TRESemmé Renewal Hair and Scalp

30.04.14
TRESemmé Renewal Hair & Scalp

TRESemmé Renewal Hair & Scalp

I det sidste stykke tid har jeg testet TRESemmé Renewal Hair and Scalp. Det tog mig lang tid at komme i gang med at teste, fordi jeg var bekymret for, hvordan min hovedbund ville reagere. Filosofien bag serien er at et smukt hår starter med en sund og velplejet hovedbund. Da det jo er der, hvert enkelt hårstrå starter sit liv. Serien består af fire produkter, som alle indeholder Tea Tree ekstrakt og solsikkekerneolie, som altså skulle hjælpe hovedbunden med at blive sund.

Renewal Hair & Scalp Shampoo
Konsistensen af shampooen er ret tyk, men det fungerer egentlig meget godt, fordi det gør, at du helt automatisk ikke bruger så meget af den. Den skummer fint og så giver det høje indhold af Tea Tree ekstrakt en meget behagelig frisk følelse i hovedbunden. Heldigvis dufter den virkelig skønt og slet ikke af Tea Tree ekstrakt, for ellers ville oplevelsen sandsynligvis være langt mindre behagelig.
Under normale omstændigheder vasker jeg hår hver dag, det gør jeg af flere grunde, først og fremmest er det, fordi jeg synes mit hår ser pænest ud, når det er nyvasket, men også fordi min hovedbund begynder at klø og være træls, når jeg ikke har vasket håret. I den tid jeg har brugt TRESemmé Renewal Hair and Scalp Shampoo har jeg oplevet at den daglige hårvask ikke har været tvingende nødvendig og det sædvanlige ubehag på andendagen har været ikkeeksisterende.

Renewal Hair & Scalp Conditioner
Balsam er ikke noget jeg bruger ved hver hårvask, mest fordi jeg helst vil spare tid og vand, hvorfor jeg foretrækker leave-in produkter. Balsammen virker selvfølgelig som enhver anden balsam, ved at gøre håret blødt, skinnende og lidt mere medgørligt. Den har selvfølgelig samme skønne duft og konsistensen er også god og tyk, så den bliver i håret, mens den virker. Den tynger på ingen måde håret, selvom den både gør en forskel på frizz og gør håret meget lettere at rede ud.

Renewal Hair & Scalp Conditioning Mask
Det er sjældent det er mig, som bruger hårkurene op her i huset. Både ældsten og manden bruger hårkur, men nu hvor mit hår er blevet længere, er jeg blevet bedre til at huske det i mit eget hår også. Når jeg bruger balsam og hårkur, kommer produktet altid kun i længderne altså fra nakken og ned. På den måde har jeg aldrig problemer med at håret er unødigt tynget af de plejende ingredienser eller silikone. Hårkuren er god og nærende, og jeg oplever, at håret bliver meget glansfuldt og hos ældsten kan den endda holde det værste frizz på afstand i et par dage.

Renewal Hair & Scalp Tonic
I forbindelse med min test, var jeg jo nødt til at give denne tonic en chance. Under Copenhagen Fashion Festival i januar, undgik jeg at prøve den i TRESemmés Blow-Out Bar, fordi min hovedbund den dag i forvejen drillede, og en hel dag med kløende hovedbund, kunne jeg ikke rigtig overskue. Nu hvor jeg har kigget nærmere på den, er jeg glad for at jeg ikke fik den i hovedbunden den dag, da den indeholder virkelig meget alkohol.
Af samme grund har jeg kun prøvet den en enkelt gang, og vi blev ikke gode venner. Der er faktisk en del grunde til, at jeg ikke var særlig begejstret. Alkoholmængden er en væsentlig grund, men jeg synes også at den er for parfumeret for et produkt, som skal blive i min hovedbund. Duften er selvfølgelig stadig dejlig, men den må gerne nøjes med at være i håret. Emballagen er jeg heller ikke særlig pjattet med, den spidse næse til at få fordelt Renewal Hair & Scalp Tonic er smart, men da det er en væske løber det, og det kilder ualmindelig meget. Som noget positivt skal det nævnes, at den overhovedet ikke fedter eller klistrer i hovedbunden. Så man kan virkelig ikke se den i håret.
Om Renewal Hair & Scalp Tonic reelt har en effekt nåede jeg ikke at opleve, men hvordan en så stor mængde alkohol skulle nære hovedbunden, kan jeg slet ikke se.

God serie på budget
Tre ud af fire produkter er altså rigtig gode, og bare fordi jeg slet ikke forstår seriens tonic, så kan det jo være, at der er nogen derude, som vil elske den.
Det, jeg især er glad for ved shampooen, er den friske fornemmelse i hovedbunden, selvom jeg har prøvet shampoo med mint og andre sager som påvirker termoreceptorerne, sådan at det føles kølende i hovedbunden, så er jeg ikke før støt på noget, hvor fornemmelsen fortsætter i løbet af dagen.
TRESemmé er jo kendt for at være store størrelser til gode priser, og det lever de stadig op til. De store flasker indeholder 750 ml. og sådan en flaske holder længe selv herhjemme med tre langhårede beboere.

TRESemmé Renewal Hair and Scalp seriens produkter koster alle 89,95 kroner og du finder dem i supermarkeder og i Matas. Nærmeste forhandler oplyses på 7027 7784.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Sara

Fin anmeldelse, men jeg mangler lidt hovedtesen (måske jeg bare har overset den i farten): Er de efter din mening værd at investere i, eller er der andre shampoo’er der er bedre? 🙂
Bare en idé, men måske kunne i begynde at give de produkter i anmelder x antal stjerner ud af 5/10 stjerner. På den måde er det gjort lidt mere visuelt hvilke produkter I synes der er gode, og hvilke I synes er knap så gode. 🙂 Som sagt, bare en tanke på sådan en højhellig onsdag aften! 🙂

Helene Randløv

Hej Sara
Godt du sagde det! Afsnittet var simpelt hen ikke blevet kopieret med over 😀
Shampoo, balsam og kur, synes jeg, er rigtig gode og dem kunne jeg sagtens finde på at investere i igen.
Kh. Helene

Anne Sofie

Ang. hovedbunds problemer så prøv den nye serie fra Aveda, den er god, jeg har undgået al kløe og ubehag. Prøv.

Helene Randløv

Hvad hedder den serie Anne Sofie? Er det Dry Remedy?
Kh. Helene

Cæcilie

Ej, pinligt, det var lige den der autoudfylder:-) Du må gerne slette det, hvis du kan:-)
Nå, men det jeg ville kommentere på, var:
Jeg har lige købt den der Tresemme Hair and Scalp TONIC, og så læser jeg jeres anmeldelse efterfølgende – øv. Jeg synes heller ikke, det er logisk, at der er masser af denat. alcohol i, når den nu skal i hovedbunden. Og en masse andre ret uigennemskuelige ingredienser i øvrigt, kan jeg se på den.
Men altså: Gennemtester sådan en producent ikke deres produkter, inden de skal ud på markedet? Ville de sende det ud, hvis der var bare den mindste tegn på udtørring hos bare nogle af forsøgspersonerne/dyrene?
Det er jo et mærke, der er kendt for nærende og beskyttende hårprodukter.
Men vi kan selvfølgelig være ude i, at udtørringen er en bi-effekt, der først viser sig over meget lang tid, og at kunderne har det med at købe produkter for deres umiddelbare her-og-nu virkning (som f.eks. også SLS-fyldte produkter, der skummer så dejligt)?
Jeg giver den i hvert fald grønt lys for den umiddelbare virkning: Vildt kølende og behagelig. Jeg har tykt hår, så jeg synes, det er praktisk med den lange påføringstud, ellers ville produktet bare lægge sig oven på mit hår, ikke inde ved hårbunden. Og den fedter slet ikke, som I også skriver.
PS. Hvis nogle har tip til andre produkter, der køler og beskytter hårbunden uden alkohol her om sommeren, hører jeg meget gerne fra jer (udover altså solhat og den noget krævende, men skønne oliekur, hvor man sover med olie i håret om natten, og får det mest englebløde hår dagen efter hårvask).

Helene Randløv

Hej Cæcilie
Jeg er da overbevist om, at den er testet MEGET grundigt. Men det er jo ikke det første produkt på markedet, som indeholder uvirksomme, udtørrende eller allergene ingredienser.
Jeg kritiserer ikke studsen, men kalder den netop smart… Det jeg har problemer er konsistensen, som løber, hvilket jeg synes kilder. I øvrigt skriver jeg netop, at den IKKE fedter 🙂
Renewal Hair & Scalp Tonic beskytter ikke hovedbunden, så jeg kender endnu ikke til produkter, som gør. Husk solcreme/stift i skildningen, hvis du ikke bruger hat.
Kh. Helene

Anne Faber-Faldborg

Jeg købte, på baggrund af ovenstående anmeldelse, shampoo’en og har været super glad for den og brugt den længe. Men lige pludselig fik jeg svært ved at opstøve den og fik i dag af vide i Matas, at den er udgået. 😥 Øv, øv, øv! Har Pudderdåserne et godt bud på en erstatning med samme egenskaber?

Helene Randløv

Hej Anne
Vil du fortælle lidt om, hvad det er, du kan lide ved den? Umiddelbart ken jeg ikke lige komme på noget, der kan sammenlignes med den :-/
Det er altid træls, når de produkter, man er glad for, udgår.
Kh. Helene

Anne Faber-Faldborg

Hej Helene.
Ja det er super ærgerligt. Jeg købte hele restlageret hos Matas:-), så jeg har til lidt tid.
Det jeg synes, var/er godt ved den er at den gav min hovedbund ‘fred’. Jeg har ikke store hovedbundsproblemer som mange andre, men får ind i mellem kløe og det som jeg vil kalde mild eksem i hovedbunden – primært i nakken. Når jeg bruger Tresemmes shampoo bliver det minimeret og der er langt imellem at min hovedbund bliver irriteret.
Generelt har jeg et sundt og uproblematisk hår og har derfor ikke behov for ‘special’ shampoo. Jeg overvejede om Rudolph Cares nye shampooer kunne være en god afløser. Men jeg synes, at den er lidt dyr.
Mange hilsner
Anne

Helene Randløv

Hej Anne
Får du tørret håret ordentligt?
Origins Clear Head Mint Shampoo har også nogle gode egenskaber, og er lidt billigere end Rudolph Hair
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *