Tirsdagstip: Stram op på plejen

Dåseposten: Knækkede vipper efter eyelash extensions

Gosh Growth Serum

Kære pudderdåser!
Tænkte jeg ville se ekstra lækker ud til et bryllup for nyligt og fik derfor sat kunstige enkelt vipper på ( dem der sidder i op til 4 uger) desvære var de for store og tunge for mine egen vipper, hvilket betød at jeg mistede mange af mine egen vipper, og dem der er tilbage er korte og kedelige! Her kommer i ind i billedet! Overvejer at benytte mig at et vippeserum, for at hjælpe mine egen tilbage til normal. Kan i anbefale nogen? Det er en jungle at begive sig ud i på egen hånd, men tænker at hvis nogen kan give et kvalificeret svar, er det jer!

Korte, knækkede øjenvipper er ikke et hit- hjælp!!!

Med venlig hilsen
Kathrine

Kære Kathrine

Stakkels dig, det er bestemt ikke sjovt at miste sine øjenvipper på den måde. Oplevelser som din er desværre langt fra ualmindelige efter eyelash extensions. Og også en af grundene til at du hverken ser Helene eller jeg med eyelash extension. Risikoen for at det går ud over ens egne vipper er simpelthen alt for stor og desværre ikke en viden, der lader til at være ret udbredt.

Eyelash extensions kan være en god løsning, hvis man er indstillet på at fortsætte med det i en lang periode. Men man skal ikke regne med at kunne have dem i en kort tid og så gå tilbage til sine egne, naturlige vipper uden mèn.

Der findes mange vippeserum på markedet efterhånden. Generelt set er de dyreste dem, der indeholder et derivat af prostaglandin (det omstridte og i USA receptpligtige middel i Latisse). De billigere versioner indeholder typisk forskellige peptider og enzymer.

Min egen erfaring er, at prostaglandin-derivaterne er mere effektive. Men hvis du enten ikke har budget til det eller er bekymret for bivirkninger, så kan du sagtens finde alternativer.

Af produkter, der indeholder prostaglandin har jeg selv brugt Revitalash med stor succes. Helene har med tilsvarende succes brugt neuLash og M2 Beauté.

Et godt og billigt alternativ uden prostaglandin er Gosh Growth Serum.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

23 kommentarer

 • Maj-Britt

  Jeg har reddet nogle ret miserable øjenvipper med Gosh, der går 2-4 uger så kan man se der sker noget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det hjælper nok heller ikke på det, at mange bloggere anbefaler diverse vippe-klinikker fordi de er sponsorerede af dem, og måske fejlagtigt “lover” læserne at netop dét sted er så dygtige til at sætte dem på, at der intet sker med ens egne vipper. Har tænkt over det mange gange, at det er pudsigt så mange private der har dårlige oplevelser med vippepåsætninger, men sjovt nok hører man aldrig om dén slags fra de forskellige sponsorerede bloggere. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Pedersen

  Jeg har prøvet m2 og det virkede rigtigt godt for mig :-) en billigere løsning er Urban decays lush lash system der også fungere fint for mig :-) m2 gav det bedste resultat men gjorde også mine øjne ret tørre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Rapid Lash er virkelig god. Man skal dog væbne sig med tålmodighed. Der gik en måned før jeg kunne se resultatet. Men så var det heller ikke til at tage fejl af. Den og en god fiber mascara, f.eks. Canonball fra Urban Decay (den er vandfast) eller Maybelline Illegal Length har forvandlet mine små sørgelige vipper til lange flotte vinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette p

  Jeg har brugt gosh og er så glad for den at den er på nummer to :)
  Den gør dem ikke længere men kraftigere syntes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Googleren

  Jeg er total afhængig af den fra m2 beauty men tænker tit på om det er skadeligt i længden. Har I noget information om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise BE

  Jeg havde Neu Lash, som virkede suuuper godt! fik ekstremt lange vipper. Så ville jeg prøve noget billigere, så prøvede Gosh, synes ikke det virkede, og holdt ud i nok omkring 6 uger, så opgav jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har super gode erfaringer med GOSH. Det virkede for mig. Både vippeserumet og også mascaraen. Så for os på “Budget” er det helt ok :D

  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A

  Jeg har nu kun gode erfaringer med eyelash extensions, og det samme gælder for alle jeg kender, som også får påsat enkeltvipper. Det er SÅ nemt og utroligt vanedannende (og dyrt!). Jeg vil dog klart anbefale at man gør sit hjemmearbejde og lytter til andres erfaringer.

  Det her er bare for at sige, at eyelash extensions ikke nødvendigvis er noget hø :-)

  God Sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hejsa.

  Kender i til Lashfood? Det skulle være godt mod sarte øjne, men ved ikke om det virker. Hvad skal man kigge efter i ingrediens listen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej. :-) Kan se du skriver, du har prøvet Gosh og har set artiklen med Macs (begge i den prisvenlige ende) – kan I fortælle noget om forskellen på de to? :-)
  Venligst Mona

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Mona

   De virker begge to, og de virker begge med andre ingredienser end bimatoprost. Dertil er de billigere end bimatoprost produkterne. De skal også bruges to gange dagligt. De har altså mange ting til fælles, men om den ene er lidt mere effektiv end den anden, tør jeg ikke sige. Jeg kan anbefale dem begge :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona

   Mange tak for svar. :-) Tror det må komme an på en prøve. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mona
   Jeg oplevede størst effekt med GOSH, men det var nok mest fordi jeg var lidt mere trofast eller vedholdende om du vil… De virker ens i forhold til ingredienserne og jeg havde ikke problemer med nogen af dem… altså i forhold til irriterede eller røde øjne. Det har jeg haft med andre og lidt mere potente varianter.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona

   Mange tak for svar. :-) Jeg er gået i gang med Mac, men kan være jeg prøver Gosh efter den er tom.. Hvis man da kan skifte sådan, uden at starte processen forfra. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mona
   Det kan man heldigvis sagtens :-* God fornøjelse… jeg håber det virker for dig!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Er gået igang med en intensiv omgang Gosh igen, da mine øjenvipper igen knækker/falder af. Gad vide om det er årstiden, mit hår på hovedet fælder og er mega tørt. Men mine vipper har ellers hold sig pæne det sidste års tid siden jeg sidst gav dem en kur med Gosh serum/mascara :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maj-Britt
   Det kunne godt lyde som om, det er kulden eller rettere luftfugtigheden, der driller. Hvis du kan tåle det, skulle du måske overveje at give vipperne noget fedt, olie eller vaseline er udmærket… Og lidt ekstra hårkure er nok også en god idé :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej pudderdåserne!

  (Mon man kan skrive en kommentar og få forvente svar på et gammelt indlæg )

  Hvad er jeres tanker og råd om vippeserum (M2) og amning? (Min 13 mdr gamle søn ammer 2 gange i døgnet)

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Carina
   Ja, det kan man godt :-*
   Jeg ved ikke, hvorfor du skulle være nervøs for at bruge M2 under amning? Jeg ville ikke være det i hvert fald :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har brugt revitalash i 8-9 mdr nu men de sidste måneder er mine vipper begyndt af knække!!!! Jeg brugte det hver dag i starten men efter nogle måneder kun hver anden dag da jeg havde læst at det var nok. Hvad gør jeg? Bør jeg stoppe helt? Eller skifte mærke? Har ingen gener ellers

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Charlotte. Jeg ville afgjort stoppe. Men jeg har ikke erfaring med lignende. Lad os høre hvordan det går . :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Stram op på plejen