Ciaté Nail Taxi

Fredagsfavorit: NARS Audacious Lipstick

NARS Audacious Lipstick

Nogen gange tager det mig tæt ved hundrede år at beslutte mig for, hvad jeg skal gøre… I dette tilfælde handlede det om, hvor mange af NARS Audacious Lipstick, det egentlig var nødvendigt at købe, før jeg RIGTIGT kunne tage stilling til kvaliteten af dem… Måske er det ikke helt nemt at se det for sig… men for en som mig, som virkelig elsker læbestift meget højt, så er det slet ikke nemt at vælge favoritterne. Jeg kan godt røbe, at det bliver rigtig svært for mig at slutte, før jeg minimum har de 24 forskellige farver af NARS Audacious Lipstick, som du kan købe her i Danmark.

En to mange…
NARS har også gjort alt for at drille mig… Det er jeg sikker på! Først og fremmest bliver man jo nødt til at have mindst fire af NARS Audacious Lipstick, fordi når man lægger dem ved siden af hinanden, fremkommer der et ”NARS” på siden, og det går jo ikke, at der er uorden i det! Så mindst fire læbestifter af gangen det må man have… Så er det bare, at ham der den langhårede ikke er helt enig i, at jeg behøver læbestifter for små fem et halvt tusinde kroner… Æv!
Nå, men altså jeg har fundet en hel del favoritter, og jeg ved udmærket, hvilke NARS Audacious Lipstick som skal være de næste. Hvis du ikke allerede kender mine præferencer, kan jeg godt røbe, at det ikke er de mest stille farver…

Kvalitet, konsistens og holdbarhed
Det er NARS… Behøver jeg at sige mere? Der er et godt fundament at bygge videre på, for NARS’ gamle læbestifter var også rigtig gode… NARS Audacious Lipstick er bare bedre. Faktisk tænkte jeg at det nok nærmere var den der navnegimmick, som var interessant ved denne lancering, men det er det SLET ikke.
Konsistensen er blød og rar, og læberne føles ikke malede. Samtidig har alle de farver, jeg har haft fingrene i, været helt ekstremt pigmenterede og derfor også rigtig holdbare. Det er altså en blød og cremet læbestift med alle de gode egenskaber fra en klassisk mat variant.

Farverne
Som nævnt er det altså fireogtyve NARS Audacious Lipstick, vi kan glæde os over i Danmark. I alt er der fyrre forskellige farver, men jeg synes nu, at det udvalg, vi får her hjemme, er ret fint. De seks farver, jeg har på nuværende tidspunkt, er simpelthen så smukke.

NARS Audacious Lipstick

NARS Audacious Lipstick fra venstre mod højre er farverne: Anita, Annabella, Claudia, Greta, Lana og Vera

 

Her er de listet i alfabetisk orden… hvem de ikoner, som læbestifterne er opkaldt efter, er… lader jeg være helt op til dig at regne ud!

 • Anita: En af de der skønne neutrale nuancer, som i mange tilfælde vil kunne bæres som en perfekt My Lips But Better. Anita er altså en nuance, som eventuelt vil fremhæve alt det lækre ved din egen læbefarve eller også kan den bruges, som en lidt anderledes nude nuance.
 • Annabella: En meget flot klassisk rød nuance. Annabella er ikke hverken blå- eller gultonet… bare smuk! Annabella er virkelig klædelig og udmærker sig især ved at passe ret flot til mange forskellige hudtoner. Og selvfølgelig er et klassisk divalook komplet med Annabella.
 • Claudia: En lidt mørkere bubblegum pink nuance. Det har aldrig været en farve, jeg sådan går efter, men da jeg prøvede Claudia, så det virkelig cool ud. Claudia kan fint komplementere et neutralt look, ja eller et farvet for den skyld, men så skal der næsten også et pandebånd og måske et par benvarmere til…
 • Greta: En intens vandmelon med et tvist af pink. Greta er lidt som Annabella, og hælder ikke rigtig til hverken den blå eller den gule side. Igen ret flot til rigtig mange hudtoner, og helt klart den mest brugte af de seks ind til videre…
 • Lana: En skøn orangerød nuance, en ret lige til og virkelig anvendelig farve. Lana er helt klart en nødvendighed i enhver læbestiftsamling. Selvom det har taget nogle år for mig at overgive mig til orange, så må jeg indrømme at det ret tit ser virkelig smukt ud.
 • Vera: En dyb mørk pink nuance med et strejf af blomme. Vera er den farve, jeg vælger, når det gerne må være lidt råt, men læberne alligevel ikke skal være helt mørke. Vera kan er den der dybe pink nuance, som læberne får, når du har spist mange bær… Det ser bare fint ud, uanset om det bare er et strejf af farve eller om du har valgt det mere gennemfarvede look.

Mine næste køb? Uuuhh jeg skal have en lys nude, og så er jeg lidt ude i nogle dybe røde farver og selvfølgelig Fanny og Michiyo, som jeg er besat af…
Nars Audacious Lipstick koster 225 kroner, og du finder NARS i Sephora.

Har du set eller prøvet NARS Audacious Lipstick? Eller er du bare blevet forelsket i farverne?

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Zalando.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

5 kommentarer

 • Super godt og informerende indlæg! Jeg har virkeligt længe overvejet af anskaffe mig et NARS produkt, da jeg har hørt så meget god omtale af dem – især deres base-produkter. Nu overvejer jeg dog mere at anskaffe mig en læbestift. Hmmm endnu en svær beslutning. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow! sådan en læbestift ville jeg gerne eje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Øhh, ved ikke lige hvad der gik galt, men resten af kommentaren gik på, om du vidste hvilke farver der er at få i Danmark. Har nemlig kastet kærligheden på et par stykker, men det giver ikke meget mening at skrive dem på ønskelisten, hvis de ikke findes herhjemme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marie
   Jeg finder lige ud af det og vender tilbage :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté Nail Taxi