
 • Nektar saltskrub: En af genistregerne fra Badeanstalten, så enkelt og helt fantastisk blanding af salt, mandelolie og skøn duft af citrus… i denne variant er der endda lidt honning.

Ud over det, er der også:

 • Nektar sæbe: En hånd eller kropssæbe med lækkert blødt skum og duft af appelsin.
 • En af badeanstaltens flotte toilettasker.

Det eneste du skal sørge for er tid og omgivelser, og det fortjener du med garanti at forkæle dig selv med!
For at være med i lodtrækningen, skal du i kommentarfeltet herunder give dit bedste bud på, hvordan man kommer igennem december eller andre perioder med travlhed.
Husk at læse reglerne, som jeg skrev forleden. Ser du ikke umiddelbart din kommentar, betyder det bare, at den venter på at blive godkendt af mig.

Vinderen
Kender I ikke det, at der er et tal, eller klokkeslæt, som går igen og igen. Sådan har det været med tallet fire i dag. Det har været virkelig påfaldende, og derfor besluttede jeg, at det måtte være et tegn… Derfor er det kommentar nummer 4 der vinder de skønne og meget smukke duftlys fra Voluspa! Det er Camilla Michelsen (3. december 2014 kl. 17:21)

 • Duftlys… Købte en gang en hel masse i Tiger fordi jeg skulle bruge de små glasstager de var i til fyrfadslys til bordpynt til mit bryllup. Duftlysene blev efterfølgende smidt ud – de var så vamle! Så jeg krydser i den grad fingre for, at jeg kan blive beriget med en ny og skøn oplevelse med duftlys.

Stort tillykke Camilla, du får en mail fra mig snarest!

Jule- og værtindegaver
Badeanstalten har en masse skønne sæt, som passer rigtig godt til gaver. Kig igennem det fine sortiment på Magasin Webshop eller prøv produkterne i butikken. Personligt er jeg ret glad for denne type gaver, fordi de minder mig om, at jeg skal huske mig selv, og at jeg fortjener forkælelse. Og helt ærlig har vi ikke alle sammen behov for at blive mindet om det?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk / Følg os på Facebook og Instagram: @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas MAC Asos Deciem FeelUnique Escentual HQhairEstee Lauder LookFantastic Clinique Gosh
   

324 kommentarer

 • Rikke Kjærbo

  Jeg husker at smile, tænke på hvor dejligt livet er og sørger for, at de jeg er sammen med, også altid får smil og venlige drillerier med på vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg tænder mange lys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  December måned er en af de skønneste måneder… Men det er rigtigt at der er mørkt og koldt, oghuden lider lidt i frosten. For at komme igennem december, sørger jeg for at forkæle min hud med fugtgivende cremer, øjnene med lækkert julepynt, og mavsen med chokolade… Så kører det. Men som sagt elsker jeg december, gøre min familie og venner glade og købe lækre julegaver – og pakke dem super flot ind :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Andersen

  Jeg prøver at klemme et par minutter til en time ind i min dag, hvis jeg føler mig stresset, til lige at huske at trække vejret og nyde julen (eller lign.) for det er nu en dejlig tid, selvom der kan være travlhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kirstine Møller-Hansen

  Jeg foreslår helt klart, at man trækker for, slukker alt lys og gemmer sig i sin lejlighed, indtil det er overstået… ;) Ej, det handler mest om at rive lidt tid ud til at være totalt kedelig og uinteressant, også selvom man ikke rigtig føler, at man har tid til det, fordi man har så mange ting, man skal nå – det har jeg i hvert fald rigtig meget brug for i de måneder, hvor jeg har ekstra travlt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Mit bedste bud må være god musik og et langt karbad. Desværre har jeg intet karbad, men hvis jeg havde skulle produkterne bruges. Elsker krops-olien med mandel og appelsin. Har aldrig hørt om appelsinolie i plejeprodukter før, men fantastisk idé! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasja

  Dette år har jeg taget 3 ugers ferie op til jul. Så har jeg masser af tid til at finde gode gaver til mine kære, tid til at julehygge og tid til mig selv. Med dette sæt vil jeg forkæle mig en formiddag, med god morgenmad og go’ morgen dk i fjernsynet inden jeg (sikkert kommer til) at bruge et par timer på badeværelset med disse produkter. Når jeg er færdig med det, har jeg fornyet energi til manden kommer hjem. <3
  Så et godt råd til andre: tag ferie i december!! Det er så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ærligt, så har man ikke mere travlt end man giver sig selv lov til at have. Selvfølgelig er kalenderen mere fyldt nogen dage end andre, men siger man nej på de stressede dage, og så klarer lidt mere på de rolige, så er december på ingen måde så skrækindgydende, som mange får gejlet sig selv op til at tro

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Andersen

  Man kommer igennem travle perioder, ved at huske at lave ting man godt kan li’!
  Det er de stunder af lys og glæde, som får mig til at mase mig igennem de travle perioder. Lange gåture, shopping af dullegrej (særlig vigtigt punkt!), tid med familien, en god bog, stearinlys (særligt her i den mørke tid) krydret med en smule mindfulness, som i hvert fald hjælper mig med at få ro i hovedet.
  Det værste man kan gøre når man har travlt er, at glemme sig selv og glemme at mærke efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hansen

  Lad være med at sætte forventningerne for højt. Det stresser bare og ender med at efterlade en slem skuffelse. Så i år prøver jeg med kun er juleprojekt ad gangen. Pt er det resulteret i 2 glade og produktive børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Personligt tror jeg på at man skal gøre de ting man gør af de rigtige grunde. Derfor køber jeg kun de gaver, jeg nyder og glæder mig til at give, tager kun til de arrangementer der gør min dag bedre, og så ser jeg en masse julefilm, helst ledsaget af noget usundt haha.
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når jeg synes jeg har en travl periode forsøger jeg at tage én dag af gangen. En kæmpe kliché, men det virker. På den måde bekymrer jeg mig ikke om alt muligt der skal nåes i de kommende dage, og jeg undgår også at tankerne kører rundt i hovedet på mig når jeg skal sove :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Olsen

  Træk vejret, få sovet omkring 8 timer hver nat og så ellers accepterer at man ikke kan nå alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann v Larsen

  At komme igennem en stresset periode, er virkelig noget af en prøvelse, måden jeg klare det på, huske at forkæle mig Selv, om det så er at tage et langt varmt bad uden at blive forstyrret af mine tre tøser, så er det virkelig nødvendigt at få en lille pause, se en god film omgivet af en masse levende lys og tæpper i sofaen,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  man spiser et stykke chokolade hver gang man føler stressen nærme sig – så går den væk med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  for mig virker det bedst at sætte mig behageligt, lukke øjnene og tage det musik jeg nyder allermest i ørene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvordan jeg kommer igennem december? – der er mange ting som gør jeg overlever denne måned, som mange af os har et had/kærligheds forhold til. 1: Jeg søger for at få ordnet mine julegaver i grusomt god tid, (vi tæller kun den 4.december i dag, og jeg mangler kun to), fordi så skal jeg ikke stå sammen med resten af Danmark og råbe af uskyldige ekspedienter, som slet ikke har fortjent det. 2: Og så søger jeg for at omgive mig med mennesker jeg elsker og holder af, altså får set veninderne, familien og hygger lidt ekstra med kæresten. 3: jeg søger for at huske at nyde denne stund, med julebagning, glögg-drikning, julefrokoster og alt andet som disse 24 dage byder på. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Mit bedste trick er at sørge for bare at have én enkelt aften, hvor man efter aftensmaden holder HELT fri og ikke skænker pligter/arbejde/opgaver en tanke, men i stedet sætter sig og hygger sig med at se nogle afsnit sin yndlingsserie (eller hvad man nu slapper af med). Og så at huske at komme ud i frisk luft minimum en times tid hver dag og bare lade tankerne flyve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Mosgaard

  Jeg bliver altid meget mere “zen” af at tilbringe tid med rare mennesker. Om det så bare er at kollapse på sofaen med min bedste veninde, så er det en sikker vinder hver gang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane J

  Jeg forsøger at tage mig en fridag i travle perioder, sove længere eller bare tage mig en morfar på sofaen Søvn er mit bedste råd. Det kan også at være slukke fjernsynet så det ikke kører og tage et langt varmt bad i kolde perioder. Smække fødderne op og tage et enkelt glas godt rødvin i ro og mag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Kommer selv bedst igennem travle tider, ved at tillade små forkælelser og huske på at der kommer en ikke-travl-tid bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stearinlys, lange varme bade, lækre cremer og kys på ens elskede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tror jo på, at overskud avler overskud. Så jeg kan sagtens forsvare, at tage en pause fra alle pligterne for at lave ingenting en gang i mellem. Jeg gør det også, selvom jeg læser eksamen lige nu, og synes, jeg kommer tilbage med meget mere energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg tror, det er vigtigt at tillade sig selv at slappe af og lave noget sjovt, selvom man har travlt op til over begge ører. For man KAN simpelthen ikke arbejde/studere eller lign. i alle vågne timer. Så det er ok at hive et par timer ud af kalenderen nu og da uden at blive overvældet af dårlig samvittighed – det prøver jeg i hvert fald hele tiden at minde mig selv om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim bro

  Sex?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  I min familie har vi i år aftalt at droppe “voksengaver” i år. Skuldrene er sunket en halv meter allerede! Børnene er heldigvis nemme at købe til, og jeg satser på at have klaret det sidste i næste uge. For når gaverne er klaret, er det bare hyggen der er igen. Julebag, hygge med familie og venner og efter en travl dag på arbejdet, er der ikke noget der får en til at falde bedre ned end noget varmt i koppen og levende lys på bordet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Sørge for at lytte til egen krop (både fysisk og psykisk) og huske at det ikke er alle forventninger på én gang, man kan leve op til. Lev i nuet og prøv at dyrke en smule motion, spise nogenlunde sundt mad og måske mediter ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg skriver på nuværende tidspunkt speciale, og kan mærke presset og de lange arbejdsdage komme snigende. Jeg prioriterer virkelig mine aften-beauty-rutiner, da jeg kan mærke at min hud og mit sind får det rigtig godt af en lille halv times afslapning, hvor jeg hygger på badeværelset med mig selv. Noget så simpelt som at få barberet ben, kan virkelig løfte humøret, når man har travlt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at sæt tid af til dig selv, alene-tid er for mig helt uundværligt, især i travle tider!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Falck

  men julen skal jo netop ikke være noget man bare kommer igennem! træk vejret, mærk dig selv, din krop, dine følelser. Mærk efter kærligheden og det som gør dig glad. Det virker så åndsvagt og simpelt, men helt ærligt; det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Planlægning og forberedelse!

  Jeg sender ønskesedler ud i starten af november og beder om at få nogle retur. Jeg køber langt de fleste gaver i november. Jeg sørger for at lægge så få planer som muligt i weekenderne i adventen, for der skal nok være nok at lave.
  Julekortet laves også på forhånd, og der skrives et udkast så tidligt som muligt. Så er der meget mere tid til virkelig at nyde december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Man skal huske sig selv ! Jeg står foran en masse eksamner lige her op til jul, men stressen rammer mig aldrig . Jeg har en regel der hedder at jeg hver dag hiver en time ud KUN til mig . Enten nyder jeg et fodbad, ordner negle, tænder masser af lys og nyder stilheden med en go kop te . – Planlæg så du har tid til at være impulsiv, man bliver tit stresset over alt det man ikke kan nå . Og til sidst, så er tid med skønne mennesker en skøn ting der skal til for at undgå at syntes mørket er deprimerende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Ej de bliver bare bedre og bedre, de præmier….
  Jeg sørger for at når der er et lille øjebliks fred at få sat mig og clearet hovedet og så plejer jeg altid at få styr på det hele i starten af december, så jeg kan slappe af resten af måneden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Skiby Andersen

  Julen er i følge mig den bedste tid på året. Selvom december altid er utrolig travl, så gør det mig bestemt ingenting, fordi jeg elsker jul så meget.
  Selvom skolen fylder meget, og der er mange projekter, afleveringer og prøver, som man liiiige skal nå inden året er omme, så plejer et par pebernødder, levende lys eller lign. på lektielæsningen. Jeg har også altid julemusik i ørene, når jeg kører med bus her i december. Travlheden skal ikke tage julehumøret fra mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K. Justesen

  Husker på at det er ok at sige nej til at deltage i alle mulige ting, vi har i familien 4 fødselsdage i dec. så vi deltager ikke i alt vi bliver inviteret til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  At omgive mig med personer jeg holder af – som giver og ikke tager energi at være sammen med. Derudover at sørge for at få rørt mig, helst udenfor når det er lyst og at få sovet nok – hvilket er det vigtigste, da jeg så kan klare (næsten) alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal huske at trække vejret dybt og holde sig en pause med jævne mellemrum, der kommer ikke noget godt ud af at man kører sig selv helt ned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yoga er noget af det, jeg prioriterer ekstra højt, når jeg har meget om ørerne. Selvom det lige præcis er der, det føles som om, jeg ikke har tid til at bruge tid på mig selv, mit sind og min krop, så ved jeg også, at det er i travle perioder, jeg har allermest brug for det.
  Jeg har læst et sted, at Gandhi (så vidt jeg husker) mediterede to timer i stedet for en, når han havde travlt eller uro i sindet. Og på en underlig måde, giver det god mening for mig. For tid til ro giver også mere tid til at have travlt på en fokuseret måde. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AFA

  En ting, der hjælper mig igennem december, er at se julekalender. Det er en god måde til at få sat en halv time af, hvor jeg bare slapper af og får sat mig selv helt ned i gear.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brønnum Friis

  Hygge, varme tæpper, søvn, smil…..og kaffe i rå mængder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette MJ

  Travlhed er hårdt for både kroppen og sindet, så for at slappe af i kroppen leger jeg spa ude på badeværelset med lækker scrub og stearinlys og for at få humøret på kurs igen leger jeg ved at spille spil med mine venner og kæreste -der er næsten garanterede grin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel S. Andersen

  Jeg sørger for at få tilstrækkeligt søvn og på ekstra stressede dage et dejligt varmt bad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Brysting

  Hvert år kommer jeg igennem december ved at hygge med kreative ting. Fx ved at nusse om indpakningen af julegaver. Det giver sindsro og sætter tempoet helt ned. Og så er det vigtigt for mig at nå at træne. Så jeg med god samvittighed kan nyde julens mange godter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  I travle tider sys jeg at det er vigtigt at give sig selv en mig-dag! Hvor man laver noget kun for sig selv! I mit tilfælde ville det betyde et lækkert varmt og langt bad med at hvad det indebærer. Så levende lys, sushi og en masse neglelaks-hygge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg prøver kun at sige ja til det jeg har lyst til og ikke en hel masse jeg føler mig forpligtiget til. Yoga, meditation og afspænding hjælper, når jeg er ved at blive for stresset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg forsøger at huske på de gode ting ved vinteren: indehygge, stearinlys, velsmagende gryderetter – og at alle mine flotte vinterhatte og huer kan komme i brug. Sidste år lavede jeg en kuvert med 10 sedler i til min mand, der har det svært med mørket. På hver seddel stod der noget, der kunne gøre vinteren lettere at komme igennem eller en god ting, man kun kan lave om vinteren. Kuverten hjalp os begge to; det var skønt at trække en seddel, når det var FOR mørkt og trist det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Duus

  Mit bedste bud er, for det første, at skrue ambitionerne lidt ned. Mange af os vil jo gerne en hel masse, og det hele skal helst være perfekt. Istedet for at fræse rundt og prøve at få det hele til at hænge sammen, så tag tid til at NYDE, tid til at smile,- også til en fremmed på gaden eller kassedamen i Føtex, kys din mand, kæreste eller børn lidt ekstra, prøv at være til stede i alt hvad du foretager dig, lyt til noget god musik, put dig i sofaen med tæpper, the og stearinlys, tag lidt af naturen med ind og spred kærlighed og glæde….det gir så meget mere tilbage, end at stresse rundt efter de perfekte gaver, den perfekte menu og den perfekte juleudsmykning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  En kop varm te og lidt chokolade, så skal det hele nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Ormstrup

  Jeg køber alle mine julegaver før december, så bruges december kun på hygge med familie og venner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Stearinlys og duften af nektariner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Jeg sørger for at slappe af og nyde julehyggen istedet for at bare stresse igennem hele julemåneden. Det er vigtigt, at man lige tager et øjeblik og rent faktisk nyder det der sker omkring en :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina Hansen

  Jeg kan bedst lide at sætte mig en masse delmål når jeg har travlt. Jeg sidder lige nu, midt mellem julefrokoster og bijob og skriver bachelor. Jeg ved at hvis jeg hver dag når mit mål har jeg resten af dagen til at slappe af, så skal den bachelor nok nå at blive færdig til tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Sofie Meyer

  For at jeg kan komme igennem december måned uden for meget stress, sørger jeg for at planlægge min dag i god tid, så jeg (forhåbentligt) ikke bliver frustreret hvis der dukker uforudsete ting op.. Derudover sørger jeg for at slappe GODT af, når jeg kommer hjem – hygger på sofaen med joggingtøj, stearinlys, varmt tæppe og lidt lækker te! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  For mig betyder det meget at leve i nuet. Ligegyldigt om jeg har travlt eller ej. At fokusere på det man er igang med istedet for at tænke på hvad man skal nå de næste 5 timer eller dage. Det giver ro og energi og ikke mindst større livsglæde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er vild med julen og synes sjældent at stressen overstiger glæden. I år er der dog rigtig travlt på mit studie i løbet af december, så jeg prøver at sænke kravene til mig selv og huske at nyde hver dag. Det inkluderer f.eks. fjernsynsjulekalender, te og chokolade. Indtil videre går det ret godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Mit bedste tip er at bruge lidt tid på sig selv hver dag. Uanset om man så bruger tiden på at nyde chokolade, lægge ny neglelak eller tage et afslappende bad. Brug lidt tid på dig selv hver dag, hvor du kan koble af og tænke igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  jeg sørger for at have tid til at slappe af med levende lys, ild i pejsen, lækkert chokolade og god vintermad. Det hele skal selvfølgelig nydes sammen med dem jeg holder af ❤️ Tror det er vigtigt ikke at lade sig stresse alt for meget af at skulle nå at få hjemmet pyntet i bedste bo bedre stil, bage småkager, lave adventskalendre til hele omgangskredsen mv. Og i stedet nyde december måned med dem man holder af, også selv om det så nogle gange er kære Karen volf der har stået for kagedåsens indhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johanne

  Når jeg er i en travl perioder, hjælper det mig at skrive alle de ting ned som er på programmet, som jeg skal nå, deadlines, aftaler osv. Som oftest gør det at jeg meget bedre kan overskue det hele (der er oftere mere travlt i mit hovede end i virkeligheden) og ellers hjælper det mig ift at prioritere min tid – hvad er vigtigst, hvad vil jeg allerhelst, kan noget vente osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria suzette vergmann

  julen og andre travle perioder bliver nemmere og hyggeligere for mig ved at jeg husker “min tid” dvs husker at nyde en god film helt alene hjemme imens resten af familien har gang i noget andet, husker at nyde søndag morgen med min skønne mand og datter… også selvom jeg skal på arbejde.. det fungere for mig at vi husker hinanden, lige meget hvor travlt vi har. masser af knus, kærlighed og smil <3 og lidt gaver til hinanden, også på en helt alm onsdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Træning og akupunktur, så er jeg godt kørende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  istedet for at stresse så nyd den dejlige tid (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Reiche

  Lav en tidsplan der er realistisk at leve op til, sørg for at den indeholder tid til forkælelse, december skal stadig være hyggelig og fyldt med de gode ting, men nogle ting skal jo bare gøres :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Mit bedste bud på at komme godt igennem travle perioder er at sørge for at have ryddet op og gjort rent, så man ikke stresser over rodet, lave store portioner mad, så man altid har nem aftensmad og huske at koble af om aftenen inden sengetid. Det gør jeg bedst ved at lukke mig selv ude på badeværelset med masser af skønne hudplejeprodukter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil ikke gøre noget specielt<3 bare holde min 14 års fødselsdag og nyde at jeg snart jeg juleferie:) og bare hygge med familie ig venner<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Skjernø

  Jeg elsker jul – især hvis jeg har tid til at nyde den, og det har jeg hvis jeg har planlagt alt det praktiske i god tid.
  Det betyder at jeg laver en liste over hvad jeg har af budget til julegaver – og skriver ned hvem der skal have for hvad. Jeg finder ud af hvad de ønsker sig, som regel uden de opdager det og køber deres gaver inden starten af december. Hvilket også gør at man kan nå at gøre brug af alle de gode rabatter.
  På den måde kan jeg nyde december uden at stå i kø i alverdens butikker i slutningen af måneden og folk får en gave jeg har tænkt over og nydt at købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette From

  For mig er det selv-fokælelse – et langt bad og pleje af kroppen, bruge tid på at få neglene pæne og hvad man nu ellers kan finde på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Jeg gør noget så enkelt som at sætte tid af til en gåtur. Bare gå, lytte og kigge på himlen om det så er skyet eller stjerneklart :)
  God jul til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Jeg elsker Badeanstalten. Håber jeg kan få mulighed for at prøve lidt flere af deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Gud, hvor lyder det som nogle lækre ting!

  Jeg synes ikke december er videre svær eller hård at komme igennem, for jeg synes den er så hyggelig. Dog får jeg lidt fnidder af alle de mennesker der skal købe julegaver, så mit bedste råd må være at få styr på alle de gaver der skal købes og så tage én (hver)dag fri, tage afsted så man er der, når butikkerne åbner og så er man forhåbentlig færdig når man når til eftermiddagen og folkemylderet begynder! Det har jeg virkelig gode erfaringer med :)

  Når jeg er travl forsøger jeg mig med mindfulness, og sørger for at prioritere tingene samt få en god nats søvn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K L

  Jeg har generelt en travl hverdag. Og mit bedste råd er at få sin søvn og pleje mig selv med lækre produkter, så får jeg lidt mere overskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Overgaard

  Med masser af søvn – så ma får energien til at komme fysisk og psykisk gennem travle perioder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At huske de små stunder, hvor man stopper op og trækker vejret heeeelt ned i maven. Det er alfa omega :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dottekvot

  Når jeg skal slappe lidt af i julemåneden, sætter jeg julekalenderen på, sidder med et barn helt tæt,op af mig på hver side og med armene rundt om dem begge og bare nyder dem! Det gør mig altid godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Jensen

  Jeg forsøger at få så meget søvn som muligt. Tager lidt længere brusebade ind i mellem. Prøver så vidt muligt at forkæle mig selv lidt ekstra.
  Sætter lyskæder op udenfor, så mørket ikke er så “tungt” om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Langkow

  jeg har lært efter en stress periode at vælge til og fra. Gør det jeg har lyst til og ikke hvad andre forventer. Tid til MIG tid er meget vigtigt for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Thomsen

  Mit bud er, at du skal huske at få lidt “dig”-tid, om det så er 5 – 10 minutter foran kalenderlyset, en lille gave eller din yndlingsspise det vil jeg lade være helt op til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Jeg prøver at tænke på at det ikke er livet om at gøre, men mere at bruge lidt ekstra tid på nogle få ting end en masse. Så hjemme bage vi mange forskellige småkager, men bare dem vi har lyst og tid til og samtidig hygger vi længe i weekenderne over morgenmøderne og husker at sætte os børnene hver aften og ser julekalenderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  For at komme igennem perioder med travlhed, er jeg begyndt på mindfulness. Bare 5 minutter om morgenen, hvor man kigger indad i stedet for at stresse sig selv med alt hvad man skal nå, kan gøre fantastiske underværker! Krydser fingre for, at jeg vinder det fine sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessie holmslykke

  Jeg bestiller tid til ansigts behandling her i december for at forkæle mig selv sørger jeg også for vi har noget nemt i fryseren til aftensmad nogle dage så der bliver mere til til hygge, vælger også mange ting fra og vælger det bedste til . Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Fed fed fed præmie !! Jeg har tør hud stort set hele vinteren, og bliver en lille smule deprimeret over det, så jeg tror det er super vigtigt at man tænker på sig selv og virkelig hygger, med vin, ansigtsmasker og alt hvad det indebærer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  jeg har lært ikke at stress over tingene og bruger mere tid på mig selv og er yderst tilfreds <3 i julen bager vi og elsker alle de levende lys der er tændt i rummene som gør stemningen mere hyggeligt <3 samværet med familie og venner <3 nyde tiden stille og roligt og man skal nok nå alt og så har man det også meget bedre <3 <3 på den måde syntes jeg ikke julen er hård eller træls. <3 super lækker præmie som jeg ønsker at forkælelse med og min hud vil elske det og når man er noget oppe i alderen skal der mere til <3 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Schmidt

  Hold da op et fantastisk sæt. Hvad jeg ikke ville gøre for at vinde det. Trænger i den grad til at forkæle mig selv efter at livet har vist tænder i en længere periode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Prioriter dig selv! Lad opvasken stå og giv dig selv 30 mins prioriteret luksus hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Vinterbadning, dyner i sofaen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss T

  Ta et par teknologifrie timer (her menes alt: tlf, com , TV, radio…osv). Træk stikket og gåen lang tur i den friske luft og nyd den dejlige natur alene, med manden, børnene eller veninden. Bare du gør det. Det hjælper så meget. Man indser at det alligevel ikke er SÅ vigtigt at nå alle de ting, man havde planlagt. Det er vigtigere at nyde de ting man får gjort i stedet og tage sig tons til det. Kvalitet fremfor kvantitet! God december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vinterbadning og en hurtig lur plejer at redde mig på de ekstra travle dage, hvor jeg kan mærke stressen komme snigende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene S

  Jeg kommer igennem december ved at tage en dag ad gangen. Hvis der er tid får jeg bagt julekager og lavet konfekt men synes jeg der sker for meget springer jeg det over for der bliver nok jul alligevel og butikkerne bugner af disse varer ;-) Jeg vil hellere bruge tiden på at hygge med mine 2 drenge ved at spille, se film eller læse en god bog.
  Ellers er det vigtigt for mig i den mørke tid at tænde stearinlys når vi hygger og have lys i julekæderne udenfor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Jeg klarer julen og travleperioder med benhård planlægning, f.eks. skal jeg have købt 21 gaver inden juleaften, og der er 3 weekender tilbage = 7 julegaver indkøbes pr. weekend. Men kunsten er også at kunne sige “pyt”! Pyt med at jeg ikke har nået at sende julekort, bagt småkager, lavet konfekt, hjemmelavet rødkål, hjemmelavet julepynt, set mindst 2 julekalender pr. Dag osv. Men pudderdaasernes er nu et must:-)

  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Synes jeg desværre er ved at være stress professional, for mig er det bedste jeg kan gøre, at prøve at mærke efter og lytte til min krops signaler, så jeg kan holde fri med god samvittighed, når jeg har brug for det – det er en god investering i længden.
  Julen (eller resten af året) bliver ikke særlig hyggelig, hvis man har så travlt, at det er umuligt at nyde det man gør, så er det bedre at skære arrangementer fra, og være til stede til dem man faktisk tager til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg forsøger at undgå at danne alt for høje forventninger til mig selv, da jeg bare ender med en følelse af utilfredshed, hvis tingene så ikke går som forventet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Lykke Larsen

  Jeg gør mig ekstra umage med at være glad og positiv i travle perioder:-) Jeg får overskud når jeg er glad, og så går alting lettere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Min måde at afhjælpe julestressen på er langeeee karbade med masser af Badeanstaltens produkter :) Det er virkelig afstressende for mig, og er ren luksus ovenpå en lidt for travl dag.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Jeg har valgt at holde fri hver mandag i december. De bliver så brugt på MIG tid, forkælelse og afslapning. Og til at få styr på julegave indkøbene i fred og ro ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  For mig er det vigtigt at tage mig tid til bare at hygge hjemme, også hvis det betyder at jeg må sige nej til et par julefrokoster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne S

  Den måde hvorpå jeg kommer bedst igennem en periode med travlhed er ved at planlægge. Jeg skrive små sedler med det jeg mangler at få gjort eller købt. Med alderen er jeg blevet bedre til at sige fra eller uddelegere opgaver. så jeg undgår at få stress.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg minder altid mig selv om at ting kun tager længere tid hvis man stresser, derfor gør jeg aldrig det.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Mit bedste bud er at forenkle så meget så muligt. Lav aftaler med de nærmeste om gaver, start i god tid og lav en struktur hvor du på en seddel kan strege det ud, som du HAR gjort, så kører det ikke i ring oppe i hovedet..og så har jeg haft glæde af at dele julebagningen op i flere trin, d.v.s. Mens jeg laver mad den ene dag vejer jeg af til f.eks. Vanilekranse, næste dag samler jeg dejen, bager måske lidt og lægger dejen i fryseren til en dag hvor jeg har lyst til eller brug for lidt til kaffen.Det kan man også gøre med noget konfekt og det er meget mere afslappet end at skulle ordne det hele på en gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja nielsen

  Mit råd er at planlægge tiden bedst muligt, evt forberede i god tid og få diverse opgaver fra hånden hurtigst muligt. Jeg vælger desuden også at prioritere opgaver så jeg udvælger de opgaver der for mig og min familie er allervigtigst. Jeg kan ikke nå alt hvis jeg også skal fungere, og oftest skyldes stress mine egne forventninger til mig selv og ikke nødvendigvis omgivelsernes forventninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  at komme godt igennem en travl tid handler lige nøjagtig om at huske at være god ved sig selv. Pleje af krop og sind hjælper gevaldig i en travl tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal huske at sætte tid af til afslapning – hvad enten man synes man har tid eller ej, for den tid man bruger på afslapning er godt givet ud fordi man får fornyet energi igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg prøver altid at huske hvor meget forkælelse der kan være i de små ting. Det kan være en skøn ansigtsmaske, eller et dejligt varmt fodbad (så er man også nødt til at sidde stille, ekstra bonus), eller mere i den dur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg kommer gennem december måned og julen med planlægning af alt. Skriver lister på alle indkøb, ting vi skal, hvilke gave vi skal købe. Alle gave indkøb sker på en og samme dag. Samtidig sørger jeg for at få godt med søvn, sund og nærende kost. Jeg starter dagen med glæde. December og julen er hjerternes fest. Også for dem som betjener os i butikkerne. Smil og du vil fået et smil igen. God december og jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Planlægning er mit bedste råd til at komme gennem travlhed. Jeg planlægger hele min dag til mindste detalje for at få mest ud af den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  Ved at huske at trække stikket, slukke for alle sociale medier, tv osv og kigge rigtig meget på en væg med en stor kop the eller lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Pedersen

  Når der brænder på tager jeg et langt aftenbad inkl. scrub og lækker creme, så går jeg tidligt i seng og får mine otte timers søvn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  De sidste år har december været lig eksamenforberedelse og studieprojekter – i år inklusiv. Derfor plejer julens arrangementer, gaveindkøb osv. at være skønne og velkomne overspringshandlinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Mine stressede perioder har ofte været i forbindelse med eksamener, og der har mit trick været at indse, at det kræver det meste af min tid, ikke ærgre sig over det, jeg har måttet sige nej til, og – vigtigst af alt – at vide, hvornår den stressede periode slutter i form af afleveringsdeadline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Sørg for at få sovet nok, og tag en dag ad gangen/hold fokus på en opgave ad gangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneka

  Jeg går lange ture, helst når solen skinner. (Sofaen er meget omklamrende hvis der er koldt gråt)
  Og ellers har jeg droppet perfektionismen. Jeg hverken kan eller vil leve op til juleræset. …Det hele må godt bare være “godt nok!”
  Hvis jeg er stresset fylder jeg håndvasken med meget varmt vand og et par dråber æterisk olie og vrider et lille håndklæde op i det og bruger som kompres i nakken, det løsner myoser og virker afslappende. Godt inden sengetid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zuzette Keldorff

  Efter en laaaang dag med indkøb så er et fodbad det bedste. Og gerne sammen med et glas bobler, lidt – eller meget – chokolade og så en film. Så lige rent sengetøj og farmor til at hente sønnen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Lad vær med at tro at du skal leve op til alles forventninger og følg med i pudderdåsernes julekalender….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Et af mine bedste tips er at få klaret alle julegaveindkøbene på én gang. Jeg plejer at købe nogle få på nettet, og så simpelthen sætte en hel dag af hvor jeg tager ind til byen og får købt dem alle sammen :D Selvom jeg elsker at købe gaver kan det godt være en lidt stressende process, men ikke på denne måde – især ikke hvis man gør det i starten af december hvor der – trods alt – er færre mennesker inde i byen end tættere på jul :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Jeg tror noget af det bedste man kan gøre, er at tage sig tid til at lave ting man elsker og som ikke er relaterede til de ting man nu engang har travlt med, både alene og sammen med andre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg kommer igennem en travl og måske mørk måned ved at fokusere på de gode ting, der har været og som helt sikkert venter lige om hjørnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg snupper en fridag i travle perioder. Her i december gør jeg det for at min skønne søster og jeg kan komme ud og julegaveshoppe uden at det bliver stressende og fortravlet. På andre travle tidspunkter tager jeg en fridag for mig selv-helt for mig selv hvor jeg kan forkæle mig selv med skøn hudpleje og måske endda en lille middagslur :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Planlægning redder al forberedelse til selskabelighed.
  Skriv lister og brug din kalender, så løser alt sig (i hvert fald i mit liv).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine v

  Håber da at jeg følger reglerne gået mener jeg selv at jeg gør, ellers har jeg hvertfald misforstået dem.
  MEN mit svar til dagens spørgsmål er simpelt og let. Sæt dig ned 15 min og træk vejret dybt. Hav ingen tlf, tv eller computer omkring dig til at forstyrre dig. Giv dig selv lov til ikke at lave noget i et kvarter. Det giver overraskende meget overskud at gøre dette hver dag, selvom der er meget at gøre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Frederiksen

  Det gælder for mig om at være på forkant, acceptere at jeg ikke kan nå alt det, jeg gerne vil samt at tage mig tid til at slappe af og nyde tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste råd er: tag det på forskud! Du ved, at julen kommer, så begynd juleshoppingen i november, du kan alligevel få sat et byttemærke på, der gælder til januar, når du nævner, at det er en julegave. Forbered dig ved at sætte de ting frem, du ved, du skal bruge og planlæg, hvad hvert enkelt person skal have i julegave (og om du selv skal have nyt pynt eller lignende).
  Og ja, sådan kommer jeg egentlig generelt igennem travle perioder. Med planlægning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Min måde at komme gennem travlheden i december er at komme ud og få lidt lys hver dag. Og i de mange dage, hvor der er buldermørkt selv i dagtimerne, må jeg ty til chokolade. Men i reglen synes jeg juletravlheden også er sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  julen for mig er den hyggeligste tid på hele året, en hel måned, hvor vi forkæler hinanden hver dag helt frem til juleaften, der sker en mase dejlige ting, og når vi når frem til selv juleaften, jaaa jubiiiii så er der spænding og julelys i øjnene og specielt på ungerne som hele måneden forventningsfuldt har gået og glædet sig, det er så sjovt at se hvordan de spæner rundt om juletræet og kigger på pakkerne og har sommer fugle i maven af bar spænding, og hvor er det hyggeligt med duften af jul, appelsinerne med nelliker som vi har hængt op, den skønne grad duft som fylder hele huset og julemaden ja det dufter så det kan mærkes helt ned i maven, alle de skønne blandet dufte, julemusikken, glade børn der spændt venter og kvalitets tiden sammen med hele familien, det er fantastisk og ja jeg tror stadig på JULEMANDEN, hvad skulle julen være uden ham og alle de små NISSER som både drilleri og forkæler os på sammen tid ja ja ja jeg har være SØD HELE ÅRET så mon ikke også jeg kan være heldig at få en lille JULEGAVE SMILER STORT
  .˛°˛.*★ Glædelig Jul *★ ˛* ˛*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er ekstra opmærksom på at få spist nok frisk grønt om vinteren, når mintenerginiveau tager et dyk. Det er ikke helt så nemt som om sommeren, synes jeg, selvom der er meget lækkert i sæson. Og glögg, masser af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Jeg har lige fundet det perfekte lille yogasted. Så når jeg føler mig vintertræt, energiforladt og stresset, så giver jeg mig selv – jeg jeg giver mig selv, 2 timer i himlen eller rettere jeg giver mig selv lov til at synke tilbage ned i min krop. Jeg føler jeg svæver hjem og det holder til næste gang, jeg tager afsted :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  har lige fået sommerhus. Det er ikke særlig stort,en så hyggeligt. Der kan man ikke foretage sig andet end gå til stranden og så hjem og tænde op i pejsen og drikke vin. Ingen vasketøj, ingen pligter og ingen rengøring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Jeg bager OG spiser en hel masse sød sager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forsøger at sige til mig selv, at jeg ikke kan nå alt og trække stikket ud engang imellem. Prioriterer bl.a. altid at have tid til at sidde sammen med min søn og hygge, da det giver både ham og mig ro.

  Og vild lækker præmie, som helt sikkert vil vække glæde her hos mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At give

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Man tager tidligt hjem en dag om ugen og sørger for at huset gøres rent, og der er klar til hygge når ungerne kommer fra VS og BH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Mit bedste råd er at give sig selv tid til de små stille stunder. Og så være glad for det man når, og sige pyt skidt til det man ikke når.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine B

  Det vigtigste for mig er at huske at tage sig tid til at slappe af og nyde de gode ting – og lade være med at stresse over de ting, der i virkeligheden ikke er vigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En god potion humør og evnen til at trække på skuldrene hvis noget alligevel ikke skulle gå efter planen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg foreslår, at man har stearinlys tændt og er sammen med dem man holder af. Derudover er det også lækkert at forkæle sig selv ekstra meget i denne måned – så tag et langt, varm bad, på med ansigtsmasken, drik te eller varm kakao og slap af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Sivertsen

  Det gør man med god planlægning! Og at man ikke tager alt så seriøst, går noget galt, så lad være med at stresse over det, men få noget positivt ud af det i stedet for ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Rasmussen

  Noget af det vigtigste man kan gøre, er at huske at slappe ordentlig af. Finde den måde der virker bedst for en selv. For mig er det masser af lys på badeværelset, en go serie i dvd’en og så ligge i spa’et og nyde lysene og serien. Bare glemme alt andet, og nyde det. Så dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Den bedste stress-reliever er fuldstændig og komplet selvforkælelse i form af mit eget selskab med en god bog, telefonen på lydløs og det at falde komplet pladask hen i min bog – efter at have skrubbet mig selv sanseløs i badet og efterfølgende gnubbe mig godt ind i min Molton Brown Pink Pepperpod body lotion og min – nu uundværlige – Pudderdåsernes T-Zone Peeling efterfulgt af Eucerin’s Hyaluron filler. DET, sammen med lidt stille baggrunds musik, en masse tændte lys og godnat the, er mit absolut bedste bud. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Mit bedste råd er at købe alle julegaverne i så god tid som muligt. Så er det meget nemmere at nyde julemåneden uden stress :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Niros

  Jeg forsøger at huske mig selv på ikke at overfylde kalenderen, for selv hyggelige arrangementer med familie og venner man holder af, kan ende med at give julestress hvis der er for mange af dem!
  Og der er jo heldigvis 11 andre måneder i året!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Clingman

  Skru ned for forventningerne til dig selv. Hjemmegjort er godt hvis man har tid og roen til det, men ellers kan bagværk købes! Sig nej til arrangementer der stresser! Så prioriter dig selv og familien – ikke alle andre og deres behov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg elsker at have travlt. At føle sig produktiv og engageret er den bedste følelse ! Dog kan man have en tendens til at “hit the ground running”, og når man skal fra det ene arbejdsarrangement direkte til det andet, kan det blive nogle lange dage. Et godt tip, som jeg ynder at bruge i meget travle perioder, er at tage en eller to 10 minutters-pauser i løbet af dagen, hvor man sætter sig ned, lukker øjnene og mentalt fordøjer, de informationer man får. Man kan godt komme til at glemme vigtige opgaver, når man har travlt, men med disse få, intense pauser (hvor man ikke sidder og snakker, spiser mm.) har styrket min hukommelse og overskud betydeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det der for mig er det bedste til at få ro på, når jeg har travlt, er at komme ud i den friske luft og gå en lang tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  GIV DIG SELV TID TIL DET DU GERNE VIL! – Ja julen er en stessende tid, ogsp for mig, men giv dig tid til at gøre det du gerne vil og udskyd noget andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg husker at give mig selv tid til at slappe af og overveje, hvor vigtige alle de ting, jeg gerne vil nå i december, nu virkelig er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Ved at nyde alle de smukke lys der er på huse, bygninger og træer. Det gør mig afslappet, og jeg glemmer al travlhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nir

  Positiv tænkning og mig-tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  I december sørger jeg for at tænde lys, spise masser af risengrød og æbleskiver, og gå nogle ture selvom det er mørkt og koldt – det giver mig altid et smil på læberne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Ohlin

  Man sørger for at grine meget ;) Dette sørger mine kolleger heldigvis for at det sker dagligt, og min kære unger kommer også med mange guldkorn for tiden.
  DET gør det hele værd, den kolde tid, den mørke tid og den tid hvor man ikke gider at stå op om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste bud må være at huske prioritere dig selv højest. Dvs. at sige fra og lytte til dig selv og din krop. Søvn og motion gør underværker i en kold og mørk tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Vandel

  Husker, at det er okay at sige nej tak. Til aftaler, mad og forpligtelser. Det er mange år siden, jeg har følt jag og stress i julemåneden (hvis vi ser bort fra arbejde). December bør være en hyggelig, rolig afrunding på året. Så det sørger jeg for, at det bliver hvert år. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Dalgas

  Selvom december er en hyggelig måned, er det også tit en måned med stress og jag samtidig med, at der er koldt mørkt. Mit bedste råd er at huske at tage sig tid til sig selv og lave de ting man godt kan lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  Hurra! Tillykke til mig! Hvor er det lækkert!
  Bedste bud på at komme gennem december eller andre travle perioder er helt sikkert at lade være med at lave for mange aftaler og skære de overflødige man har lavet fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Lindegaard

  Når jeg rigtig skal stresse af efter en travl periode, tager jeg en time ud af kalenderen, tænder en masse stearinlys, sætte noget beroligende musik på og sætter mig rigtig godt til rette med puder og tæpper i sofaen. Så sidder jeg og laver zendoodle eller maler i forskellige malerbøger. Det er total afstressede og mit bedste trick i en stresset tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M

  Forsøger at sige fra! Det er ikke altid lige nemt, men det er nu en god øvelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe hansen

  Da jeg arbejder i butik så er jule bare rigtig travl og hård. Men gode kollegaer gør at man kan klare alt ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde ingemann

  Til forkælelses-aftener tager jeg altid et varmt bad, bruger body scrub og ansigtsmasker – får lavet en lidt ekstra ansigts rutine og lavet mani og pedicure. Hele turen. Derefter i rent varmt sengetøj med en kop the og mine yndlings serier :-D ren luksus !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg mener at det bedste man kan gøre i en travl tid – er at undgå travlhed ;-) Sig fra, på en god måde, overfor de arrangementer, opgaver mv, som der skaber for meget travlhed. Sig til dig selv, at du gør det godt nok. Sænk standarterne for en periode, hvis det er det, der skal til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Når jeg skal slappe af her i julen tænder jeg nogle levende lys og drikker en god kop julete, mens jeg ser en god film eller serie under dynen! Det er ren hygge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit bedste tip er at planlægge de fleste aktiviteter i november og vær meget realistisk ift hvad du kan nå. Måske hellere lave et arrangement mindre. Og så kører jeg ellers efter just do it. Hvis jeg vil bage pebernødder, så gør jeg det og tænker ikke så meget over deyz
  Så nyder jeg bare december bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Specifikt for december hjælper det mig meget at jeg ikke holder jul, men tager til en kanarisk ø i juleferien. Udsigten til sol og varme giver mig energi :-)

  Mere generelt prøver jeg at undgå travle perioder mest muligt. Jeg skaber luft i kalenderen, jeg prioriterer min søvn og min træning højt, jeg sørger for alene-aftener (det er der jeg lader op) og jeg siger nej tak til arrangementer og invitationer, hvis det bliver for presset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  jeg tænder en masse stearinlys og putter mig på sofaen med en god bog (og klare de fleste julegaveindkøb på nettet, så behøver jeg ikke begive mig ud i butikkerne sammen med alle de andre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg vælger arrangementer fra med hård hånd, og koncentrerer mig lidt ekstra om kun at gøre det, der giver mening for min familie og mig, frem for bare at følge konventionerne. Det betyder bl.a. at vi stadig ikke har pyntet op, men mon ikke vi når det? Ingen julestress her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil P

  December og stress håndteres bedst med en tur i badekarret, jeg er lige p.t vild med salt og peberolie. Dertil tilsat maser af bananer, snak af cashewnødder og græskar smagt til med vanilie samt masser af mørk chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Det er helt klart dybe vejrtrækninger og det bedste er, at det er gratis og man kan lave dem overalt ; ) Selv tre dybe vejrtrækninger helt ned til maven kan gøre underværker i en stresset situation/periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg bruger dette hele året rundt: Tramper et par gange i jorden og tager mindst tre dybe indåndinger -HELT NED I MAVEN! Så indfinder roen sig med det samme :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at tage fri de sidste 3-4 dage op til jul, og så lave en liste med butikker, jeg vil julegaveshoppe i og planlægge ruter ud fra dem. Bare det, at jeg ved, at jeg har et par dage og kan starte tidligt, og derfor ikke behøver at shoppe sammen med resten af København letter helt automatisk julestressen en hel del for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Acceptere at man ikke kan nå ALT. Stoppe op og nyde nuet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg forsøger at huske at planlægge nogle gode ting; se min ynglingsserie med tæppe og lidt snoller, en biograftur eller cafetur med min kæreste eller en god veninde, en gåtur alene eller med en veninde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg tror, at det er vigtigt, at man prøver at lade være med at stresse sig selv, sørge for at gøre det lidt hyggeligt på den måde, man nu foretrækker og så sige til sig selv, at det hele nok skal gå. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  December overleves ved hjælp af internettet og god strategi-lægning.
  Vi prøver at købe så mange gaver som overhovedet muligt online, og senest i starten af december – og så sætter vi os ned midt i november og taler igennem hvilke planer vi kender til, hvornår vi skal være hvor – og på den måde, får vi pludseligt en december uden alt for meget stress og jag.
  Og så skal man ikke fornægte et godt fodbad og lidt massage, hvis man alligevel mærker stressen nippe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Dam-Nielsen

  Passer på mig selv på den måde at lade støvsugeren stå, og aften gå med lys, krydsord og afslapning.. ❤️ Hvis jeg ikke husker mig selv slår jeg fuldstændig ud i ansigtet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Rødvin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Jeg tror helt grundlæggende på, at man skal tænke på hvorfor det er man har travlt. Huske på, hvad det er for nogle ting, der giver energi og gør én glad og så skrue lidt op for de ting, selvom det måske virker som det nemmeste at skære fra i en travl periode. Om det så er en god sang på anlægget, en gåtur eller en kop kaffe med bedstevennen. Når det så er sagt er december en måned propfyldt med arrangementer. Der gælder det om at vælge dem fra, man i virkeligheden ikke gider. Og så være til stede til de arrangementer du vælger til – også selvom det ikke er julehygge i børneren, som man allerhelst ville bruge sin tid på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Det gør man ved at iføre sig en ordentlig JA-hat :-) I december evt. i form af en nissehue ;-) Se charmen ved juletravlheden, når nu det ikke kan være anderledes. Jamen det er da også hyggeligt nok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker december måned, men denne måned kan også være ret stresseene. Så jeg sørger for, at bruge tid på mig selv, ting jeg elsker at lave og dem jeg elsker. Så er en travl måned ikke så hård at komme i gennem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  For mig er det vigtigste at huske at gøre de ting der gør mig glad, selvom tiden er knap. Huske at tage en times ro om aftenen med stearinlys, en god bog, en kop the og chokolade, huske at tilbringe tid med dem, jeg har kær og ikke mindst at huske at nyde selvforkælelsen – hvis jeg har dårlig samvittighed over at gøre tingene, kan jeg lige så godt lade være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  To ting; vær meget bevidst om hvad derover nødvendigt at nå og lav lister

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I perioder med travlhed forsøger jeg at huske mig selv på, at prioritere det der er vigtigst for mig. At være glad, grine og smile er måske det vigtigste. Det at være ‘et godt menneske’ og være en som man kan regne med er også meget højt på listen. Det er ikke muligt at opnå dette, hvis jeg ikke har overskud til at være nærværende, så jeg sørger for at takke nej, hvis jeg har lidt for meget at se til og bruger tiden til at lade op. Jeg lader som regel op ved at se en god serie, drikke en varm kop the, spise god mad og tage et varmt bad og få sovet igennem. Jeg sørger også for at preppe mig selv før aftaler ved at tage et langt bad og gøre noget ekstra ud af plejet hud og hår. Så har jeg en grundfølelse af, at jeg har ’styr på mig selv’. Produkterne fra badeanstalten lyder vildt lækre og måtte gerne bo hos mig, og måske også i en julegave til min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • b

  For mig virker det at være sammen med min søn. Kører ned i hans gear og betragte ham, lege, synge eller hvad han har lyst til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg bestræber mig på at komme ud på mindst 3 løbeture i løbet af ugen. Selvom det er mørkt og koldt, så giver det bare ro og overskud – og der er plads til lidt ekstra marcipan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg finder mindst to ting hver dag, som gør mig lykkelig, så kan jeg klare alt, også selvom jeg har meget travlt, og så er julen jo en fantastisk tid. Jeg er aldrig blevet voksen, så jeg elsker julen lige så meget som mine piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Jeg prioriterer og laver tid til de ting jeg virkelig gerne vil. Som f.eks. Hygge med min familie og lange bade. Behøver jeg virkelig se tv hver aften?! Nej. Ikke når jeg kan få mere ud af at trække stikket ud og pleje mig selv. Det gir kig så meget mere i sidste ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna P

  Jeg er igang med SRP lige nu, så for at komme helskindet igennem er der to ting, jeg syntes hjælper. For det første er det vigtigt for mig at sætte lidt tid af hver dag, hvor jeg kan trække stikket ud og lave lige hvad jeg har lyst til. Derudover syntes jeg virkelig det giver pluspoint på overskudskontoen, at få løbet eller gået en tur (udenfor!) et par gange om ugen, så hjernen lige kan blive frisket lidt op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melisa

  Man skal i travel perioder huske at give sig selv tid til at slappe af med en god film og noget lækkert. evt. sige fra til nogen tid, så man passer på sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg har de sidste par år handlet julegaver i November. Det giver SÅ meget ro og i December. Så de sidste 2 år har December faktisk været rolig. God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bøgely

  Jeg sørger for at slappe af en gang i mellem og forkæle mig selv på forskellige måder. Og så bruger jeg også meget tid med mine veninder, familie og min dejlige kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvis det er en meget travl periode prøver jeg at tage én dag af gangen.. Det lyder som en cliché, men det virker !
  Ellers er lister og min kalender på telefonen altid et hit :)
  Og et afsnit CSI på netflix hjælper også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal huske sig selv, huske på at man blot er et menneske og ikke en robot. Så slap af, dyb vejrtrækning helt ned i maven. Tænd en masse stearinlys, lyt til noget beroligende musik eller en fortælling. Det giver virkelig afslapning og mulighed for at koble af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jia

  Afslappende og halv melankolsk musik der gør en opmærksom på at nyde nuet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Mange lækre karbade og masser af julesmåkager:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Giver den fuld gas med julehygge og lækre outfits med varme striktrøjer og andre varme beklædningsdele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Jeg tager lige en halv time hver dag, hvor jeg slukker alt omkring mig og bare finder hvile. dybe vejrtraekninger. ind i mellem kan et langt (fyfy) bad vaere livgivende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg synes, der er en tendens til, at december-travlheden tales op, som noget der bare gør alting helt umuligt. Bevars, der er ting man skal og gerne vil med venner og familie, men der er jo ingen, der siger, man skal sige ja til alle invitationerne, drikke sig i hegnet til alle julefrokosterne, eller altid være den der går sidst fra endnu et glögg og æbleskivearrangement.
  Mit bedste råd til travle perioder inkl. december er at sige nej tak en gang i mellem, og så sørge for at være hjemme og slappe af. Trække vejret dybt og bare nyde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  omring dig med mennesker som hjælper – ikke hiver en ned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Jeg får energi at yoga med efterfølgende bad og sauna med en god badeolie….f.eks en fra badeanstalten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Jamen mit svar er produkter som disse eller produkter der bare gør det ekstra for den lille luksus og afslappelse i hverdagen. Jeg elsker personligt et varmt bad, fed kropssmørelse, en ansigtsmaske eller to og en varm drik. Og så gør det heller ikke noget med en julefilm :-) Elsker jeg fine gaveregn af en kalender <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha KJ

  Jeg tror det vigtigste for at komme igennem en stresset periode er at huske på hvad der egentligt er vigtigst, altså at prioritere sin tid. At man husker at sætte noget tid af til sig selv og sine nærmeste. En glædelig hyggestund kan give fornyet energi, og så kan man lidt bedre tackle stress og jag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Juul

  I december husker jeg på kun at deltage i de dele af juleriet, der har mening for mig og min familie. Og så sørger jeg for at have stunder hvor jeg forkæler mig selv med at tage en lille lur, læse en bog eller se en god film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melgaard

  Jeg sørger for at invitere mine dejlige venninder til hygge og dejlig mad. Jo flere dejlige stunder jeg kan samle på, jo mere overskud får jeg.
  Elsker at omgive mig med kærlighed og omsorg – og det får jeg altid fra venner/veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den eneste måde jeg kommer igennem travle perioder er simpelthen med planlægning. Jeg planlægger min tid, får skrevet ALT i min kalender, og tjekker den gerne flere gange om dagen, så jeg er sikker på jeg ikke glemmer en aftale eller kommer for sent på arbejde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  I travle perioder prøver jeg at huske på at tage lidt tid til mig selv, så jeg ikke brænder fuldstændig ud. Nogle gange lukker jeg mig bare inde og lytter til en masse god musik eller løber/går en tur :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab S.

  Man skal altid tage det roligt og ikke stresse. Derfor er det en god idé at lave planer for hver dag, evt. skrive dem ned i en kalender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har af egen erfaring, lært at det er vigtigt ikke at sætte for store mål og forventninger, op for eksempelvis julen, ferien eller festen. Det giver energi at nå målene og så føles skønt, når man så alligevel når noget mere. Jeg har haft så store planer om mig selv som julemor, værtinde og Mega kreativ pædagog, at jeg var lige ved at ryge i stressgryden, og opdagede at jeg ikke trak vejret. Så nu sætter jeg små mål og deler opgaver ud og tror på at andre og kan udføre tingene lige så godt mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Liv

  Jeg stresser nemt, så i travle og grå perioder har jeg brug for ekstra hvile, men det kan være svært bare at give slip og være lige her. Det lyder banalt, men det virker for mig; Når jeg er gået i seng og putter mig godt under dynen, nævner jeg tre ting, som jeg sætter pris på i dag. Det er mit trick til at forkæle mig selv; falde i søvn med et lille smil selv efter en dag, hvor jeg midt i travlhed glemte at sætte pris på det gode i nuet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Skødt Thomsen

  Skriv to do-liste over det du skal huske. Når jeg har for travlt glemmer jeg det mest basale. Og så tag dig tid til at få bare 10 minutters ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Pleidrup

  Husk at tage nogle dybe vejrtrækninger helt nede i maven et par gange dagligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Husker mig selv på, at julen ikke handler om det jeg når, men hvem jeg er sammen med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda Lundstrøm

  Vi har hver en nisseven på arbejdet. Nogle dage møder man op på arbejde til hyggelige og sjove overraskelser. Man kommer også i godt humør når man selv skal være kreativ med hyggelige og sjove ideer. Det holder godt nok humøret højt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H. Kristensen

  Jeg forsøger at prioritere ro og hygge med min lille familie ekstra højt her i december. Vi har desuden en aftale om at det er helt ok at sige nej til arrangementer hvis det går ud over roen og hyggen. Glædelig jul til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frederiksen

  Jeg kommer bedst igennem travle perioder ved at sætte tid af i kalenderen til at være helt mig selv med lige det jeg har brug for f.eks. læse et godt magasin i helt ro med tændte lys omkring mig eller en god serie på tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg sørger for at tage tid til at have “mig” tid hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Svaret er sukker. Masser af sukker! Mine travle perioder er primært eksamensperioder og jeg skammer mig kun LIDT over det semester, hvor jeg under eksamenslæsningen indtog 4 kg m&m’s… Netto havde 1 kgs poser på tilbud og well… så skete det ligesom bare? Der var også et semester hvor jeg fik indtaget 1200 g vingummibamser… Dette semester nærmer jeg mig med hastige skridt 1 kg marabou med salty crackers.

  Heldigvis er det her de sidste eksamener. Så venter der bare et speciale… Og bagefter måske en slankekur! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  At sende en pytmand efter det der ikke lige går som planlagt. Det drejer sig jo om at julen skal vær hyggelig og rar, så når det ikke går som planlagt, så går det nok alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nu hvor dagens kalendergave alligevel lægger op til det, tror jeg virkelig på, at selvforkælelse er det bedste, man kan gøre for sig selv i travle tider, så man lige kan koble fra, slappe af og reflektere lidt over tilværelsen, naturligvis i selskab med lækre produkter som disse! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  Giver mig ekstra tid til at pleje og gøre gode ting for mig selv. Hyggeligt lys og velplejede olier til både krop, hænder og hår. Hvorfor ikke bruge den mørke tid på at gøre godt for sig selv. Med masser af hygge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg overlever den der mørke tid, men i år er det helt sikkert min nye bil, de søde og glade borgere på plejecenteret hvor jeg arbejder, og så er det en lur når jeg kommer hjem om eftermiddagen. Det opløfter sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria BR

  En kop te og tid til at trække vejret gør altid godt. Kombineret med god planlægning plejer det at gå for mig. Og så at omgive sig med de mennesker man holder af og huske at mødes med veninder – hvis man har tid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg forsøger at passe min søvn- det hjælper altid på stress eller bare almindelig travlhed. Og holder lidt igen med sukkeret. Lækker gave – håber jeg er den heldige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Anna Christensen

  Selvom jeg har eksaminer på mit studie (psykologi) i december måned, synes jeg alligevel ikke, at det er en svær tid at komme igennem. For på trods af stress og jag, er der så meget jeg holder af ved julen (hygge, pynt, julekalendere, gaver, sange etc.), at det klart gør det meget nemmere at komme igennem med et endnu relativt lyst sind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Jeg ynder at give mig tid hver morgen til bare at tage alting i et roligt tempo og starte op med hygge og pakkekalender. Det kræver dog også at jeg går lidt tidligere i seng aftenen før, men det er det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise K

  At tage gode pauser i løbet af dagen, holde en hjemmearbejdsdag med the og tæpper, tage lange aftenbade med éns yndlingsprodukter og bruge tid med dem man holder af, når der er luft til det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian Kestler

  For at overleve travle perioder f.eks. december sørger jeg for at finde små oaser af tid som er “min tid” dvs. Tid hvor jeg laver præcis det jeg har lyst til. Måske en “ose”-tur i centeret, 1/2 time med en god bog eller noget helt tredje.
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Husk og nyd det hele. Selvom der er stres og travlhed, er det vigtigt man lige tager sig tid til at huske, at julen er er glæde og hygge (for mig ihvertfald)
  Ta dig tid til at gå i skoven og hent gran og mos til en juledekoration, se julekalender uanset alder, tænd en masse hyggelige lys, glæd dine nærmeste med små pakker osv og vigtigst af alt husk dig selv. Plej dig selv med lækre produkter, ansigtsmasker, dejligt langt bad efterfulgt af en dejlig fugtgivende bodylotion. Jeg husker at gøre alt dette for mig selv, så har jeg meget mere overskud her i de lidt travle juledage:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  Jeg laver en liste over de ting, jeg synes jeg skal nå og som stresser mig. Giver dem 1,2 og 3 i prioritering og evt løsninger. F.eks småkager – bag dem/dendu nyder at lave selv og køb resten. Hjemmebragt er osse en skill ;-)
  Uddeleger det du kan. Manden kan snildt klare ungernes gaver – bare ikke svigermors og det kan ligeså godt være i okt/november.
  Sov 8 timer. Vær søvnnazi og kører det hele i hovedet inden du skal sove, dyrk 10 min minfullness. Download en app.
  Ingen pc en time før sengetid.
  Spis noget der gør dig glad hver dag og sans det – ingen spisen foran pc.
  Aftenbade med olie og dufte. Friske blomster som dufter. Sug solskin hvis det kommer! Om så det er 5 min med hovedet ud af vinduet. Ha 0 dage. Dage hvor du intet skal – bortset fra hvad du har lyst til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg prioriterer at få lagt nogle gode, lange gåture ind i mine hverdage. Det giver overskud til at nå det hele. Og så et langt, varmt bad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Tag dig tid til at nyde nuet – og forsøg at skubbe stress og jag fra dig – har du børn så afsæt tid til KUN at være sammen med dem (sluk mobil, computer, tablet eller hvad der ellers ville kunne tage tid)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Hej,
  Jeg har altid eksamener sidst i december og i år er det et stort projekt. Jeg har (desværre!) ikke noget magisk råd, men jeg forsøger at få dagslys og frisk luft hver dag og så at føre kaldender og lave lister så jeg ikke har det hele i hovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wibeke

  Her når de finde julelys er tændt kan jeg og min kæreste godt finde på at lave varm kakao og komme i en termokande, så cykler vi ind til byen, mens der er helt stille på gaden og sætter os og hygger os, drikker varm kakao og nyder det fine lys og roen – det lyder nok lidt underligt for man skal jo også huske at sove, men det giver mening for os :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Jeg kommer bedst igennem det ved at skrive lister, hvor jeg deler de ting jeg skal nå ud på forskellige dage. Når jeg har det på papir, fylder det mindre i tankerne, synes jeg, og så er jeg bedre til at give mig selv tid til at slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Christoffersen

  December fylder jeg med lys og hygge. Ekstra lækker creme og fine lakker på fusserne. I denne tid er kroppen lukket inde i tøj, så derfor skal den forkæles lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg skriver bachelor i år, men husker til tider at koble af med levende lys, god chokolade og karbad – med skum ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg sørger for at hygge med dem jeg holder af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvis jeg er inde i en virkelig travl periode, med mange aftaler, lektier m.m., så sætter jeg tid af i kalenderen til mig selv.. Simpelthen som jeg ville have gjort når jeg har en aftale med venner eller familie..
  Så er der tid til at komme ned i tempo, og nyde et eller andet for min egen skyld.. På den måde undgår jeg også at køre sur i det hele i de travle perioder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Mm, mit bedste bud må være at stoppe op og trække vejret – og så struktur, struktur, struktur. Jeg tænker selvfølgelig på mig selv og de mange studerende, der ofte har masser af eksaminer i december – OG også lige skal nå alle de der dejlige juleting. Min eneste metode til at kunne nyde måneden og ikke kun stresse er simpelthen struktur og planlægning. Meget kasseagtigt, men det virker sgu :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia HB

  Mit bedste tip er nok folk jeg holder af omkring mig. Selv i de mest stressede og forfærdelige eksamensmåneder er det min elskede kæreste og skønne læsemakker der holder mig oppe ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  dyrk motion, få din søvn og ta nogle afslappende bade:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes, planlægning kan hjælpe meget. Men man skal være forberedt på, man ikke altid når alt det, man havde planlagt, til tiden, og så kunne regulere efterhånden.
  For mig er det også vigtigt, at jeg ind imellem lige tager 10 minutter, hvor jeg bare stiller mig og stirrer ud af vinduet eller lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tonje

  Kommer meg gjennom desember med gåturer i mørket, ansiktsmaske i badet og klementiner til morgen, middags og kvelds! Og såklart masse deilige serier på Netflix under pleddet på sofaen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  For at klare mig gennem vintermånederne, og især december, så plejer jeg mellem julegaveindkøbene altid at snige mindst 2 gaver med til mig selv. Det er en fair måde at retfærdiggøre gaver til sig selv – “det er jo jul!” :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sænke ambitionsniveauet og huske på hvad der er vigtigt og det er det nære, så bruge tid på dem jeg er nær på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Jeg synes egentlig slet ikke december er slem at komme igennem. Faktisk så synes jeg, at det er en af de bedste måneder, fordi det giver ekstra anledning til at hygge med dem man holder af, spise søde sager og tænde ekstra mange lys. Jeg forbinder heller ikke december med travl, men det skal nok komme den dag jeg får fuldtidsjob og børn, så jeg nyder det så længe det varer. Til den tid vil jeg huske mig selv på, hvor skøn jeg synes julen er lige nu og ikke sætte for høje krav til, hvad jeg selv kan nå! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Sætte ambitionerne ned. Det bliver jul selvom man ikke får bagt småkager og selvom der er nullermænd i hjørnet. Så en klar prioritering af hvad jeg/familien synes er vigtigt. Resten bliver sprunget over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva D

  Jeg synes altid det virker godt at lave en to-do-liste. Så har man nemt overblik over sin dag, og det er så dejligt at kunne strege en masse over om aftenen og se sort på hvidt at man har været effektiv, selvom det måske ikke føles sådan! Og så er te altid en mirakelkur for mit vedkommende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  jeg forsøger at finde 15-30 minutter hver dag hvor jeg bare sidder og ‘mediterer’ aka stirrer ud i luften og nyder absolut tysna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Mit bedste trick mod decembers stress er klart at sørge for at lave ting, der fylder dig med energi på den gode måde. For mig er det at være sammen med mine bedste veninder – grine, sladre, spise pebernødder og drikke god vin med dem (det lyder som det rene Sex and The City!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Daglig yoga! Selv hvis du ikke har meget tid til dig selv hver dag, så er jeg tilhænger af at starte dagen med 5-10 minutters selvforkælelse uden nogen skyldfølelse. Det gør en kæmpe forskel! Jeg veksler mellem længere tid under bruseren med mine yndlingsdufte, sætte musik på og danse en glad dans foran spejlet, latter inducerende youtube clips fra mine favorites, blive liggende i sengen og vågne langsomt og sanseligt.
  Og køb så mange som muligt af julegaverne før 1. december :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Christiansen

  Det gør man med gode venner! ❤️ og chokolade…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Rosenbaum Skajaa

  Det som kan hjælpe mig i perioder med megen travlhed, er at indlægge små pauser, hvor jeg så vidt muligt gør noget godt bare for mig. Det kan være lige fra at drikke en god kop kaffe/te,lukke øjenene 5 min, løbe en tur, kigge ud i luften. Alt efter hvor jeg lige befinder mig finder jeg altid nogle små pauser og det giver mig energi til en travl hverdag og en dejlig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Musik! Stille og rolig klassisk til at komme lidt ned i gear, hård rock til at rase ud til, hvis man trænger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KStender

  Hvis man ikke er en ørn til planlægning, kan man bare følge med ovre hos Christina Melchiors.

  Jeg bruger min Google familie kalender og lægger gentagne begivenheder ind med gentagelsesfrekvens på 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg hører julemusik og pynter med lyskæder. Jeg synes lyskæder er så smukke, de gør mig helt rolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BeritK

  vinterbadning får mig igennem vinterens stress – og sommerbadning igennem sommerens stress

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  jeg prøvet at nyde hvert øjeblik – imens jeg ser frem til juleaften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christiansen

  Jeg er midt i eksamensperioden og synes det hjælper med de små ting. Jeg har f.eks. købt en rigtig lækker julekalender med god marcipan, og dekoreret mit skrivebord med en lyskæde, nu hvor jeg alligevel skal sidde der hele tiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mehl

  Mit bedste råd er nok at lægge planer, så det hele ikke falder ned over hovedet på en. Og husk derfor også at sætte en eller to dage af til afslapning. I en tid med travlhed er det vigtigste at få afsat tid til selv selv, så man ikke bryder sammen.
  Tip til dem med for mange planer: Du behøver ikke altid at være den ansvarlige, lyt til dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Som med alt andet – fokuserer på det positive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Petersen

  Ved at huske at slappe af, hygge sig, forkæle sig selv og smile :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Altså. Jeg er sådan en hellig banan som synes det er SÅ ærgeligt at december har fået sådan et ‘Åhh jeg har så travlt ry’ Jeg nægter st lade mig stresse af noget der er SÅ hyggeligt! Så jeg tænker. Træk vejret. Drik god kaffe. Shop gaver på nettet og tag et par timer fri til det sidste en eller anden formiddag. Lad slagteren stege anden eller kalkunen og gør resten så nemt for dig selv som muligt. Tror ikke der er nogen som tænker du er et dovent dyr hvis der ikke ligger 15 slags hjemmebag på fadet :)
  – seriøst. Jeg elsker december og jeg er på ingen måder stresset selv om jeg ikke har købt en eneste gave endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Frisk luft, daglig motion og tilpas med søvn er altid en god start. Jeg prøver at lave noget jeg godt kan lide, bare en halv time hver dag, hvis det er muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Få skrevet en god to do liste så du ikke glemmer noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Mit bedste fif til perioder med travlhed – jul som alle andre tider på året – er at skrue ned for ambitionsniveauet. Gør det nemt, vælg de nemme løsninger og prioriter at passe på dig selv i stedet. Få den altafgørende søvn og tag dig tid til at trække vejret, og hvis du kan så prøv at være forberedt på travlhed. Shop julegaverne på internettet i god tid, så du slipper for stresshelvede i butikkerne. Og hav evt. nogle portioner mad i fryseren op til travle perioder uden tid til rigtig madlavning. Meget snusfornuftigt måske, men det er hvad der virker for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Hvis man sørger for at tage en opgave/dag ad gangen plejer det at virke for mig – omend de sidste gaver ikke sjældent først er købt d. 23 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  At tage tid til en god kop kaffe hver dag er min afslapning, og kan hjælpe til at samle tankerne i en stresset periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Åha, det vil jeg rigtig gerne vinde! Jeg har rosacea og kæmper virkelig for at holde min hud fugtig i løbet af hele dagen. Især saltscrub’en ville jeg blive lykkelig for at prøve.

  Jeg kommer igennem december måned uden stress ved at prioritere benhårdt! Jeg gør absolut kun de ting, som jeg synes er rare, og i tillæg dertil har vi skåret de store julegaver fra i min familie og giver i stedet kun hinanden bittesmå gaver for lige at vise at vi tænker på hinanden. Det med ikke at skulle jagte rundt efter ‘de perfekte gaver’ til alle de folk af-stresser hjælper virkelig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  For at overleve travlhed tager jeg mig oftest tid til lige at se et afsnit (eller to) af en eller anden (skod) tv-serie, som jeg er afhængig af. Så kan man også lige ordne negle imens, og det hele går op i en højere enhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Enkelt, men effektivt: SØVN og så faste sengetider som muligt. Det er man bare nødt til at prioritere for at nå alt det andet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Der er SÅ mange grunde til at man kommer igennem december på trods af travlhed. Man har jo kun travlt fordi man skal nå så mange gode ting; Alle de mange lys i gaderne, gode stunder til julefrokosterne, glögg og æbleskiver, gode appelsiner, julekalendre og julelys, julehygge og julethe, karrysild, varme smil og tæpper, granduft og kanel, snaps, konfekt, god stemning, tivoli, strikkede sokker, tykke cremer, flotte dekorationer, håben på sne, familie, venner, glæde – og selvfølgelig for mig, mest af alt fordi jeg bliver moster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken A

  I en travl periode, synes jeg det er vigtigt, at huske at gøre mindst én ting der gør en glad og tilpas i løbet af en dag. Det behøver ikke at være en stor ting men en af de små ting som betyder noget.
  Det kunne være at give sig selv lov til at nyde sin ynglings te under tæppet på sofaen eller bare give sig selv 5 minutter til at trække vejret og mærke efter i kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Man kommer bedst igennem december ved at nyde nuet og de ting, der sker og ved at lade vær med at stresse over de ting, man ikke når og i stedet nyde de hyggelige julestunder, man har : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Knudsen

  En god portion tålmodighed og masser af hygge med dem man holder af…;)) Er det ikke det december handler om. Husk at lade op engang imellem fx med en god bog el.lign..;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Nyd det! og det du ikke kan nyde, er ikke værd at bruge tid på. Hvem vil ikke hellere have en halvgod julemiddag med glade værter, fremfor en formen middag med stressede værter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Når jeg virkelig har travlt (fx her i december), er jeg ekstra opmærksom på at slappe af, når jeg så endelig har lidt tid uden planer, om det så er at sætte tid af til at hygge alene med en god bog eller en afslappende date med kæresten. Det er virkelig vigtigt, at man kan se frem til små hyggestunder, når man har en travl uge. :)

  /T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Mit bedste råd på at komme igennem december månede når der er travlhed , er at ikke glemme sig selv. Lav et skema over ugen hvis man ved at det hele bliver lidt overskueligt og find nogle timer på ugen hvor du kan forkæle dig selv og slappe af. Det hjælper hvertifald på mig :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker julen og synes ikke december som sådan er en travl tid. Men med 5 eksaminer i starten af januar, føles december alligevel hektisk. Derfor giver jeg mig god tid til at tænde lys og høre julemusik og gå ture gennem skønne Århus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Planlægning er alfa og omega for mig. Og gåture. Mange gåture. Jeg forsøger at booste min sundhed med masser af grønsager og frugt, og så kan en ansigtsmaske eller hjemme-mani gøre underværker. Fantastisk lækker gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Kvist Nielsen

  Det bedste råd jeg har, må være søvn. En god nats søvn kan gøre underværker for ens energiniveau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit bedste råd må være: få et kram fra mine unger eller min dejlige mand :-) knus Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben hahne

  Ved at huske “trække” stikket ud og gå en tur. Forhåbentlig i solskin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jeg arbejder i butik og det betyder vanvittige lange arbejdsdage og uger! Jeg sørger for at hygge med mine kollegaer og udnytte Magasins endnu længere åbningstider, til at klare nogle julegaver :-) på trods af meget arbejde er jeg pjattet med decemeber og jul!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg ved det faktisk ikke.. Men mon ikke det hjælper at være opmærksom – på sine omgivelser, men mest på sig selv. Føle efter hvad man har behov for i dette øjeblik og så leve i nuet?
  Det forsøger jeg i hvert fald på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  de sidste år inkl. I år ender min december ret stresset, fordi der er projekt som skal afaluttes, og her plejer jeg at trække lidt ekstra på min familie, så jeg kun skal fokusere på mindst muligt. Det er skide forkælet at gøre, og jeg knus elsker min familie for at synes det er okay. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Christensen

  Hej
  Denne måned er ikke kun travl for mig fordi det er december men også fordi jeg er igang med at tage et ekstra kursus end normalt på universitet (og fordi det er skovbrugsøkonomi), planlægge internationalt møde i Danmark til Januar for skovbrugsstuderende fra hele verden. Det kræver benhård prioritering (måtte bla skuffe min mor voldsomt fordi jeg ikke har tid til at komme hjem til julehygge i weekenden) og pomodoro-teknik, hvor jeg arbejder i 25 min af gangen fordi det hjælper mig med at undgå overspringshandlinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krammer min mand – og andre ting der ikke skal nævnes ;)
  Ligemeget hvor stresset eller udkørt jeg er virker det. Nærhed kan du ikke skynde på (må du ikke skynde på) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie b

  Hvis det er en god travlhed som i december, planlægger jeg så detaljeret som jeg har brug for, så jeg kan nyde alle de gode ting skal og vide, at jeg når det hele. Er det mere udfordrende travlhed, sorterer og prioriterer jeg de ting jeg stresser over, så jeg får lidt luft både i hovedet og i kalenderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hjemme-spa-dag med lækre produkter fra badeanstalten vil gøre december (+ januar og februar!) nærmere at komme igennem (;

  Derudover prøver jeg at undgå en fuldt booket kalender allerede inden december er gået igang. På den måde kan jeg bedre slappe af, nyde julen og alle de hyggelige stunder den fører med sig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har en fuldstændig booket eksamenskalender i denne måned. Men jeg har sagt til mig selv, at jeg er nødt til at holde fri nogle timer om dagen. Derfor vil jeg bestæbe mig på at læse/skrive fra 9-17 hver dag og holde aftenen fri, så kæreste og husholdning ikke lider for meget. Nærheden har man brug for. Og så er et morgenkys det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Schrøder

  Jeg kommer igennem julen og alle andre stressenden perioder, ved at sætte forventningerne ned. Huske at det er vigtigere at hygge med ungerne end at gøre rent. Jeg er menneske og kan ikke lave op til magasinernes glansbilleder.
  Jeg husker også lidt tid til mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Åh, jeg tillader mig selv endnu mere “mig-tid”. Hvor telefonen bliver slukket computeren lukket og jeg tænder en masse levende lys. Især her i december giver jeg min hud og hår ekstra pleje. Kulden, alkoholen, manglende søvn og fed mad (læs: julefrokoster!) er hård ved mit udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg husker på at jeg er nødt til at tage tid til mig selv. Det kan enten være med et lækkert fodbad eller en lækker maske til ansigtet, hvor jeg bliver nødt til at sidde stille i nogle minutter før hverdagen igen melder sig. For mig handler det meget om selvforkælelse og nydelse. Det kan også være meget afstressende at lægge neglelak både på hænder og fødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Frederiksen

  Søvn er det vigtigste for ikke at stresse helt op. Det gælder hele året rundt, men især i juletiden. Husk de 7-8 timer og start stille og roligt op om morgenen med hygge og dejlig musik. .. Og hvis energien stadig mangler og tankerne ikke kan samles, så er den flydende gerimax en sikker vinder! Giver energi og fokus! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg køber julegaver og kalendergave i løbet af året, sådan at jeg ikke skal gøre det i december, for der er godt nok mange ude og shoppe i december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker på at fortabe mig i ting: slå hjernen fra via en god film eller bog. Det er simpelthen så vigtigt for mig at slå min hjerne fra i ny og næ, selv i december ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Binns

  Man skal altid huske at bare et kvarter eller en halv time engang i mellem er nok til at give fornyet energi, overskud og godt humør. Så om det er en lille lur, at lægge neglelak eller lidt ekstra gode produkter i badet så tag dig tiden til det og gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et rent friskt ansigt, et varmt tæppe, en god kop te og en spændende bog er klart min foretrukne måde at slappe af og koble fra på! Både i en travl december og resten af vinteren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  juleslik er min ven i december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  Man kommer langt med et ekstra smil – både fra sig selv og fra andre.
  Jeg arbejder i butik, og her i julen er der selvfølgelig ekstra travlt. Men jeg finder smilet frem fra morgenstunden (også selvom det nogen gange kræver lidt at finde det) og så tager jeg min nissehue på. Den er cirka fem centimeter høj, sidder på et hårspænde og er udstyret med masser af glimmer og glitter. Den får smilet frem hos de fleste kunder – og så er dagen lidt nemmere at komme igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie FS

  Jeg har selv en travl december, for ikke bare er der jul, men jeg skal også til eksamen og flytter hjemmefra 4 dage før juleaften! Pyh, sikke et ræs!
  Derfor er det for mig vigtigt at tage mig tid til rigtig juletid med min familie, hvor vi bager, laver juledekorationer og spiser æbleskiver – det er mit bedste tip til at komme gennem julens travlhed.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille R

  Lister er simpelthen uundværligt for mig, når jeg har meget at se til. Jeg har brug for at have overblik, ellers taber jeg bare det hele på gulvet. Og her er huskelister guld værd for mig. Det er også dejligt tilfredsstillende, når man kan krydse et punkt af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Møller

  Mit gode råd til at komme igennem en travl tid som dec. er planlægning! Hver på forkant med de ting du SKAL nå! Når du har styr på de ting, så er der plads til spontanitet og afslapning den resterende tid, med god samvittighed, fordi du ved du har styr på sagerne!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Søgaard

  Jeg gør mig ekstra umage med at komme afsted og løbe en tur om aften eller i weekenden hvis det er muligt. Motionen og muligheden for at få lidt sol i ansigtet på en søndag, gør underværker for energien til alle andre gøremål! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PiaR

  Gløgg, stearinlys og selskab af familien :-) Og købe gaverne via nettet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri Rasmussen

  En god julefilm, stearinlys, lækre julekager og skønt selskab. Det vigtigste er jo hyggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Korsholm

  Jeg sørger for at tænde lys, læse gode bøger og putte mig under varme plaider :) Og fremfor alt holder jeg fast i min motion, for det giver mig mere energi og glæde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila

  Faste rutiner, som at gå i seng til samme tid, hjælper mig hvis jeg har for meget at se til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Selvforkælelse og sørger for at få en masse lys :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Omgiv dig med mennsker, der får dig til at føle dig godt til pas. For mig er det min storesøster, der også er min bedste veninde. Man kan altid lige komme forbi og få et kram – og dét kan give energi til at komme igennem selv de travleste og hårdeste perioder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Veggerby

  Jeg sørger for at prioritere at få dyrket motion og undlader at se tv en time inden jeg skal sove for at få ro til at komme mig over en travl dag og få energi til en ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Travle tider generelt, og især de kolde og mørke af slagsen, synes jeg altid bliver lidt rarere hvis man har noget at glæde sig til – hvis man ikke lige synes at der er noget sådan i horisonten, så skab det det selv; det kan fx være en ferie, en middagsaftale, lørdagshygge med børnene eller måske en omgang hjemme-spa hvor man giver sig lov til at tage sig tid og forkæle sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Mouritsen

  Jeg synes, at de små pauser er utrolig vigtige, når jeg har travlt. Aftenens ansigtsmassage, meditation mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai F

  Jeg synes det er enormt vigtigt at få ordentlig benzin på motoren, selvom man har travlt. Det gør ligesom alt andet lidt lettere! Så jeg prioriterer at få god, sund mad og forkæler mig selv med lidt sødt i ny og næ, så fungerer det hele bedst :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Vælge fra og vælge fra! Prioritere det der virkelig er vigtigt.. Det er ikke så meget som du måske tror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Massage. En luksus jeg elsker og som får mig helt ned i gear.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina N

  Lækre produkter :-) Jeg forsøger at melde fra til de ting, der virkelig ikke er vigtige at deltage i. Jeg lader bedst op ved at have nogle stille dage, hvor jeg bare kan tulle rundt og slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Havmøller

  December er eksamenstid for mit vedkommende, men jeg forsøger at kommer igennem det, med mange små kaffepauser og gode samtaler med venner og familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnes

  Jeg prøver så vidt som muligt at give plads til mig selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg kommer igennem julemåneden ved at begynde på gaver og anden forberedelse i god tid. Så skal julemåneden nemlig kun bruges på hygge. I år har jeg været ekstra tidlig i gang, da jeg skal føde indenfor en uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gammelgaard

  Det gør man ved at være lidt god ved sig selv; det kan være en ansigtsmaske på budget derhjemme, en skøn massage, en tur alene i biffografen for at afstresse lidt, en lur på sofaen eller hvad jeg nu kan komme på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Lind

  Jeg er en røv! Jeg synes slet ikke december er stressende – jeg elsker bare den her måned!
  Generelt tænker jeg at det er godt at stoppe op, trække vejret og huske at sige ‘pyt’ ind i mellem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne j

  Masser af vand – generelt at drikke vand er blevet en forkælelse for mig – slapper mere af og sover bedre! Og så en masse god te til at få varmen og slappe af :)

  Og ta det hele stille og roligt!
  Ingen grund til stress i en måned der handler om familie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  En fri aften, hvor TV og computer er no-go, ender ofte ud i nogle gode kreative og afstressende aftener. For mit eget vedkommende, bliver der ofte smidt en hårkur, bestående af kokosolie, i håret, og derefter bliver der ellers svinget penslen på hobbylærrederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bruun

  Jeg tænder lys <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg forsøger at komme godt igennem juletravlhed ved at springe over hvor gærdet er lavest. Ikke alle steder, men bare på de ting, der i virkeligheden ikke betyder noget særligt for mig. Lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Lorenz

  Noget af det bedste, jeg synes hjælper på julestressen er at ses med venner, veninder og familie. Hvis man har god tid, bage noget kage, hvis tiden ikke er så god, bare købe noget lækkert og så ellers bare nyde hinandens selskab. Dethjælper at ses med andre, snakke samme og dele ud af sine oplevelser,mødet er altid vigtigt, men endnu vigtigere i de mørke måneder, hvor det måske er lidt svære, at tage sig sammen til at stå ud af sengen. Når man så har hygget sig med sine nærmeste, findes der for mit vedkommende, ikke noget bedre end et karbad. Jeg er lige flyttet i en lejlighed med karbad og det er selvforkælelse på højeste plan at ligge der og blive opløst i det varme vand. Lige nu klarer jeg karbadet med en Neutral bodywash, så dette sæt ville i den grad så streg under selvforkælelsen.
  Nå men, pisse,eget god jul og tak for jeres blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Huske på at jul kommer igen næste år, og det vigtigste er at have tid til hinanden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  December er en tid med mange sociale arrangementer og mit bedste råd er at sige nej til de arrangementer man på forhånd ved man ikke kan overskue. De nære venner og familie giver overskud og plus på kontoen, mens pligtaftaler giver minus og sved på overlæben. Helt lavpraktisk hjælper et godt bad med lækre produkter som dem fra Badeanstalten jo også:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Borup

  Jeg forsøger at komme ud og gå en tur hver eneste dag – selvom det kun bliver til 20 minutter har jeg god brug af at komme afsted, trække vejret dybt og for at kunne høre mine egne tanker, og det hjælper når jeg er stresset (ligesom jeg i dén grad bliver det i denne december måned, med lange vagter og opgaveskrivning) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes Julekalender 2014: Den 3. december