Sisley Phyto Cernes Eclat

29.11.14
Sisley Phyto Cernes Eclat

Sisley Phyto Cernes Eclat

Det er ikke sjældent, at min reaktion på nye produkter er at nikke og smile… Når jeg hører alle anprisningerne, er det bare rigtig svært at lade være… For helt ærlig… vi ved jo godt alle sammen, at det meste ikke passer. Heldigvis er superlativerne blevet mere modererede i de år, vi har blogget, og det er efter min mening en god udvikling. Der er selvfølgelig undtagelser, og det er ingen hemmelighed, at jeg selv er vild med at tage de store ord i brug, når produkterne fortjener det.

Camouflage
For et par måneder siden brugte jeg en formiddag i selskab med Sisley, og det var der, jeg første gang blev gjort opmærksom på den concealer, som Sisley er så stolte af nemlig: Sisley Phyto Cernes Eclat.
Concealer siger mig ikke særlig meget, jo altså når jeg bruger det på andre, for jeg ved udmærket, hvor KÆMPE stor en forskel sådan en concealer kan gøre.
Indtil nu har jeg bare aldrig prøvet et produkt, som gør en synlig forskel (for mig), når randene ikke er der, og hvorfor så bruge det?

Så har du ikke prøvet…
Mørke rande er altså ikke en af mine egne bekymringer, og derfor ser jeg selvfølgelig ingen grund til at bruge et produkt, som lysner og camouflerer de ikkeeksisterende rande. Det var præcis mit svar, da jeg blev spurgt, hvilken concealer jeg bruger. Og derfor fik følgende svar mig til at nikke og smile, for ordene ”Så har du ikke prøvet Sisley Phyto Cernes Eclat”, har jeg til forveksling hørt før! Så mens jeg stod der nikkende og smilende… tænkte jeg ”ja ja, den er god med dig!”…

Mulighed
I de sidste par uger har jeg mest af alt lignet en hængt kat… Det er selvfølgelig, fordi jeg er syg, og det er i sidste ende, fordi jeg har haft ALT for travlt… Ingen af delene er særligt befordrende for et friskt og strålende udseende.
Da Sisley Phyto Cernes Eclat faldt ud af min ”til test”-kasse forleden, var min første indskydelse da også at lægge den tilbage igen, men så kiggede jeg mig i spejlet og tænkte ”hvis ikke nu, hvornår så…”.

Så er der serveret
I min tid både før og efter bloggen har jeg testet så mange concealere, at jeg ikke engang har tal på dem længere. En hel del af de produkter, som ellers bliver rost til skyerne og fremhævet igen og igen, har jeg altid undret mig over (også når jeg har brugt dem på andre, som faktisk har mørke rande…).
Har jeg mørke rande nu? Næææ egentlig ikke, men jeg ser træt ud, og derfor fik jeg taget mig sammen til at teste Sisley Phyto Cernes Eclat.
Og nu er det så, at jeg bliver nødt til at spise en ret så stor portion stolthed… for hold nu k*ft et vildt produkt. Det krævede nogle ekstra kig i spejlet, da jeg så den markante forandring. Og de mange komplimenter, som jeg har høstet i de dage, hvor jeg har brugt den, har bare bekræftet troen på, at effekten er synlig.

Uden glitter
Mange af de gængse concealere til øjenomgivelserne lysner ved hjælp af såkaldte lysreflekterende partikler, som egentlig bare er et andet ord for perlemor. Det er ikke noget jeg er udpræget fan af, fordi jeg ofte synes, at denne type concealere fremhæver langt mere, end de skjuler noget. Denne concealer har også en lysnende effekt, men er ikke fyldt med perlemor. Min veninde, som altid er på udkig efter kongen over concealere, har selvfølgelig testet den for mig, og hun er helt enig i mine betragtninger. Sisley Phyto Cernes Eclat er så effektiv, at det næsten ikke er til at fatte, at den kan være i den lille tube.
Selvom det er min første RIGTIGE concealer og et luksus produkt, netop fordi jeg jo egentlig ikke behøver den. Så har den alligevel så vild en effekt, at jeg ikke stopper med at bruge den lige med det første.

Farverne
Sisley Phyto Cernes Eclat finder du i tre nuancer og jeg har været nødt til at bede om hjælp til at svare på de mange spørgsmål som gik på, hvilken farve man skal vælge. Følgende tekst er Sisleys egen:

“Mindre lyserød og mere gul, så de bedre skjuler de mørke rande. Mørke rande har som regel en violet farve, og derfor skjuler en gulbaseret base dem bedre, fordi gul og violet er komplementærfarver.

