Vind smykker fra Chanti.dk til julens fester

14.11.14

Skrevet i samarbejde med Chanti

Nu da juletiden nærmer sig, er der sikkert mange, der skal til utallige julefrokoster… I den forbindelse tænkte vi, at det kunne være spændende for dig med et lille indlæg om, hvilke smykker du kan vælge, når du står og skal ud ad døren helt stadset ud.
Vi har været et smut inde på Chanti.dk, for at finde inspiration til dette indlæg. Sitet er overskueligt med lækre billeder af smykkerne, samtidig er der et kæmpe udvalg i mange forskellige prisklasser, så alle skulle kunne være med.

Gode beskrivelser og fri fragt
Måske har du problemer med allergi… så kan det være rigtig svært at finde de rette materialer til en god pris. På Chanti.dk er der en grundig beskrivelse af, hvilke materialer der er blevet brugt til hvert enkelt smykke, så du undgår at skulle tage chancen og ende med en allergisk reaktion.
En anden bonus ved Chanti.dk er, at man nemt og hurtigt kan få klaret sine julegaveindkøb, der er endda fri fragt, når du køber for over 500 kroner.
Du kan både finde pæne smykker til herrer og damer, så hele familien kan få lidt bling i julegave.

Konkurrence og rabatkode
For at gøre det ekstra sjovt for jer, starter vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Chanti.dk. Alt, du skal gøre, er at skrive dit navn og fortælle, hvorfor det lige netop er dig, der skal vinde gavekortet. Det er da ret enkelt…
Hvis du ikke kan vente til lørdag 22. november, hvor vinderen bliver trukket, så kan du allerede nu få 20 % på alle produkterne inde på hjemmesiden, du skal blot indtaste rabatkoden: PUDDER i indkøbskurven, inden du kommer til betalingen. Dette tilbud gælder hele november og december.

Inspiration
Vi har valgt at tage udgangspunkt i øreringe, men hvis du står og mangler lækre ringe, halskæder, en dåbsgave eller herresmykker, tilbyder Chanti.dk selvfølgelig også det.
Herunder har vi prøvet at strikke en lille vejledning sammen, som guider dig gennem hvilke smykker og ansigtsformer, der passer særlig godt sammen.

De perfekte øreringe til dig med et lidt bredt eller rundt ansigt er dråbeøreringe, som giver et harmonisk udtryk ved at få ansigtet til at at syne længere, end det egentlig er.

dråbeformet Dråbeformet

Dråbeformet 2 Dråbeformet store

Er dit ansigt mere aflangt eller spidst, kan dråbeøreringe også være en god løsning. Runde øreringe, der giver mere volume passer også perfekt til dig med en smallere ansigtsform.

Korte øreringe under hagesmå øreringe

Rund øreringRunde store ørering

Til os med en kort hals er ørestikkere perfekt. Du skal ikke gå efter lange øreringe, men derimod små stikkere eller øreringe der ikke går længere end til hagen.

Stikkere 1rund stikker

Til dig med en længere hals er store og fyldige øreringe perfekte. Vælg lange smykker, der gerne går ned forbi hagen. Det giver en god harmoni til dit ansigt.

 

lang halslang hals 2

Er du selv god til at vælge smykker? Og hvad går du efter, når du vælger?

Indlægget er sponsoreret 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
144 kommentarer
Lone Daugaard

Fordi jeg har tabt mig så meget at jeg ikke længere kan passe mine ringe og derfor virkelig trænger til nogle nye.

Gigi

Jeg har svært ved at finde alsidige smykker, som også er elegante, og der synes jeg, at Chanti er rigtig dygtige til at have et bredt udvalg. Jeg fik desværre mistet mine elskede guldøreringe sidste Jul og har endnu ikke fundet et par nye, så det kunne være herligt at vinde, så jeg har lidt glam til de kommende julefrokoster 🙂

Sophie

Juletiden er ret hård for SU-budgettet når man har en stor famlie og der jo gerne skulle ligge en gave under træet til alle. Jeg skal da vinde gavekortet, så der kommer lidt luft i økonomien til også at give mig selv en lille gave, jeg kan bruge til nytår og alle julefrokosterne 🙂

Signe

Jeg går ALTID med de samme smykker, og selvom jeg elsker dem meget højt kunne de godt trænge til nogle konkurrenter 😉

Nanna Larsen

Jeg ville bruge gavekortet til at finde den perfekte gave til svigermor, der desværre er allergen over for de fleste smykker

Sophie

Efter at have fået stjålet næsten alle mine smykker på udveksling i Bruxelles, har jeg gået og sukket efter denne ring. http://www.chanti.dk/?gclid=CIrbr7Ws_8ECFeHFcgod5boAjA#Solitairering_i_8_karat_guld|810864
Den ønsker jeg mig, både til jul, nytår og hele næste år. ☺️

Louise

Jeg er på SU, og med en stor familie er det et stramt julegavebudget jeg har – hvis jeg vandt dette gavekort ville jeg finde et fint smykke til min kære mor, det ville hun blive rigtig glad for!

Lea

Min bedste veninde har nikkelallergi, så det kan være rigtigt svært at finde fine smykker og ringe til hende uden at hun får udslet. Jeg har lige været inde på hjemmesiden og har bare udset mig de fineste øreringe til hende, som er i ægte sølv.

Eva

Jeg elsker smykker, især fingerringe. Men af én eller anden grund har jeg udelukkende sølvsmykker. Jeg synes guld smykker er begyndt at komme mere og mere frem i modebilledet, og det her er da den oplagte mulighed til endelig at få investeret i en ægte guldring! Og nu hvor december bliver en måned, hvor pengene bruges på andre, ville jeg elske at vinde et gavekort til lidt selvforkælelse <3

Anne

Jeg er blevet inviteret til klasse-genforenings-julefrokost og kunne godt trænge til et nyt par nye øreringe. Især par nummer 4 tror jeg ville passe godt til mig.

Din kommentar