Clinique All About Shadow 8-pan Palette Neutral Territory 2

27.07.14
Clinique Neutral Territory 2 swatches

Clinique Neutral Territory 2 swatches

Neutral Territory er som navnet antyder en palette med neutrale farver. Det er sædvanligvis ikke min afdeling, men når nu det er Clinique, som står bag, så har jeg en fordel.
Mange år før vi blev dåser, havde jeg en voldsom allergisk reaktion på nogle hårprodukter. Det resulterede i gentagne reaktioner og endte med, at jeg måtte stoppe med at bruge makeup i meget lang tid. Det var umuligt at finde produkter, som jeg kunne tåle, lige indtil jeg kastede mig over Clinique.

Om Cliniques farver
Clinique er jo et amerikansk mærke, og derfor er sortimentet selvfølgelig anderledes og oftest større i USA. Da jeg kun brugte Clinique, synes jeg, at det var rigtig træls, fordi her i Danmark var sortimentet ikke særlig farverigt. Det betød jo, at jeg måtte være kreativ med eyelinere og forskellige nuancer af brun, og det lykkedes så godt, at jeg næsten ikke savnede farverne.
Stadig blev jeg dog helt misundelig, når jeg kiggede på den amerikanske webshop, som var en sand farveeksplosion i forhold til sortimentet her.
Alt det ændrede Clinique på sidste år, så nu er der nogle rigtig fine farver, og derfor synes jeg egentlig, at deres hyldest til det faste sortiments brune nuancer: 12 Shades of Beige er helt på sin plads!

Neutral Territory
Den fine palette indeholder otte smukke farver fra det faste sortiment. Jeg har en hel del af dem i forvejen, men som sortimentet ser ud nu, er det kun de to lyse, du kan købe herhjemme. Der er ingen matte farver, til gengæld er paletten fuld af noget af det smukkeste Clinique har at byde på, når det kommer til brune nuancer.

Clinique Neutral Territory 2 swatches
Fra venstre mod højre er det Sugar Cane, den lyse nuance fra Diamonds and Pearls duoen, den lyse nuance fra Neutral Territory duoen, den lyse nuance fra Day Into Date Duoen, den brune nuance fra Polar Blue Quad, Hazy, Black Honey, den mørkebrune nuance fra Morning Java Quad.

Når nu det er brune nuancer, så ved de fleste godt, at det nok aldrig bliver min favorit palette, men netop fordi farverne er velkendte for mig, så har jeg brugt den mere, end jeg lige forventede.
Alle farverne er godt pigmenteret, holdbarheden er god, og de er nemme at arbejde med.

Kollektionen
Som nævnt før, hedder kollektionen 12 Shades of Beige, og derfor vil den kvikke læser selvfølgelig overveje, hvad der blev af de sidste fire. Og de sidste fire nuancer er altså fordelt på nogle fine neglelakker:

  • Room Service er en helt lys knækket hvid nuance
  • Peek a Boo er en beige nuance med et strejf a fersken
  • I See You, Pajama Party en mørkere beige nuance med et hint af lyserød
  • Chocolate On My Pillow er en rig og varm chokoladebrun nuance.

Alle fem produkter fra kollektionen er tilgængelig i en begrænset periode. Du finder både neglelakker og øjenskyggepaletten online i Cliniques egen danske webshop, i stormagasiner og i udvalgte Matas. Neglelakkerne kan du også finde i Magasin webshop

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Camilla - Cfashion

Jeg er stor fan af clinique og jordfarver – så jeg kunne bruge den palette derhjemme 🙂 Jeg har købt flere produkter i USA, der har de også altid de der køb for 30 dollars og få en gave, gaven er så bare mere end 30 dollars værd – uh det elsker jeg 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Ja, gode deals kan vi godt lide. Jeg har også fået meget makeup på den der: køb 12 og få et produkt gratis. Det ved jeg dog ikke om der er endnu :mrgreen:
Kh. Helene

Mette

Det ser ud som om, det er kolde farver? vh

Helene Randløv

Hej Mette
Jeg opererer ikke med kolde og varme farver. Umiddelbart vil jeg mene, at nummer 1, 3 og 5 fra højre er kolde og resten er varme, men det er rent gætværk.
Kh. Helene

Mette

Hej Helene. Tak for hurtigt svar! kh

Helene Randløv

:-*

LMO

Hej med jer, jeg tænkte på om vi måtte hører jeg mening og vurdering af Rudolf Care produkter? De er blevet hyret rigtig meget , men kan passe at de virker? Købte nemlig engang Saselines produkter og det viste sig at være en kæmpe skuffelse , på trods af diverse “stjerne anmeldeser” …:-)

Helene Randløv

Hej LMO
Hvis du søger på Rudolph i søgefeltet, finder du flere anmeldelser af produkterne. Du kan også søge på Saseline og finde noget andet end en stjerneanmeldelse 😉
Kh. Helene

Gitte

Jeg har simpelthen valgt at “boycutte” clinique ha ha. Ja, de har mange lækre ting, men deres modvilje mod at udlevere prøver driver mig til vanvid. Jeg har gjort så mange fejlkøb efterhånden. Det står egentlig også i skærende kontrast til når man shopper clinique i USA, hvor store prøver altid vælter ned i posen. Jeg skifter til andre mærker nu, der er heldigvis mange, der godt kan se værdien i, at man lige har mulighed for at prøve et produkt derhjemme, inden man investerer flere hundrede i en creme feks. Ja, jeg er gal ha ha, og jeg glæder mig til pudderdåsernes serie kommer 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *