Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

Vind smykker fra Chanti.dk til julens fester

Skrevet i samarbejde med Chanti

Nu da juletiden nærmer sig, er der sikkert mange, der skal til utallige julefrokoster… I den forbindelse tænkte vi, at det kunne være spændende for dig med et lille indlæg om, hvilke smykker du kan vælge, når du står og skal ud ad døren helt stadset ud.
Vi har været et smut inde på Chanti.dk, for at finde inspiration til dette indlæg. Sitet er overskueligt med lækre billeder af smykkerne, samtidig er der et kæmpe udvalg i mange forskellige prisklasser, så alle skulle kunne være med.

Gode beskrivelser og fri fragt
Måske har du problemer med allergi… så kan det være rigtig svært at finde de rette materialer til en god pris. På Chanti.dk er der en grundig beskrivelse af, hvilke materialer der er blevet brugt til hvert enkelt smykke, så du undgår at skulle tage chancen og ende med en allergisk reaktion.
En anden bonus ved Chanti.dk er, at man nemt og hurtigt kan få klaret sine julegaveindkøb, der er endda fri fragt, når du køber for over 500 kroner.
Du kan både finde pæne smykker til herrer og damer, så hele familien kan få lidt bling i julegave.

Konkurrence og rabatkode
For at gøre det ekstra sjovt for jer, starter vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Chanti.dk. Alt, du skal gøre, er at skrive dit navn og fortælle, hvorfor det lige netop er dig, der skal vinde gavekortet. Det er da ret enkelt…
Hvis du ikke kan vente til lørdag 22. november, hvor vinderen bliver trukket, så kan du allerede nu få 20 % på alle produkterne inde på hjemmesiden, du skal blot indtaste rabatkoden: PUDDER i indkøbskurven, inden du kommer til betalingen. Dette tilbud gælder hele november og december.

Inspiration
Vi har valgt at tage udgangspunkt i øreringe, men hvis du står og mangler lækre ringe, halskæder, en dåbsgave eller herresmykker, tilbyder Chanti.dk selvfølgelig også det.
Herunder har vi prøvet at strikke en lille vejledning sammen, som guider dig gennem hvilke smykker og ansigtsformer, der passer særlig godt sammen.

De perfekte øreringe til dig med et lidt bredt eller rundt ansigt er dråbeøreringe, som giver et harmonisk udtryk ved at få ansigtet til at at syne længere, end det egentlig er.

dråbeformet Dråbeformet

Dråbeformet 2 Dråbeformet store

Er dit ansigt mere aflangt eller spidst, kan dråbeøreringe også være en god løsning. Runde øreringe, der giver mere volume passer også perfekt til dig med en smallere ansigtsform.

Korte øreringe under hagesmå øreringe

Rund øreringRunde store ørering

Til os med en kort hals er ørestikkere perfekt. Du skal ikke gå efter lange øreringe, men derimod små stikkere eller øreringe der ikke går længere end til hagen.

Stikkere 1rund stikker

Til dig med en længere hals er store og fyldige øreringe perfekte. Vælg lange smykker, der gerne går ned forbi hagen. Det giver en god harmoni til dit ansigt.

 

lang halslang hals 2

Er du selv god til at vælge smykker? Og hvad går du efter, når du vælger?

Indlægget er sponsoreret 

   

144 kommentarer

 • Lone Daugaard

  Fordi jeg har tabt mig så meget at jeg ikke længere kan passe mine ringe og derfor virkelig trænger til nogle nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg har svært ved at finde alsidige smykker, som også er elegante, og der synes jeg, at Chanti er rigtig dygtige til at have et bredt udvalg. Jeg fik desværre mistet mine elskede guldøreringe sidste Jul og har endnu ikke fundet et par nye, så det kunne være herligt at vinde, så jeg har lidt glam til de kommende julefrokoster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Juletiden er ret hård for SU-budgettet når man har en stor famlie og der jo gerne skulle ligge en gave under træet til alle. Jeg skal da vinde gavekortet, så der kommer lidt luft i økonomien til også at give mig selv en lille gave, jeg kan bruge til nytår og alle julefrokosterne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg går ALTID med de samme smykker, og selvom jeg elsker dem meget højt kunne de godt trænge til nogle konkurrenter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Jeg ville bruge gavekortet til at finde den perfekte gave til svigermor, der desværre er allergen over for de fleste smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Efter at have fået stjålet næsten alle mine smykker på udveksling i Bruxelles, har jeg gået og sukket efter denne ring. http://www.chanti.dk/?gclid=CIrbr7Ws_8ECFeHFcgod5boAjA#Solitairering_i_8_karat_guld|810864
  Den ønsker jeg mig, både til jul, nytår og hele næste år. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er på SU, og med en stor familie er det et stramt julegavebudget jeg har – hvis jeg vandt dette gavekort ville jeg finde et fint smykke til min kære mor, det ville hun blive rigtig glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min bedste veninde har nikkelallergi, så det kan være rigtigt svært at finde fine smykker og ringe til hende uden at hun får udslet. Jeg har lige været inde på hjemmesiden og har bare udset mig de fineste øreringe til hende, som er i ægte sølv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg elsker smykker, især fingerringe. Men af én eller anden grund har jeg udelukkende sølvsmykker. Jeg synes guld smykker er begyndt at komme mere og mere frem i modebilledet, og det her er da den oplagte mulighed til endelig at få investeret i en ægte guldring! Og nu hvor december bliver en måned, hvor pengene bruges på andre, ville jeg elske at vinde et gavekort til lidt selvforkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er blevet inviteret til klasse-genforenings-julefrokost og kunne godt trænge til et nyt par nye øreringe. Især par nummer 4 tror jeg ville passe godt til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg skal såmænd bare vinde fordi jeg har en rigtig lortedag, og fordi jeg fortjener smykker men aldeles ikke har råd til nogen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miss Sunflower

   Kunne godt tænke mig at vinde så jeg kunne forære min dejlige mor det i julegave. Det fortjener hun.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Matzen

  Jeg skal vinde fordi mit smykkeskrin trænger gevaldigt til en opdatering, og mit liv til lidt ekstra bling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  bare fordi man skal huske at forkæle sig selv en gang imellem. :-)
  Men når der ikke er penge til det så ville et gavekort være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Fordi jeg mangler nogle fine smykker, til at pifte mine outfits op med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Elberg Lorenzen

  Jeg mangler der skal ske noget nyt i min smykkesamling. Jeg skifter ikke så ofte mine smykker ud, de sidder nærmest på konstant – så det ville da være lækkert med lidt, der kunne hjælpe på, at skifte smykkerne ud. Der er efterhånden tid til forandring igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  jeg kender jeg chanti og har handlet der ofte. jeg er en smykke gris, elsker at dænge mit til med smykker, sten og glitter :) jeg elsker det. det er også for mig en investering. man kan jo have smykker altid. derfor har jeg også ofte købt smykker iforbindelse med nogle hændelser. så hvert smykke er for mig et minde. 1 års dag med kæresten, 12 i min eksame, mit første job . små personlige succe’er bliver fejret med et smykke. dejligt at kunne ahve på og blive mindet om de små personlige succe’er og gode dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Fordi jeg ligger syg med feber, forkølelse, ondt i halsen og derfor kunne det være rart at trøste sig med en gave :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe hansen

  Kærrsten og jeg er blevet enige om at sparer julegaven til hinanden væk da vi lige har fået en datter som bliver 5 uger i morgen, men det kunne da være dejligt at vi fik lidt af lige vel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S. Thomsen

  Fordi jeg har haft et turbulent år og trænger til lidt forkælelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg hedder Line og jeg skal vinde, fordi jeg er studerende og hårdt arbejde. Så har jeg lige været igennem en hård tid med familien + det er jeg super sød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Jeg vil så gerne vinde det gavekort, og bruge det hele på noget så kitsch som venindesmykker – men altså, ikke de der billige plastiskringe og hjerter der kan knække – men et smykke til min bestie og et til mig. Vi har hver især sloges med vores udfordringer i 2014, og har i den grad overrasket både os selv og hinanden, og jeg vil så gerne at vi har en fælles ting, til minde om at vi er ret så stærke, når vi skal være det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  jeg skal vinde fordi jeg har rundet 20 kg tabt og det synes jeg selv er ret sejt! Så kan jeg rigtig stråle i min kjole til jul/nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gavekort skal jeg da vinde. Hvorfor, spørger du? Såmænd fordi jeg har fødselsdag lørdag d.22 november, så hos mig kommer gavekortet til at have to du funktioner: fødselsdagsgave og jule bling-bling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kristensen

  Jeg vil SÅÅÅ gerne vinde, fordi jeg – modsat mange her – har taget på af medicin og nu ikke passe nogen af mine ringe :´(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jørgensen

  Fordi jeg mangler noget smukt der glimter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Wallin

  Jeg er håbløs til at købe smykker – det skete vel sidst for 5 år siden. Så der er basis for at få opgraderet smykkegarderoben lidt ;-) Ved egentlig ikke hvorfor, for jeg er fan af smukke smykker. Det ville også være alletiders måde at fejre mine næsten 6 måneder som røgfri :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ayvali

  Sikke en fin giveaway:)…. Jeg skal vinde fordi det har været et hårdt år så jeg trænger til lidt selvforkælelse så humøret kan blive løftet og juleklar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Fordi jeg i den grad trænger til lidt opmuntring inden jeg skal skrive speciale det næste år på fuld tid, hvilket jeg slet slet ikke kan overskue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Jeg har længe gerne ville have huller i mine øre, men har ikke rigtig turde. Men hvis jeg vinder har jeg ikke nogen undskyldning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg virkelig stresser for tiden og har absolut ingen penge, fordi der er ingen steder der vil ansætte en 15 årig, selvom man har lagt omkring 20 ansøgninger forskellige steder… Så jeg krydser fingre!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Jeg ELSKER smukke og dekorative øreringe. Jeg syns de kan lyse et ansigt op på samme måde som en smuk makeup kan. Jeg bruger forskellige øreringe hver dag og investerede for nogle år siden i et lille “lift” af mine lidt “trætte” øreflipper, for at jeg kan fortsætte med at bruge mine elskede øreringe. Smukke øreringe kan man bare ikke få for mange af og derfor vil jeg gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg elsker smykker, men ejer ikke særlig mange, og dem jeg har er fra H&M og er af billig plastik. Jeg er lige nu på højskole, som tager hele min opsparing, og jeg har derfor ingen penge til selvforkælelse, eller julegaver, derfor kunne et gavekort til Chanti være løsningen på begge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg har lige født en skøn datter :) Den første tid med den lille er skøn men også hård, derfor mener jeg at jeg kunne godt bruge lidt forkælelse i form af flotte smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Jeg elsker smykker og glædes mig dagligt over at bærer dem. Lige nu kunne jeg virkelig godt bruge noget nyt og lækkert til julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni K. Justesen

  Jeg er slem til at bruge “alle” mine penge :P på kjolen og står så og fedter med nogle tav lige smykker, kunne være helt perfekt med gave kort! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Mig fordi jeg er blevet gift, men efter over 9 år har jeg stadig ingen ring… til nytår er det 10 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Fordi jeg fortjener det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie G

  Det skal da helt sikkert være mig fordi jeg i de sidste 5 år har ønsket mig smykker af kæresten, men næh nej så får jeg et skærebræt eller en gryde, ved ikke om det er en hentydning til noget andet?!
  Men nu synes jeg, at jeg trænger til at blive forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  jeg kunne godt tænke mig at vinde så jeg kunne købe en fin lille ring til at have udenpå min vielsesring. Vil så gerne snart have min vielsesring på igen uden at den er ved at falde af (fordi jeg er gået ned i vægt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil gerne vinde da jeg aldrig går med smykker, men meget vil i gang. Så et gavekort vil være et godt incitament for at komme i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil så gerne kunne forkæle min mor med en flot julegave, hun fortjener det om nogen – men pengene er små i år, så lidt hjælp ville være fantastisk. Og et par af de viste øreringe er præcis sådan nogle jeg har gået og ledt efter længe, til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg lige nu sidder med ægløsningskramper der mindre om plukveer, og om en lille uge kan se frem til PMS kramper der også minder om plukveer! Jeg fik at vide at de fleste PMS smerter forsvandt efter fødsel – jeg er så den heldige ejer af nogle der blev mere smertefulde og nu kommer to gange på en måned – Jeg har behov for at se godt ud samtidig så folk siger ” nej en skøn halskæde” og ikke ” hvorfor ligger du grædende på gulvet i fosterstilling og lyder som en valros i parringstid?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hvor lækkert. Jeg vil gerne være med.

  Jeg skal vinde, så jeg kan pynte min postgravide krop og føle mig lidt lækker igen. Jeg har haft en rigtig hård graviditet og har ikke haft smykker eller lignende på i snart 9 måneder. Om 14 dage skulle min lille pige gerne være kommet til verden og derefter er der så en del kilogram der skal af kroppen igen. Føler mig som en trunte for tiden og vil elske at pynte mig fint med nye smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville bruge gavekortet på at finde en rigtigt fin gave til min mor. Jeg er hendes ældste barn, og lige flyttet hjemmefra, hvilket tager lidt hårdt på os begge to kan jeg godt mærke. Med egen lejlighed og SU, kan jeg godt mærke at gaverne ikke bliver så store i år, så hun har bestemt fortjent noget ekstra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg mangler de perfekte øreringe til min blondekjole, som jeg skal have på til min smukke venindes bryllup den 27. december, hvor hun skal giftes med sin amerikaner mand :-) Jeg elsker når mennesker mødes på kryds og tværs af verden, og det er iøvrigt mit første bryllup, så jeg er SÅ spændt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil forære gavekortet til min svigerdatter som er på SU <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Oh wow, jeg vidste ikke at man skulle gå efter noget der passede til ens ansigtsform! Tak for tippet – så ved man hvad man skal gå efter næste gang… og så skal jeg vist se mine øreringe igennem og se om jeg faktisk har noget der klæder mig.
  Jeg går personligt altid efter noget der er simpelt og klassisk, som der har en eller anden speciel udstråling og som symbolisere noget. Oftest er det armbånd, da jeg har meget små fingre og ikke kan passe ringe og jeg er ret allergisk når det kommer til øreringe, hvilket gør jeg har meget få.

  Alle fortjener selvfølgelig at vinde gavekortet, og ville da også gerne selv vinde. Jeg fylder 25 år lige før jul, og det ville være dejligt at kunne købe et nyt smykke som fejring af dagen, samt et symbol på min kamp med en desværre langvarig og hård sygdom, som ikke slutter inden for den nærmeste tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Jeg vil utrolig gerne vinde, så jeg kan give min smukke lillesøster og skønne mor nogle fantastiske smykker i julegave, som jeg desværre ikke selv har råd til, at give dem. Vi har været der for hinanden igennem hårde tider, så hvis der er nogen der fortjener nye smykker, så er det dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Fordi det er min fødselsdag i dag! :D Og det er faktisk ikke løgn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Fordi jeg ikke har fået nye smykker i årevis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, vil jeg bruge det som tilskud til et smykke. Smykket vil jeg forære til min mor, som altid hjælper mig hvis jeg har brug for det – også økonomisk, selvom hun ikke selv har ret mange penge. Derfor synes jeg i allerhøjeste grad hun fortjener at blive overrasket af mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Jeg skal vinde det gavekort fordi jeg vil forære det til min mor!

  Hun har desværre haft svært ved at finde et job de sidste par år – oveni det har hun svær nikkel allergi, så hun har ikke råd til at købe smykker hun kan tåle og det er lang tid siden hun sidst blev forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  mig :)
  Fordi jeg først nu -godt oppe i 30erne, har fået huller i ørene og derfor har alt for få øreringe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Johansen

  Efter at have født vores smukke smukke søn den 31.12.12 har jeg fået “mor-hænder” hvilket betyder at min skønne vielsesring fra chanti ikke længere passer.. Jeg ville elske at kunne gå julen i møde med en ny vielsesring på min finger, så jeg igen kan vise at jeg er stolt af at være gift med verden skønneste mand :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Så jeg kan forkæle mig fantastiske mor <3 virkelig en fantastisk konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  Jeg skal vinde da jeg elsker jeres smukke øreringe og mangler nogen til når tvillingerne fylder 18 om ca 14 dage og en gave til datteren som har huller i ørene <3 så den vil være meget velkommen i den søde tid vi går imøde og dyr tid <3 deltager hjertens gerne og håber på lidt held <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Fordi baby og halskæder er no go. Har altid elsket halskæder, men må erkende at så længe man dreng synes det er spændende at rive halskæder i stykker, er øreringer blevet for nye hit for mig, dem kan han ikke ødelægge, har bare ikke særlig mange pæne øreringer. Så en gavekort til Chanti vil jeg elske at vinde. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fordi jeg trænger til et lyspunkt her i den mørke tid, hvor jeg sidder og søger og søger og søger efter job. Det er ikke altid let at være nyuddannet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Frederiksen

  Jeg køber altid lidt billigere smykker fx fra H&M og Monki mm. Det kunne være fantastisk, at finde noget som gav mig en følelse af, at være lidt mere specielt.
  (Krydser fingrene og læser videre på den fantastiske blog) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette L.

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg faktisk er rigtig dårlig til at gå med smykker! Ja, jeg glemmer det simpelthen om morgenen når jeg står op. Dette kan meget vel også have noget at gøre med at jeg faktisk kun har de der rigtig fake “sølvringe” man købte i glitter da man var 13 år. Nu er jeg 22, og er faktisk ikke kommet videre. Jeg har tit kigget på Chanti, og deres smykker har faktisk været på min ønskeliste HVERT år på den liste jeg har givet min kæreste. Det er dog ikke sket, så nu krydser jeg fingre for at jeg kan få fat i nogle lækre smykker så jeg kan dulle mig lidt op i hverdagen nu jeg heller ikke har make-up på andet end når jeg skal i byen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg skal vinde fordi jeg mangler nogle smykker især halskæde/armbånd her til alle julefrokosterne eller bare til hverdagen også :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Trænger voldsomt til fornyelse, p.g.a. Gigt er mine fingre vokset 2 str. Så håber at jeg har en chance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg ville elske at vinde, da jeg desværre ikke er indehaver af mange smykker fra andet end high street butikker (deltid+uddannelse, yes) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke S.

  Jeg skal vinde fordi jeg skal giftes d. 20. december :-) Og jeg har fundet de perfekte øreringe på Chanti til at fuldende mit julebryllups-outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Jeg synes da jeg skal vinde, da jeg oven på en skilsmisse har en stor del af mine smykker jeg ikke har lyst til at gå med mere, da det har været gaver fra x manden. Så nogle nye kunne helt klart være skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  Jeg er gravid, og synes jeg trænger til noget selvforkælelse i denne tid, som jeg også kan bruge, efter barnet er kommet til verden. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Jeg synes, jeg skal vinde, for jeg har udset mig den perfekte gave til min svigermor. Hun har virkelig haft et hårdt år, hvor hun er blevet smidt ud af sin lejlighed og mistet sin mand.
  Jeg ville så gerne give hende lidt luksus i hverdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Jeg synes altid at det er så svært at skrive hvorfor netop jeg lige skal vinde. Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet til at købe nogle fine gaver til min familie <3 Pengene er små, så det vil være bare lidt federe at kunne købe lidt mere, så jeg også kan se lidt glæde bag smilet for gaven :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Når man er på SU, er julen ikke kun hård for pengepungen, men det betyder også eksaminer. I mit tilfælde har jeg hele tre i december med aflevering af eksamensopgaver d. 9., 15. og 22, og derfor ville det være fantastisk med lidt finger-bling at kigge på, mens de hamrer i tastaturet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg ville elske at vinde, da jeg pt kæmper med min afsluttende bacheloropgave, og jeg har ærlig talt brug for en lille (stor) opmuntring i denne tid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  jeg skal vinde,da jeg længe har ønsket mig nogle nye smykker til mit smykkeskrin,der er kun nogle gamle meget brugte smykker i. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har et helt nyindkøbt smykkeskrin fra Muji, der mangler at blive fyldt op med lækre kvalitetssmykker – i stedet for de billige fra H&M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal vinde den skønne præmie, fordi jeg lige nu er i gang med mit bachelorprojekt, som skal afleveres midt i december. Det er for alvor ved at spidse til, og skrivningen tager al min tid. Det vil derfor være fantastisk med lidt forkælelse, som kan gøre den sidste tid lidt sjovere. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg håber at vinde, fordi jeg ikke har nogle øreringe egnet til alle julens fester <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Julen nærmer sig med hastige skridt, og da jeg er på dagpenge ejer jeg virkelig ikke mange penge, og vil SÅ gerne kunne give mine søstre lækre julegaver – det har de bare fortjent! Og Chanti har bare de mest fantastiske smykker!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg har lidt af en alvorlig anoreksi i snart 15 år og kunne derfor godt onde mig selv lidt nye smykker til min alt for udslette krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  Jeg skal vinde, da jeg ville bruge gavekortet på lidt ekstra julegaver til et par veninder <3 De har begge fortjent det så meget, da de har hjulpet mig umådeligt meget i løbet af min udfordrende graviditet. Heldigvis har jeg snart termin ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe sahlgreen

  .. fordi jeg mangler nogle gode holdbare smykker der kan pifte et kedeligt hverdags outfit op ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe sahlgreen

  … fordi jeg mangler nogle lækre smykker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Jeg skal vinde for mine gamle smykker har brug for lidt konkurrence:-) Og fordi jeg har haft øje på en ring derinde fra i sååååååå lang tid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Sikke mange fine ting! Jeg har skrevet et par på min ønskeseddel. Jeg trænger virkelig til nye smykker, mange af de smykker jeg har, fik jeg da jeg var teenager, så kunne godt bruge noget mere “voksent” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, der jeg er helt vild med smykker, men det er ikke altid su-venligt hvis man skal have noget af ordentlig kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være så skønt med et fint smykke, der kunne sætte prikken over i’et til vinterens fester :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Fordi jeg ikke har nogen penge at bruge på mig selv – og jeg trææænger til at blive glad, når jeg ser et par smukke nye, lange øreringe hænge og dingle forfriskende fra mine ører :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg er desværre et af de mennesker der lider af al allergi, der har bare det mindste med at gøre med at pynte sig selv, men sidste år tog jeg -trods nikkelallergien – springet og fik lavet huller i ørene, som jeg ellers ikke har haft siden jeg var barn. Nu ville det være fantastisk at kunne få råd til at købe et par nye, alt for flashy øreringe til nytårsaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Fordi jeg efter et indbrud mistede en række smykker af betydning for mig, og derfor har brug for nye smykker med ny betydning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Hauken:
  Uh uh! Jeg har selv kigget en masse på siden eftersom jeg leder efter nogle smukke øreringe til min mor i julegave, men jeg er studerende så har ikke råd til at forkæle hende lige så meget som jeg gerne vil :) Så jeg vil klart bruge gavekortet på smykker til min dejlige mor <3 derfor skal det være mig der vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg aldrig har haft råd til, at købe ORDENTLIGE smykker. Det bliver altid sådan nogle fra Glitter, H&M osv.
  Så jeg synes, at jeg skal vinde, så jeg kan købe mig noget ordentligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Rhiger

  A girl should be 2 things
  CLASSY and FABULOUS
  -Coco Chanel
  Med smykker fra Chanti kan man da ikke være andet end fabulous. Jeg har allerede tjekket deres side ud og woow det er jo en hver piges drøm! Jeg har allerede udset mig de perfekte øreringe til de kommende julefrokoster og festlige stunder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Jeg skal vinde, fordi jeg netop er startet på nyt arbejde og allerede lige om lidt skal deltage i den første fest – julefrokost med mine nye kolegaer. Jeg har totalt tøjkrise og smykkekrise over, hvad jeg skal tage på til festen og regner med at købe et helt nyt outfit. Derfor ville gavekortet falde på et tørt sted, da det er lidt småt med finanserne pt-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Fordi jeg trææænger :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fordi det kun er juletid en gang om året – og de bedste gaver er de uventede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg går altid med min halsring, men udover det er jeg faktisk ikke særlig god til at finde smykker – mest fordi jeg ikke er god til at forkæle mig selv..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  nu er det ved at være tiden til jule frokosten, nytårsaften og næste år ahr vi 4 runde fødselsdage, så der ville det være skønt at kunne pynte sig lidt ekstra med de fine øreringe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde G

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg ikke ejer mange smykker – i hvert fald ikke nogle så fine som disse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg skal vinde fordi at smykker er det aller aller sidste mine penge bliver brugt på – og jeg går altid med nogle meget gamle sager. Så det kunne være super lækkert at erhverve lidt nyt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Jeg synes jeg skal have gavekortet, fordi alle mine penge er blevet brugt på julegaver – og jeg er for nærig til at købe smykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg lige har mistet min yndlingsring øv. Håber den dukker op en dag, hvor end den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal da vinde fordi… der i øjeblikket ikke er plads i økonomien til selv-forkælelse :-/
  – Pia H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det ville være fantastisk at vinde :) mangler sådan nogle fine smykker til julens kommende julefrokoster ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde gavekortet, fordi det lader til at jeg må give mig selv en lækker gave til jul; en mand der ikke kan opføre sig ordentligt, er ikke værd at samle på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg skal ikke ud og købe nye jule/nytårkjoler i år – økonomien strammer. Men det vil være super fint hvis jeg kunne peppe nogle af de gamle kjoler op med nogle nye smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  http://www.chanti.dk/#Bybiehl_runde_halskaede_i_sort_rhodineret_soelv_-_Venus_|14853 Denne smukke halskæde vil jeg give min søde 16 årige datter. Hun vil blive ellevild af glæde ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal vinde, fordi jeg ikke har skiftet mine smykker ud i maaange år. Det er for så vidt ikke et problem, hvis det ikke var fordi mange af mine smykker er fra da jeg var 15, så de er gået lidt af mode… :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gynther

  Hedder Camilla og er 20 år. Jeg er rigtig glad for smykker men har desværre ikke så mange fine og ægte smykker som ikke smitter af. Har levet på su, så til dejligt er smykker ikke første prioritet desværre.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg er elendig til at vælge, så jeg er glad for at de fleste af mine smykker får jeg fra min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Jeg har fødselsdag den dag vinderen trækkes, og det ville da bare være en perfekt gave, så jeg kunne forkæle mig selv med noget lækkert :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Jeg går altid med det samme par øreringe, og på SU er øreringe ikke lige det der står først på listen ;) Så et par nye til årets mange julefrokoster ville ikke være skidt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville rigtig gerne vinde, så jeg kan forære gavekortet til min skønne mor, der trænger til lidt forkælelse til sig selv!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jiara

  Denne konkurrence fik mig til at tænke på min kære kusine. Efter mange års afskillelse fik jeg besøgt min kære kusine syd på. I forbindelse med min hjemrejse lånte hun nogle penge og købte mig en ring med smukke sten i. Dels som symbol på vores søsterskab og som symbol på at jeg altid har hende nær, på trods af vores lange perioder af adskillelse. Jeg blev meget rørt over hendes gavmildhed, da min kusine og hendes familie var hårdt trængt økonomisk- det vi i DK nok ville kalde fattige. En måned efter min hjemkomst tog jeg med nogle veninder på Bellevue strand. På vej hjem opdagede jeg til min store rædsel at jeg ikke havde ringen på min finger, hvilket jeg ikke forstod, for havde ikke været i vandet. Vi kørte tilbage og finkæmmede store arealer af stranden ind til sol nedgang, men vi fandt ikke ringen:( Skulle jeg være så heldig at vinde, så vil jeg købe to ringe eller to par ørenringe til hhv min kusine og jeg, som symbol på vores søsterskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fordi jeg har fået et nyt job og jeg er utrolig stolt af mig selv! Så derfor synes jeg at jeg fortjener at vinde nogle smukke smykker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Fordi jeg virkelig mangler smykker, har de samme på hver dag (og dem er jeg glad for), men kunne godt bruge nogle “fest-smykker” til fx julefrokoster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde. Jeg har Ingen penge da jeg er på kontanthjælp men vil super gerne give min kæreste en rigtig fin gave. Han har betalt alt de sidste par måneder. Derudover vil jeg gerne købe noget til min mor da hun også har hjulpet mig rigtig meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Super med et gavekort til smykker.
  Ælsker smykker. Kan ikke få nok, bliver aldrig træt af smykker. Lige nu skal alle mine ringe laves mindre…øvvvv for det. Har lige smidt 44 kilo. Så lidt forkælelse ville da være lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Det der med at godtgøre hvorfor jeg skal vinde (mere end alle andre), det er altså ret langt fra min natur. Alligevel vil jeg da prøve, for man skulle virkelig være et skarn, hvis man lader sådan en mulighed forpasse. ;) Min kæreste og jeg har været sammen i 9 år i dag. Jep – vi har med andre ord 9 års dag. Men det bliver på ingen måde fejret, da min kæreste befinder sig på den anden side af jordkloden (nærmere bestemt New York) og har en større præsentation i morgen – med andre ord har han rigeligt andet at tænke på. Desuden skal vi være adskilt den næste måned. Jeg vil på ingen måde være den sure kælling, der minder ham om, at han har glemt noget “vigtigt” i forbifarten. Så vil jeg meget hellere være hende der med glæde i stemmen kan fortælle om nye smykker – også selvom de ikke kommer fra ham ;)

  Når det så er sagt, så er jeg desuden specialestuderende uden mere SU og derved uden indtægt, så jeg går en meget hård juleperiode i møde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  http://www.chanti.dk/p-Halskaeder#Bybiehl_ring_i_forgyldt_sterlingsoelv_-_5-502a-GP-54_|14824 Denne smukke ring, vil min datter blive ellevild med : ) Så den skal hun have, hvis jeg vinder : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har levet på kun SU uden ekstra indtægt i nogle måneder nu, og har helt måtte undvære at købe tøj, sko, smykker, etc. Jeg kunne derfor rigtig godt bruge lidt forkælelse, og et smykke ville være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalia

  Jeg har simpelthen bare ikke råd til smykker og jeg alle dem jeg har, de er fyldt med nikkel. Ha ha det er måske ikke den bedste grund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Det sidste halve år har været hård med sygdom, dødfald, depression og en masse andet træls. Derfor ville lidt mulighed for selvforkælelse falde på et tørt sted. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Fordi… den eneste, der køber smykker til mig er – mig… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Jeg ville rigtig gerne vinde gavekortet, da jeg for nylig har tabt den ene af mine yndlings-øreringe. Det kunne være rigtig lækkert at få muligheden for at finde et par nye yndlings.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om jeg var den heldige vinder – tror jeg jeg ville givet den videre til min fars nye kone. De har nettop giftet sig, og i stedet for fest har de så inviteret hele familien på ferie! De kunne godt fortjene en lille ekstra gave (som er ret svær at få til på su pt, da mig og min ex lige er gået fra hinanden og der skal findes ny bolig til mig og lillepigen)! Tror de ville blive virkelig glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hummelshøj

  Åh, jeg vil bare gerne vinde, fordi jeg trænger til lidt selvforkælelse! På en slatten SU er der ikke til mange fine smykker. Kunne være så skønt med lidt nyt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fordi økonomien er lidt stram når man er studerende, og jeg kunne godt bruge nogle nye, fine smykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Fordi jeg lige har fået en parkeringsbøde på grund af en elektronisk parkeringsskive, som uheldigt nok gik i stykker, mens jeg handlede. Og de 650 kroner kunne en studerende altså godt bruge på bedre ting – fx lækre smykker ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  har virkelig brug for noget pænt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Kock

  Fordi kæresten og jeg kigger på forlovelseseinge, og det ville være et godt indskud.. Specielt når man er nyuddannet og leder efter job., og bare gerne vil igang med et “rigtigt liv”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg har måttet rydde kraftigt op i mine smykker, fordi jeg er blevet hårdt ramt af nikkeleksem, så nu har jeg sølle to par øreringe tilbage, og det er bare ikke nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  OH! Jeg ku’ være vinderen, fordi SÅ ku’ jeg vælge et fint smykke til min svigermor i julegave – så gør det ikke så meget, hvis jeg brænder la sauce på juleaften (jeg er en DØR til at lave sovs!) :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Hegaard Christiansen

  Hvorfor skal jeg vinde?

  Hvis det bliver den som har det hårdest i livet, så er det ikke mig- og rigtig mange gode tanker til dem som har det rigtig hårdt:-(

  En god påmindelse om at man skal huske at sætte pris på de gode perioder man har i sit liv :-)

  Jeg ville rigtig gerne vinde gavekortet så jeg kan købe nye øreringe da jeg har mistet mine diamant øreringe. Luksus problem- I know :-)

  Den 22 november, på lørdag sidder jeg til tøse julefrokost- så tillykke til den som vinder og rigtig glædelig jul til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ååååååhhh smykker…..
  Kan bruge timevis inde på Chanti.dk og drømme mig væk….
  Økonomien er der ikke, men jeg har fundet flere smykker som jeg bare MÅ eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg har før handlet hos Chanti og har været ultraglad for de smykker, jeg har modtaget, så selvfølgelig vil jeg gerne vinde et gavekort (hvem ville ikke det??)
  Derudover er jeg jo så også ultra-overdådigt-og-helt-ekstremt glad for smykker! Kom til mig “lille” gavekort :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Åh jamen altså, jeg har misplaceret mit kære dankort, så derfor står den ligenu på uplanlagt indkøbsstop, hvilket jo absolut ikker er sjovt! Så hvem kunne ikke tænke sig en hjælpende hånd i sådan en situation? :D
  God jul til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie C

  Kunne godt tænke mig at vinde, for jeg får hverken jule eller fødselsdagsgaver, og det er ret ufestligt. Men hvis jeg var heldig, kunne jeg give mig selv en julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A. Christensen

  Fordi jeg har fået allergi overfor ikke-rene metaller, og derfor ikke kan bruge størstedelen af min samling af øreringe!
  Så krydser fingre for at jeg kan få den udvidet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  Med 4 små børn i hytten er der ikke mange penge tilovers til at shoppe til mig og det kan ses på bl.a. min smykkesamling. Nå nej, sådan en har jeg jo ikke. Har nu på 8. år de samme øreringe i, da der bare ikke er penge til sådan en luksus. Så gavekort kom denne vej, jeg trænger til at blive piftet lidt op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Hej,
  Jeg skal vinde gavekortet fordi jeg lige nu er gravid og har kvalme og kaster op hele tiden – er blevet deltidssygemeldt fra arbejdet, fordi jeg bruger for meget tid især om formidagen (men nogle gange hele dage) på at kaste op og har ingen energi overhovedet :-(
  Jeg er glad for endelig at det ser ud til at lykkes at få nr.2 men ser frem til kvalme og opkast indtil fødslen…. (jeg kastede op alle 9 md med min datter og jeg er nu 4½ md henne og kaster stadig op denne gang)
  Jeg kunne godt tænke mig at få et smykke med nogle detaljer der minder mig om min datter og den lille jeg har i maven :-)
  mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese S

  Hvor er smykkerne bare flotte! Jeg håbet at jeg vinder, så jeg også kan forkæle mig selv lidt i den kommende julemåned, hvor alle pengene bliver brugt på julegaver :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg ikke har råd til at købe “ordentlige” smykker og fordi jeg er ved at gå igennem en meget svær tid. Kunne også være rart at få de ørestikkere, jeg har ønsket mig i lang tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg elsker smykker lige så højt som dullegrej. Og fordi jeg ikke er en ørn til mode, så det er smykkerne, der skal hjælpe mig på vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er ikke den store smykkekøber. Ville være skønt at blive tvunget til, at købe nogle smykker der kan pifte mit kedelige hverdagstøj op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg blev færdig med mit studie i sommer og kunne godt bruge et par smykker til at få mit look ændret fra studerende til jobsøgende akademiker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan gøre min mor glad med en fin pakke, og måske vælge en lille ting til mig selv også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter