Dotticure med Depend Summer 2014

30.06.14
Dotticure med Depend Summer 2014

Dotticure med Depend Summer 2014

Sommerkollektionen fra Depend er på gaden, og det er en af de fineste kollektioner længe! Da jeg så den, kom jeg sådan til at tænke på en af mine helt store svagheder, når det kommer til neglelak, nemlig mærket Zoya. Det er oftest nogle helstøbte og helt fantastiske kollektioner, og en af dem transformerede den tidligere negleblogger Silverinator til en superfin dotticure. Det er fra hende, jeg har fået inspiration til denne manicure.

Hurtigt og simpelt
Hver eneste gang jeg har fat i mine dotting tools, bliver jeg simpelthen så glad. Først og fremmest elsker jeg, at nailart kan være så ligetil, og så er det samtidig både sjovt og interessant at se, hvad det ender med. Når jeg sidder og leger, er det kun ganske sjældent, at jeg har en egentlig plan. Farverne er måske planlagt, men det er stort set også det eneste, jeg har tænkt over, inden jeg går i gang.

Masser af prikker
Designet er meget enkelt, og det er jeg ret vild med. Enkeltheden, synes jeg, gør designet skarpt og alligevel feminint. Designet er virkelig anvendeligt, og det er let at finde passende farver, som giver ligeså fin effekt som Depend summer 2014. En nude eller i hvert fald lys base er at foretrække, men det er også ret fint med mørkere lakker under, om end det er et helt andet udtryk.

Lakkerne
I denne omgang vil jeg ikke beskrive hver eneste farve, for på billedet er farverne ret korrekte. I stedet har jeg valgt at skrive de kombinationer, jeg har brugt til de forskellige negle.
På alle neglene har jeg brugt #402 som base, det er præcis sådan en nude nuance, som jeg bliver vild med hver eneste gang. Jeg har brugt et dotting tool med en en lillebitte kugle i den ene ende og en noget større kugle i den anden ende.
På ring- og tommelfinger har jeg brugt: #412, #408, #407, #409 og yderst #405. På Langfingeren har jeg brugt #413, #404, #403, #406 og til den yderste ring har jeg brugt #410.

Depend lakkerne koster 24,95 kroner og du finder dem i Matas, i parfumerier og i stormagasiner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Marie-Louise

Nej, hvor er det nogle fine neglelakker!
Er svært glad for den nude, som du har brugt på alle negle – men synes simpelthen også at de er de 4 næste! 🙂
Flot og kreativt motiv også!
Knus

Amy

Har nu set flere anbefale babypudder som settingpowder. Er det noget i har kendskab til, eller måske kunne lave et indlæg om? 🙂

Helene Randløv

Hej Amy
Er det helt almindelig talkum vi taler om? Så giver det fin mening, det er jo hovedingrediens i en hel del pudderprodukter. Du finder også både ris- majs- og kartoffelstivelse (mel ;-)) som hovedingrediens i mineralvarianterne.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *