Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

Vind smykker fra Chanti.dk til julens fester

Skrevet i samarbejde med Chanti

Nu da juletiden nærmer sig, er der sikkert mange, der skal til utallige julefrokoster… I den forbindelse tænkte vi, at det kunne være spændende for dig med et lille indlæg om, hvilke smykker du kan vælge, når du står og skal ud ad døren helt stadset ud.
Vi har været et smut inde på Chanti.dk, for at finde inspiration til dette indlæg. Sitet er overskueligt med lækre billeder af smykkerne, samtidig er der et kæmpe udvalg i mange forskellige prisklasser, så alle skulle kunne være med.

Gode beskrivelser og fri fragt
Måske har du problemer med allergi… så kan det være rigtig svært at finde de rette materialer til en god pris. På Chanti.dk er der en grundig beskrivelse af, hvilke materialer der er blevet brugt til hvert enkelt smykke, så du undgår at skulle tage chancen og ende med en allergisk reaktion.
En anden bonus ved Chanti.dk er, at man nemt og hurtigt kan få klaret sine julegaveindkøb, der er endda fri fragt, når du køber for over 500 kroner.
Du kan både finde pæne smykker til herrer og damer, så hele familien kan få lidt bling i julegave.

Konkurrence og rabatkode
For at gøre det ekstra sjovt for jer, starter vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner til Chanti.dk. Alt, du skal gøre, er at skrive dit navn og fortælle, hvorfor det lige netop er dig, der skal vinde gavekortet. Det er da ret enkelt…
Hvis du ikke kan vente til lørdag 22. november, hvor vinderen bliver trukket, så kan du allerede nu få 20 % på alle produkterne inde på hjemmesiden, du skal blot indtaste rabatkoden: PUDDER i indkøbskurven, inden du kommer til betalingen. Dette tilbud gælder hele november og december.

Inspiration
Vi har valgt at tage udgangspunkt i øreringe, men hvis du står og mangler lækre ringe, halskæder, en dåbsgave eller herresmykker, tilbyder Chanti.dk selvfølgelig også det.
Herunder har vi prøvet at strikke en lille vejledning sammen, som guider dig gennem hvilke smykker og ansigtsformer, der passer særlig godt sammen.

De perfekte øreringe til dig med et lidt bredt eller rundt ansigt er dråbeøreringe, som giver et harmonisk udtryk ved at få ansigtet til at at syne længere, end det egentlig er.

dråbeformet Dråbeformet

Dråbeformet 2 Dråbeformet store

Er dit ansigt mere aflangt eller spidst, kan dråbeøreringe også være en god løsning. Runde øreringe, der giver mere volume passer også perfekt til dig med en smallere ansigtsform.

Korte øreringe under hagesmå øreringe

Rund øreringRunde store ørering

Til os med en kort hals er ørestikkere perfekt. Du skal ikke gå efter lange øreringe, men derimod små stikkere eller øreringe der ikke går længere end til hagen.

Stikkere 1rund stikker

Til dig med en længere hals er store og fyldige øreringe perfekte. Vælg lange smykker, der gerne går ned forbi hagen. Det giver en god harmoni til dit ansigt.

 

lang halslang hals 2

Er du selv god til at vælge smykker? Og hvad går du efter, når du vælger?

Indlægget er sponsoreret 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter