Brug din serum som primer

Vind gavekort på 5.000 kroner til Wolford

Wolford konkurrenceMåske har du allerede set september-konkurrencen om et gavekort til Wolford strømpebukser på 5.000 kroner?

Jeg har en god nyhed – Wolford har besluttet at gentage konkurrencen for oktober. Så der er et nyt gavekort på 5.000 kroner til verdens bedste strømpebukser på højkant.

Wolford er mine absolutte yndlingsstrømper. Derfor er jeg også ked af, at jeg ikke selv må deltage i denne konkurrence, men det må I! I kan vinde et gavekort på 5.000 kroner til Wolford danske webshop. Det gør du ved at tilmelde din mailadresse her. Du tilmelder dig samtidig Wolfords nyhedsbrev.

Konkurrencen løber oktober ud.

Hvis du allerede har deltaget, så kan du desværre ikke igen.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej pudderdåser!

  Jeg har et stykke tid overvejet at købe nogle produkter fra mærket ‘First Aid Beauty’ (ved ikke om I kender det?), da jeg ikke tåler parfume i ansigtet, og disse reklamerede med at være parfumefri. Dog kan jeg, når jeg læser ingredienslisten, se at produkterne bla. indeholder lakridsekstrakt og et ekstrakt fra en blomst (Tanacetum parthenium). Dette kunne godt lyde som potentielt irriterende æteriske olier. Kan i evt. gøre mig klogere?

  Hilsen Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mathilde
   Det vil jeg nødigt udtale mig om uden en specifik INCI.
   Ellers skal du huske at vores egne produkter er parfumefri :-D
   Vi synes selv, de er vildt gode!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug din serum som primer