Fredagsfavorit: Anderson Lilley Toile Frais

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Fall/Winter 2014

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Fall/Winter 2014

Det er altid rart at høste komplimenter, men med alle de fine bemærkninger jeg har fået de sidste par uger, så må det skyldes noget andet end mine evner med skygger og pensler. Faktisk kender jeg godt svaret, Shiseido har nemlig gjort det igen… Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio fra Fall/Winter 2014 kollektionen er sindssygt flot, og der er hele tre gange tre lækre farver at lege med.
Dette efterår står helt afgjort i paletternes tegn, der er kommet så mange nye paletter, at jeg næsten ikke kan nå at teste dem… Paletter er jeg generelt fan af, så kan farveudvalget i dem selvfølgelig være mere eller mindre spændende, Shiseidos udvalg er virkelig fint og bestemt spændende!

Tre nye paletter
Det er ikke første gang jeg er faldet i svime over Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio. Selv de lyse og neutrale varianter er blevet brugt flittigt. Fælles for dem er, at skyggernes konsistens er virkelig god. De er gode at arbejde med, og holdbarheden er også virkelig god.

Shiseido Trio FW 2014 swatches

Fra venstre mod højre er det paletterne: Static BL215, Vinyl GR716 og Floracouture OR316

 • Static BL215: Sarte pasteller finder jeg helt generelt ikke særligt interessante. Denne Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio kan noget andet. Hvis du hører til de mere forsigtige, som gerne vil øve dig med farverne, så er denne trio et perfekt valg. De helt lyse farver er nemlig perfekte som highlighter til mere neutrale looks. Hvis du vil have mere drama end det, så kan du med fordel bruge de tre flotte farver oven på mørke farver. Gør du det, vil den fine farvede perlemor træde i karakter og forandre farven.
 • Vinyl GR716: Det var den palette som blev taget i brug straks! Shiseido kan noget med flotte grønne nuancer, og her er en, som både er lækker og sprød. Kombineret med den gule nuance og den glitrende sorte skygge, bliver det altså sådan et look, som høster komplimenter…
 • Floracouture OR316: Her er farverne til signaturlooket. En dyb bordeauxrød, en klar orange og en lyserød med et hint af lilla. Det er en meget speciel, men ualmindelig smuk kombination. Den kan både være nedtonet, men du kan lige så let skabe et meget intenst og specielt look.

De tre paletter er meget forskellige, og hvor jeg personligt nok aldrig kommer til at bruge Static BL215 alene, så kan Vinyl GR716 og Floracouture OR316 sagtens stå alene… men ligeså vel kombineres med de øjenskygger du allerede har.

Leg, lær og lev
Med denne kollektion har Shiseido kaldt mit indre legebarn frem, og jeg har prøvet mange variationer over de tre gange tre farver. Det er så befriende med lidt farver, og selv pastellerne i Static BL215 er værd lige at tjekke ud, fordi den helt enkle neutrale makeup kan få et skud farve, uden at du ender med at ligne et fastelavnsris…
Vinyl GR716 og Floracouture OR316 har jeg oftest brugt på samme måde: Den lyse skygge (altså den gule eller den lyserøde) er blevet lagt i inderste øjenkrog. Farven i midten (den grønne eller den orange) er blevet lagt på hele låget og den mørke nuance (den sorte eller den bordeaux nuance) er blevet lagt i globelinjen. Det er selvfølgelig bare en af mulighederne, som sagt har jeg leget en del, og det synes jeg også du skulle tage at gøre.

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio koster 330 kroner, og du finder dem i Sephora, i Magasin, udvalgte Matas og parfumerier. Online finder du Shiseido i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Mette WK

  Tak for et tip til fremgangsmåde ! Jeg har to ældre versioner liggende, som min mand har købt til mig i lufthavne, men jeg har bare aldrig rigtig fået dem i brug, hvilket jeg egentlig er lidt ked af :-( Opera og Snow Shadow, hedder de…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Wauw de er også fine de to trioer <3
   Dem skal du da bare have fundet frem, så du kan bruge dem :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow. Nogle smukke farver! Er i øvrigt helt pjatted med jeres blog, I har altid så mange gode tips og tricks. Kan I have en rigtig dejlig søndag aften.

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Jaaaa <3 Jeg er vild med dem! Tak for ros :-* God dag og aften til dig også!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Anderson Lilley Toile Frais