Weekend shop-amok: Rabatkoder og 20 procent i Magasin og Sephora

Models Own endelig i Danmark

Models Own: Beetlejuice

Foto: Models Own

Forleden modtog jeg en mail med den fantastiske nyhed, at det engelske mærke Models Own endelig er kommet til Danmark. Min mand blev vildt forskrækket, fordi jeg simpelthen hvinede, da jeg læste mailen. Det er længe siden, at det ikke længere var muligt at købe lakkerne fra England, måske kan du huske alt det der forsendelses bøvl, der pludselig var? Og derfor blev jeg altså nødt til at hvine lidt…
Dengang blev jeg nemlig så fornærmet at Models Own blev boykottet fuldstændigt…
Prisen på lakkerne her i Danmark er endnu en god grund til at hvine, sædvanligvis bliver produkter helt urimelig meget dyrere af en lille flyvetur, men det er ikke tilfældet med Models Own, som kommer til at koste mellem 60-65 kroner, tommelen opad herfra!

Kollektioner
Mange af de store mærker, som allerede er i Danmark, har alle en eller anden basiskollektion, men sådan er det ikke med Models Own. Hele mærket er bygget op over forskellige kollektioner, som efterhånden udgår, samtidig med at der selvfølgelig kommer flere til sæson for sæson.
Indtil videre vil den danske distributør fokusere på 16 af de lækre kollektioner, og så vil de nye kollektioner selvfølgelig blive præsenteret hurtigst muligt, efterhånden som de bliver lanceret. Følg med på DanCosmetics Facebook side og på Instagram.

Beetlejuice
Det med kollektionerne har jeg så ikke fattet før nu, så da jeg fandt Beetlejuice kollektionen på webshoppen, var mit kragehjerte lige ved at boble over af lykke! Den kollektion har jeg altid villet have fingrene i, men jeg har aldrig fået købt en eneste af lakkerne…
Beetlejuice er blot en af mange kollektioner, som jeg har været nysgerrig på, og min ønskeseddel er allerede alt for lang til at min bankrådgiver vil kunne overskue det…

Ælle bælle…
Det er ikke nemt for mig at vælge de mest interessante kollektioner ud, for jeg synes jo, at der er sindssygt mange fine lakker på kryds og tværs af kollektionerne. Der er for eksempel nogle meget fine duoer: ArtStix Nail Polish Duo, som er virkelig praktiske.
Og så er der HyperGel, som er en meget glansfuld neglelak med den der lækre professionelle finish.
Er du mere til neglelak med duft, kan du finde hele to kollektioner med denne type lakker.

Models Own lakkerne koster mellem 60-65 kroner stykket (der vil være højere priser, på nogle af de mere specielle kollektioner). Du finder lakkerne i webshoppen DanCosmetic.dk, som sender til bare 25 kroner (fri fragt ved køb over 300 kroner).Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Betina

  Havde ikke fattet, at man ikke kunne købe dem fra UK længere, så tjekkede lige mit stash, og sjovt nok har jeg tre Models Own lakker – alle fra Beetlejuice kollektionen: Indian Ocean, Purple Blue og Aqua Violet. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende læsning:-) Må helt klart anskaffe mig nogle lakker fra mærket, kan jeg godt se….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Har i nogensinde været oppe i mærkt Trind, neglepleje?
  Har brugt Nail repair, et produkt der skulle kunne genopbygge neglepladen. Hold jer LANGT væk fra dette produkt, det giver smerter i negl og omgivelsr, ved nærlæsning ses også at det indeholder formaldehyd som jo er det ” pure ” gift. Har i hørt om dette før?
  Tak for nogle virkelige seriøse og brugbare sider.
  Anne – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne Sofie
   Skal neglene være stærkere, er formaldehyd ganske glimrende. Og ligefrem værd at anbefale! Så det afskrækker mig sådan set ikke :-)
   Men der kan selvfølgelig være tale om allergi, og så er det selvfølgelig bedst at undgå det!
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lotte

  Ææææææv, DanCosmetic er lukket … Lige som jeg stod og skulle bruge nogle Models Own lakker. Typisk… :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend shop-amok: Rabatkoder og 20 procent i Magasin og Sephora