Fødselsdagskonkurrence: Pudderdåserne 4 år

Silk’n Glide – handy IPL hårfjerning hjemme

Silk'n Glide IPL hårfjerning Silk'n Glide IPL hårfjerning

Sponsoreret indlæg

Vi har efterhånden skrevet vidt og bredt om de nye IPL-maskiner til hjemmebrug. Og jeg er stadig lige så stor fan som første gang! Jeg bruger dem selv primært i ansigtet, hvor de virker fremragende til at holde skægget nede og sikrer, at jeg slipper for voks eller andre ubehageligheder.

Udfordringen med de tidligere modeller, jeg har prøvet, har været, at de allesammen optager temmelig meget plads på badeværelset. Derudover har det nærmest været påkrævet, at man fandt brugsvejledningen frem hver gang for at huske, hvordan man overhovedet får tændt for den.

Kompakt og med èn knap
Silk’n Glide fylder derimod ikke mere end en almindelig barbermaskine. Og betjeningen er mindst lige så nem. Der er èn knap – det kan selv jeg finde ud af uden at klynge mig til manualen.

IPL kan permanent mindske hårvæksten, hvis det bliver brugt rigtigt. Men IPL er ikke en 100 procent permanent hårfri løsning, og efter noget tid vil der komme hårvækst igen omend i et mindre omfang. Og det er her maskinerne til hjemmebrug for alvor kommer til deres ret i forhold til klinikbehandlinger. Fordi man jo her har maskinen hjemme og nemt selv kan efterbehandle gratis. Jeg har hørt mange historier fra skuffede klinik-kunder, fordi de efter et halvt år skal tilbage igen til flere dyre behandlinger.  Og efterbehandlinger kan desværre sjældent undgåes.

Jeg har brugt Silk’n Glide i to uger nu i stedet for mine andre IPL-maskiner til hjemmebrug.

Den er som sagt nemmere og mere handy at bruge. Betjeningen er lige så nem som at ringe fra min iPhone. For ikke at tale om, at den fylder markant mindre på mit i forvejen temmelig overfyldte badeværelse. Silk’n Glide bliver derfor boende her.

Sådan bruger du IPL hjemme
Tjek din hud- og hårfarve: Først og fremmest skal du sikre dig, at din hud og hår egner sig til IPL. Silk’n Glide virker også på mørkere hudtyper, men helt mørk hud er ikke egnet til IPL. Helt lyse hår vil også være mindre velegnede end mørke hår. Men jeg har selv lyse hår i ansigtet, og det virker altså fint på mig. Se om din hår- og hudfarve kan bruges med Silk’n Glide her.

Barber dig: For at IPL skal virker, skal du barbere hårene ned før du bruger den. Det er meget vigtigt, at du IKKE plukker, vokser, epilerer eller lignende måder, hvor du får håret ud med roden. Så virker det ikke. Så ja, jeg skal også barbere mit overskæg før jeg bruger IPL. Man vænner sig til det.

Find det rigtige energiniveau: Silk’n Glide har som de øvrige maskiner på markedet fem niveauer. På æsken står der en oversigt over, hvilke niveauer du kan bruge til din hudtype. Du kan også finde oversigten her. Jo mørkere hud, jo lavere niveau skal du bruge. Start altid på det laveste niveau og bevæg dig derpå højere i styrke indtil det føles ubehageligt. Hvis det gør ondt, skal du et niveau ned i styrke. Mørk hud skal aldrig bruge højere end niveau 2. Jeg plejer selv at ligge på 3.

Zap: Når huden er barberet, ren og tør, så kan du gå i gang. Sørg for ikke at behandle det samme område flere gange. Du skal have en vis form for overblik over, hvor langt du er kommet, og du skal så vidt muligt undgå at overlappe.

Det kan du forvente
Du skal behandle din hud med cirka 1-2 ugers mellemrum. Efter 6-12 behandlinger skal du kunne mærke markant mindre hårvækst.

For mit eget vedkommende virker IPL ikke permanent. Jeg er derfor nødt til at finde den frem med længere mellemrum for at holde det nede. Men det gør jeg gerne for at slippe for det overskæg. Jeg har til gengæld ikke kun alt for sjældent tålmodighed til for alvor at bruge IPL på ben og arme, men det virker overalt på kroppen. Og så lang tid tager det faktisk heller ikke – cirka et kvarter for benene.

Hvad er dine erfaringer med IPL? Har du overvejet at prøve maskiner til hjemmebrug?

Her kan du købe det
Silk’n Glide koster 999 kroner i Elgiganten.

Læs mere om Silk’n Glide her

Sponsoreret indlæg

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

52 kommentarer

 • Pernille

  Har brugt det i et halv år og det virker ikke det der ligner. Ingen forandring i hårvæksten overhovedet. Ikke engang på lys hud med mørke hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Helt enig med Pernille. Kan ikke se nogen forskel efter 5 behandlinger :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Rebekka
   Fem behandlinger? Hvor lang tid har du så brugt den?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har simpelthen ikke turde anskaffe mig sådan en, da jeg er bange for at det gør sindssygt ondt!
  Hvordan føles det? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette haubjerg

   Altså jeg kan OVERHOVEDET ikke mærke det min min søster siger at det er som om at det behandlede område sover så det stikker lidt men jeg kan ihvertfald klart anbefale det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da den er mere prisvenlig end andre modeller, tør jeg godt prøve nu.
  Men; hvis en ipl-model ikke virker for én, kan man så regne med at andre heller ikke gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er der ikke noget med, at man et stykke tid efter ikke må udsættes for sollys, de steder man har anvendt maskinen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er desværre arveligt disponeret for mørk hårvækst i ansigtet. Da jeg er mørkhåret og har meget lyst hud, har jeg altid haft mange mørke hår på kroppen, men indenfor de seneste par år er der desværre begyndt at dukke skæglignende hår på hage og hals. Jeg har fået laserbehandling på en klinik en gang i september sidste år og det virkede virkelig godt. Jeg har dog brug for flere behandlinger, men da en enkelt behandling koster 1000 kr (!) så har jeg altså ikke været der siden, selvom jeg gerne ville… Så derfor er jeg da virkelig oppe at ringe over dette indlæg;-D Jeg kan slet ikke vente med at få skrabet penge sammen til sådan et instrument -HURRA.

  Mange hilsner Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virker disse maskiner optimalt? Jeg har længe overvejet at købe en, men jeg ved ikke om de er værd at smide pengene efter! Jeg døjer meget med sorte og indgroede hår og røde knopper efter barbering.. Hjælper IPL på det? Og er der forskel på maskinerne til måske 2000 kr og maskinerne til 1000 kr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Emma

   Jamen det synes jeg afgjort som skrevet. Jeg er selv stor fan og bruger dem primært i ansigtet. Jeg har ikke oplevet forskel på effektiviteten af maskiner, hvis du forstår. Jeg oplever stor forskel på brugervenlighed, størrelse osv., men af dem jeg har prøvet indtil nu (3 stk) har de alle i sidste ende haft samme effekt. Der skal da nok være nogle derude der virke dårligere end andre, men jeg er ikke stødt på dem endnu.

   Det hjælper på indgroede hår i og med der ikke kommer noget nyt hår. Det med indgroede hår kan dog også skyldes andre problemer – det kommer lidt an på, hvilken metode du bruger i dag til at fjerne hår?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej igen!
   Lyder som noget jeg skal prøve. Vil du umiddelbart anbefale denne, Rio evolution maskinen eller Gillette/Brauns version? Synes umiddelbart det virker som noget snask, at man skal bruge gel hver gang med sidstnævnte.. Men jeg kan ikke rigtig gennemskue hvilken maskine, der vil virke bedst! Jeg barberer idag mine hår, det er dog især i bikinilinjen, de indgroede hår volder problemer! Hvis sådan en maskine kunne hjælpe på det, ville jeg blive lykkelig! :-)

   Mange hilsner Emma

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det ER også noget værre snask. Jeg foretrækker klart denne (og ikke kun fordi indlægget er betalt, nej). Simpelthen fordi den er mindst og nemmest at bruge. Braun havde dog på et tidspunkt en fordel med en “tilfreds eller pengene tilbage” garanti. Jeg kan ikke argumentere for at nogle virker bedre end andre. Vælg den der passer dig ifht håndtering og pris.
   Hvordan fjerner du hår i bikinilinjen i dag? Skal lige være helt sikker på, jeg giver dig det rette råd?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Godt indlæg:)
  Men det er vel svært for dig at sige om den virker når du kun har anvendt den i 14 dage?
  Er gillette venus naked skin en bedre inverstering ift resultatet?

  Har selv fået klinik behandling 3x med diodelaser, med god effekt. Kunne være fedt hvis jeg selv kunne holde det nede med hjemmeapparat;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så den burde være ligeså god som de andre du har testet? Har du har haft samme resultat af denne?
  Den har da helt sikkert ellers mange fordele ift brugervenlighed og pris:) er mere skeptisk om den virker lige så godt som de andre maskiner?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Jeg sad i går og googlede diverse IPL maskiner og faldt over lidt nyttig info. I forhold til hårvækst. Vores hårsække er ikke alle I aktive, faktisk er det kun ca. 15% af af hårsække der er aktive. Hvis man benytter permanent hårfjerning, rammer man kun de aktive hårsække, det vil derfor altid være nye hårsække der bliver aktive på et tidspunkt, og derfor er ingen metode 100% permanent uanset hvilken metode man vælger. Men med det sagt er jeg ikke et sekund I tvivl om at jeg skal igang med IPL metoden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jette
   Dette er den tredje anmeldelse af IPL apparater til hjemmebrug, så søger du på IPL på bloggen, finder du samme info :D
   IPL er super til at mindske hårvæksten, men en permanent løsning bliver det aldrig.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hejsa.
  Jeg tænker sådan på det med at der står at den må bruges i bikinilinjen. Betyder det at den kun må bruges i trussekanten og ikke resten af intim området? For der står jo også at den må bruges over hele kroppen :/
  Hilsen Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Malene
   Det er et rigtigt godt spørgsmål, som jeg ikke har svaret på. beklager. Jeg tror, du må prøve at spørge nogle af producenterne direkte – svaret bør være det samme for alle IPL-maskiner.
   Selv fjerner jeg meget sjældent hår i intimområdet og HVIS jeg gør, så kun lige trussekanten, så jeg har ingen praktisk erfaring at hjælpe med desværre.
   Kh. katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Katja
  Bruger du den med kun en uges mellemrum?
  – i brochurem står der: behandling 1-4
  med 2 ugers mellemrum, behandling 5-7 med 4 ugers mellemrum..
  Men det er ok at bruge den med kun en uges?

  Der står også at bedste behandling
  opnås hvis man barberer 3 dage før/når hårene er 1-2 mm.. – barberer du LIGE inden?

  Til sidst, et dumt spørgsmål. Når mam flytter den til “næste område” bør mam så kun flytte den ‘en halv omgang’, så at sige, da der jo er en tyk kant rundt om hvor “lampen” er , og det område ellers ikke vil blive behandlet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Malene

   Som jeg har nævnt i en af de andre historier, jeg har skrevet om IPL, så bruger jeg den pænt sagt uregelmæssigt :-D Hvilket vil sige når jeg har fem minutter i overskud efter badet eller bare husker at gøre det ;) Det betyder at jeg nogle gange får brugt den med en uges mellemrum, andre gange med fire.

   Jeg er nu engang ikke mere tjekket end det. Men det virker da alligevel :) Du skal helt sikkert følge producentens vejledning for bedst resultat.

   Jeg barberer lige inden med skraber.

   Du skal ikke behandle det samme område to gange. Men selvfølgelig forsøge at ramme kant mod kant så godt som muligt. Hellere misse en enkelt gang end overbehandle. Du skal nok fange håret næste gang, man fanger alligevel ALDRIG alle hår i en behandling. Det kan ikke lade sig gøre – så langt fra.

   Jeg håber, det hjalp lidt?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig sådan en hårfjernings-fætter, da det i længden virker noget mere logisk end skraber, pincet og epilator.
  Men jeg kan se, at flere af maskinerne skal have udskiftet lys-patronen senere. Gælder det også for denne?
  Bedste hilsner Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Luna
   Det gælder såvidt jeg ved alle maskinerne. Det er lige som en pære der skal skiftes :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for det hurtige svar, Helene!
   Hm, så der er slet ingen maskiner, hvor man ikke skal skifte pæren?
   Har du monstro erfaring med, hvor ofte de skal skiftes? For så kommer der jo en ekstra udgift oveni, kan man sige.
   Bedste hilsner
   Luna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Luna
   Jeg mener det er 40.000 glimt (eller i den størrelses orden), hvor lang tid sådan en mængde glimt holder ved jeg ikke helt, det afhænger af hvor store områder du behandler :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Heej :)

  Tusind tak for indlægget, det er virkelig dejligt at høre om alternativer til de dyre kliniske behandlinger, som jeg har prøvet adskillige gange. Da jeg er halv spanier, oplever jeg (selvfølgelig) utrolig meget hårvækst på specielt arme og overlæbe. Jeg har prøvet en tidligere og billigere udgave af Silk’n glide dog uden det store held. Måske fordi jeg har virkelig mørkt og meget hår – eller måske gør jeg det ikke lang tid nok?

  Jeg gad derfor godt vide hvor lang tid du kører over hvert “spot”? Og også hvor lang tid bruger du på en fuld krops behandling?
  Du er måske ikke ligeså udsat som jeg, så går ud fra jeg nok skal bruge noget længere tid -.-

  På forhånd tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Heej Pudderdåser!

  Jeg vil lige høre om i har erfaringer med andre produkter fra Silk’n’Glide?
  – Og hvor lang tid kører i maskinen over hvert spot?

  Jeg har prøvet dette produkt – og ja det virker da, men synes ikke det virker optimalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Nina

   Nej, jeg har kun denne. Altså det er meget vigtigt ikke at bruge maskinen mere end en gang på samme sted.

   Men…. når du siger “køre” maskinen henover, så bliver jeg forvirret. Du holder den helt stille på samme sted, når du “zapper”, ikke?

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hejsa
  Jeg har længe overvejet at anskaffe mig denne maskine. Men jeg har været bange for at købe katten i sækken. Min intention er at bruge den i bikinilinjen, inderlår, baglårene og under balderne. Men jeg forstår ikke det de, at man ikke må bruge den på samme område. Vil det sige, at jeg skal huske fra gang til gang, hvor jeg er kommet til? Jeg havde nemlig troet, at jeg kan tage hele området på samme tid.
  Når du barberer dig på overlæben, bruger du så barberskum? Og risikerer du ikke røde små talgknopper/bumser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Så vidt jeg husker, må du ikke “blitze” to gange i træk på det samme område, så ja du skal huske, hvor du placerer “blitzeren” men kun i samme omgang. Det er altså ikke sådan, at du skal gå og huske, præcis hvor du placerede den for fjorden dage siden.
   Hvordan Katja gør, ved jeg ikke, jeg bruger den Shave Cream fra EOS, som jeg har skrevet om flere gange, og jeg har aldrig fået røde knopper (der i hvert fald ;-) )
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg har søgt lidt på det igen. Jeg er lidt forvirret omkring holdbarheden. Hvor mange behandlinger kan man lave før man skal købe en ny maskine?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Det er kun “pæren” der skal skiftes, ikke hele maskinen :-* Der er til MANGE gange i sådan en fætter.

   kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej :-)

  Jeg er ny her på sitet, og jeg beklager, hvis der er skrevet om det før.
  Men hvad er det helt præcist, sådan en maskine gør? Den blitzer, men hvad er det så egentligt, der sker?

  Jeg har døjet en del med indgroede hår i intimområdet. Især ved barbering, men også ved voks, og når jeg har plukket dem med pincet. Det er stort set kun sugaring, hvor jeg ikke mærker noget til de små røde knopper og de indgroede hår. Desværre er mit SU-budget ikke lige til at tage på klinik hver måned.
  Derfor overvejer jeg at prøve IPL. Men jeg er i tvivl om det hjælper på indgroede hår og røde knopper. Jeg håber, I kan hjælpe :-)

  Mvh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej tøser

  Tak for gode tips! Jeg har selv fået ipl på klinik, mest fordi min hjemme brasilianske voks gik galt (jeg vidste ikke man ku fjerne voks med olie) og kom på job gående meeeeget underligt! En kollega havde tidligere arbejdet på en skønheds klinik og havde selv testet lazer apperaterne (det var nogle af de første) og havde konstateret at på ben og underarme kom der en gang i mellem et hår eller 2, men ellers havde hun været hårfri i 10 år! Jeg fandt en go deal i greve og var til 2 gange i 2008 (super resultater) flyttede så til schweiz hvor jeg måtte konstatere at det ku jeg ikke betale her,indtil jeg fandt en deal på nettet med 6 behandlinger til under 2000kr Jeg har haft 3 behandlinger sidste sommer og ska lige finde tiden igen til de sidste 3, men hold da op, jeg har ikke hår på kroppen som ellers er værd at barbere på, men mine ædlere dele har fået det hele! Jeg har knap hår mere, og selv om der er gået et år så kommer det ikke tilbage, men man siger jo ca 8-9 beh før det er væk! ville være spændende at prøve selv, for jeg giider ikke køre, og det er lidt specielt at ha en dame til at lazere mellem benene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil gerne bruge min silk’n’glide på bikinilinjen, men desværre tåler jeg barbering meget dårlig, selv med safeshave går det skidt.
  Mit spørgsmål er om jeg kan fjerne håret med hårfjerningscreme inden jeg blitzer? Eller om det fjerner hår for langt ned i roden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Desværre, det fjerne håret for langt ned. Du er nødt til at barbere. MEN i og med at du forhindrer håret i at vokse op igen mindsker du også de efterfølgende problemer. Prøv dig meget forsigtigt frem på et lille stykke først. Jeg tror, du vil opleve, at det går bedre end med barbering alene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har nogle spørgsmål omkring med at babere sig før brug af laseren da jeg har uønsket hår på overlæben. Er lidt nervøs for at laseren ikke virker på det sted og hvor at jeg så skal begynde at babere mig dagligt af den grund? Kan man evt starte uden at babere sig eller skal det helt væk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det kan man ikke, så virker det ikke. Der er ingen vej udenom – man skal barbere sig for at opnå en effekt af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg var såmænd blot ved at google råd til at fjerne røde prikker ved epilering af ben. Mine røde prikker forsvinder desværre ikke igen, så selvom mine ben er ret hårløse af epileringen, så er de stadig ikke værd at vise frem.

  Så: Er IPL mon løsningen for mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Mit bedste svar er: Måske :) Det er værd at prøve

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg overvejer virkelig at investere i sådan en maskine! Er sååååå træt af overskægget! 👎🏻 du siger du har lyse hår og det virker? Jeg er sådan typisk dansk – lys leverpostej-ish, og tænker om det mon virker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du har skrevet at man skal barbere sig inden hver behandling. Men må man godt barbere sig imellem dem også? Nu hvis jeg skal vente 4 uger mellem hver behandling, må jeg så stadig godt barbere dem én gang om ugen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, det må du gerne :) Det gør ingenting. Du må bare ikke fjerne håret med rod

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Pudderdåser! Tak for en great blog :)
  Anbefaler I stadig denne silkn glide? 1000 kr er mange penge når man er på SU, så vil lige høre jer ad, inden jeg bruger mit madbudget på at komme uønsket hårvækst til livs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Tanja
   Det er godt nok Katja, der bruger maskinerne, men hun er stor tilhænger af, at de ikke fylder så meget. Og derfor var hun ekstra glad for denne. Læs eventuelt alle tre anmeldelser (søg IPL Pudderdåserne i google, så ligger de lige under hinanden) så du har et sammenligningsgrundlag. Man skal virkelig ville det der IPL, i hvert fald er jeg desværre for doven, og så udebliver det gode resultat jo…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej 😊 er det sådan at der kan gå et døgns tid fra man barberer til man zapper? Jeg kan have liiidt svært ved at nå hele baduljen i en omgang 😲

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   Det tror jeg sagtens, du kan… Det tager jo 100 år.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg bed godt det er gammelt indlæg, men jeg har købet en silk’ glide og jeg har virkelig svaret ved at få den til at virke…. jeg fik den til at gøre det korrekt et par gang på det ene ben, men nu kan jeg bare ikke få den til at giv flere lysglimt. Jeg gør som den siger i manualen. Må tilstå jeg tæt på at opgiv og tænker jeg har smidt 1300kr ud af vinduet :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jannie
   Hvor har du købt den? Jeg ville straks gå til en forhandler med den eller simpelthen kontakte fabrikanten.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Har nu brugt silk and glide i 1/2 år
  Først præcis efter anvisning, og nu senere hver dag og stadig efter så langt tid absolut intet resultat. Jeg har lys hud og mørke hår, så den burde virke, men det gør det slet ikke, ikke et eneste hårstrå er blevet reduceret.
  SPILD AF PENGE
  øv godt jeg købte den på tilbud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Øv! Tak fordi du delte din erfaring med os

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagskonkurrence: Pudderdåserne 4 år