Eau micellaire og alt-i-en makeupfjernere: Overblik, opsamling og test

Tirsdagstip: Stram op på plejen

African Botanics

Forkælelse fra African Botanics til min ferie

Dagens tip er inspireret af en samtale jeg overhørte i S-toget for et par uger siden. Godt nok var det kun den ene, som var fysisk tilstede i S-toget, hende den anden var med i skikkelse af en stemme i telefonen. Samtalen handlede om toilettaske pakning til den kommende ferie. Stemmen i telefonen var temmelig uenig med hende i S-toget om, hvad man egentlig behøver af skønhedsprodukter på ferien. Hvad har du med?

Endelig tid
Det er sandelig ikke særlig nemt at nå det hele. Og på ferien vil langt de fleste helst have det største udbytte af solen eller dagtimerne, hvad enten de bliver brugt i byen eller på stranden. Det betyder, at nogle af de sædvanlige gøremål, når det kommer til den velplejede ferie- eller strandkrop, bliver nedprioriteret. Ferieperioden er ellers genial til at få sat noget mere dig-tid på dagsordenen, og til at få prioriteret og indarbejdet de gode plejerutiner.

En del af ferien
Det er en god idé at afsætte noget tid, hvis ikke dagligt så i det mindste et par gange i løbet af ferien. Afsæt tiden til dig og kun dig, plej hænderne, fødderne, håret, ansigtet eller kroppen.
Betyder det ekstra bagage med hjemmefra eller en shoppetur til at få købt diverse nødvendigheder til den mere omfattende plejerutine? Så prøv alligevel at prioritere det, den tid til dig selv fortjener du!

Feriehud
Hvor har jeg bare hørt mange sige, at deres hud bare er meget bedre om sommeren eller efter en ferie. Da ferie ofte er ensbetydende med lidt mere alkohol og sene nætter for ikke at tale om en masse mere sol… Ingen af de ovennævnte faktorer har en særlig positiv effekt på huden, hvad kan det så være, som virker så forrygende? Kunne det måske være, at du har sat lidt mere tid af til dig selv?

Det er ikke meget ferie, det bliver til i år for mit vedkommende, derfor er det ekstra vigtigt for mig, at de ting jeg bruger er ekstra lækre. Mine favoritter til kroppen er Marula African Muti Mud Body Scrub og Marula Firming Botanical Body Balm, som både er drøje i brug, dufter fantastisk og selvfølgelig er effektive. African Botanics finder du i Magasin og i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Louise

  Jeg er på det sidste blevet rigtig god til at pleje mine fødder, hvilket jeg aldrig rigtig har gjort før. Et fodbad og efterfølgende en lækker creme er bare top dollar! Jeg plejer at gøre det om aftenen mens jeg ser lidt fjernsyn. Og når cremen så skal på, kan man hoppe ind under dynen! Synes også jeg sover meget bedre efter lidt selvforkælelse! :-D + så bliver fødderne også klar til sommeren!

  Lækker blog piger! (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Tusind tak <3 Hvor er du sej!
   Det er nemlig super vigtigt at prioritere lidt dig-tid! Man haret så meget bedre bagefter.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise BE

  Hej ! Vil faktisk sige at min hud nærmere har tendens til urenheder på ferier, så kan nikke genkende til det at det altså ikke er rigtig med at solen gør fantastiske sager ved ens hud.

  Har lige et andet spørgsmål til jer, og har kigget rundt på jeres hjemmeside om både akne, hudorme osv. men finder ikke rigtig nogen steder det jeg lige døjer med. Jeg har tre bumser på stribe på min ene kind, de bliver ikke til andet end røde bumser, de er ikke ømme, de er ikke gule, bare røde og er der (!! grimt !!), har sådan nogle ret ofte, og det tager dem en hulens lang tid om at forsvinde. Jeg prøver at få dem væk med tea three oil og noget man bare smøre på bumser af vichy, det har ingen virkning. Hvad kan jeg gøre for komme af med dem?

  Ellers tak for en god blog :)

  Mvh
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Er det på begge kinder? Eller er det telefonkinden? I fald det er det sidste, skal du starte med at få renset din telefon. Du bør kunne se ret stor forskel, hvis du bruger en kemisk eksfoliering dagligt, som vi har skrevet om tit i forbindelse med akne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Helene

   Tak for svar :)

   Jeg er faktisk ret opmærksom på ikke at holde telefonen ind til ansigtet, da jeg synes det er ulæks med den mængde bakterier der sidder på den, men vil helt sikkert tænke en ekstra gang over det, da det nemlig ofte kun er på min højre kind. Har ellers lige købt en skrub fra La Roche-Posay som hedder Physiological Ultra-Fine Scrub, håber den kan hjælpe, ved ikke lige om den høre under kategorien kemisk?
   Har også tænkt om det kunne være min kost, men såvidt jeg husker siger I at det er noget pjat? Og spiser også ret sundt.
   Forhåbentlig fordufter min tre-på-stribe meget snart ;)

   Meget venlig hilsen
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Det lyder, som om der er “korn” i den LRP scrub, du nævner? I så fald er det ikke en kemisk scrub :-) Som sagt tænker jeg at du vil få glæde af noget syre. I øjeblikket tester min søn alle mulige “bumsedræbere” og lige i øjeblikket er vi ret vilde med og overraskede over virkningen af Kimovi plaster (den blå med salt) og geléen (også med salt). Det tørrer ikke huden ud, samtidig med at det nærmest hiver alt det klamme ud. Særligt de der bumser, som bare er røde og ikke helt ved, hvad de vil.
   Du kan med garanti få en prøve af geleén på apoteket. Det renser og plejer huden samtidig.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise BE

  Hej Helene
  Min LRP skrub kom i dag, og ja er med fine korn i sig. Ellers bruger jeg også Effaclar Duo af samme mærke, som jeg er ret glad for. Kimovi plaster lyder specielt, har aldrig hørt om sådan noget før, man må næsten kun sove med det så? Jeg vil helt sikkert lige smutte ned på apoteket og få en prøve på geléen. Vil ellers lige kigge jeres blog igennem for kemiske eksforliering, så må jeg ud og få købt sådan en :)
  Meget Venlig Hilsen
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Louise
   Nej, de er også ret unikke de der plastre, jeg har aldrig set noget virke så hurtigt og effektivt. Altså det skal helst blive siddende til det slipper, såvidt jeg i hvert fald har forstået. Da min søn prøvede det, blev det fjernet efter ca. 24 timer og der havde det simpelthen udøvet noget nær et mirakel! Efterfølgende har det ikke været så svært at få ham til at prøve produkterne, fordi det er meget motiverende med så stor effekt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eau micellaire og alt-i-en makeupfjernere: Overblik, opsamling og test