MAC The Simpsons - sneak peek

L’Occitane Amande Huile De Douche

L’Occitane Amande Huile De Douche L’Occitane stiftede jeg bekendtskab med i en meget fin helsekost i København, det er så mange år siden, at jeg ikke engang kan huske, hvor længe det er siden. Siden da har særligt min mor været afhængig af den legendariske håndcreme Shea Butter Hand Cream, som virkelig også er fantastisk. Helt generelt var det duftene jeg faldt for, og det var også den, der gjorde mig nysgerrig denne gang og fik mig til at bestille Amande Huile De Douche hjem.

Afhængig
Det er ret nemt at blive afhængig af L’Occitane, i hvert fald er jeg endnu ikke stødt på et produkt, som jeg hellere havde været foruden. Når det er sagt, gælder det selvfølgelig også om at vælge, de produkter som umiddelbart matcher ens egne præferencer mest muligt. Den helt rene Pure Shea Butter var selvfølgelig et must for mig, og sådan var det også, da jeg en dag faldt over Amande Huile De Douche.

Badeolie
Det er langt fra første gang, badeolie bliver omtalt her på bloggen, for både Katja og jeg er dybt afhængige af netop denne produkttype. Katja er med hendes egne ord tørrere end en kiks, og jeg er bare doven… eller er det den der fornemmelse af creme, men det har jeg også skrevet om før. Den nemme løsning for mig er badeolie, for så er der ingen problemer med tørhed, selvom jeg glemmer at smøre mig ind. Hvis du også er en kiks, så skal du nok smøre dig ind også. En anden ting, sådan en badeolie er fremragende til, er barbering. De fleste af dem har et blødt skum og kombineret med olien, får det bare barberbladene til at glide nemt og ubesværet på huden. Selv min mands ultrasarte hud var glad, en dag han var løbet tør for den sædvanlige barberskum.

Ingen marcipangris
Sædvanligvis kan duft af diverse nødder godt være en lidt træls og temmelig kunstig oplevelse, eller også er duften sød og vammel. Hvor mange gange har du ikke stukket næsen i produkter med mandel, og så dufter de mest af mandelessens eller marcipan? Det er jeg ikke så stor fan af, og derfor er jeg vild med den friske duft, som Amande Huile De Douche har, som har en snært af mandel, men egentlig dufter ret sæbet. L’Occitane kan du købe i Magasin. Om det er hele sortimentet har jeg ikke styr på, men der er i hvert fald en stor del af de populære serier. Amande Huile De Douche koster 160 kroner og kan også findes i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Cinnamon Girl

    Den er fantastisk, jeg bruger den også. Ikke for olieret og har dejlig duft.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC The Simpsons - sneak peek