  • – Nuance 1 har en pink/beige farve: Velegnet til lys eller meget lys hud
  • – Nuance 2 har en ferskenfarvet tone: Velegnet til lys hud
  • – Nuance 3 har en abrikosfarvet tone: Velegnet til mørkere hud.”

Så håber jeg, at ovenstående kan være med til at hjælpe dig med at finde den rette farve!

Sisley Phyto Cernes Eclat finder du i tre farver, og den koster 580 kroner. Find den i udvalgte Matas og parfumerier,  Sephora og Magasin, som også sælger den online i Magasin Webshop.

Har du prøvet at måtte overgive dig til et produkt, fordi det simpelthen bare er bedre end noget andet du nogensinde har prøvet?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Betina

Øv, den havde været rar at spare 20% på. 😉
Meeen med både fødselsdag og jul på vej burde der være en chance for at tigge den i gave. 😉

Lea

Magasin og Illum har 20 % igen på torsdag 😉

Betina

Tak! 🙂 Ja, de er faktisk umanerligt flinke – men nu lokkede jeg lige kæresten til at købe den (og da han troede jeg ikke så det bestilte han den online). Yay! 🙂

Helene Randløv

Sej kæreste <3

Rie

Maybellines Baby Lips Intense Care. Hypen, navnet og forpakningen fik mig til at afskrive denne geniale læbepomade… Jeg er voksen, hvad skal jeg bruge baby lips til?! Forstyrrende tanke! Heldigvis fik min trang til at være ung med de unge, og smart i en fart mig til at give den en chance – og WOW. It’s a keeper. Hvad er det man siger, man har et standpunkt til man taget et nyt 🙂 hepp

Helene Randløv

Du har helt ret Rie <3

Camilla

Hej
Jeg har søgt højt som lavt, for at finde en komplet ingrediens liste, men uden held.
Så vil spørge om der er parfume i, eller duftstoffer af nogen art?
Mvh. Camilla Corbett.

Helene Randløv

Hej Camilla
Den kommer i en æske, og den kunne jeg simpelthen ikke finde. Umiddelbart dufter den ikke af noget. Men jeg skal nok lige undersøge det, og vende tilbage :-*
Kh. Helene

Camilla

Tusinde tak 🙂

Sara

Det lyder meget godt, men avs en pris! 🙁

Cecilia

Vil utrolig gerne prøve den, men hold nu op en pris ;/ Den må jeg se nærmere på en gang jeg har råd eller kan få noget rabat.
Er det meningen den kun skal bruges under øjnene eller fungerer den også andre steder i ansigtet? 😉

Simone

må vi ikke se et før/efter billede en dag? 🙂

Elise Lauridsen

Hold da op en pris – nåede lige at tænke “den skal prøves” efterfulgt af eller måske ikke alligevel…

Christina Melchiors

Holy moly.
Det kan være det er den, jeg skal have fingerne i til at dække Chanel-poserne under øjnene.
Som du anbefalede tog jeg i Sephora for guidence. Dame-mennesket kvitterede ved at fedte mig ind i concealeren fra YSL – som jo ihvertfald ikke camuoflerer noget som helst. Så hvis denne kan udrette magi, må det være forsøget værd 😉

Helene Randløv

Hej Christina
Måske skal vi tage de hardcore midler i brug! Dig, mig og kaffe… Nej… YSL er en highlighter, den virker ikke 😛 Husk nu at prøve den først!
Kh. Helene

Christina Melchiors

Dig, mig og kaffe lyder som en blændende idé! Og nej, jeg købte den heller ikke. Har haft den tidligere OG de medfølgende store lysende ringe om øjnene på billeder 😀 Så var helt klar over at det ikke var den rigtige.
Har lige tjekket hvad en operation koster: 11.000 ,- Der er Sisley trods alt billigere 😉

Anne K L

Hej Helene,
Kan du ikke hjælpe med farverne? Er nr 1 den lyseste? Eller dækker de forskellige ting?
Mvh Anne

Mette

Da jeg døjer meget med mørke rande, har jeg altid jagtet den perfekte concealer. Og efter at have stiftet bekendtskab med denne for et års tid siden, måtte jeg også konstatere, at det er en vinder!
Og til prisens forsvar skal det siges, at man får 30 ml, som for mig har holdt et år indtil nu. Til sammenligning får man blot 2,5 ml i YSL Tpuche Éclat 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *