The Body Shop Bath Gloves

Fredagsfavorit: Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals

Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals

Den dag pakken med Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals landede, steg humøret mere end de sædvanlige grader. Pakken, som paletten lå i, var fantastisk. Den var nemlig fuld af de lækreste nyheder fra Sephora, og så var der en rigtig sød hilsen med. Det er særlig hyggeligt at modtage pakker, når man føler, at afsenderen næsten kender ens præferencer, og har prøvet at tilgodese ens små særheder. Og der var i sandhed ikke noget i pakken, som mit makeupelskende hjerte ikke hoppede af glæde over.

Nummer tre
Den meget fine Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals er den tredje af sin slags i Danmark, de to foregående paletter herhjemme er Nude med flest brune farver og Smoky med mørkere farver. Smoky fandt vej hjem til mig sidste år, og jeg har brugt den ret meget, fordi jeg jo er VILD med et mørkt smokey eye. Paletten indeholder også en række rigtig lækre glitrende nuancer til at peppe det grå og sorte lidt op.
Der er en fjerde og mere farverig IT Palettepå det amerikanske marked, som jeg af gode grunde ikke har haft fingrene i. Og det ser også umiddelbart ud til, at Nude og Smoky er en del af det faste sortiment over there, det tror jeg ikke, at de er i Danmark.

Teen age love
Det er vist ingen hemmelighed, at min firserkærlighed for blå øjenskygge ikke helt er aftaget, og her er tale om en hel palette, som hylder blå! Egentlig er der kun tre af de tolv farver, som er blå… men selve æsken er blå (med et hint af lilla), og de øvrige farver er perfekte til looks med fokus på blå detaljer…
Er du mere til noget mere klassisk, så indeholder Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals også en champagnefarvet, en mørk olivengrøn, en brunlig gammelrosa og en bordeaux alle smukke perlemorsøjenskygger. Der har også sneget sig fire matte nuancer ned i paletten: En lys beige, en lys turkisblå, en helt mørk marineblå og en mørk brun.

Paletten
De forskellige øjenskyggers tekstur er tiltænkt forskellige formål. De lyse farver yderst til venstre er tænkt som en highlighter øverst og en base nederst, hvor de to mørke yderst til højre er tænkt som eyelinere. Det er med andre ord en perfekt gennemtænkt palette, for du har mulighed for at lægge mange forskellige looks med forskellig intensitet og variationer.
Sephora har ret godt styr på det der med at producere pigmenterede øjenskygger, i hvert fald har jeg endnu til gode at finde en øjenskygge, som ikke er god. Det gælder naturligvis også øjenskyggerne i Neutrals.

Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals koster 280 kroner, og du finder den i Sephora i Illum og i Field’s.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • inger hansen

  Lyder sq da meget godt! – Hvordan er de medfølgende pensler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Inger
   Hånden på hjertet… jeg har ikke prøvet den medfølgende duo-pensel. I øjeblikket tester jeg nogle andre pensler. Generelt er Sephoras pensler dog udmærkede!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Sikke nogle flotte farver, lige det jeg har ledt efter ! Jeg kommer ikke lige forbi Illums og kan ikke lige umiddelbart finde den i en netshop – har du set den nogen steder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Desværre ikke Christiane :-(
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide at man kan spice et mere neutralt look op med lidt blåt :) Superb fin pallette og gerne en jeg skal se mere på – når jeg på et tidspunkt rammer København

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marie-Louise
   Ja, det skulle du tage at gøre… Ellers kan man jo altid sammensætte sin egen palette… Så bliver det helt sikkert, nogle farver man kan lide :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Bath Gloves